hs2000corolla Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Παντως απ το να παρεις 3 skin πλάτης dbrand καλυτερα να εδινες κατι παραπανω και να επαιρνες ενα carbon ολοκληρωμενο σετ καθως το κόκκινο και το ασπρο εκτος οτι δεν ταιριάζουν σε αυτο το τηλέφωνο δεν εχεις πληρη καλυψη αν ήθελες κατι για την πλατη sandstone η carbon επίσημη. Σε dbrand παιρνουμε σετ καλύτερα 1) η τιμη ηταν πατος(στο ⅓ απο το να επαιρνες 3 ξεχωριστά) 2) τα πανω κατω κομμάτια που ειναι κουρμπαριστα ειναι εξαιρετικά δυσκολα να εφαρμοστούν τέλεια κ το αποτέλεσμα δεν θα ειναι 100% εμφανισιακά καλο(απο εμπειριες προηγούμενων κινητων παντα) Οπότε στα 10$ που τα πηρα μια χαρα είμαι ...θα παρω κ μια δυι θηκουλες διαφανες σιλικόνης με κανα 2€ κ θα ειμαι άρχοντας Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 12/7 παραλαβή στην dhl αποθήκη και 13/7 ξεκίνησε το ταξίδι του Εμένα 14 ξεκίνησε το ταξίδι.Προφανως τα μαζεύουν όλα μαζί και Δευτέρα θα φανούν Αθήνα.Ετσι είχα δει να γράφουν σε πιο προηγούμενα ποστ.Τριτη Τετάρτη θα το έχουμε αδερφέ.:D:D:D Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Διαφανη πολύ λεπτή θηκουλα παίζει; περιμένω την spigen να βγαλει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ειλικρινά τώρα βρε παιδιά έχουν νόημα στην καθημερινή χρήση και εμπειρία αυτές οι μετρήσεις που παρατίθενται; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) Εγώ έχω την carbon original θήκη και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Οι καλές θήκες σιλικόνης βέβαια θεωρώ ότι παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια, αν αγοράσει κανείς ας βάλει καμιά φωτογραφία. Γιατί καμιά φορά είτε είναι "πλαστικούρες" είτε χάνει πολύ το κινητό σε όψη. Οι μετρήσεις και οι υπερβολές δίνουν και παίρνουν. Για καθημερινή χρήση το κινητό τα σπάει. Edited July 16, 2016 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Εγώ έχω βάλει dbrand και όταν πηγαίνω δουλειά βάζω από πάνω τη sandstone θήκη. Μέχρι στιγμής μπαίνει/βγαίνει χωρίς καμία αλλοίωση στο dbrand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Εσείς παραγγείλετε προχθές, εγώ από Κυριακή και είναι το ίδιο, άρα μια χαρά είστε ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την τρίτη το έστειλαν απο Πολωνία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 3.2.1 έχω με την τελευταία έκδοση του Skype από το play store. Bluetooth Plantronics M50. Δεν έχω περίεργες ρυθμίσεις ούτε root. Δοκίμασα και με το BT του αυτοκινήτου... γιοκ πάλι. Το μικρόφωνο δεν ανοίγει και δεν μεταφέρει ήχο. Ελπίζω να το φτιάξουν σε μελλοντικό OTA; Πάντως σαν συσκευή είναι πολύ δυνατή σχεδόν σε όλα της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Εγώ έχω βάλει dbrand και όταν πηγαίνω δουλειά βάζω από πάνω τη sandstone θήκη. Μέχρι στιγμής μπαίνει/βγαίνει χωρίς καμία αλλοίωση στο dbrand. Πόσο εύκολη είναι η τοποθέτηση της dbrand? Παρήγγειλα και εγώ σε carbon και περιμένω να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Πολύ εύκολη.. Έχει και βιντεάκι στο site. Επίσης άμα σου κολλήσει στραβά, ξεκολλάς και κολλάς εύκολα.. Σεσουάρ καλό να έχεις για τις άκρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Δοκιμάζω από χθες το νέο μου Op3. Πολύ καθαρό αντροιντ, εξαιρετικά γρήγορο και ποιοτική συσκευή σε θέμα κατασκευής. Ακόμα δεν έχω μάθει τα τερτιπια αλλά φαίνεται να αξίζει τον κόπο η μετάβαση από zenfone 2. Αγοράστηκε και η sandstone που θυμίζει γυαλοχαρτο στην υφή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μόλις έφυγε και από μένα παραγγελία.ειπα να περιμένω λίγο ακόμα για γνώμες αλλά νομίζω πως είναι περιττό πια.το εργαλείο πετάει! Μου το βγάζει για 31 ιουλιου παράδοση.θα με φάει ή αναμονή... Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μόλις έφυγε και από μένα παραγγελία.ειπα να περιμένω λίγο ακόμα για γνώμες αλλά νομίζω πως είναι περιττό πια.το εργαλείο πετάει! Μου το βγάζει για 31 ιουλιου παράδοση.θα με φάει ή αναμονή... . Καλά έκανες. Άντε με το καλό. Μπα, νωρίτερα θα έρθει νομίζω. . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Δοκιμάζω από χθες το νέο μου Op3. Πολύ καθαρό αντροιντ, εξαιρετικά γρήγορο και ποιοτική συσκευή σε θέμα κατασκευής. Ακόμα δεν έχω μάθει τα τερτιπια αλλά φαίνεται να αξίζει τον κόπο η μετάβαση από zenfone 2. Αγοράστηκε και η sandstone που θυμίζει γυαλοχαρτο στην υφή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Έχει ελλείψεις σε προφίλ ήχων, διαχωρισμό ήχου κλήσης και ειδοποιήσεων και άλλων παραμετροποίησεων. Ελπίζω να φτιάξουν με τον καιρό. Όποιος ανακαλύπτει κάτι το λέει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pera Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Να ρωτησω κατι αλλο οσους το αγορασαν,το πληρωσατε μεσω paypal η μπορεις να πληρωσεις και με χρεωστικη καρτα;γιατι βλεπω οτι υπαρχει η επιλογη αλλα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με τα capital controls,εαν οχι τι προμηθεια τσιμπαει το paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Να ρωτησω κατι αλλο οσους το αγορασαν,το πληρωσατε μεσω paypal η μπορεις να πληρωσεις και με χρεωστικη καρτα;γιατι βλεπω οτι υπαρχει η επιλογη αλλα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με τα capital controls,εαν οχι τι προμηθεια τσιμπαει το paypal; Με paypal κανινικα πληρωσα εγώ με συνδεδεμένη κάρτα alpha bank. Δεν κρατάει καμια προμήθεια απο εσένα το paypal. Κανονικά 399€ θα πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Και εγώ μέσω PayPal καμιά προμήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Να ρωτησω κατι αλλο οσους το αγορασαν,το πληρωσατε μεσω paypal η μπορεις να πληρωσεις και με χρεωστικη καρτα;γιατι βλεπω οτι υπαρχει η επιλογη αλλα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με τα capital controls,εαν οχι τι προμηθεια τσιμπαει το paypal; . Κι εγώ Paypal Καμμία προμήθεια. . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παιδια να ρωτήσω διάβασε κανεις πουθενά για την χρυσή έκδοση του κινητού και ποτε θα είναι διαθέσιμη ? Είχα διαβάσει προς τέλη ιουλιου αλλα ακόμα τίποτα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Στα 380 euros για οποιον ενδιαφερεται! ;) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_363558.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0712&eo=zwtqkt942ehhzgt6&email=b2t8YXRoLm1pdHNAZ21haWwuY29tfDczODQ= Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παιδια να ρωτήσω διάβασε κανεις πουθενά για την χρυσή έκδοση του κινητού και ποτε θα είναι διαθέσιμη ? Είχα διαβάσει προς τέλη ιουλιου αλλα ακόμα τίποτα ! Επίσημα ισχύει για τέλη Ιουλίου. Στο Facebook οι Ιταλοί το δείχνουν σε event. https://m.facebook.com/officialoneplusitalia/photos/a.861402223963705.1073741828.548420145261916/895572687213325/?type=3&theater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Στα 380 euros για οποιον ενδιαφερεται! ;) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_363558.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0712&eo=zwtqkt942ehhzgt6&email=b2t8YXRoLm1pdHNAZ21haWwuY29tfDczODQ= Αναρωτιέμαι, υπάρχει κόσμος που για 20-30-40€ θα μπει στην διαδικασία να το παρει από Κινεζο-μάγαζο, όταν αγοράζοντας το από το EU store, εχει 2ετη εγγύηση μηδενικη πιθανότητα Τελωνείου τις Ευρωπαικές "μπάντες Κινητής"! Να θυμίσω China model WCDMA: Bands 1/2/5/8 FDD-LTE : Bands 1/3/7 TDD-LTE: Bands 38/39/40/41 TD-SCDMA : Bands 34/39 CDMA EVDO: BC0 Europe / Asia model WCDMA: Bands 1/2/5/8 FDD-LTE: Bands 1/3/5/7/8/20 TDD-LTE: Bands 38/40 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Επίσημα ισχύει για τέλη Ιουλίου. Στο Facebook οι Ιταλοί το δείχνουν σε event. https://m.facebook.com/officialoneplusitalia/photos/a.861402223963705.1073741828.548420145261916/895572687213325/?type=3&theater Τι εννοείς το δείχνουν σε event ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Αναρωτιέμαι, υπάρχει κόσμος που για 20-30-40€ θα μπει στην διαδικασία να το παρει από Κινεζο-μάγαζο, όταν αγοράζοντας το από το EU store, εχει 2ετη εγγύηση μηδενικη πιθανότητα Τελωνείου τις Ευρωπαικές "μπάντες Κινητής"! Να θυμίσω China model WCDMA: Bands 1/2/5/8 FDD-LTE : Bands 1/3/7 TDD-LTE: Bands 38/39/40/41 TD-SCDMA : Bands 34/39 CDMA EVDO: BC0 Europe / Asia model WCDMA: Bands 1/2/5/8 FDD-LTE: Bands 1/3/5/7/8/20 TDD-LTE: Bands 38/40 Έχεις απόλυτο δίκιο. Παιδιά μην κάνει κάνεις το λάθος αν θέλει το κιν να το πάρει από εκεί.οποιος το θέλει πρέπει να το πάρει από Ευρώπη για να μην μπλέξει με τις bands των εταιρειών.Εγώ το OP3 που έχω έχει σε πολλές περιπτώσεις πολύ καλύτερο σήμα από το lg g4 το δικαρτο που είχα πριν. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Φυσικά και είναι αστεία η διαφορά τιμής... Άσε που με τις μετατροπές από δολάρια θα χάσεις κι άλλο. Στη φωτογραφική μηχανή τι διαφορά έχει το HDR από το HQ που βγάζει στις επιλογές; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts