mger Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Ότι πιο κιτς σε concept έχω δει ! ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πρότεινα να κάνεις wipe τα πάντα εκτός από internal ! Μια φορά που δοκίμασα dirty flash είχα θέματα ! ποιες οι διάφορες ανάμεσα στις 2 ρομ; Edited March 31, 2017 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 @toroman δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί βαριέμαι να στήνω πάλι. Αν έχω προβλήματα το βλέπω να γίνεται. Προς το παρόν είναι άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλά άλλη κάμερα από αυτή που είχα πέντε μήνες που το είχα το κινητό. Τώρα πιστεύω τα reviews που έλεγαν πόσο καλή είναι! Είμαι πολύ ευχαριστημένος Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Oxygen os beta 13 έτοιμη για κατέβασμα !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Oxygen os beta 13 έτοιμη για κατέβασμα !! Δοκίμασε να μας πεις εμπειρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δοκίμασε να μας πεις εμπειρία Το σκέφτομαι αλλά μόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση την h2os Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το σκέφτομαι αλλά μόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση την h2os Εγώ δε θα φύγω σύντομα από την Hydrogen. Είναι πολύ γρήγορη και συνολικά καλύτερη εμπειρία χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Τι θεωρείς δηλαδή ότι διαθέτει σημαντικά καλύτερο για σένα από την oxygen που σε κερδίζει; Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Τι θεωρείς δηλαδή ότι διαθέτει σημαντικά καλύτερο για σένα από την oxygen που σε κερδίζει; Sent from Winterfell using crow Καλύτερη μπαταρία. Πολύ σημαντικό για μένα. Το βλέπω επίσης πιο αεράτο στο μενού και στις εφαρμογές. Έχω καλύτερο σήμα στο WiFi και μπορώ να χρησιμοποιώ δεδομένα ακόμα και όταν είμαι σε κλήση. Με την προηγούμενη ρομ όταν ήμουν σε κλήση δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλύτερη μπαταρία. Πολύ σημαντικό για μένα. Το βλέπω επίσης πιο αεράτο στο μενού και στις εφαρμογές. Έχω καλύτερο σήμα στο WiFi και μπορώ να χρησιμοποιώ δεδομένα ακόμα και όταν είμαι σε κλήση. Με την προηγούμενη ρομ όταν ήμουν σε κλήση δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω data. σε ποιο σενάριο τα χρησιμοποιείς και τα 2 ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 σε ποιο σενάριο τα χρησιμοποιείς και τα 2 ταυτόχρονα; Έχει τύχει να το χρειαστώ. Δε συμβαίνει συχνά αλλά είναι μία παρατήρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 ποιες οι διάφορες ανάμεσα στις 2 ρομ; Ναι τελικά τι διαφορές έχουν οι 2 ρομ??? Πάντως Μόλις πέρασα την open 13 και το κινητό έχει γίνει αστραπιαίο ⚡ :D Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ναι τελικά τι διαφορές έχουν οι 2 ρομ??? Πάντως Μόλις πέρασα την open 13 και το κινητό έχει γίνει αστραπιαίο ⚡ :D Κατά βάση είναι η έλλειψη play store στην h2os και έχουν μερικές δικές τους εφαρμογές για ημερολόγιο πχ και ηχογράφηση κλήσης κτλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το ίδιο changelog για τις τελευταίες beta hydrogen και Oxygen OS. Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε δίπλα δίπλα κινητά με τις παραπάνω ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μετά το τελευταίο update σε 4.1.1 έχω πρόβλημα με τον proximity όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Δονείται, ανάβει η οθόνη και πατάω με το αυτί μου διάφορα από το drop menu, φακό, νυχτερινή λειτουργία κλπ. Το έχει συναντήσει κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάτι, αλλά τώρα τελευταία κλείνει το wi fi μόνο του. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μετά το τελευταίο update σε 4.1.1 έχω πρόβλημα με τον proximity όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Δονείται, ανάβει η οθόνη και πατάω με το αυτί μου διάφορα από το drop menu, φακό, νυχτερινή λειτουργία κλπ. Το έχει συναντήσει κάνεις; Και μένα ανάβει η οθόνη όταν μιλάω για αυτο όποτε παίρνω τηλ πατάω να κλειδώσει και η οθόνη χειροκίνητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μετά το τελευταίο update σε 4.1.1 έχω πρόβλημα με τον proximity όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Δονείται, ανάβει η οθόνη και πατάω με το αυτί μου διάφορα από το drop menu, φακό, νυχτερινή λειτουργία κλπ. Το έχει συναντήσει κάνεις; Με ποιον τρόπο πέρασες την αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Το κάνει και σε εμένα σε oneplus 3t Όχι πάντα όμως Το έκανε και στην προηγούμενη έκδοση. Με επαναφορά και στήσιμο από την αρχή και στις δυο εκδόσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μετά το τελευταίο update σε 4.1.1 έχω πρόβλημα με τον proximity όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Δονείται, ανάβει η οθόνη και πατάω με το αυτί μου διάφορα από το drop menu, φακό, νυχτερινή λειτουργία κλπ. Το έχει συναντήσει κάνεις; Το είχα στην 4.1.0 και έφυγε με clean install.τωρα στην 4.1.1 δεν το έχω. Sent from Winterfell using crow ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα σε συνθήκες καλού φωτισμού και η νέα κάμερα πετάει σε σχέση πριν Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Άνοιξα ticket στη Oneplus σχετικά με το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του κινητού και της εξάντλησης της μπαταρίας σε χρόνο dt, όταν αφήνω το WiFi ανοιχτό και δεν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο router. Τους είπα ότι συνέβει από το προ τελευταίο update, είμαι σίγουρος ότι είναι software πρόβλημα και όχι κάποιο ξαφνικό hardware πρόβλημα (πολύ τυχαίο να εμφανιστεί ακριβώς μετά το boot από το update της rom), και ότι δεν έχω χρόνο για hard reset, για να τους προλάβω και να δω τι άλλο θα προτείνουν. Ξέχασα δυστυχώς να τους ρωτήσω και για το θέμα του proximity, που όταν είμαι σε κλήση και τραβήξω το κινητό από το αυτί μου, βρίσκω κατεβασμένη την notification bar και δεν μπορώ να τελειώσω την κλήση. Αυτό δηλαδή το πρόβλημα που έχουν και άλλοι χρήστες, και σ' εμένα εμφανίστηκε ακριβώς μετά την εγκατάσταση του ίδιου update που δημιούργησε το πρόβλημα με το WiFi. Θα τους το ρωτήσω αφού απαντήσουν στο μεγαλύτερό μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Δυστυχώς δεν το γλιτώνεις το φορμάτ,ειναι η φύση του λειτουργικού τέτοια και έχουν και δίκιο να στο ζητήσουν. Ωστόσο μπορείς να πεις ότι και καλά το έκανες αλλά δεν κερδίζεις κάτι με την έννοια ότι και να πάει Πολωνία το ίδιο θα κάνουν κ λογικά θα στρώσει. Sent from Winterfell using crow ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα με τον proximity το είχα κι εγώ και έστρωσε με το φορμάτ Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Τα έχουμε πει αρκετές φορές. Πολλά τέτοια θέματα εάν προκύψουν έπειτα από αναβάθμιση, συνήθως λύνονται με της επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εάν φυσικά δεν είναι θέμα hw. Αλλά στην παραπάνω περίπτωση φαίνεται να υπάρχει κάποιο conflict στο sw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Μετά το τελευταίο update σε 4.1.1 έχω πρόβλημα με τον proximity όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Δονείται, ανάβει η οθόνη και πατάω με το αυτί μου διάφορα από το drop menu, φακό, νυχτερινή λειτουργία κλπ. Το έχει συναντήσει κάνεις; εχω το ιδιο προβλημα, εχει βρει καποιος τη λυση ; (ob13 clean install) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Παιδιά σε hydrogen μου ήρθε μία αναβάθμιση 36mb αλλά δεν φαίνεται το changelog ξέρει κάποιος τι φάση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts