skatzivas Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Από note 4 έρχομαι κι εγώ. Εμένα με βολέψε η μετάβαση καμία σχέση. Αν θες λεπτομέρεια πες μου τι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Οντως απο εβδομαδα θα βγαλει ενα αναβαθμισμενο 1+3 με καλυτερη μπαταρια και snapdragon 821. Αυτο μαλιστα!! Ειδικα αν ειναι στην ιδια τιμη πανω-κατω.. Λογικα θα πεσει και η τιμη του απλου 1+3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 η καλύτερη μπαταρία είναι απλά όνειρα.Εκτός αν πρόκειται για 6'' Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Οντως απο εβδομαδα θα βγαλει ενα αναβαθμισμενο 1+3 με καλυτερη μπαταρια και snapdragon 821. Αυτο μαλιστα!! Ειδικα αν ειναι στην ιδια τιμη πανω-κατω.. Λογικα θα πεσει και η τιμη του απλου 1+3. Το καινούργιο λογικά θα είναι πιο ακριβό,κατι έχουν πει για 80€ παραπάνω,το απλό 3 τώρα δεν θα εί αι πάλι διαθέσιμο τουλάχιστον για κάνα δίμηνο,λογο του καινούργιου,αν και εγώ πιστεύω οτι το απλό 3 δεν θα είναι διαθέσιμο ποτέ ξανά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...Την ώρα που το έβαλα για φόρτιση μου έβγαλε την κάτωθι Εικόνα σαν οθόνη κλειδώματος... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161114/8af8408ae4e92b8f406b66123ef052f3.jpg Τι.εγινε ? Ξέρει κανείς ? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...Την ώρα που το έβαλα για φόρτιση μου έβγαλε την κάτωθι Εικόνα σαν οθόνη κλειδώματος... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161114/8af8408ae4e92b8f406b66123ef052f3.jpg Τι.εγινε ? Ξέρει κανείς ? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αν το έχεις κάνει root με το kingroot ή με άλλο τύπου τετοιου στυλ αυτά κάνει. Πρεπει να πας στις ρυθμίσεις του kingroot και να ξετικαρεις αυτό για την οθόνη κλειδώματος. Edited November 14, 2016 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αν το έχεις κάνει root με το kingroot ή με άλλο τύπου τετοιου στυλ αυτά κάνει. Πρεπει να πας στις ρυθμίσεις του kingroot και να ξετικαρεις αυτό για την οθόνη κλειδώματος. ES-File explorer / Go-Weather. Αυτα συνηθως σου "επιβαλουν" αυτη την lock screen Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...Την ώρα που το έβαλα για φόρτιση μου έβγαλε την κάτωθι Εικόνα σαν οθόνη κλειδώματος... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161114/8af8408ae4e92b8f406b66123ef052f3.jpg Τι.εγινε ? Ξέρει κανείς ? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Λοιπόν αυτο φίλε μου το βγάζει στις κοπελιας μου το τηλέφωνο ενα Huawei και άρχισε να εμφανίζεται απο την στιγμή απο την στιγμή που κατέβασε εφαρμογές όπως το πληκτολογιο go. Κάποιος που έχει δοκιμάσει και την community 3.5.5 και την official 3.2.7 ,υπάρχει;γιατι είμαι με την 3.5.5 και σκέφτομαι να γυρίσω στην 3.2.7 λόγω μπαταρίας. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 http://m.gsmarena.com/oneplus_3t_leaks_in_photo_key_specs_reconfirmed-news-21609.php Άλλη μία ημέρα για το θηρίο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Πωπω Ναι σήμερα εγκατέστησα το go weather Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Το τι κράξιμο τρώει η One plus στο facebook για το ότι βγάλανε τόσο γρήγορα νέο μοντέλο δεν λέγετε... Και λογικό το βρίσκω πιστεύω δεν θα έπρεπε να το βγάλουν τόσο κοντά στο προηγούμενο μοντέλο και να δυσαρεστησουν αυτούς που αγόρασαν το 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Και στο Twitter μια απτα ίδια... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Το ότι πάντα θα υπάρχει εξέλιξη στην τεχνολογία , το γνωρίζουν όλοι. Αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, θα το κάνει σίγουρα κάποιος άλλος και θα βγει κερδισμένος. Δεν πρέπει λοιπόν να κατακρίνουμε κανέναν ότι κινείται και ακολουθεί την τεχνολογία...(Never Settle™) Όταν αγοράζεις σήμερα ..ξέρεις ότι αυτό που πήρες έχει διάρκεια ζωής... Edited November 14, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά γαι το 3Τ από Oppomart. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Το ότι πάντα θα υπάρχει εξέλιξη στην τεχνολογία , το γνωρίζουν όλοι. Αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, θα το κάνει σίγουρα κάποιος άλλος και θα βγει κερδισμένος. Δεν πρέπει λοιπόν να κατακρίνουμε κανέναν ότι κινείται και ακολουθεί την τεχνολογία...(Never Settle™) Όταν αγοράζεις σήμερα ..ξέρεις ότι αυτό που πήρες έχει διάρκεια ζωής... Διάρκεια ζωής ενός έτους μάστορα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά γαι το 3Τ από Oppomart. Ίδια οθονη Καινούργιος επεξεργαστής Αύξηση ram ??? Καινούργια κάμερα Αύξηση εσωτερικού χώρου αποθήκευσης Αύξηση τιμής 80-99€ Αξίζει;;; Και θέλω να δω το καλοκαίρι τι χαρακτηριστικά θα βάλουν στο 4,α ν και πιστεύω ότι θα αλλάξουν περίοδο παρουσίασης των συσκευών.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάρκεια ζωής ενός έτους μάστορα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Κανονικά έτσι πρέπει..... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρουμε.τι ώρα θα γίνει αύριο ή παρουσίαση του 3Τ;;;; Edited November 14, 2016 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_B Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Σε 10 ώρες περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 υπαρχει καποιο link να δουμε live την παρουσιαση? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_B Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Στην σελίδα της OnePlus στο FB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Θα έχει ζωντανά βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 ES-File explorer / Go-Weather. Αυτα συνηθως σου "επιβαλουν" αυτη την lock screen Με έχει ξενερώσει κι εμένα το ES File Explorer τελευταία, πολύ bloatware... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Με έχει ξενερώσει κι εμένα το ES File Explorer τελευταία, πολύ bloatware... Απορώ γιατί το χρησιμοποιείται ακόμα αυτό το πρόγραμμα. Από τα χειρότερα που κυκλοφορούν. Δοκίμασε Solid Explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Έχει επιλογή μέσα για remote αποστολη αρχείων μέσω ftp? Απορώ γιατί το χρησιμοποιείται ακόμα αυτό το πρόγραμμα. Από τα χειρότερα που κυκλοφορούν. Δοκίμασε Solid Explorer Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Έχει επιλογή μέσα για remote αποστολη αρχείων μέσω ftp? Έχει χωριστό plugin. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Δοκιμάστε τον Amaze για file manager με ενσωματωμένο ftp. Μακρυά πλέον από ES. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amaze.filemanager&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Damaze+file+manager+play+store&pcampaignid=APPU_1_3NsqWKeGJ8OyswGH05C4BQ Sent from neXus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts