alex_gate_7 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εκτός από αυτά που αναφέρατε αν το αγοράσει κάποιος από Κίνα θα έχει 20 μέρες περίπου αναμονής... Δεν νομίζω ότι αξίζει... Δεν είναι αμελητέο ποσό τα 30€ αλλά χάνεις πολύ περισσότερα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Τι εννοείς το δείχνουν σε event ? Εάν δεις στις φωτογραφίες η oneplus Ιταλίας έχει ένα φορτηγό στα χρώματα της εταιρείας που επισκέπτεται πόλεις και ο κόσμος γνωρίζει τα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 http://www.xda-developers.com/best-mods-for-the-oneplus-3/ Άλλο κινητό.Mods που απογειωνουν το κινητο σύμφωνα με τους xda. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 http://www.xda-developers.com/best-mods-for-the-oneplus-3/ Άλλο κινητό.Mods που απογειωνουν το κινητο σύμφωνα με τους xda. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά μου λείπουν ποια στο edge μου. Κωλοknox... Στάλθηκε από το Galaxy μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 http://www.xda-developers.com/best-mods-for-the-oneplus-3/ Άλλο κινητό.Mods που απογειωνουν το κινητο σύμφωνα με τους xda. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να είσαι ROOT για όλα τα κόλπα στο παραπάνω site? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Μία γρήγορη ερώτηση. Αν αγοραστεί από https://oneplus.net/gr το στέλνουν από Ευρώπη ή εκτός και θα έχει τελωνείο; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Απο Ευρωπη...νομιζω κιολας απο αποθηκη στη Πολωνια Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ευρώπη σίγουρα και αν κρίνω από το tracking της ups η αποθήκη πρέπει να είναι όντως Πολωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Σπαστικο:Προσπαθω να καταλάβω γιατί όταν μου εχει βγει το κυκλακι απο το μεσαντζερ και πρέπει να ανοίγω κάποια εφαρμογή μου βάζει κάτι οσον αφορά αππς τα οποία πρέπει να επιτρεψω να σχεδιάζονται επάνω απο αλλα apps. Αποτέλεσμα είναι να κατεβαζω/σβηνω το μεσαντζερ που έχει τέτοια άδεια και μετά να ξανανοιγω το κυκλακι. Δε ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Αν παραγγείλω τώρα, πότε λετε να το εχω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thompel Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Αν παραγγείλω τώρα, πότε λετε να το εχω;; εγώ εκανα παραγγελία σημερα ,και θα παραλάβω μέχρι 31 Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Αν παραγγείλω τώρα, πότε λετε να το εχω;; Αναλόγως με την διαθεσιμότητα.Απο τη στιγμή που θα φύγει απο αποθήκες νομίζω κάνει 5 εργάσιμες το πολύ.Εγω έκανα παραγγελία Τετάρτη και Πέμπτη ξεκίνησε το ταξίδι το κινητό.Οταν φτάσει θα ενημερώσω πόσες εργάσιμες έκανε. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Αναρωτιέμαι, υπάρχει κόσμος που για 20-30-40€ θα μπει στην διαδικασία να το παρει από Κινεζο-μάγαζο, όταν αγοράζοντας το από το EU store, εχει 2ετη εγγύηση μηδενικη πιθανότητα Τελωνείου τις Ευρωπαικές "μπάντες Κινητής"! Να θυμίσω China model WCDMA: Bands 1/2/5/8 FDD-LTE : Bands 1/3/7 TDD-LTE: Bands 38/39/40/41 TD-SCDMA : Bands 34/39 CDMA EVDO: BC0 Europe / Asia model WCDMA: Bands 1/2/5/8 FDD-LTE: Bands 1/3/5/7/8/20 TDD-LTE: Bands 38/40 Στο gsmarena παντως αναφερονται δυο εκδόσεις global και south america νομιζω. Φιλος που πηρε την κινεζικη εκδοση εχει τη μοναδικη διαφορα οτι αντι για oxygen os φοραει hydrogen που ειναι λιγο καλύτερη αλλα εχει μονο αγγλικά και κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Στο gsmarena παντως αναφερονται δυο εκδόσεις global και south america νομιζω. Φιλος που πηρε την κινεζικη εκδοση εχει τη μοναδικη διαφορα οτι αντι για oxygen os φοραει hydrogen που ειναι λιγο καλύτερη αλλα εχει μονο αγγλικά και κινέζικα Αντέγραψα από Official OnePlus 3 specs Εκεί λοιπόν δίνει ΤΡΕΙΣ διαφορετικές εκδόσεις (North America, Europe/Asia, China) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εγω πάντως πιστευω πως ενα ειναι το μοντέλο απι αποψη hardware και το διαφοροποιούν μετα με το λογισμικό για το που θα παιζει κ σε ποιες μπάντες... ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεπιπτοντως avatar για oneplus 3 θα αποκτήσουμε; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παρεπιπτοντως avatar για oneplus 3 θα αποκτήσουμε; Μπορείς να το ζητήσεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μπορείς να το ζητήσεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Απο δυο ατομα εχει ζητηθει μεχρι στιγμης για το oneplus 3. Απο εμενα και απο ενα ακομα παιδι, απ' οσο θυμαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Θα μπει και το αβαταρ τις επόμενες μέρες, μην αγχώνεστε.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Απο δυο ατομα εχει ζητηθει μεχρι στιγμης για το oneplus 3. Απο εμενα και απο ενα ακομα παιδι, απ' οσο θυμαμαι... +1 και απο μενα! :D Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Περιμένω μια orzly η οποία πιάνει όλη την οθόνη, όταν μου έρθει θα ποσταρω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μήπως παρέλαβες; εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μηπως ξέρει κανένας, από τη στιγμή που φευγει από Βουδαπέστη ποσες μέρες κάνει για Ελλάδα? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μηπως ξέρει κανένας, από τη στιγμή που φευγει από Βουδαπέστη ποσες μέρες κάνει για Ελλάδα? Δυο μέρες. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εμένα έφυγε από Βουδαπέστη Παρασκευή μεσημέρι και ακόμα καμιά ενημέρωση. Πήρα την ups εδώ μου είπαν οδικώς κάνει 2 εργάσιμες άρα αύριο θα είναι Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts