Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει να πας σε oneplus 3 και από σαμσουγκ S7.. Για το άλλο με τον επεξεργαστή που ρωτάς δεν μπαίνω καν στον κόπο..

Ωραίο και καλό το op3 αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε..

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα με τρελανετε!!!

Εμένα μόλις σερφάρω το chrome είναι το Νο2 σε κατανάλωση μετά την οθόνη!!

με ποια εφαρμογή σερφάρετε ρε φίλοι?

Εγώ στο v10 χρησιμοποιω τον lighting browser + και τον tugabrowser.

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Θα με τρελανετε!!!

Gello browser εγω,ο οποίος έχει ίδιο interface me τον chrome, με ελάχιστη κατανάλωση

Πρώτες εντυπώσεις...

Στα υπέρ:

Όπως έχουν πει όλοι σχεδόν, η ποιότητα κατασκευής δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτα απο Samsung, Nexus (Huawei), Sony κλπ.

Πολύ πολύ γρήγορο - δεν κομπιάζει πουθένα και κρατάει τα πάντα στη μνήμη (cache) με άμεσα ενεργοποιήση.

Το fingerprint reader και αυτό πολύ άψογο.

Ήρθε κατευθείαν η αναβάθμηση - δεν χρειάστηκε VPN κλπ.

Στα κατά:

Το άσπρο της οθόνης (σε σχέση με το P9+) είναι λίγο πιο ¨γκρι¨. Έπαιξα με τις ρυθμήσεις αλλά ακόμα δεν το έχω φέρει στα μέτρα μου. Ισως είναι και θέμα συνήθειας. Δεν ενοχλεί νομίζω ...πολύ!:)

Ο αισθητήρας φωτεινότητας ειναι δυστυχως για κλάματα. Έκει που κάθετε (σε εσωτερικόυς χώρους το έχω δει) ανεβάζει την φωτεινότητα στο Θεό! Δεν αυτό πρέπει να διορθωθεί άμεσα γιατι σκοτώνει την μπαταρία.

Επίσης δεν ξέρω εαν βολεύει το slider για DND που έχει στο πλάι. Δεν το έχω συνηθήσει δυστιχώς και δεν ξέρω πόσο με βολέυει. Ξέρει κανείς πως να μπαίνει αυτόματα σε DND? Μπορώ να το ορίσω κάπου εγώ?

Εγκατέστησα και εγώ το 3.2.1 ΟΤΑ. Μία ερώτηση. Υπάρχει επιλογή με βάση την οποία να εμφανίζονται αριθμητικά στα εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης οι αναπάντητες κλήσεις, τα μη διαβασμένα μηνύματα και τα μη διαβασμένα email?

Παρακαλώ τα screenshots που ανεβάζετε να είναι μικρότερης ανάλυσης. Επίσης μην κάνετε παράθεση και γεμίζει η σελίδα. Στην παράθεση μπορείτε να διαγράφετε τις εικόνες.

Παιδιά Καλημέρα.Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου...

Το κινητό το παρήγγειλα 5 Ιουλίου οδικώς στις 6 έγινε tracking και στις 12 το είχα στα χέρια μου.Ποιότητα...Ότι καλύτερο έχω πιάσει μαζί με το m7 που είχα παλιά.Οθονη πολύ καλή(κλασική amoled) μου αρέσει πιο πολύ από to LG g4 που είχα μέχρι χτες.

Το πηρα γιατί αποφάσισα να κρατήσω το κιν όσα χρόνια αντέξει από θέμα hardware γιατί από software έχει σίγουρα πολύ ψωμί.

Ταχιστο,δεν ζεσταίνεται και νιώθεις ότι έχεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό για την τιμή του πάντα στα χέρια του.

Ώρα για λίγο πείραγμα τώρα..Θεωρω ότι είναι το καλύτερο vfm κινητό που έχω πάρει ως σήμερα.

Well done oneplus.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

DESIRE S 2.3.3 :p

Παιδιά Καλημέρα.Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου...

Το κινητό το παρήγγειλα 5 Ιουλίου οδικώς στις 6 έγινε tracking και στις 12 το είχα στα χέρια μου.Ποιότητα...Ότι καλύτερο έχω πιάσει μαζί με το m7 που είχα παλιά.Οθονη πολύ καλή(κλασική amoled) μου αρέσει πιο πολύ από to LG g4 που είχα μέχρι χτες.

Το πηρα γιατί αποφάσισα να κρατήσω το κιν όσα χρόνια αντέξει από θέμα hardware γιατί από software έχει σίγουρα πολύ ψωμί.

Ταχιστο,δεν ζεσταίνεται και νιώθεις ότι έχεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό για την τιμή του πάντα στα χέρια του.

Ώρα για λίγο πείραγμα τώρα..Θεωρω ότι είναι το καλύτερο vfm κινητό που έχω πάρει ως σήμερα.

Well done oneplus.

Η οθόνη έχει ωραία χρωματα?Σκεφτομαι κι εγω να το παραγγειλω σήμερα.Επειδη δεν εχω ξαναπαρει απο oneplus, σου το φερνουν στη διευθυνση που βαζεις στην αποστολη ή σου αφηνουν ειδοποιητηριο?

Mi 9 128gb :shoot:

Θα με τρελανετε!!!

Με opera εδω και χρόνια... κ τωρα εχει κ ενσωματωμένο adblock μαζι με την εξοικονόμηση δεδομενων στις ρυθμισεις

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια συμβουλη σε οσους ειναι να το παραγγειλουν (γιατι εγω ακομα να βγαλω ακρη) να μπουν στην σελιδα της dhl(με αυτήν τα στελνουν) και να βαλετε την διεύθυνση σας να δειτε αν υπάρχει στην βάση δεδομενων τους που αποστελουν αλλιως αν δεν υπάρχει (σαν εμενα) θα μπλοκαρει το πακέτο στην αποθηκη κ θα αρχισετε τα απειρα μειλ να βγαλετε ακρη(εγω που παραγγειλα απο 3/7 ακομα δεν έχει αποσταλεί)
...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

...Opera, ο γρηγορότερος και καλύτερος browser!

Ο κανονικός η ο μίνι?

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μια συμβουλη σε οσους ειναι να το παραγγειλουν (γιατι εγω ακομα να βγαλω ακρη) να μπουν στην σελιδα της dhl(με αυτήν τα στελνουν) και να βαλετε την διεύθυνση σας να δειτε αν υπάρχει στην βάση δεδομενων τους που αποστελουν αλλιως αν δεν υπάρχει (σαν εμενα) θα μπλοκαρει το πακέτο στην αποθηκη κ θα αρχισετε τα απειρα μειλ να βγαλετε ακρη(εγω που παραγγειλα απο 3/7 ακομα δεν έχει αποσταλεί)

Υπαρχει καμια περιπτωση να μην υπαρχει η διευθυνση?Εγω που θα βαλω να ερθει στη δουλεια μου, στελνουν πολλα πραγματα εδω γενικοτερα με DHL.Που πηγαινεις για να δεις για τη διευθυνση?Μπορεις να δωσεις link?

Edited by tommy1984
Mi 9 128gb :shoot:

Η οθόνη έχει ωραία χρωματα?Σκεφτομαι κι εγω να το παραγγειλω σήμερα.Επειδη δεν εχω ξαναπαρει απο oneplus, σου το φερνουν στη διευθυνση που βαζεις στην αποστολη ή σου αφηνουν ειδοποιητηριο?

Αν είναι ωραία η οθόνη είναι υποκειμενικό.Εμένα μου αρέσουν γενικά η amoled.είχα το g4 με ανώτερη ανάλυση αλλά η οθόνη του one+ μου αρέσει πιο πολύ.το ότι παίζει στα 1080p και όχι στα 2k μου είναι και αδιάφορο και μη αντιληπτό.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλ.

Όσο για την παράδοση μέσω live chat από το site τους μου έδωσαν το tracking number για την dhl.μπαίνεις στο site της dhl και παρακολουθείς την πορεία που πάει οδικώς το τηλ.Μόλις πάει Βουδαπέστη θέλει 2 εργάσιμες για να είναι στην αποθήκη στην Ελλάδα της dhl.Εγώ πήρα τηλ την dhl και τους είπα ότι Θέλω να έρθω να το πάρω εγώ και να μην μου το φέρουν σπίτι γιατί σε περίπτωση που έλειπα θα έπρεπε να συνεννοηθούμε για άλλη μέρα.Έτσι και έγινε.

DESIRE S 2.3.3 :p

Παιδιά καλησπέρα! Μόλις έλαβα μια θήκη διαφανή tpu από κινα, η οποία είναι μια χαρά, και το tempered glass h+ pro 0.2mm της nillkin. Είναι τα πιο τζάμπα 9€ που έδωσα στη ζωή μου, γιατί στα περιθώρια δεν εφαρμόζει καλά, με συνέπεια να δημιουργείται το λεγόμενο halo effect που λένε και στο χωριό μου, δλδ μαζεμενος αέρας στα πλάγια κατά μήκος της οθόνης, που με έκανε να την πετάξω στο 5λεπτο..θα έπρεπε να το κοιτάξουν καλύτερα εκεί στη nillkin και εννοείται πως θα τους κάνω αρνητικό review. ΜΗΝ την αγοράσετε. Αν κάποιος έχει κάτι καλύτερο να προτείνει, ας το πει για να το πάρουμε .. ;-)

Ρε παιδία, η συσκευή απο μόνη της μπαίνει στο αθόρυβο...:cry::cry:

Για διαβάστε και έδω - https://forums.oneplus.net/threads/do-not-disturb-notifications-problem.451989/page-1 Φαίνεται το πρόβλημα να είναι αρκετά μεγάλο και το αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες.

Παιδιά καλησπέρα! Μόλις έλαβα μια θήκη διαφανή tpu από κινα, η οποία είναι μια χαρά, και το tempered glass h+ pro 0.2mm της nillkin. Είναι τα πιο τζάμπα 9€ που έδωσα στη ζωή μου, γιατί στα περιθώρια δεν εφαρμόζει καλά, με συνέπεια να δημιουργείται το λεγόμενο halo effect που λένε και στο χωριό μου, δλδ μαζεμενος αέρας στα πλάγια κατά μήκος της οθόνης, που με έκανε να την πετάξω στο 5λεπτο..θα έπρεπε να το κοιτάξουν καλύτερα εκεί στη nillkin και εννοείται πως θα τους κάνω αρνητικό review. ΜΗΝ την αγοράσετε. Αν κάποιος έχει κάτι καλύτερο να προτείνει, ας το πει για να το πάρουμε .. ;-)

Eγώ δεν έχω καταλάβει, με Gorilla Glass 4 (αν δεν κάνω λάθος), τι θέλετε και βάζετε screen protector? Xαρείτε το τηλεφωνάκι σας ως έχει.

Εγώ μια φορά είχα βάλει στο Galaxy S που είχα κάποτε και έκτοτε ποτέ ξανά, χωρίς να έχει χαραχτεί η οθόνη.

Για διαβάστε και έδω - https://forums.oneplus.net/threads/do-not-disturb-notifications-problem.451989/page-1 Φαίνεται το πρόβλημα να είναι αρκετά μεγάλο και το αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες.

Nομίζω το πρόβλημα σε αυτόν δημιουργήθηκε με τη μεταφορά ρυθμίσεων από το ΟΡΟ στο ΟΡ3. Αν εγώ δηλαδή το πάρω και το σετάρω κανονικά από την αρχή λογικά θα είμαι ΟΚ.

Edited by hsigma

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Αν και δεν κάθισα να διαβάσω 120+ ποστς, το "πρόβλημα" του αρχικού πόστερ ήταν οτι "μεταφέροντας" τις ρυθμίσεις από το ΟΡ1, ενεργοποιείται (οπως είχε ρυθμίσει, αυτόματα, στις 10μμ) το DoNotDisturb και ΔΕΝ βγαίνει μόνο του (αυτόματα) στις 7πμ που το είχε...

Νομιζω οτι το έλυσε...

Διαβάζοντας παραπάνω, το θέμα έχει να κάνει με ΜΗ ΣΩΣΤΗ μεταφορά των "χρόνων" DND από άλλα τηλέφωνα Android

Εχω περιέργεια αν υπάρχει κάποιος Ελληνας εδω μέσα που να χρησιμοποιεί συστηματικά τέτοια ρύθμιση...!

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Πάντως πρέπει να έχουν απόθεμα αλλά να είναι κάτω από το «επίπεδο ασφαλείας» τους, για αυτό μαλλον γράφει ότι θα σταλεί 4 μέρες μετά την παραγγελία...

Και το λέω γιατί εγώ χθες το απόγευμα το παρήγγειλα και σήμερα στις 1 μου ήρθε mail ότι έφυγε από Πολωνία με DHL Express... Βέβαια στο mail οι τύποι δεν είχαν tracking number και μίλησα με το online chat για να το πάρω...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αν και δεν κάθισα να διαβάσω 120+ ποστς, το "πρόβλημα" του αρχικού πόστερ ήταν οτι "μεταφέροντας" τις ρυθμίσεις από το ΟΡ1, ενεργοποιείται (οπως είχε ρυθμίσει, αυτόματα, στις 10μμ) το DoNotDisturb και ΔΕΝ βγαίνει μόνο του (αυτόματα) στις 7πμ που το είχε...

Νομιζω οτι το έλυσε...

Διαβάζοντας παραπάνω, το θέμα έχει να κάνει με ΜΗ ΣΩΣΤΗ μεταφορά των "χρόνων" DND από άλλα τηλέφωνα Android

Εχω περιέργεια αν υπάρχει κάποιος Ελληνας εδω μέσα που να χρησιμοποιεί συστηματικά τέτοια ρύθμιση...!

Μη μένεις μόνο στο πρώτο post; Έχουν γραφτεί αρκετά στις επόμενες σελίδες.

Υπάρχουν προβλήματα γενικά με τις ρυθμήσεις του ηχου (συμπεριλαμβανομένου και του DnD) και όχι, τα προβλήματα δεν αφορούν μόνο αυτούς που μετέφεραν τις ρυθμίσεις απο το OP1. Εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση αλλά αντιμετωπίζω θεματάκια με το θέμα του ήχου και γενικά με αυτό το κομμάτι προφιλ.

Εγώ είμαι ένας απο τους Έλληνες που χρησιμοποιώ το αυτόματο DnD εδω και πολλά χρόνια.