Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έχει παρει κανείς στα χέρια του με κανονική αποστολή και όχι express ώστε να έχουμε μια πραγματική εικόνα χρόνου αποστολής?

χρειάζονται όντως 3 εβδομάδες για να έρθει?

Το παράγγειλα 17 Ιουνίου και μου λέει πιθανή ημερομηνία 7/7/2016.

Τελικά αξίζει η συσκευή για αγορά ή όχι? Δεν βλέπω κάτι άλλο 64αρι, δικαρτο, με 6 ραμ ( με αλλαγή στο built.prop ), και ρουτ χωρίς θέμα εγγυησης δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο εδώ Ευρώπη σε τέτοια τιμή. Ενώ έχω το nexus 6p με έχει πιάσει το μικρόβιο της αλλαγής.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

το έχει παρει κανείς στα χέρια του με κανονική αποστολή και όχι express ώστε να έχουμε μια πραγματική εικόνα χρόνου αποστολής?

χρειάζονται όντως 3 εβδομάδες για να έρθει?

Το παράγγειλα 17 Ιουνίου και μου λέει πιθανή ημερομηνία 7/7/2016.

πηρα τηλεφωνο την dhl και μου ειπε οτι ερχεται οδικος θελει 5-6 εργασιμες για να φτασει αθηνα.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Τελικά αξίζει η συσκευή για αγορά ή όχι? Δεν βλέπω κάτι άλλο 64αρι, δικαρτο, με 6 ραμ ( με αλλαγή στο built.prop ), και ρουτ χωρίς θέμα εγγυησης δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο εδώ Ευρώπη σε τέτοια τιμή. Ενώ έχω το nexus 6p με έχει πιάσει το μικρόβιο της αλλαγής.

Και εγώ το nexus 6p έχω και σκέφτηκα την αλλαγή.

Δεν θα το κάνω όμως γιατί θέλω να πάρω το 7 άμεσα και το 6p ακόμα έχει καλύτερη κάμερα , αυτονομία και απόκριση.

Μετά το καλοκαίρι θα βγεί το νέο nexus και τότε θα δω τι θα κάνω .

Αν δεν ειχα το 6p θα το είχα ηδη χτυπήσει το opo3.

Edited by vadergr

Εμένα τελικά μου έρχεται αύριο. Αλλά δεν θα είμαι Αθήνα να το παραλάβω.... Όταν καλή Πέμπτη θα το πιάσω στα χέρια μου θα πω εντυπώσεις

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημητρη πες μου εμένα να το παραλαβω μέχρι να γυρίσεις θα σου το φυλαξω σφραγισμένο εννοείται :p

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δεν θα το κάνω όμως γιατί θέλω να πάρω το 7 άμεσα και το 6p ακόμα έχει καλύτερη κάμερα , αυτονομία και απόκριση.

Χρήστο όταν παραλάβει ο Δημήτρης από το δίπλα φόρουμ καντε μια σύγκριση γιατί δεν νομίζω να ισχύουν αυτά

Χρήστο όταν παραλάβει ο Δημήτρης από το δίπλα φόρουμ καντε μια σύγκριση γιατί δεν νομίζω να ισχύουν αυτά

Πολύ χλωμό έως απίθανο να έχει το 6p καλύτερη απόκριση από το 1+. Άσε που το επόμενο nexus θα έχει σίγουρα πάλι 600+ για αρχή.

Έχω ισχυρές αμφιβολίες ότι το 6p είναι ανώτερο. Συνολικά το oneplus 3 είναι καλύτερη επιλογή για φρέσκο hardware και παιχνίδι μέχρι το χειμώνα και την ελευση των νέων νεξους

@skoj

Είδες που σου είπα Δευτέρα θα φύγει; ;)

Κάμερα πολύ εύκολα και δεν νομίζω να διαφωνήσει κανείς.Του 6p συγκαταλέγεται στις top , κάτι που δεν ισχύει για του OPO 3 αν και είναι και αυτή αρκετά καλή .

Την 7 λογικά θα αργήσει να την πάρει όπως το OPO 2 με εξαίρεση αν κάνει δουλειά το xda αφού λένε πως φέτος έδωσαν όλο τον κώδικα .

Σε θέμα απόκρισης ,δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανώτερο από nexus .

Δεν ξεχνώ και τα dual speakers όπως και την 2k amoled του 6p.

Δεν θαβω το oneplus ,προς θεού .

Αν διαλεγα τώρα συσκευή,μπορει και να το προτιμούσα από το 6p αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να πάει κάποιος από 6p σε OPO 3,τ τουλάχιστον με τις δικές μου ανάγκες .

Με το που το πάρει ο dim θα το δω άμεσα και θα αναφέρω.

Edited by vadergr

Μια και δεν έχω παραλάβει ακόμα θα συμμετέχω στην θεωρητική συζήτηση περί opo3 και nexus 6p.

Η σύγκριση μεταξύ ενός κινητού που ξεκίνησε στα 700+ ευρώ με ένα που ξεκινάει στα 400 είναι μάλλον ατυχής.

Το 6p είχε την ατυχία να βασιστεί στον 810, έναν επεξεργαστή που όλοι γνώριζαν ότι είχε προβλήματα υπερθέρμανσης και ήταν μόνιμα throttled από το software για να μην καταστρέφει τις συσκευές. Κατά τα άλλα είναι μια κορυφαία υλοποίηση, αν και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι συγκλονιστικά καλύτερο από το mate 8 (πχ) που είναι αρκετά φθηνότερο.

Το opo3 πρέπει απλά να είναι καλύτερο ή ισάξιο με άλλα κινητά βασισμένα στον 820 όπως πχ το mi5 ή το lg G5.

To opo3 προσφέρει ένα πακέτο που περιλαμβάνει amoled οθόνη για να υπερέχει (για όσους τα κοιτάνε αυτά) από τους ανταγωνιστές με τεχνολογίες LCD, τον 820 αλλά με 6gb για να υπερέχει (θεωρητικά) από όσα κινητά κυκλοφορούν με τον 820 με 3 ή 4gb και 64gb εσωτερικού χώρου.

Αυτή την στιγμή είναι το μόνο κινητό με 820 και 5,5 amoled οθόνη.

Υπάρχουν πολλά με 820 και 5,5 ή 5,7 lcd οθόνες και 1 με 5.2 amoled οθόνη.

Όλα θα εξαρτηθούν από τα προβλήματα που θα βγάλει (ή δεν θα βγάλει) και την ποιότητα των roms - updates.

Προς το παρόν η oneplus κάνει το εξής πονηρό, πουλάει πολύ καλό hardware σε ανταγωνιστική τιμή, που φοράει μια τίμια rom αλλά κλίνει το μάτι στον πελάτη λέγοντας του ''βάλε ότι γουστάρεις και μην γκρινιάζεις για θέματα software'', αφού το rooting δεν σπάει την εγγύηση.

Μακάρι οι εταιρίες να επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους σε ποιοτικές συσκευές που θα τρέχουν ότι θέλει ο χρήστης και να μην χαλάνε λεφτά και πόρους σε bloatware αμφίβολης χρησιμότητας.

Νομίζω ότι το opo3 ανοίγει μια ενδιαφέρουσα εποχή για τα android κινητά.

Κάμερα πολύ εύκολα και δεν νομίζω να διαφωνήσει κανείς.Του 6p συγκαταλέγεται στις top , κάτι που δεν ισχύει για του OPO 3 αν και είναι και αυτή αρκετά καλή .

Την 7 λογικά θα αργήσει να την πάρει όπως το OPO 2 με εξαίρεση αν κάνει δουλειά το xda αφού λένε πως φέτος έδωσαν όλο τον κώδικα .

Αν διαλεγα τώρα συσκευή,μπορει και να το προτιμούσα από το 6p αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να πάει κάποιος από 6p σε OPO 3,τ τουλάχιστον με τις δικές μου ανάγκες .

σε βλέπω να το παραγγέλνεις άμεσα μόλις το πιάσεις στα χέρια σου :)

Αν εισαι συνετος δεν κανεις την κινηση. Αν εισαι αρρωστος, όπως ειμαστε ολοι εδώ μεσα με το που το πιασεις στα χερια σου θα το παραγγειλεις αμεσα. Ξερεις γιατι? Διοτι με περιπου τα ιδια χρηματα (καπου στα 400 πουλας ένα 32αρι νεξους 6p σημερα) παιρνεις φρεσκο hardware.

Δηλαδη, απλετη ram για να φλασαρεις paranoid, cm και ο,τι άλλο καλουδι προκυψει (και λογω της χαμηλης τιμης, θα... προκυψουν πολλα), διπλασια rom (μεγαλη υποθεση τα 64 εναντι των 32), πιο μαζεμενο (πλην των 0,2 λιγοτερων ωφελιμων οθονης, εχεις και καλυτερο body to screen ratio - γενικα θα σου φανει πολύ πιο μαζεμενο στο χερι και 20 γραμμαρια πιο ελαφρυ) και σιγουρα πιο σπιρτοζικο αποτέλεσμα (ελεω snap 820). Εχεις ένα κλικ κατωτερη καμερα (στις νυχτερινες, χαμηλου φωτισμου,γιατι στις ημερησιες δε θα δεις πρακτικα καμια διαφορα), οθονη χανεις σε αναλυση αλλα κερδίζεις σε κορεσμο χρωματων και λευκο (αν βαλεις διπλα διπλα και τσεκαρει το λευκο των 2 οθονών θα με θυμηθείς) και μια δικαρτη συσκευή (που αν χρειαζεσαι αυτή τη δυνατοτητα είναι λογος αγορας από μονος του).

Με αλλα λογια, καινουριο παιχνιδακι μου , καινουριο κοσκινακι μου, χωρις να δωσεις πανω από 20-30 ευρω (κι αυτό για καμια θηκη δηλαδή), ε, δε νομιζω να αντισταθείς και πολύ.

Προσωπικα θα το κρατησω παραλληλα με το s7 edge μου, για λιγο διάστημα για να ξεχαρμανιασω με φλασαρισματα και μετα βλέπουμε.

Το χειμωνα παμε καρφι για νεα νεξους και φυσικα νοτε 7...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μακάρι οι εταιρίες να επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους σε ποιοτικές συσκευές που θα τρέχουν ότι θέλει ο χρήστης και να μην χαλάνε λεφτά και πόρους σε bloatware αμφίβολης χρησιμότητας.

Αυτό είναι το σημαντικοτερο. Από το να σπαταλουν πορους για να φτιαχνους της πλακας shell (τυπου emui, miui κλπ, αλλα ακομα και touchwiz), χιλιες φορες near stock android experience και ασε αυτους που θελουν να το φερουν στα μετρα τους, χωρις να τους κοβεις εγγυηση κλπ

Edited by v@gelis

Σχετικά με τη Ram τι θα γίνει? θα μείνει στα 4gb ενώ έχει παρουσιαστεί ως το 1ο κινητό με 6gb? δλδ ντόρος για το τίποτα? ή θα φτιαχτεί?

update: βγάλανε ένα βίντεο με fix τη ram αν κατάλαβα καλά

Edited by Xasta11
Apple :rocket:

Βγήκε το Review του AnandTech όλα καλά αλλά την οθόνη την θαβει, ειδικά όσον αφορά το calibration....

Οχι μόνο σε πιστότητα αλλα και ευκρίνεια/φωτεινότητα σε εξωτερικούς συνθήκες κατω του μετρίου και γενικά μια πολυ κάκιστη οθόνη.

http://www.anandtech.com/show/10411/the-oneplus-3-review

Εντελως διαφορετική εικόνα απο την πρώτη ανάγνωση του Notebookcheck οπου θα ακολουθήσει αναλυτικο review εντός εβδομαδας.

Είτε παίζουν μεγάλες διαφορές απο παρτιδα σε παρτιδα είτε προβληματική παρτιδα τους έκατσε στο Anandtech.

Ελπίζω το δεύτερο να ισχύει.

Κατα τα αλλα πολυ θετικά λόγια για την κάμερα,επιδόσεις αποθηκευτικού χώρου UFS 2.0,ποιοτητα κατασκευής και feeling στο κράτημα.

Για την αυτονομία ουτε κρύο ουτε ζέστη θα έλεγα.

Για τις 3000 χωρητικότητα δεν περίμενα κατι καλύτερο.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οχι μόνο σε πιστότητα αλλα και ευκρίνεια/φωτεινότητα σε εξωτερικούς συνθήκες κατω του μετρίου και γενικά μια πολυ κάκιστη οθόνη.

http://www.anandtech.com/show/10411/the-oneplus-3-review

Εντελως διαφορετική εικόνα απο την πρώτη ανάγνωση του Notebookcheck οπου θα ακολουθήσει αναλυτικο review εντός εβδομαδας.

Για τη διόρθωση των χρωμάτων κάτι λέει για ota update και με μπέρδεψε... Hardware είναι το θέμα ή software? ή λύνεται "κάπως" με software update?

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Για τη διόρθωση των χρωμάτων κάτι λέει για ota update και με μπέρδεψε... Hardware είναι το θέμα ή software? ή λύνεται "κάπως" με software update?

Λένε άνθρωποι της εταιρίας που ήρθαν σε επικοινωνία με Anandtech οτι θα δώσουν fix.

Μένει να το δούμε στην πράξη.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δηλαδή να το παραγγειλουμε σε δύο τρείς μήνες που θα έχουν δώσει και τα 138 fix που χρειάζονται για να λειτουργήσει αξιοπρεπώς ή συσκευή

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Παιδια με καρτα Visa πειραως τρωω ακυρο:(

Μεσω paypal με το request money ξερετε αν δουλευει? Και αν ναι ποσο προμηθεια κραταει το paypal δηλαδη απο τα 399 ποσο παραπανω θα μου βγει? Με free μεταφορικα παντα.

Παιδια με καρτα Visa πειραως τρωω ακυρο:(

Μεσω paypal με το request money ξερετε αν δουλευει? Και αν ναι ποσο προμηθεια κραταει το paypal δηλαδη απο τα 399 ποσο παραπανω θα μου βγει? Με free μεταφορικα παντα.

Δεν ειναι το καταλληλο νήμα - υπάρχει ειδικο θέμα

To request εξαρτάται από την κάρτα, η προμήθεια paypal ειναι περίπου 3,5% και υπάρχει και το Revolut

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Λένε άνθρωποι της εταιρίας που ήρθαν σε επικοινωνία με Anandtech οτι θα δώσουν fix.

Μένει να το δούμε στην πράξη.

Sent from my iPad Air 2

Αλεξ, προφανώς έπεσαν σε φολα οθόνη. Παντού διαβάζω για decent οθόνη, αξιοπρεπεστατη, πάνω από το μέσο όρο, με ψυχρά χρώματα, ακριβώς όπως μου αρέσει.

Το ένα και μοναδικό θέμα με τη ραμ φτιάχνεται πανεύκολα με μια κίνηση. Αλλα θέματα δε φαίνεται να έχει η συσκευή, εξαιρετικά για ξεκίνημα δηλαδή

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι άλλα θετικοτατα reviews

https://recombu.com/mobile/article/oneplus-3-review

So where does that leave us with the OnePlus 3 in shooting terms? In our opinion, a touch away from greatness.

Χαλί μαύρο η καμερα ε; :lol::lol:

http://techpp.com/2016/06/20/oneplus-3-camera-review/

Edited by v@gelis

εντάξει τα δείγματα καμερας ποου βλέπω είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής

Όχι δα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk