pcm Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Παιδιά έχω ενα προβληματάκι, το κινητό εδώ και 2-3 μέρες (το έχω κανα 2μηνο) άρχισε και μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα SD δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Με επανεκίνηση την ξαναβλέπει αλλά την χάνει και την βρίσκει που και που. Τι λέτε φταίει η SD ή το κινητό; Η SD είναι μια απλή 4GB απο παλιό κινητό. Η sd. Καθάρισμα επαφών κι αν πάλι σκαμπανεβάζει, πέταμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Η sd. Καθάρισμα επαφών κι αν πάλι σκαμπανεβάζει, πέταμα. Αυτό έπαθα και εγώ με μια no name κάρτα από Κίνα, αναγκάστηκα να την πετάξω και να πάρω μια SanDisk. Από τότε κινητό και κάρτα συνεργάζονται άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Κάπου δεν είχε γραφτεί/ακουστεί ότι θα πάρει Nougat στις 18 Σεπτέμβρη? :confused: Κι εγώ το κοίταγα σήμερα άλλα δεν μου έβγαλε τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Μια ερώτηση στους συμφορουμίτες , εχει κανείς χρησιμοποιησει το nfc της συσκευής κάπου;Γιατί εγώ προσπάθησα να το λειτουργήσω, και ενω δείχνει να ενεργοποιειται στην οθόνη και το nfc και το android beam, δεν γινεται τίποτα οταν τα βάλουμε πλατη με πλατη με καποιο αλλο κινητο (sony E5) που εχει και αυτό nfc. Παίζει κατι άλλο; Edited September 23, 2017 by gairf το sony E5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Γειά σε όλους, μπορεί να μου πει κάποιος αν και πως θα μπορούσα να μεταφέρω τους σελιδοδείκτες από τον Chrome στον Samsung internet browser, εκτός από ένα ένα. Σε J5 2016. Ευχαριστώ Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Θα πρέπει να εγκαταστήσεις την επέκταση Chrome Samsung Internet για PC και θα μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στους σελιδοδείκτες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Γειά σε όλους, μπορεί να μου πει κάποιος αν και πως θα μπορούσα να μεταφέρω τους σελιδοδείκτες από τον Chrome στον Samsung internet browser, εκτός από ένα ένα. Σε J5 2016. Ευχαριστώ Δοκίμασε με Samsung Internet chrome extension https://chrome.google.com/webstore/detail/samsung-internet/epejdmjgfibjaffbmojllapapjejipkh Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Κι εγώ το κοίταγα σήμερα άλλα δεν μου έβγαλε τίποτα :( Κατάλαβα ακόμα στην αναμονή για αναβάθμιση :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Μια ερώτηση στους συμφορουμίτες , εχει κανείς χρησιμοποιησει το nfc της συσκευής κάπου;Γιατί εγώ προσπάθησα να το λειτουργήσω, και ενω δείχνει να ενεργοποιειται στην οθόνη και το nfc και το android beam, δεν γινεται τίποτα οταν τα βάλουμε πλατη με πλατη με καποιο αλλο κινητο (sony E5) που εχει και αυτό nfc. Παίζει κατι άλλο; Ναι, παίζει. Η κεραία του nfc είναι ένα πηνίο συγχωνευμένο στην (αφαιρούμενη) πλάτη της συσκευής σου, αν θυμάμαι σωστά. Θα δεις ότι ηλεκτρικά πατάει πάνω σε με δυο πινάκια πάνω στο σώμα του κινητού. Ρίξε μια ματιά αν είναι καθαρά τα πινάκια κι οι επαφές πάνω στη πλάτη. Γιατί το nfc δουλεύει με πολύ χαμηλά ρεύματα και λίγο να "πιάσει" μια επαφή, όσο απίθανο κι αν ακούγεται, έχει αντίκτυπο. Εγώ θα τσεκάριζα και το πηνίο, μην έχει διακοπή από κάποιο τσάκισμα της πλάτης. Με ένα πολύμετρο, στα ohm. Αν δεν είναι κάτι από αυτά, τότε μάλλον πηγαίνει προς software μεριά όπου δε μπορώ να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Δοκίμασε με Samsung Internet chrome extension https://chrome.google.com/webstore/detail/samsung-internet/epejdmjgfibjaffbmojllapapjejipkh Ευχαριστώ πολύ και εσένα αλλά και τον tonikar για την βοήθεια, θα το ψάξω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Samsung Galaxy J5 2016: εμφανίστηκε στο Geekbench με Android 7.1.1 Nougat! https://gr.gizchina.com/2017/09/19/samsung-galaxy-j5-2016-android-nougat/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Samsung Galaxy J5 2016: εμφανίστηκε στο Geekbench με Android 7.1.1 Nougat! https://gr.gizchina.com/2017/09/19/samsung-galaxy-j5-2016-android-nougat/ Μονο που εχει κανει λαθος το site που γραφει και το ποσταρεις ότι είναι το Samsung galaxy j5 2016, ενώ στην πραγματικοτητα η αναβαθμιση είναι για το μοντελο Samsung Galaxy Tab A 8.0 "T350" που είναι tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μονο που εχει κανει λαθος το site που γραφει και το ποσταρεις ότι είναι το Samsung galaxy j5 2016, ενώ στην πραγματικοτητα η αναβαθμιση είναι για το μοντελο Samsung Galaxy Tab A 8.0 "T350" που είναι tablet. Για δες εδώ: https://www.sammobile.com/2017/08/21/galaxy-j5-2016-spotted-running-android-7-0-nougat/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Για δες εδώ: https://www.sammobile.com/2017/08/21/galaxy-j5-2016-spotted-running-android-7-0-nougat/ Εγραψα για το συγκεκριμενο site ότι εχει γραψει-δειξει για άλλο μοντελο, τα εχω διαβασει από πολύ πριν όλα αυτά, αλλα ειδικα με τη Samsung και με άλλες εταιριες ως που να τη δουμε τελικα κρατα και μικρο καλαθι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 παιδιά εγω το πήρα τον Ιούλιο και έχει την 6.0.1 όλο ζητάει να περάσει ενα update αλλά φοβάμαι μην επηρεάσει την αυτονομία της συσκευής είναι νούμερο ένα πιο σημαντικό για μένα μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τι περιλαμβάνει το update αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Bug fixes είναι, βάλτο άφοβα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ήρθε ένα μικρό update περίπου 25mb Απο αυτά που δε βλέπεις καμία απολύτως διαφορά Λέτε να δούμε νουγκατίνα? Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Μας τα πρηξε η sammy με το nougat. Πριν είχα μοτορολα και οι αναβαθμίσεις έπεφταν βροχή. Αμφιβάλω αν θα έρθει το nougat στις συσκευές μας καθώς βλέπω το όλο πρότζεκτ να καθυστερεί υπερβολικά ενώ ποτέ η εταιρεία δεν δήλωσε επίσημα ότι θα το πάρουμε και το ποτέ. Επίσης μέχρι τώρα δεν μου έχει έρθει κανένα update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Εγώ το πήρα τον Ιούνιο του '16 Και έχει πάρει πάνω από 4 ενημερώσεις ως τώρα, Η τελευταία πριν από 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Ξεκινησε στην Πολωνία η αναβαθμιση σε 7.1.1 Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Ωραία νέα!!Πως βλέπουμε από πού είναι το δικό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Ωραία νέα!!Πως βλέπουμε από πού είναι το δικό μας;We ate the camel που ειπε κ μια ψυχη. Μη βιαζεσαι. Αφου ξεκινησε δε θα αργησει Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 We ate the camel που ειπε κ μια ψυχη. Μη βιαζεσαι. Αφου ξεκινησε δε θα αργησει Sent from my SM-G930F usingTapatalk Χαχαχα.Εντάξει εννοείτε ότι θα περιμένω,ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo_Dous Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Καλησπέρα, τελευταία μου ήρθε update στο εν λόγω κινητό (4η φορά από τότε που το αγόρασα) και απο τότε που το έκανα παρατηρώ ότι έχει μια μικρή διαφορά στην απόδοση, εσείς είχατε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; Το update ηταν bug fixes Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Χαχαχα.Εντάξει εννοείτε ότι θα περιμένω,ευχαριστώ για την απάντηση. για δεστε εδω : https://www.sammobile.com/2017/10/23/android-7-1-1-nougat-update-now-arriving-galaxy-j5-2016/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts