Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παδια..εβαλα recovery και οταν μπαινω μου βγαζει enter passowrd(προσαρτηση-αποκρυπτογραφηση δεδομενων μου ζηταει κωδικο) το παρακαμπτω με cancel και οταν μπαινω να κανω install καποιο zip μου βγαζει οτι η rom του κινητου ειναι αδεια και το κινητο δεν εχει κανενα φακελο μεσα.εντωμεταξυ δεν μου το διαβαζει σε recovery το laptop.Tι ξεχασα?Εχω περασει 2-3 φορες του drivers.Σε fastboot Ολα οκ το διαβαζει...βαρεθηκα με το σατανα δεν ειναι και δικο μου ας μου απαντησει καποιος μηπως ξεχασα κατι !!!!thanks παιδια

Καλησπέρα.. καταρχήν και λογικό αφού δεν έχεις ασχοληθεί ξανά ξέχασες να κάνεις φουλ μπακαπ τα πάντα να τα έχεις για κάθε περίπτωση.. πάει αυτό τώρα αφού έκανες φορμάτ και είναι άδειο...αυτό που δεν έκανες όμως είναι φορμάτ τo data partition και όχι wipe για να φύγει το encryption που έχει η 16s or 19s που έρχεται το τηλέφωνο.....πας wipe advance wipe επιλέγεις το κουτάκι data κει σέρνεις την κάτω μπάρα δεξιά να γίνει...μετά Πας πάλι αρχική σελίδα.... επιλέγεις wipe και εάν είσαι σίγουρος ότι βλέπει το τηλέφωνο το pc σου ώστε να περάσεις Ρομ μέσα ή έχειςUSB που πάλι το βλέπει το TWRP σου κάνεις όλα τα wipe και internal storage ώστε να έχεις πεντακάθαρα νέα Ρομ χωρίς κατάλοιπα από προηγούμενες...Μετά βάζεις τη νέα Ρομ μέσα στο τηλέφωνο από το pc ή στο USB και την επιλέγεις για φλασάρισμα..

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Συμφωνώ, αν και δεν παίζω καθόλου παιχνίδια....

Θα ήθελα όμως να δω και από κάποιον άλλο φίλο που φοράει την 30s "οθονοπυροβολισμό" που να δείχνει την διάρκεια της μπαταρίας από μια πλήρη φόρτιση μέχρι την επόμενη, φυσικά χωρίς ενδιάμεσα "ταΐσματα", καθώς και το sot.

Διότι αν επιβεβαιωθεί ότι με την 30s έχουμε 7 ώρες οθόνης είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό και ίσως αξίζει κάποιος να γυρίσει ακόμα και σε mm.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις χθές πέρασα την 30s προερχόμενος από την aex.

Έχει ξεκάθαρα καλύτερη διαχείριση ενέργειας η rom του Χρήστου.

Θα την δουλέψω λίγες μέρες και θα ποστάρω αναλυτικά screenshots.671051dbd4f843e83217abc2841b0cc3.jpg

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Μόλις χθές πέρασα την 30s προερχόμενος από την aex.

Έχει ξεκάθαρα καλύτερη διαχείριση ενέργειας η rom του Χρήστου.

Θα την δουλέψω λίγες μέρες και θα ποστάρω αναλυτικά screenshots.

Ωραία φίλε. Βάλε αναλυτικά screenshots.:)

Το ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας η 30S δεν το αμφισβητεί κανείς.:p

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Μιλαμε για την τελευταια 30s v16 https://drive.google.com/uc?id=1sZ_aZ4r6BLoeQdnd0ZNTaBb1OIEA50yE&export=download ετσι δεν ειναι; ι υπολοιπες που εχει εκει τις google edition τι διαφορες εχουν; Κοιτα να δεις που εκει που λεω εδω ειμαι δεν αλλαζω ψηνομαι να την δοκιμασω με τη πρωτη ευκαιρεια μονο και μονο για την μπαταρια. Θα περιμενω βεβαια και και αλλα αναλυτικα screenshots.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Greek MegPack Latest for AEX Official 17.11.2018

Package date 25.11.2018

Flash without any wipe..

Kernel profiles rounded big dialer etc..

Now you can have 7 hours SOT easily....

https://mega.nz/#!QKYxGaID!nLn28a-E04_iKaS5UdzUqDBvbk0bWUs32RnVEjldlp0

Package date 25.11.2018

Flash without any wipe..

Τι εφτιαξες παλι!!!!!!! Aν εχουμε 7 ωρες sot τοτε τι να πω........... Χιλια ευχαριστουμε για την ολη δουλεια σου.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Package date 25.11.2018

Flash without any wipe..

7 ώρες sot με τι profile? Έχεις βάλει και τον bs 6 kernel?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

7 ώρες sot με τι profile? Έχεις βάλει και τον bs 6 kernel?

Όχι..θα δώσω αύριο φουλ Ρομ με άλλα πράγματα μέσα και BS Kernel 6.1.1+ rev4..

Package date 25.11.2018

Flash without any wipe..

ενταξει!!! :thanks:

δεν υπαρχει Κυριακη που θα βαλεις κ***ο κατω!!!

σε ευχαριστουμε Χρησταρα μας!!

για το χρονο σου, για τις Κυριακες σου, για την εμπειρια σου που μας την παρεχεις απλοχερα και για ολα τα καλουδια που εχουμε βαλει σε ενα κινητο 2,5 χρονων με νεκρη μαμα εταιρια που κυριολεκτικα δεν τα εχουν κινητα μηνων....

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

Όχι..θα δώσω αύριο φουλ Ρομ με άλλα πράγματα μέσα και BS Kernel 6.1.1+ rev4..

Ευχαριστουμε!!!!!:thanks:

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

Σε ΡΙΕ ΑΕΧ θα είναι Χρήστο;

Ναι .. AEX pie...

Thank YOU!!!Ποιο προφίλ προτείνεις Cris;

e2e74da098db294d01b4a50e941f750c.jpgb117ca9729f82ed6257942ea095c31ac.jpg

Edited by sso

Thank YOU!!!Ποιο προφίλ προτείνεις Cris;

k

Εγώ δοκίμασα το Xana Extreme για να δω την μπαταρία.. Φυσικά με lags αλλά έκλεισε στις 7,5 ώρες SOT. Άστο ισορροπημένο ή δοκίμασε και το HawkPepper

Καλησπέρα σε όλη την παρέα... παρέλαβα το κινητό την Παρασκευή και έχω μείνει από το πόσο όμορφο είναι και πόσο δυνατό σε επιδόσεις (153.000 στο antutu για κινητό των 105 ευρώ απλά δεν υπάρχει - btw 105 λόγω της προσφοράς του banggood).

Είναι η έκδοση x821 με 5.8.020s έκδοση rom.

Θέλω να περάσω την 6.030s του Crisbal με το face unlock την φοβερή μπαταρία κτλ...Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα root κτλ ακόμα και οι οδηγίες της 1ής σελίδας μου φαίνονται δυσνόητες. Δεν υπάρχει κάποια σελίδα όπως αυτή ( https://www.gizdev.com/install-twrp-root-le-max-2/ ) που να είναι αναλυτικά οι οδηγίες για την συγκεκριμένη έκδοση βήμα βήμα για εμάς τους αδαείς...;

Έστω αν μπορεί κάποιος σε μήνυμα να με κατατοπίσει για να μην κουράζω και τους υπόλοιπους θα ήμουν υπόχρεος...

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και sorry για το πρήξιμο :lol::lol::lol:

Καλησπέρα . Πήρα κι εγώ το κινητό ( x 821) από bangood 105 ευρώ με κουπόνι + priority line + ασφάλεια αποστολής + θήκη , τζαμάκι και αντάπτορα για τα ακουστικά= 127 ευρώ. Εκανε 15 μέρες να έρθει ( 8/11-23/11)αλλά το κουτί χωρίς σφραγίδα - ανοιγμένο και από μέσα έλλειπαν αντάπτορας usb C και καλωδιάκι για ακουστικά.Το τηλέφωνο γεμάτο μικρές γραντζουνιές , ακόμη και στον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ( Ο ποίος δεν λειτουργεί σωστά). Τους έστειλα σήμερα email με φωτογραφίες αναφέροντας όλα αυτά. Το θέμα είναι οτι έχει μια rom προφανώς τροποποιημένη (Eui version 5.8.020S -stable, χωρίς να υπάρχει πουθενά εικονίδιο για αναβάθμιση συστήματος ) και δε μπορώ να βγάλω άκρη αν είναι Κινέζικη ή Ινδική για να μπορέσω να βάλω την official για αρχή ή κάποια custom αργότερα.
Nokia lumia 520-Huawei P9 lite

Εγώ δοκίμασα το Xana Extreme για να δω την μπαταρία.. Φυσικά με lags αλλά έκλεισε στις 7,5 ώρες SOT. Άστο ισορροπημένο ή δοκίμασε και το HawkPepper

7,5 ώρες sot μέ πόσες ώρες συνολικής χρήσης; :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλη την παρέα... παρέλαβα το κινητό την Παρασκευή και έχω μείνει από το πόσο όμορφο είναι και πόσο δυνατό σε επιδόσεις (153.000 στο antutu για κινητό των 105 ευρώ απλά δεν υπάρχει - btw 105 λόγω της προσφοράς του banggood).

Είναι η έκδοση x821 με 5.8.020s έκδοση rom.

Θέλω να περάσω την 6.030s του Crisbal με το face unlock την φοβερή μπαταρία κτλ...Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα root κτλ ακόμα και οι οδηγίες της 1ής σελίδας μου φαίνονται δυσνόητες. Δεν υπάρχει κάποια σελίδα όπως αυτή ( https://www.gizdev.com/install-twrp-root-le-max-2/ ) που να είναι αναλυτικά οι οδηγίες για την συγκεκριμένη έκδοση βήμα βήμα για εμάς τους αδαείς...;

Έστω αν μπορεί κάποιος σε μήνυμα να με κατατοπίσει για να μην κουράζω και τους υπόλοιπους θα ήμουν υπόχρεος...

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και sorry για το πρήξιμο :lol::lol::lol:

Δεν είναι καθόλου δυσνόητες οι οδηγίες της πρώτης σελίδας.

Ξεκίνα με το πολυεργαλείο του Cris...

"LeMax2 (X82x)Εγκατάσταση TWRP & Root & AKT &StockSplashScreen (by CrisBal)"

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6950610#post6950610

7,5 ώρες sot μέ πόσες ώρες συνολικής χρήσης; :)l]

Με πολλά φλασαρίσματα και reboots ενδιάμεσα οπότε σίγουρα θα πήγαινε στις 8+...

Screenshot-20181125-163720-Settings.png Screenshot-20181125-163735-Settings.png

Καθώς γίνεται “μεγάλη” κουβέντα και κάποιοι (όπως κι εγώ) φαίνεται να δίνουν μεγάλη σημασία στα νούμερα και ιδιαίτερα σε σχέση με τη διάρκεια της μπαταρίας παραθέτω ένα Screen On Time test (SOT) που “έτρεξα” (και λαχάνιασα) πρόσφατα

Χρησιμοποιήθηκε ένα Χ820 4/32, με Battery Health Status 96% (Accubattery)

Συνθήκες:

1) Το τηλέφωνο πάντα στο ίδιο σημείο

2) Ανοικτό το δίκτυο και στις 2 sim (όλα τ’ άλλα κλειστά: wifi,data, κτλ)

3) Η οθόνη έμεινε ανοικτή από το 100% της μπαταρίας μέχρι και το κλείσιμο του τηλεφώνου με «προεπισκόπηση διαδρομής» στο λογισμικό πλοήγησης Offline Maps

Eui

EUI-6.0.030s Latest V16 Google Edition 14.11.2018_le_x2 FullRom by C.B.G 7h & 20min

Με τη ευκαιρία να αναφέρω ότι, κατά τη γνώμη μου, τόσο η V16 όσο και η V15 είναι ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΙΣ ,και με διαφορά, EUI Roms που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και σίγουρα ( με όποιο μέτρο σύγκρισης) ανάμεσα στις καλύτερες σε όλες τις android versions

Απλά με την ευκαιρία ένα μπράβο κι ένα ευχαριστώ στον CrisBal

Pie:

1) Η φρεσκότατη AICP 14.0 ver 23/11 7h & 15min

2) RevengeOS for X82x Pie ver.21/11 7h & 30min

3) PixelExperience ver. 19/11 8h & 10min !!!

4) AospExtended ROM V6.0 [X2] ver. 17/11 6h &50 min

Η παραπάνω σειρά των Pie είναι, με βάση τα γενικότερα χαρακτηριστικά τους και φυσικά το προσωπικό μου «γούστο», από τη καλύτερη προς τη χειρότερη, με ελάχιστη όμως διαφορά, κατά τη γνώμη μου, της κάθε μίας από την άλλη. Βάζω πρώτη λοιπόν την AICP, λίγο μετά το ντεμπούτο της και χωρίς να την έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα γιατί έπειτα από λίγες ώρες χρήσης έχω «εντυπωσιαστεί», από τις δυνατότητες παραμετροποίησης που παρέχει. Είναι λιτή σε «μπιχλιμπίδια» και πλούσια σε ουσία.

7,5 ώρες sot μέ πόσες ώρες συνολικής χρήσης; :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είναι καθόλου δυσνόητες οι οδηγίες της πρώτης σελίδας.

Ξεκίνα με το πολυεργαλείο του Cris...

"LeMax2 (X82x)Εγκατάσταση TWRP & Root & AKT &StockSplashScreen (by CrisBal)"

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6950610#post6950610

Όταν λέω δυσνόητες εννοώ για μένα που είμαι εντελώς άσχετος, όχι γενικά... thx anyway, απλά φοβάμαι μήπως κάνω ζημιά αν δεν κάνω κάτι σωστά...

παρελαβα και γω απο bangood.

Ως εφεδρικη συσκευη για την ταχυτητα ηχο και οθονη με υπερκαλυπτει οπως ακριβως ειναι. Σε παλαιοτερη εμπειρια με coolpad f1 η μονη σταθερη ρομ που ειχα δοκιμασει ηταν η μαμα ρομ.

Οποτε δεν ψηνομαι να την αλλαξω.

Ομως διαβαζω τους παππαδες που κανει ο chrisbal και ιδιως με τις 7 ωρες οθονη δυστυχως δεν βλεπω να αντεχω στην προκληση.

Edited by zampas

Όταν λέω δυσνόητες εννοώ για μένα που είμαι εντελώς άσχετος, όχι γενικά... thx anyway, απλά φοβάμαι μήπως κάνω ζημιά αν δεν κάνω κάτι σωστά...

Μη φοβού:)

Βήμα-βήμα ακολούθησε τις οδηγίες με θρησκευτική ευλάβια. Και αν συμβεί κάτι πάντα βρίσκεται κάποιος που θα βοηθήσει. Και για τα δύσκολα υπάρχει ο Μέγας Cris!!!:up:

Γεια και πάλι.Περασα την 6.0.030s του cris..Έχω βάλει 2 σιμ στο κινητό.Σε όσους καλώ μου παραπονιούνται ότι όταν μιλούν ακούνε τον εαυτό τους 2 φορες.Πειραξα το volte αλλά τπτ.Τι μπορώ να κάνω γι'αυτό?Υπάρχει κάποιο Φιξ η έχει πρόβλημα το τλφν?

όπως είπα δεν τα κατάφερα... είμαι στην φάση που εχω το recovery στο κινητο ( σε fastboot mode) και εχω κανει wipe-factory reset και μετα λεει να βάλω την rom... πως θα περασω την rom αφου δεν αναγνωριζεται το κινητο απο το pc Για να την περασω...;;;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βασικα δεν βρισκω το root.zip για να κανω install

Την Ρομ την πέρασες; Άσε το root. Αν είσαι σε recovery mode (δεν έχω καταλάβει σε ποια φάση είσαι, γιατί γράφεις και fastboot mode), βάλε την Ρομ σε ένα USB stick, σύνδεσέ το με το κινητό, κάνε reboot to recovery για να το δει και να φλασαρεις από εκεί την Ρομ.

όπως είπα δεν τα κατάφερα... είμαι στην φάση που εχω το recovery στο κινητο ( σε fastboot mode) και εχω κανει wipe-factory reset και μετα λεει να βάλω την rom... πως θα περασω την rom αφου δεν αναγνωριζεται το κινητο απο το pc Για να την περασω...;;;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βασικα δεν βρισκω το root.zip για να κανω install