Jump to content

iliasbarekos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iliasbarekos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

iliasbarekos's Achievements

  1. Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς 1ον δεν έχω telegram και 2ον δεν πιστεύω ότι θα δω μεγάλη βελτίωση άρα δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία.
  2. Από μπαταρία προς το παρών μπορεί να είναι η ιδέα μου βέβαια, σαν να είδα μια βελτίωση... Η μπλε μπάρα έφτιαξε. Δειχνει 4 κανονικά... Τελικά για gcam κάποιος;
  3. Μου την έβγαλε όταν μπήκα στις ρυθμίσεις γιατί ήθελα να δω κάτι στις λεπτομέρειες του android 13... Τυχαία το είδα δεν μου το έβγαλε στις ενημερώσεις του κινητού. 873mb αν θυμάμαι καλα
  4. Έχουμε εντυπώσεις από την c.08;; Την εγκατέστησα πριν λίγο οπότε δεν έχω ακόμα σχηματίσει άποψη. Επίσης μια ερώτηση αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει. Υπάρχει gcam για το συγκεκριμένο κινητό; (Όχι ότι είμαι δυσαρεστημένος από την ενσωματωμένη εφαρμογή, απλώς για περισσότερες δυνατοτητες-επιλογες)
  5. Όχι εμένα άψογο... Μέχρι στιγμής με περίπου 40-45 πληρωμές 100% περνανε
  6. Καλησπέρα... Το αγόρασα πριν 5 μέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... 1. Τα 8 gb μνήμης είναι υπεραρκετά και δεν νομίζω ότι θα σε απογοητεύσουν κάπου (εκτός αν εννοείς την χωρητικότητα αλλά και πάλι και 4-5 παιχνίδια να έχεις κατεβάσει και 3000+ φωτογραφιες-βιντεο να έχεις δεν νομίζω ότι τα 128gb είναι λίγα) 2. Παρ όλο που είμαι hardcore χρήστης με πολλές ώρες την ημέρα και σε gaming δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό μέχρι στιγμής... Τώρα βέβαια το καλοκαίρι δεν ξέρω πως θα είναι γιατί η αλήθεια είναι ότι οι συσκευές ζορίζονται αρκετά στην μεγάλη ζέστη. 3. Βίντεο δεν έχω δοκιμάσει αλλά για φωτογραφίες είμαι ικανοποιημένος απόλυτα (προέρχομαι από xiaomi poco f1 k poco f3 και η διαφορά είναι μεγάλη). Ειδικά η κεντρική κάμερα ακόμα και βράδυ αποδίδει τέλεια (προφανως και δεν θα δεις αποτελέσματα τύπου iphone 14 pro max αλλά για 320 ευρώ το αποτέλεσμα είναι τρομερό). 4. Για μένα το καλύτερο χαρακτηριστικό του κινητού. Φορτίζει σφαίρα (από 8% σε 98% σε 30λεπτα) και αν δεν έχεις ανοιχτά τα πάντα (τοποθεσία, 120hz,μεγάλη φωτεινότητα κτλ...) ίσως πλησιάσεις και τις 2 μέρες χρήσης. Υ.Γ. πάρε το άσπρο και θα με θυμηθείς. Η πίσω όψη είναι απίστευτα όμορφη.
  7. Το γραφω στο μήνυμα μου. Αλλη sim στο κινητο μου επισης δεν δουλευε και η δικη μου sim δουλευει κανονικα σε αλλη συσκευη. Δεν ειμαι ηλεκτρονικος να ξερω αλλα οταν εχουμε διακοπη ρευματος η καποια στιγμη γινει μια αυξηση στην ταση που δινει η πριζα (μπορει να λεω και βλακειες δεν ειμαι ειδικος) δεν μπορει να γινει ζημια σε καποια συσκευη;; Επισης οπως ανεφερα ο τεχνικος οταν του πηγα το κινητο ειπε οτι μαλλον φταιει η καλωδιοταινια της υποδοχης sim. Την αλλαξαμε (οντως ειχε καει γιατι την μετρησε με πολυμετρο και ενω εδινε 3,5 στην αρχη στο τελος εφτανε 0) και παλι δεν εφτιαξε το προβλημα... Οποτε τωρα 3 λυσεις υπάρχουν. 1. Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που δεν νομιζω να βοηθήσει σε κατι. 2. Το καλο σεναριο να ειναι οντως η πλακέτα και να το φτιαξουν στο service 3. Το κακο σεναριο ειναι οτι αν το service δεν μπορεσει να το φτιαξει το κινητο ειναι αχρηστο (η ανταλλαακτικα). Εγω αυτο που ρωτησα ειναι αν το εχει παθει καποιος αλλος η αν εχει καμμια ιδεα.
  8. Οποτε πως εγινε στα καλα καθουμενα;;; Εγω το πρωί που ξυπνησα το διαπιστωσα αρα πως αλλιως να ειχε γινει;
  9. Καλησπερα στην παρεα.. Ειμαι κατοχος του poco f3 περιπου 7 μηνες (αγορασμενο απο banggood). Υπερευχαριστημενος απο το κινητο και το θεωρω ισως το καλυτερο value for money κινητο της αγορας (με εξαιρεση το μονο μειον του τις καμερες αλλα και παλι κατι που δεν με απασχολεί ιδιαιτερα). Μεχρι πριν 3 μερες ολα δουλευαν ρολοι και ξαφνικα βλεπω οτι δεν αναγνωριζεται η sim και δεν δουλευαν τα δεδομενα κτλ. Θεωρησα οτι ειναι κατι απλο, εκανα επανεκκίνηση το τηλεφωνο εβγαλα-εβαλα την sim πειραξα καποιες ρυθμισεις κτλ αλλα τιποτα (να σημειωθει οτι η sim μου σε αλλη συσκευη δουλευε και αντιστοιχα αλλη sim δεν δουλευε σε αυτο το κινητο). Πηγα σε εναν τεχνικο ο οποιος μου ειπε να αλλαξουμε καλωδιοταινια sim (αν το λεω σωστα) και κατα πασα πιθανοτητα θα λυθει. Την αλλαξαμε αλλα δυστυχως το προβλημα συνεχιζει. Το επομενο σταδιο ειναι να κανω back up και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που εχει μικρι ποσοστο επιτυχιας και στην συνεχεια αν δεν φτιαξει απόστολη του τηλεφωνου σε επισημο service για ελεγχο και επισκευη πλακετας (αν και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν τα λεω σωστα). Το θεμα μου ειναι οτι η καλωδιοταινια και τα υπολοιπα που ανεφερα ανεβαζουν το κόστος γυρω στα 100 ευρω κάι επισης υπαρχει πιθανοτητα παλι να μην φτιαξει και να ειναι αχρηστο το τηλεφωνο. Ξεχασα να αναφερω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη φορτιζα το κινητο ολο το βραδυ (ναι σταυρωστε με) και καποια στιγμη ειχε διαφορα τασηςκαι καηκε το συγκεκριμενο σημειο του κινητου. Εχετε καποια αντιστοιχη εμπειρια σε αυτο η σε αλλο τηλεφωνο κι αν ναι τι μου προτεινετε να κανω; Σας ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.
  10. Συμφωνω με οσα ειπες αλλα σε review του εξωτερικου εχω δει οτι προτιμουν το f3 απο το mi 10t (f3 καλυτερος επεξεργαστης αλλα 10t καλυτερη μπαταρια και καμερα)... Δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες στην πραξη αλλα ειναι πολυ κοντα αυτα τα 2 κινητα (αν και το f3 στα 299ευρω πιστευω αξιζει περισσοτερο).
  11. Καταρχην ο λογος που θελω να αλλαξω συσκευη δεν ειναι οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το poco f1 (για εμενα ειναι η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε και ισως το πιο vfm κινητο ολων των εποχων) αλλα δυστυχως η μπαταρια (και με αντικατασταση της το ιδιο θεμα ακριβως) δεν αντεχει πλεον στην χρηση που κανω στο κινητο. Για να περασουμε στο θεμα μας. Ψαχνω μια συσκευη μεχρι 300ευρω που να καλυπτει τα παρακατω: 1. Αντοχη σε hardcore χρηση (πολλες ωρες την ημερα gaming,browsing,video), αρα οχι μπαταρια που να εξαντλειτε σε 2-3 ωρες. 2. NFC και αν ειναι εφικτο 5g compatible. 3. Φωτογραφικη αξιοπρεπης αλλα δεν ειμαι και κανενας επαγγελματιας φωτογραφος ωστε να θελω τρελλα πραγματα. 4. Να μπορει να σηκωσει οποιαδηποτε εφαρμογη-παιχνιδι κυκλοφορει χωρις να σερνεται το κινητο. Υ.Γ. επειδη η xiaomi βγαζει περιπου 10κινητα την εβδομαδα κι επειδη εχω μπερδευτει με τοσα πολα μοντελα ειμαι μεταξυ poco f3 (το επιμρατεστερο μεχρι στιγμης), poco x3 pro,mi 10 note pro και ειδα και αλλα 2 προσφατα απο χρηστες τα mi 10t και mi 11lite. Θα ηθελα την βοηθεια σας και εννοειτε πως αν υπαρχει καμμια εναλλακτικη για αλλη εταιρια (προς το παρον μονο το realme 8 pro εχω δει) θα ηθελα να την ακουσω. Αν τωρα υπαρχει καποια συσκευη που να ειναι τοσο φοβερη εννοειτε το budget μπορει να ανεβει στα 350 ευρω...
  12. Καλησπέρα στην παρέα.. έχω την stable 10.1.3.0 και δεν έχω πάρει ακόμα update. Έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα...Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό ενώ πολλοί πήραν ήδη.
  13. Καταρχήν επειδή έχετε θίξει αρκετά θέματα πιο πάνω: 1. Αναφέρθηκε και όντως ισχύει, ότι πειράζετε τόσο το τηλεφωνο βάζοντας του dev-custom rom (η όπως αλλιως λεγονται) ενώ δεν χρειάζεται.. Για απλή και όχι μόνο χρήση καλύπτει το 99% των χρηστων. Και όπως διάβασα και λίγο πιο πάνω ακόμα και πράγματα που υπάρχουν στην dev σε 10-20 μέρες έρχονται και στην stable. Όποτε για μένα δεν αξίζει το ρίσκο να πειράξεις κάτι που ήδη είναι (σχεδόν) τέλειο :) . 2. Για το θέμα της εγγύησης να αναφέρω ότι στο 99% των περιπτώσεων που χαλάει ένα κινητό είναι για δύο λόγους, η θα πέσει και θα σπάσει η οθόνη η θα βραχεί και θα πάρει υγρασία γενικά. Σε καμμία από τις δυο περίπτωσης δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Και επίσης αν είναι να σου βγάλει βλάβη το κινητό σε θέμα πλακέτας η οθόνης κτλ θα στην βγάλει όχι σε ένα η δύο χρονια, αλλά σε ένα μήνα! Όποτε η εγγύηση 1 χρόνου είναι αρκετή πιστεύω.. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 3. Για να γίνω κουραστικός και πάλι όπως ανέφερα 3-4 σελίδες πριν. Σε όσους λένε ότι σκέφτονται αν θα το πάρουν η αν αξίζει η ότι έχει πολλά μειονεκτήματα. Δεν είπε κανείς ότι είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς η ότι έχει την καλύτερη κάμερα, αλλά για την κατηγορία τιμής μέχρι 450 ευρώ (σας βάζω και 200 ευρω παραπανω) αν μου βρει καποιος καλύτερο all around κινητό με επιχειρήματα εγώ πάω πάσο.
  14. Φίλε η μπαταρία κρατάει πάνω από 8 ώρες sot...
  15. Καλησπέρα στην παρέα... Κάτοχος του poco εδώ και δύο εβδομαδες και έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα: 1. Κατασκευή: το πλαστικό είναι υψηλής ποιότητας και αντί για μειονέκτημα όπως έχουν πει πολλοί δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας και προσδίδει ομορφιά στην συσκευή. Τα πλήκτρα έντασης και on/off δεν "τριζουν" καθόλου (μέχρι κι αυτό είχε αναφερθεί σε διάφορα forum). 2. Οθόνη: Η φωτεινότητα έχει ένα μικρό θεματακι (πρέπει να είναι πάνω από 50% για να αποδίδει σωστά) αλλά από θέμα ποιότητας και χρωμάτων είναι άψογη και παρ' όλο που ήμουν κάτοχος galaxy s6 πριν δεν διακρίνω εύκολα την διαφορά amoled με ips. Εννοείτε για το περιβόητο touch latency δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα κάτι που σημαίνει ότι έχει λυθεί εντελώς από τα update που έχει πάρει η συσκευή. Επίσης το notch της συσκευης εμένα προσωπικά ούτε με ενοχλεί ούτε κάνει άσχημο το κινητό όπως λένε πάλι σε διάφορα forum. (Το notch δεν ενοχλεί καθόλου στο pubg ενημερωτικά για όσους έχουν την απορία). 3. Επιδόσεις: εδώ μιλάμε για το "διαμάντι" της συσκευής αυτής. Ο snapdragon στα καλύτερα του, τα 6gb μνήμης δίνουν ρέστα και ότι και να του κάνεις πραγματικά δεν κολλάει με τιποτα (για την ζέστη δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα παρόλο το liquid cool technology γτ δεν την έχω δουλέψει καλοκαίρι με παιχνίδια για να κρίνω αλλά φαντάζομαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από του s6 που ψήνεις αυγό τον Ιούλιο :) ). Επίσης οι 294.500 βαθμοί στο antutu τα λένε όλα. 4. Μπαταρία: το δεύτερο καλύτερο μέρος της συσκευής για εμένα μετα της επιδόσεις. Είμαι χρηστης αρκετα πάνω από το μέσο όρο χρήσης με ώρες browsing, gaming, video κτλ και παρ' όλα αυτά το βράδυ εχει μείνει από 20 μέχρι 40% μπαταρία!!! Όσο για την φόρτιση δεν είναι όσο γρήγορη του s6 αλλά και πάλι από το 20 στο 100 χρειάζεστε περίπου 1:30 ώρα. (Φαίνεται αιώνας γτ απλά δεν θες να αφήσεις την συσκευή από τα χέρια σου για πάνω από 5 λεπτά) :) 5. Camera: το αδύναμο σημείο του κινητού μόνο αδύναμο δεν είναι καθώς βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες την ημέρα, έχει απίστευτη selfie camera αλλά την νύχτα όπως το 99% των κινητών η ποιότητα πέφτει κατακόρυφα. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος, βέβαια δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν είναι ο κύριος λόγος αγοράς ενός κινητού για εμένα η φωτογραφία. Video δούλεψα ελάχιστα και δεν μπορώ να γράψω κάτι για αυτό. Τελικό Συμπέρασμα: Αν υπολογίσετε το τι μπορεί να κάνει το κινητό αυτό με την τιμή αγοράς του (εγώ το πήρα 250 από το gearbest) δεν νομίζω ότι υπήρχε, υπάρχει η θα υπάρξει κάτι που έστω να πλησιάζει το poco. Είμαι περισσότερο ευχαριστημένος ακόμα και από όσα περίμενα από το κινητό αυτό. Τώρα η έλλειψη nfc (κάτι που αφορά σχετικά λόγους καθώς και σε κινητά που είχαν όπως το s6 που είχα δεν το χρησιμοποιούσα και δεν ξέρω και κάποιον που να το χρησιμοποιει), το γυαλί στην πλάτη (δεν με πειράζει καθόλου, ίσα ίσα που δεν γεμίζει δαχτυλίες με το παραμικρο) και το ότι δεν είναι αδιάβροχο (λύνεται εύκολα με μια ανάλογη θήκη) εγώ δεν τα θεωρώ καν μειονεκτήματα. Το μόνο που ίσως με ξενερωσε-ξενισε είναι το mui καθώς δεν είχα δουλέψει ποτέ και ακόμα και μετά από δύο εβδομάδες χρήσης ψάχνω ακόμα να το μάθω και να το συνηθίσω. Τέλος έχω να κάνω 2 ερωτήσεις καθώς είμαι λίγο άσχετος με τον "προγραμματισμό" - "πειραγμα" του κινητού. 1. Υπάρχει ελληνικός αναλυτικός οδηγός βήμα βήμα πως μπορείς να ξεκλειδωσεις-ρουταρεις-εγκαταστησεις dev rom (αν το λέω καλά) στο κινητό για εμάς τους άσχετους; 2. Πέρασα την gcam που αναγράφεται στην προηγούμενη σελίδα, έβαλα και της αντίστοιχες ρυθμίσεις, αλλά όταν πατάω το στρογγυλό κουμπί που βγάζει φωτό δεν μου βγάζει φωτογραφία...(ούτε με την αυξομείωση έντασης ούτε με το δαχτυλίδι αποτύπωμα για να σας προλάβω). Πώς λύνεται αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα κάποιους.
×
×
  • Create New...