CrisBal Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Παρήγγειλα και εγώ χθές απο εδώ : https://www.aliexpress.com/item/Original-Letv-Le-Max-2-Leeco-X820-X822-4G-LTE-Mobile-Phone-Quad-Core-5-7/32763554783.html?spm=2114.13010608.0.0.18ZpxD Γκρί x822 με indian 19s . Άντε να πάνε όλα καλά και απροβλημάτιστα να μπώ στην παρέα :) Καμμιά συμβουλή για παρελκόμενα must? Θήκη κτλ Κάτσε πρώτα από αυτόν να σου έρθει το γκρι και όχι το... Ροζουλί.. και βλέπουμε.. :lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Κάτσε πρώτα από αυτόν να σου έρθει το γκρι και όχι το... Ροζουλί.. και βλέπουμε.. :lol::p ouchhh γιατί το λές αυτόοο.. του έγραψα αναλυτικά στα σχόλια για το χρώμα και την rom κτλ κτλ. Έτσι το διαφημίζει άλλωστε. Έχει να πέσει dispute.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Μετα απο χρηση 2 ημερων full wiped εγκατασταση προφανως, η καλυτερη αυτονομια που καταφερα να βγαλω ηταν 3 ωρες και 20 λεπτα. Εκανα restore πριν λιγα λεπτα thn 19s. :) Εγώ αντίθετα έχω δει 5 ώρες και κάτι με φωτεινότητα στο 40% Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 ouchhh γιατί το λές αυτόοο.. του έγραψα αναλυτικά στα σχόλια για το χρώμα και την rom κτλ κτλ. Έτσι το διαφημίζει άλλωστε. Έχει να πέσει dispute.. :p Και δεν είσαι ο μόνος.. Ολόκληρη Έκθεση του γράψαμε και πάλι.... Ροζουλί... ήρθε! :lol::p Και από Dispute άντε να πάρεις κάνα 15$...;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Όποιος ξέρει, ας πει λίγο τη πρέπει να κάνω για να μην μου έρχονται notifications όποτε θυμούνται. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 καλησπέρα μόλις σήμερα παρέλαβα το δικό μου χ820 έβαλα to twrp αλλά δεν μπορώ να βρω το 19s στα link που έχει στην πρώτη σελίδα έχει μόνο 17 και 18 . μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) καλησπέρα μόλις σήμερα παρέλαβα το δικό μου χ820 έβαλα to twrp αλλά δεν μπορώ να βρω το 19s στα link που έχει στην πρώτη σελίδα έχει μόνο 17 και 18 . μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Εδώ είσαι.. Αυτή που λέει στη πρώτη σελίδα Indian Roms >>> http://forum.le.com/in/eui_detail.html?euiid=209 Θα πας με το Pc σου και θα πατήσεις Download στην επάνω δεξιά που λέει Le_X2_X820 1.82gb ;) Edited November 18, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, αυτη ειναι με την περιεργη κτυπογραφηση που διαβαζα τοσο καιρο ? καθε φορα που κανεις update θελει wipe ? εχει οτα update ?? Edited November 18, 2016 by kspatharas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσω το Χ900,,,, το Χ910 το απορριπτω διότι Δεν έχει την παραμικρή υποστήριξη, εψαξα στο ίντερνετ κλπ δεν βρήκα ρομ, twrp. Υπάρχει μία περίπτωση να την πατήσω, διότι ο επεξεργαστής 810 είναι επίφοβο να καίει. Κάποια γνώμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσω το Χ900,,,, το Χ910 το απορριπτω διότι Δεν έχει την παραμικρή υποστήριξη, εψαξα στο ίντερνετ κλπ δεν βρήκα ρομ, twrp. Υπάρχει μία περίπτωση να την πατήσω, διότι ο επεξεργαστής 810 είναι επίφοβο να καίει. Κάποια γνώμη.. Αν πας για το Χ900 πουλάω εγώ το Χ800 με τον ίδιο επεξεργαστή (μια χαρά είναι) και VR παίρνει και με 4/64 και με θήκη - tempered glass και δική μου ρομ Ελληνικοτατη, και υποστήριξη software 24/7 :lol:;) ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, αυτη ειναι με την περιεργη κτυπογραφηση που διαβαζα τοσο καιρο ? καθε φορα που κανεις update θελει wipe ? εχει οτα update ?? Ναι αυτή είναι. Μη φοβάσαι βάλτην από το Stock recovery και θα πηγαίνει σφαίρα.. Εννοείται όταν βγει η 21s indian θα στην περάσει κανονικά.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Τα γνωριζω βρε ολα αυτα. Παρελειψα root busybox κτλπ. Κανε μια rom με τα δικα σου τα κολπα εννοω, ωστε με ενα φλας να μη χρειαζεται morelangs, root αλλαγη ,launcher (zenui, google launcher η οτι αλλο θες) και οτι καλουδι κρινεις να βαλεις. :lol: Άρα με λίγα λόγια θες μια πειραγμένη ρομ Τούμπανο! :lol::lol::p Καλά κάτσε να παραλάβω με το καλό και όλα θα γίνουν.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 21s Indian! Το είδα από το λινκ στην πρώτη σελίδα.. Δεν ξέρω γιατί δε μου έβγαλε ειδοποίηση για update το τηλέφωνο μόνο του.. :confused: Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 21s Indian! Το είδα από το λινκ στην πρώτη σελίδα.. Δεν ξέρω γιατί δε μου έβγαλε ειδοποίηση για update το τηλέφωνο μόνο του.. :confused: Που την ειδες την indian 21s? Δεν εχει τιποτα.. Sent from my Le X821 using Tapatalk Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Πάτα στο λινκ της πρώτης σελίδας και δες τα downloads που εμφανίζονται. Δε φαίνονται από το κινητό. Εγώ το είδα από ταμπλετ. Ερώτηση : μόνο usb 3 otg διαβάζει το κιν; γιατί δοκίμασα τρία usb 2 και δε δούλεψε με κανένα. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Πάτα στο λινκ της πρώτης σελίδας και δες τα downloads που εμφανίζονται. Δε φαίνονται από το κινητό. Εγώ το είδα από ταμπλετ. Ερώτηση : μόνο usb 3 otg διαβάζει το κιν; γιατί δοκίμασα τρία usb 2 και δε δούλεψε με κανένα. Το πατησα, το βλεπω απο το lemax με dolphin browser. Το οτι το build τελειωνει σε (1)21s δεν σημαινει οτι ειναι η 21.. ειναι αυτη που ηδη φοραμε.. τσεκαρε το μεσα απο τη συσκευη σου να δεις.. ειναι η ιδια 19s :) αν δεις ξεκιναει με 58019 = eui 5.8.019s :) Και εγω otg usb3 εχω , δεν ξερω να σου πω.. εσυ πηρες usb2 σε type-c? Sent from my Le X821 using Tapatalk Edited November 18, 2016 by giannispipom9pro Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Το πατησα, το βλεπω απο το lemax με dolphin browser. Το οτι το build τελειωνει σε (1)21s δεν σημαινει οτι ειναι η 21.. ειναι αυτη που ηδη φοραμε.. τσεκαρε το μεσα απο τη συσκευη σου να δεις.. ειναι η ιδια 19s :) αν δεις ξεκιναει με 58019 = eui 5.8.019s :) Και εγω otg usb3 εχω , δεν ξερω να σου πω.. εσυ πηρες usb2 σε type-c? Sent from my Le X821 using Tapatalk Το build πρέπει να είναι το 21s έχεις δίκιο. Όχι δεν έχω πάρει usb 2 type c, Εχω δοκιμάσει με αντάπτορα 3 στικάκια και δε δούλεψε κανένα . Ο αντάπτορας δουλεύει σίγουρα γιατί το δοκίμασα με καλώδιο. Edited November 18, 2016 by Christian27 Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Πηρα από κατάστημα καλωδιο usb otg 2.0, 5,0 euro, και δουλευει......... ένα άλλο που ειχε μεσα στην συσκευασια ένα κινητο, δουλεψε για μια βδομαδα, χαλασε και το πεταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Πολύ ωραία, από ότι φαίνεται το κινητό μου δεν υποστηρίζει otg! :lol::lol: 19s Indian Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opa2016 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) H συσκευή που έχεις τώρα έχει 4g? Αν έχεις, τότε κατεβασε αυτό https://play.google.com/st...uickTest&hl=el και δες σε ποια μπάντα έχεις 4g !! Baseband!! OTG usb2 σε type-c έχω εγώ και δουλεύει άψογα μόνο με το TWRP έχει πρόβλημα και δεν το αναγνωρίζει! Βγήκε η έκδοση TWRP 4.0 και εάν την περάσω θα σας πω.. Καλημέρα! Υ.Γ. Μην περάσετε ακόμη την 21s (και μην ακούτε άλλα...) με τα καλούδια διότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και συνεπώς πιό γρήγορα αντικατάστασή της..! Πιό γρήγορα θα αναβαθμίζονται οι κινέζικες από τις ινδικές! Οι dev καταναλώνουν μπαταρία.... Ξέρει κανείς σας τι cat LTE έχει το κινητό μας? Edited November 19, 2016 by Opa2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 καλήμερα σε όλους, μπορώ να πω οτι είμαι ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι σταμάτησε να δουλεύει το fingerprint μετά από λίγες ώρες με την 19ς έκανα fingerprint calicration τίποτα έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα . καμιά πρόταση για launcher γιατί μου φαίνονται λίγο μικρά τα εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 καλήμερα σε όλους, μπορώ να πω οτι είμαι ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι σταμάτησε να δουλεύει το fingerprint μετά από λίγες ώρες με την 19ς έκανα fingerprint calicration τίποτα έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα . καμιά πρόταση για launcher γιατί μου φαίνονται λίγο μικρά τα εικονίδια. Μεχρι τωρα φτου φτου το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει υποδειγματικά. Δοκιμασε google launcher. Αυτον δουλεύω, αν και υπάρχουν άπειρες προτάσεις για launcher, ψαξε και βρες καποιον που σε βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Το αποτύπωμα είναι προβληματικο και σε μένα, με την τρίτη- τέταρτη φορά,,, και σε έναν από το σάιτ δεν δούλευε καθόλου. Εγώ το nova prime, που δίνει την δυνατότητα να αυξάνει- μειώνει το μέγεθος των εικονιδίων, νομίζω πληρρωσα 6 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 @ChrisBal νομίζω τόση αγωνία για να βρω download link μιας rom δεν είχα ξανά ποτέ. Για τη Ressurection 21s πάντως στο xda διάβασα να λένε τα καλύτερα.Αν και υποθέτω πως δε θα έχει Ελληνικά. Η Mokee απο την άλλη αρκετά πράγματα δε δουλεύουν και υπάρχουν διφορούμενες απόψεις σχετικά με το πόσο καλή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Μεχρι τωρα φτου φτου το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει υποδειγματικά. Δοκιμασε google launcher. Αυτον δουλεύω, αν και υπάρχουν άπειρες προτάσεις για launcher, ψαξε και βρες καποιον που σε βολευει. nova launcher prime και εγω ισως ο καλυτερος που υπαρχει εδω θα τον βρειτε τζαμπα αυτον και πολλα αλλα πραγματα που χρειαζεστε http://extratorrent.cc/ σε μενα το δακτυλικο επαψε να δουλευει ξαφνικα μια μερα μετα 1 μηνα χρησης και δεν επανερχεται (18σ περιμενοντας την 19 ) Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 καλήμερα σε όλους, μπορώ να πω οτι είμαι ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι σταμάτησε να δουλεύει το fingerprint μετά από λίγες ώρες με την 19ς έκανα fingerprint calicration τίποτα έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα . καμιά πρόταση για launcher γιατί μου φαίνονται λίγο μικρά τα εικονίδια. Επισης θα το ξαναπώ έχει πρόβλημα με το 4g + Ο δωρεά zenui της assus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts