CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) chris εγω εχω την πρωτη εκδοση της 28ς και ειχα περασει manual ολο κ ολο ενα update το πρωτο που ειχες βγαλει,δεν εχω περασμενη αρομα θα παρω το update σαν ota η ειναι μονο για αρομα που ειχαν περασει κ το δευτερο update Aν είσαι στην V2 τσέκαρε θα έχει έρθει κι όλας.. αν είσαι στο v1 και δεν θες να αλλάζεις κερνελ με το V2 κάνε κατευθείαν το V3 χειροκίνητα.:happy: Edited November 8, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Aν είσαι στην V2 τσέκαρε θα έχει έρθει κι όλας.. αν είσαι στο v1 και δεν θες να αλλάζεις κερνελ με το V2 κάνε κατευθείαν το V3 χειροκίνητα.:happy: ok ευχαριστω :) β1 ειμαι ναι δεν ηθελα να αλλαξω κερνελ αρα θα την περασω εγω ευχαριστω πολυ:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Cris το θέμα με το usb stick και τη διαμόρφωση ntfs υπάρχει περιπτωση να είναι από τον kernel? Στην ν1 δούλευε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Διάβασε στο ποστ της ρομ δες και video.. I love you καργα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis70 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, παρέλαβα σήμερα το δικό μου X820 και δείχνει φανταστικό! Ήρθε με ROM EUI 5.8.019S (Stable). Αυτό που θέλω να ρωτήσω, κατά τη γνώμη σας, αξίζει να περάσω κάποια custom ROM; Τι θα κερδίσω και τι θα χάσω; GEIA . ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.... ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΣΑΡΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Cris το θέμα με το usb stick και τη διαμόρφωση ntfs υπάρχει περιπτωση να είναι από τον kernel? Στην ν1 δούλευε... Όχι σε μένα δουλεύει κανονικά όλα τα φλασάκια μου και φορμαρισα και ένα επίτηδες να δω όταν το είπες. Μια χαρά.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Σε ntfs το φορμαρες; Στην ν3 που εβαλα μολις συνδέω φλασάκι μου βγάζει ένα μύνημα για αναγκαστική διακοπή system ui και μπαίνει σε οθόνη κλειδώματος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Σε ntfs το φορμαρες; Στην ν3 που εβαλα μολις συνδέω φλασάκι μου βγάζει ένα μύνημα για αναγκαστική διακοπή system ui και μπαίνει σε οθόνη κλειδώματος.... Ωχ αυτό δεν το δοκίμασα... Κάτσε να βάλω ένα να δω τώρα... EDIT δουλεύουν όλα κανονικά ...2 fat32 και ένα NTFS που έβαλα.. Edited November 8, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Καθαρισμός fingerprint & Passwords μετά από restore rom Φλασάρουμε από TWRP χωρίς Wipe πριν και μετά. https://mega.nz/#!ZU0GmC4T!QDi68gW4CQvTxGex2M5S9bUVkJGtkwdEMr07nm74WXk τώρα το είδα ευχαριστώ.... το επανέφερα αφού στην αρχική ρομ έκανα απο πάνω ενα φλασαρισμα της δικιάς σου ρομ και μπήκα μέσα και απλά πήρα τα αρχεία και μετά εκανα καθαρή εγκατάσταση.... λάθος φόρουμ!!! Edited November 8, 2017 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Από χτες προσπαθώ να συνδέσω ένα χ820 με 19s σε windows 10 και 7 για να περάσω twrp αλλά δεν το βλέπει με τίποτα και ας έκανα τη διαδικασία με του post #1961. Ούτε με ανοικτό το κινητό, ούτε σε fastboot που με ενδιαφέρει περισσότερο τώρα. Είπα να βοηθήσω έναν συμφουρίτη να περάσει καινούρια ρομ και έχω σκάσει. Συνέχεια μου βγάζει άγνωστη συσκευή στη διαχείριση συσκευών. Αν έχει κάποιος καμιά τελευταία άποψη ας βοηθήσει αλλιώς θα το δώσω πίσω το κινητό. Usb debugging είναι ενεργοποιημένο κανονικά. Το καλώδιο δουλεύει κανονικά με το δικό μου κινητό. Παίζει βέβαια να έχει θέμα και η υποδοχή του κινητού γιατί δεν μου διαβάζει ούτε otg. Edited November 8, 2017 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Υπάρχει μια δοκιμαστική η PS (power saver) στο ίδιο thread προς το τέλος. Έχει θεματάκια όμως. Θα την βρεις εδώ: https://drive.google.com/drive/folders/0B7JVfDaEvFwvTkdKNkhiS0NITDQ Ευχαριστώ. Μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα τι προβλήματα έχει; Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ευχαριστώ. Μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα τι προβλήματα έχει; Δεν την έχω δοκιμάσει. Απ' ότι λένε στο thread του xda έχει κολλήματα το wifi και κάποια περίεργα θεματάκια η οθόνη. Δες εκεί στις τελευταίες σελίδες για λεπτομέρειες... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Από χτες προσπαθώ να συνδέσω ένα χ820 με 19s σε windows 10 και 7 για να περάσω twrp αλλά δεν το βλέπει με τίποτα και ας έκανα τη διαδικασία με του post #1961. Ούτε με ανοικτό το κινητό, ούτε σε fastboot που με ενδιαφέρει περισσότερο τώρα. Είπα να βοηθήσω έναν συμφουρίτη να περάσει καινούρια ρομ και έχω σκάσει. Συνέχεια μου βγάζει άγνωστη συσκευή στη διαχείριση συσκευών. Αν έχει κάποιος καμιά τελευταία άποψη ας βοηθήσει αλλιώς θα το δώσω πίσω το κινητό. Usb debugging είναι ενεργοποιημένο κανονικά. Το καλώδιο δουλεύει κανονικά με το δικό μου κινητό. Παίζει βέβαια να έχει θέμα και η υποδοχή του κινητού γιατί δεν μου διαβάζει ούτε otg. Σε win 7 παντως και εφοσον εχεις ακολουθησει σωστα τον οδηγο εγκαταστασης των drivers διαβαζει κανονικα το κινητο. Κατι κανεις πιθανον λαθος στην εγκατασταση αυτων. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Σε win 7 παντως και εφοσον εχεις ακολουθησει σωστα τον οδηγο εγκαταστασης των drivers διαβαζει κανονικα το κινητο. Κατι κανεις πιθανον λαθος στην εγκατασταση αυτων. Εγώ θυμάμαι πριν από ενα μήνα που πάλευα να ακολουθήσω κατά γράμμα τον οδηγό και δε μου έβγαινε. Και τελικά προέκυψε ότι οι οδηγοί κυκλοφορούν και επίσημα (δε θυμάμαι από που αλλά μπορείς να τους κατεβάσεις χωρίς πρόβλημα sign κλπ). Έτσι ο ΗΥ αναγνώριζαν κατευθείαν το κινητό κι εγώ παιδευόμουν... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Για 28s rom όλες οι εκδόσεις. Ρυθμίστε την εμφάνιση όπως εσείς θέλετε.. SysInterface_28sV3_FullToggles+Music_C.B.G https://mega.nz/#!FC4zVI7C!YOdUMraE4wyN64RPIfPltHXlXPlYxvOaVnNdEyjyLvc SysInterface_28sV3_NoToggles_PlusMusic_C.B.G https://mega.nz/#!NLhQ1SLJ!iPChpThatRDTRwJpmR9gOo0lpnwREkvD7n56tZ-nw-s SysInterface_28sV3_SemiToggles_AOSP-RecentApps_C.B.G https://mega.nz/#!IDBCTZpb!CvVbG-8yd_ieDGFMDgre1Lt7aLMyOCx-ucqiOg6ccm0 SysInterface_28sV3_SemiToggles+Music_C.B.G https://mega.nz/#!wXRXAJbZ!l1Hu4hjI6gZjuYPOadSlbH81Jxorjm1WgQlBx-igM0E SysInterface_28sV3_StockNoToggles_C.B.G https://mega.nz/#!RLQDzCaR!WqstDIBOhvEyUO4iEQQ11C0xlToHxkjUFc3xuJqDH7M Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εγώ θυμάμαι πριν από ενα μήνα που πάλευα να ακολουθήσω κατά γράμμα τον οδηγό και δε μου έβγαινε. Και τελικά προέκυψε ότι οι οδηγοί κυκλοφορούν και επίσημα (δε θυμάμαι από που αλλά μπορείς να τους κατεβάσεις χωρίς πρόβλημα sign κλπ). Έτσι ο ΗΥ αναγνώριζαν κατευθείαν το κινητό κι εγώ παιδευόμουν...Αν μπορείς να το βρεις θα ήμουν ευγνώμων αλλιώς δύσκολο να το βρω. Έχω ψάξει τόσα πολλά που δεν πάει άλλο. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Αν μπορείς να το βρεις θα ήμουν ευγνώμων αλλιώς δύσκολο να το βρω. Έχω ψάξει τόσα πολλά που δεν πάει άλλο. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στείλτο Περιστέρι να το φτιάξω.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Για 28s rom όλες οι εκδόσεις. Ρυθμίστε την εμφάνιση όπως εσείς θέλετε.. SysInterface_28sV3_FullToggles+Music_C.B.G https://mega.nz/#!FC4zVI7C!YOdUMraE4wyN64RPIfPltHXlXPlYxvOaVnNdEyjyLvc SysInterface_28sV3_NoToggles_PlusMusic_C.B.G https://mega.nz/#!NLhQ1SLJ!iPChpThatRDTRwJpmR9gOo0lpnwREkvD7n56tZ-nw-s SysInterface_28sV3_SemiToggles_AOSP-RecentApps_C.B.G https://mega.nz/#!IDBCTZpb!CvVbG-8yd_ieDGFMDgre1Lt7aLMyOCx-ucqiOg6ccm0 SysInterface_28sV3_SemiToggles+Music_C.B.G https://mega.nz/#!wXRXAJbZ!l1Hu4hjI6gZjuYPOadSlbH81Jxorjm1WgQlBx-igM0E SysInterface_28sV3_StockNoToggles_C.B.G https://mega.nz/#!RLQDzCaR!WqstDIBOhvEyUO4iEQQ11C0xlToHxkjUFc3xuJqDH7M Καλησπερα: Εμαι με την 28ς ν.3 Ερωτηση 1. Αν βαλεις καποιο απο αυτα και δεν σου αρεσει, μπορεις να το αλλαξεις με το επομενο? 2. Για τη μιση φωτο: ρυθμισεις>προβολη>κλιμακα εμφανισης>βασικο= κανονικη φωτο (ολοκληρη) 3. ρυθμισεις>προβολη>κλιμακα εμφανισης>ζοομ =μιση φωτο (προβλημα) Απλως αν μπορεις να το τσεκαρεις να εχω και μια επιβεβαιωση απο σενα (για τη μιση φωτο ενοω) γιατι ολο κατι νομιζω οτι το βρηκα / και τελικα ολο και κατι αλλο ειναι!!! 4.στην 28sV2 μαρεσε η κουρτινα. Περασα την V3 και αλλαξε. Μηπως μπορω να την ξαναπερασω? Και παλι σ ευχαριστουμε για ολα:up::up::up: Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλησπερα: Εμαι με την 28ς ν.3 Ερωτηση 1. Αν βαλεις καποιο απο αυτα και δεν σου αρεσει, μπορεις να το αλλαξεις με το επομενο? 2. Για τη μιση φωτο: ρυθμισεις>προβολη>κλιμακα εμφανισης>βασικο= κανονικη φωτο (ολοκληρη) 3. ρυθμισεις>προβολη>κλιμακα εμφανισης>ζοομ =μιση φωτο (προβλημα) Απλως αν μπορεις να το τσεκαρεις να εχω και μια επιβεβαιωση απο σενα (για τη μιση φωτο ενοω) γιατι ολο κατι νομιζω οτι το βρηκα / και τελικα ολο και κατι αλλο ειναι!!! 4.στην 28sV2 μαρεσε η κουρτινα. Περασα την V3 και αλλαξε. Μηπως μπορω να την ξαναπερασω? Και παλι σ ευχαριστουμε για ολα:up::up::up: Ναι περνάς όλα και δοκιμάζεις και καταλήγεις σε αυτό που σού αρέσει. Αυτή βάλε είναι της 2 SysInterface_28sV3_FullToggles+Music_C.B.G Εικόνα αν έχει 2560 3270 άλλη ανάλυση και κάνεις ζουμ που σημαίνει μεγένθυση κλπ φυσικό να κοπεί. Βάλε 600χ600 και είναι μια χαρά. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Ναι περνάς όλα και δοκιμάζεις και καταλήγεις σε αυτό που σού αρέσει. Αυτή βάλε είναι της 2 SysInterface_28sV3_FullToggles+Music_C.B.G Εικόνα αν έχει 2560 3270 άλλη ανάλυση και κάνεις ζουμ που σημαίνει μεγένθυση κλπ φυσικό να κοπεί. Βάλε 600χ600 και είναι μια χαρά. (Βάλε 600χ600): αυτο μηπως ειναι ευκολο να μου πεις πως το κανω? Και παλι νασαι καλα Βασιλης Ενοουσα αν γινετε απο το τηλεφωνο.. Edited November 8, 2017 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (Βάλε 600χ600): αυτο μηπως ειναι ευκολο να μου πεις πως το κανω? Και παλι νασαι καλα Βασιλης υπολογιστή φωτογραφίες edit σμίκρυνση αλλαγή ανάλυσης. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ναι περνάς όλα και δοκιμάζεις και καταλήγεις σε αυτό που σού αρέσει. Αυτή βάλε είναι της 2 SysInterface_28sV3_FullToggles+Music_C.B.G Εικόνα αν έχει 2560 3270 άλλη ανάλυση και κάνεις ζουμ που σημαίνει μεγένθυση κλπ φυσικό να κοπεί. Βάλε 600χ600 και είναι μια χαρά. Το περασα: ΕΓΙΝΕ!!!:D Νασαι καλα!!! Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Αν μπορείς να το βρεις θα ήμουν ευγνώμων αλλιώς δύσκολο να το βρω. Έχω ψάξει τόσα πολλά που δεν πάει άλλο. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες εδώ για τους επίσημους drivers adb & fastboot - link στο τέλος του άρθρου. Θυμάμαι ότι πάλευα να κάνω "εγκατάσταση του υλικού μου από λίστα" και δεν τα κατάφερνα. Εκεί που είχα απελπιστεί και αγχωνόμουν ότι έχω ξεμείνει με την κινεζορομ του geekbuying, είδα ότι τα w10 είχαν ήδη αναγνωρίσει το κινητό σαν LeMax2 και τσάμπα πάλευα. Από εκεί και πέρα (επιβεβαίωση ξεκλείδωτου bootloader κλπ) τα υπόλοιπα κύλησαν νερό. Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δες εδώ για τους επίσημους drivers adb & fastboot - link στο τέλος του άρθρου. Θυμάμαι ότι πάλευα να κάνω "εγκατάσταση του υλικού μου από λίστα" και δεν τα κατάφερνα. Εκεί που είχα απελπιστεί και αγχωνόμουν ότι έχω ξεμείνει με την κινεζορομ του geekbuying, είδα ότι τα w10 είχαν ήδη αναγνωρίσει το κινητό σαν LeMax2 και τσάμπα πάλευα. Από εκεί και πέρα (επιβεβαίωση ξεκλείδωτου bootloader κλπ) τα υπόλοιπα κύλησαν νερό. Yπόχρεος. Θα δοκιμάσω κάτι τελευταίο και μετά πάω στο δικό σου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ερώτηση για 28ς Αν πατήσεις να ανοίξεις πρώτη φορά μια εφαρμογή που χρειάζεται ρουτ για παράδειγμα akt profiles σε ρωτάει αν θέλεις να παραχωρήσεις δικαιώματα υπέρ χρήστη και σου δίνει ένα περιθώριο εφτά δευτερολέπτων για ναι ή όχι αν περάσει ο χρόνος απλά το παίρνει σαν όχι Τι θέλω τώρα να ρωτήσω,αν για κάποιο λόγο δεν προλάβεις να πατήσεις ναι και το πάρει όχι αυτόματα δεν ξανά ανοίγει η εφαρμογή,πως μπορώ να αλλάξω να δω και να διαχειριστώ τα δικαιώματα υπερχρηστη που έχω παραχωρήσει η αρνηθεί;δεν υπάρχει εγκατεστημένη εφαρμογή σούπερ γιουσερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts