CrisBal Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Εγκατάσταση πριν βάλουμε την ρομ ή και μετά γίνεται? Μήπως έκανες ζιπακι για το 28s μήπως χρειαστεί να ξαναγυρίσω στην 28s για να ξαναπεράσω το modem? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται.. Το εχεις ηδη αν δεν αλαξες .. 466D https://mega.nz/#!sRUWlZAB!FPTruHP8kwqj0AX53mzj2rM42lh9FddI6C2ZuVseZ9w Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Λογικό με την aicp 8,1?? Μόλις πριν μια ωρίτσα την έβαλα καλά τα πάει.. 1# δεν βρίσκω πως να κάνω display to wifi speed στην μπάρα. 2# όντως στο messenger του fb τρώει παγωματα και κολλάει η μπροστινή κάμερα, με δύο-3 άναψε-σβήσε δούλεψε σταθερά. 3# CDLA Τουλάχιστον ο ήχος μου δουλεύει κανονικά . Edited January 4, 2018 by Meyas Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 θα ηθελα να ρωτησω τον CrisBal.... διαβασα αρκετα και επειδη ειναι αδυνατον να διαβασω ολες τις σελιδες θα ηθελα τη γνωμη σου μια και εισαι master σε muiroom.ποια να χρησιμοποιησω?? αποτι γραφουν εδω τα παιδια ολο και καποια προβληματα υπαρχουν..θα ηθελα να μη χαλασω τη τοσο καλη καμερα που εχω μεχρι τωρα..αν και μπορει και να ειναι και καλυτερη με αλλη ρομμ,δε το γνωριζω..,και να βελτιωσω λιγο και τη μπαταρια... γραφω ξανα οτι εχω ενα X820 που δεν ειναι root και εχει απο οταν το παρελαβα EUI version 5.8.019S (Stable)..ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 υπολόγισε 24% φπα, κάποια έξοδα εκτελωνισμού (ως και 15€ νομίζω) Ενημέρωσέ μας αν τελικά το geekbuying σου επιστρέψει τα χρήματα. Γιατί κάτι διαφημίστηκε για επιστροφή των ποσών αυτών Ώπα...αυτό με την επιστροφή που το είδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 θα ηθελα να ρωτησω τον CrisBal.... διαβασα αρκετα και επειδη ειναι αδυνατον να διαβασω ολες τις σελιδες θα ηθελα τη γνωμη σου μια και εισαι master σε muiroom.ποια να χρησιμοποιησω?? αποτι γραφουν εδω τα παιδια ολο και καποια προβληματα υπαρχουν..θα ηθελα να μη χαλασω τη τοσο καλη καμερα που εχω μεχρι τωρα..αν και μπορει και να ειναι και καλυτερη με αλλη ρομμ,δε το γνωριζω..,και να βελτιωσω λιγο και τη μπαταρια... γραφω ξανα οτι εχω ενα X820 που δεν ειναι root και εχει απο οταν το παρελαβα EUI version 5.8.019S (Stable)..ευχαριστω!!!! αν και την έχω δουλέψει πολύ λίγο πιστεύω η τελευταία miui που έβγαλε ο Cris θα σε καλύψει σε όλα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Για την 8.1 δεν μπορώ να βάλω widgets πέραν αυτών που έχει, έχει κανείς το ίδιο θέμα; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Για την 8.1 δεν μπορώ να βάλω widgets πέραν αυτών που έχει, έχει κανείς το ίδιο θέμα; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακόμα και αν αλλάξεις launcher? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 παιδια οσοι εχετε δοκιμασει την ορεο, μπορειτε να δοκιμασετε αν δουλευει otg??σε καποιες αλλες αναφερεται οτι δε δουλευει..σε αυτην βεβαια δεν αναφερεται κανενα τετοιο bug.μακαρι να ειναι οκ.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 παιδια οσοι εχετε δοκιμασει την ορεο, μπορειτε να δοκιμασετε αν δουλευει otg??σε καποιες αλλες αναφερεται οτι δε δουλευει..σε αυτην βεβαια δεν αναφερεται κανενα τετοιο bug.μακαρι να ειναι οκ..Μόλις δοκίμασα όλα κομπλέ, widget καιρού amber αλλά σε nova launcher prime επίσης δουλεύει κανονικά smooth.. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasbou Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 @cris στην aicp 8.1 ποιο akt profile ειναι το καλυτερο για perfomance ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 @Crisbal γνωρίζεις ποια κάμερα έχει μέσα η Oreo? Γιατί εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή και ίσως καλύτερη από την στοκ της 6. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω για την tele 28s 52 ποια κάμερα μπορούμε να βάλουμε ως η καλύτερη και που θα την βρω; ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μόνο τo widget του Tapatalk. Ίσως φταίει η εφαρμογή. Δοκίμασα και νόβα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Μόνο τo widget του Tapatalk. Ίσως φταίει η εφαρμογή. Δοκίμασα και νόβα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα το δοκίμασα και μπαίνει. Από κατανάλωση μπαταρίας σε αναμονή τι έχεις? Εμένα σε 6 μισή ώρες έπεσε 14%. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christrans Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εκανα εγκατάσταση εβαλα και τα gapps ολα οπως πρεπει ,μολις εκανε boot βγηκε το logo και μετα μου εγραφε να βαλω τον κωδικο android μου εβαλα ενα κωδικο οτι ναναι μου εγραψε οτι είναι σωστος ο κωδικος αλλα τα αρχεια ειναι κατεστραμμένα και εκανε recovery μονο του ξανα και ξανα τα ιδια.Μπηκα recovery εκανα wipe ξανα εγκατασταση τιποτα τα ιδια μετα εβγαζε κοκκινα γραμματα το αρχείο md δεν υπάρχει και οτι δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση,ευτυχώς ειχα κανει backup και ξαναγυρισα στην v8. Το επαθα και εγω. Wipe---->format data Ξανα περασμα ολα απο την αρχη. Παράθεση One Plus 8pro 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εγώ κατανάλωση την νύχτα 5% από το 16 στο 11. Απο τις 2 την νύχτα ως τις 9 το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εγώ κατανάλωση την νύχτα 5% από το 16 στο 11. Απο τις 2 την νύχτα ως τις 9 το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχεις βάλει κανά akt προφιλ? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Και εγώ σε ένα 8ωρο περίπου στο 11 % κατανάλωση ενέργειας το βράδυ.. Sent From my Awesome pimmed LeMax2 Deep in Space ..... using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Ως τώρα όλα σούπερ με την 8.1 ακόμα και η κάμερα της. Αυτή που έχει μέσα είναι πολύ καλύτερη από την gcamera. Θα δοκιμάσω ίσως κανά akt προφίλ στην πορεία μήπως και βελτιωθεί η μπαταρία. Το fp πάει καλύτερα από ποτέ. Τέτοια απόκριση δεν είχα ποτέ μέχρι σήμερα.Είδωμεν σε λίγες μέρες πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικό με την aicp 8,1?? Μόλις πριν μια ωρίτσα την έβαλα καλά τα πάει.. 1# δεν βρίσκω πως να κάνω display to wifi speed στην μπάρα. 2# όντως στο messenger του fb τρώει παγωματα και κολλάει η μπροστινή κάμερα, με δύο-3 άναψε-σβήσε δούλεψε σταθερά. 3# CDLA Τουλάχιστον ο ήχος μου δουλεύει κανονικά . Βάλε αυτό το safety fix και θα είσαι οκ με το safety. Edited January 5, 2018 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 έχεις βάλει κανά akt προφιλ?Όχι τίποτα! Επίσης άλλο ενα παράδοξο. Είναι με ανταπτορα Άκουστικων και εκεί που νόμιζα ότι δεν δουλεύει παρατήρησα ότι τελικά πιάνουν τα ακουστικά από τα βγάλει και τα βγάλει κάποιος. Δηλαδή την πρώτη τίποτα την δεύτερη πιάνουν. Έκανα και δεύτερη φορά clean install και wipe και τίποτα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Το letvremote.zip που ειναι στο πακετο της 8.1 κατεβαινει μια χαρα αλλα ειναι σε στυλ.. xxxxx.zip. κατι κινεζικα. Πως ανοιγει αυτο να γινει η εγκατασταση?? %5Bimg%5Dhttp%3A//i63.tinypic.com/1265keq.jpg[/img] Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Το letvremote.zip που ειναι στο πακετο της 8.1 κατεβαινει μια χαρα αλλα ειναι σε στυλ.. xxxxx.zip. κατι κινεζικα. Πως ανοιγει αυτο να γινει η εγκατασταση?? %5Bimg%5Dhttp%3A//i63.tinypic.com/1265keq.jpg[/img] Κάντο μετονομασία σε letvremote.zip και είσαι οκ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Ως τώρα όλα σούπερ με την 8.1 ακόμα και η κάμερα της. Αυτή που έχει μέσα είναι πολύ καλύτερη από την gcamera. Θα δοκιμάσω ίσως κανά akt προφίλ στην πορεία μήπως και βελτιωθεί η μπαταρία. Είδωμεν σε λίγες μέρες πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε αυτό το safety fix και θα είσαι οκ με το safety.Μάλλον κάνει μόνο magik V14 γιατί μου λέει error magik is not installed ενώ έχω κανονικότατα σε πλήρη λειτουργία το 15,2.. Θα βλέπω xda μήπως βγει κάτι άλλο.. Thanks για την προσπάθεια.. *edit ξαναδοκίμασα και πέρασε χωρίς errors, ευχαριστώ! Sent From my Awesome pimmed LeMax2 Deep in Space ..... using Tapatalk Edited January 5, 2018 by Meyas Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpikos Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα!!! Έχω βάλει την eui 6 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Chris σχεδιάζεις να την πειράξεις όπως τις προηγούμενες με tweaks κλπ ή θα μείνει όπως την κατεβάσαμε? Γιατί αν την πολυζορίσεις έχει τα κολληματάκια της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 καλησπερα! εχω παραγγειλει το κινητο (χ820) και περιμενω να ερθει απο την κινα... θα ξεκινησω να διαβαζω για να παρω μια γευση αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να τα δω ολα. το πρωτο ποστ που ειδα με διαφορα χρησιμα λινκ ειναι ενημερο ή υπαρχουν νεοτερα πραγματα που πρεπει να βρεθουν μεσα στις 1000 σελιδες? ευχαριστω!! πιστευω για τα λευτα του (115ευρω) οτι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις. μενει να το δω στην πραξη, η μπαταρια του με φοβιζει λιγο αλλα ελπιζω να τα παμε καλα μεταξυ μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts