Jump to content

Christrans

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Christrans

  1. Εγω να πω και κατι αλλο; Υπαρχει κανενας που να το χρησιμοποιει χωρις προστασια στην οθονη; Σε κανενα 1+ που ειχα μεχρι τωρα δεν εβαζα κατι στο τζαμι και δεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα και το συγκεκριμενο 12-256 που εχω εχει γινει χαλια με γρατσουνιες παντου και πολυ πολυ ευκολα.
  2. Για την ιστορια, αλλαγη οθονης 217Ε.
  3. Περίμενε γιατί έκαναν 3 μέρες να απαντήσουν οτι δέχονται το τηλ. για επισκευή... αγορασμενο απο αυτους.
  4. Τα καταφερα και εσπασα την οθονη,ειναι λειτουργικο ακομη το τηλ. αλλα τωρα τι; Το στελνω εταιρεια η το φτιαχνω εδω; Κοστος;
  5. Εγω το παρατηρησα.
  6. Καλημερα και απο εμενα προερχομενος απο το 6. Εχει καποιος εγκαταστησει kodi με Ελληνικο build; Ξεκιναει με μαυρη αθονη και μενει εκει.
  7. και εδω ειναι που τρωει ξυλο απο το S10+ Kατι δεν παει καλα...
  8. Christrans

    OnePlus 6

    Καλημερα, πειτε μου σας παρακαλω αν κανενας σας εκανε αναβαθμιση Magisk version 17 και ζει το κινητο του. Εκανα και μπηκα σε boot loop και μονο με hard unbrick ξανα ανοιξε ...
  9. Christrans

    OnePlus 6

    Στο δικο μου laptop δεν επαιξε ποτε το προγραμμα , μαλλον κατι κανω λαθος εγω.
  10. Ναι Χρηστο, απλα δεν υπαρχει το κινητο....ουτε Samsung ουτε τιποτα. Το θηριακι το πουλησα και ειμαι συγουρος οτι θα δουλευει 2 χρονια ακομη:)
  11. Μετα απο 2 σχεδον χρονια συμβίωσης με το κινητο μας , αλλαξα συσκευη . Ευχαριστω πολυ τον Χρηστο για τις πολυτιμες συμβουλες του. Καλη συνεχεια.
  12. Christrans

    OnePlus 6

    Χαιρομαι για εσενα και καλοριζικο να ειναι. Εχω παραγγειλει αρκετα κινητα απο Κινα και δεν ειχα ποτε μου προβλημα, με το συγκεκριμένο μαγαζι ομως απέκτησα.
  13. Christrans

    OnePlus 6

    Μην κανεις καν τον κοπο. Εδωσα παραγγελια στο Gearbest,μετα απο 6 μερες δεν ειχαν κανει ουτε καν pack το κινητο και αφου τους ενοχλησα στο messager μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο παρα μετα απο 15-20 μερες. Φανταζομαι οτι δεν το εχουν ουτε θα το εχουν ποτε και περιμενουν να περασουν οι μερες για να παρεις τα λεφτα σου πισω απο την paypal και να σε αναγκασουν να παρεις κατι αλλο. Μπορει να κανω και λαθος. Τελικα το παρηγγειλα απο το επισημο site και περιμενω.
  14. Χρήστο τι γίνεται με την εφαρμογή facebook ; Σε όλες τις oreo το scroll θυμίζει μονοπυρινο με 256mb ram. Πονεσανε τα μάτια μου. Γύρισα πριν λίγο στην 28s V12 και βρήκα την υγειά μου. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο ισχυει πραγματικα αλλα αν εξερεσεις αυτο, το τηλεφωνο σε οτιδηποτε αλλο κανει με αυτην τη ρομ απλα πεταει.
  15. Εγω με του KuranKaname επεσα σε boot loop.Εβαλα AOSP extended και μου φαινεται καλυτερη στη διαχειρηση μπαταριας.
  16. Σε no smart tv αλλα με mirascreen δεν συνδεεται.
  17. Με την RR παντως δεν μπορεσα να κανω προβολη στην τηλεωραση μου με MiraScreen οταν το S8 της γυναικας μου συνδεθηκε κατευθυαν. Edit. Περασα την καινουρια aicp 22/2 και συνδεθηκα.
  18. Προσπαθησα να το βρω και εγω μπας και δουλεψει το Dolby αλλα ματαια. Εχω την εκδοση aicp 21/1 μπορει καποιος να μου πει πως σβηνουμε το Audio FX;
  19. Στα σχολια αναφερουν αυτοι που τις δοκιμασαν και τις δυο οτι η aicp εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας. Εγω αντιμετωπιζω το εξης. Η καμερα οταν κανω βιντεοκληση απο messager παγωνει. Το κανει και σε αλους;
  20. Επιβεβαιωνω και εγω για το wifi.Ολα καλα.
  21. Καποιο απο τα παιδια που εχει προβλημα με το wifi της aicp να δοκιμασει την εκδοση 17/1 και να μας πει αν ισχυει το προβλημα. Ετοιμος ειμαι για pixel.
  22. Και εγω εχω το ιδιο προβλημα. Ποτε δεν ειχα παρομοιο σε οσες ρομ ειχα περασει. Μακαρι να βρεις τι φταιει να το περασω και εγω. Με την εκδοση 14/1 δεν δουλευει παλι το οικονιδιο της μπαταριας,δεν δειχνει δηλαδη οτι φορτιζει.
  23. Δεν γυρισα σε 7 Nougat αλλα στην εκδοση 7/1/2018 και συνδεθηκα κανονικα. Τωρα θα δοκιμασω την εκδοση 13/1 γιατι πραγματικα η oraio ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει στο κινητο μου.
  24. Εγω γυρισα στην 7/1 και συνδεθηκα κατευθυαν.
×
×
  • Create New...