mol Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Τι διαφορες ειδες στην πραξη? Μονο όταν εβαλα το εξτριμ βαττερυ (αν θυμαμαι καλα) ειδα πτωση στην επεξεργαστική ισχυ. Φυσικα δε κερδισα σε μπαταρια Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Τι διαφορες ειδες στην πραξη? Μονο όταν εβαλα το εξτριμ βαττερυ (αν θυμαμαι καλα) ειδα πτωση στην επεξεργαστική ισχυ. Φυσικα δε κερδισα σε μπαταρια Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Το έγραψα παραπάνω....μείωση κατανάλωσης ενόσω το κινητό είναι ενεργό (στο idle μεγαλύτερο ρόλο παίζει το greenify, θαρρώ, αλλά κι αυτά βοηθούν)...πέφτει πιο αργά η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μα σε idle ετσι και αλλιώς δε καταναλωνει πολυ. Μηπως δε συνεργαζεται το greenify μαζι με τα προφιλ? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Cris συγχαρητήρια και παλι φανταστική η 26s Moded! Δυο ερωτησουλες μονο... 1. Το calibration για τη μπαταρία που εχεις στις ρυθμίσεις κανει τιποτα να το κάνω? 2. Και αν έχει κανενα θεματακι για αλλαγη! 3. Στο AKT δε φαινεται πλεοον ποιο profil εχεις ενεργοποιημενο?? 1. Κάποια στιγμή που θα το βάλεις στο φορτιστή και ΄πάει 100% ναι ΄κανε ένα clear battery stats καλό κάνει... 2. Χιλιάδες... Πας κατάστημα θεμάτων απο επιφ εργασίας ή και από ρυθμίσεις θέματα και ταπετσαρίες, θέματα στο διαδίκτυο. 3. Πατάς επάνω αριστερά στο μικρο μενού και σου λέει ποιο είναι ενεργό. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakali73 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλημέρα στην παρέα . Έχω μια φίλη που είδε το δικό μου X829 6/128GB σε γκρι και τρελάθηκε αλλά το θέλει μόνο σε χρυσό ή χρυσό-ροζ . Το έχει κανένα κινεζομάγαζο σε προσφορά αυτήν την στιγμή ή παίζει κάποιο δυνατό κουπόνι ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων όσους μπουν στο κόπο να με βοηθήσουν στην αναζήτηση . Παράθεση Letv LeEco LE 2 X620 3/32 BB72 LeEco Le Max2 X829 6GB/128GB LeMax2-CN-ARoMA_28s-V8_Full_Debloated LeEco X626 4/32 χάλια ROM από tinydean LeEco Le Pro3 X650 AI χάλια ROM από tinydean LeEco X522 LineageOS 14.1 - LeEco X526 5.8.019S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλημέρα στην παρέα . Έχω μια φίλη που είδε το δικό μου X829 6/128GB σε γκρι και τρελάθηκε αλλά το θέλει μόνο σε χρυσό ή χρυσό-ροζ . Το έχει κανένα κινεζομάγαζο σε προσφορά αυτήν την στιγμή ή παίζει κάποιο δυνατό κουπόνι ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων όσους μπουν στο κόπο να με βοηθήσουν στην αναζήτηση . https://m.tinydeal.com/en/product/leeco-le-max-2-6gb-ram-64gb-rom-57-2k-msm8996-4g-phone-flip-cover-p-164524? Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλημέρα στην παρέα . Έχω μια φίλη που είδε το δικό μου X829 6/128GB σε γκρι και τρελάθηκε αλλά το θέλει μόνο σε χρυσό ή χρυσό-ροζ . Το έχει κανένα κινεζομάγαζο σε προσφορά αυτήν την στιγμή ή παίζει κάποιο δυνατό κουπόνι ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων όσους μπουν στο κόπο να με βοηθήσουν στην αναζήτηση . Nομίζω geekbuying με KIMOVIL κουπόνι από κίνα κάτω απο 180 και από ευρώπη 219 κατι τέτοιο. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-max-2-6gb-64gb Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakali73 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ευχαριστώ . Αλλά μου δείχνει Sold Out στο tinydeal . Παράθεση Letv LeEco LE 2 X620 3/32 BB72 LeEco Le Max2 X829 6GB/128GB LeMax2-CN-ARoMA_28s-V8_Full_Debloated LeEco X626 4/32 χάλια ROM από tinydean LeEco Le Pro3 X650 AI χάλια ROM από tinydean LeEco X522 LineageOS 14.1 - LeEco X526 5.8.019S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Δεν κατεβαζω και τιποτα αλλο απο χτες. Δε με θελει σου λεω. Δοκίμασε την καινούρια έκδοση που βγήκε σήμερα, έχει ενσωματωμένο τον 2.4.5 Βάλε magisk v13 περνάει όλα τα τεστ και έρχονται ενημερώσεις πιο γρήγορα Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Σχετικά με το AKT, Η δική μου περίπτωση που χωρίς Hawkpepper στην 20 GRs είχα SOT από 100%- 20% κάτι λιγότερο από δύο ώρες, και με Hawkpepper και την ίδια χρήση και χωρίς αλλαγή στις επιδόσεις (που να κατάλαβα τουλάχιστον) είχα +1 ώρα το έχεις να πεις; Μπορεί να μη σου δούλεψε γιατί δεν το βάζεις προστατευμένο και με δικαιώματα auto launch. Κοίταξε το ;) Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgatos1990 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπέρα σας...έχω ένα πρόβλημα με της επαφές...όταν ανοίγω μια επαφή στης κλείσεις αποθηκευμένες ή μη μου κλείνει η εφαρμογή των επαφών... ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπέρα σας...έχω ένα πρόβλημα με της επαφές...όταν ανοίγω μια επαφή στης κλείσεις αποθηκευμένες ή μη μου κλείνει η εφαρμογή των επαφών... ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Κάνε ένα clear data και force close και κοίταξε το ξανά. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλημερα! Cris δυστυχως το προβλημα με το μικροφωνο εμφανιστηκε και με την 26s! Εκανα ηχογράφηση δουλευει τελεια οποτε θεμα hardware δεν ειναι! Και στο τηλέφωνο δε τ κανει παντα! Ορισμενες φορες με ακουνε πολυ βαθειά! Τι αλλο μπορώ να δοκιμασω? Δε μπορω να καταλαβω με τπτ τι μπορει να φταιει! Να δοκιμασω να περασω το firmware απτην 26s?Απευθείας install χωρις wipe θελει αυτο? Δωσε λυση να ησυχασω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Έβαλα την 26s v5 aroma με wipe ολα internal κλπ και εδώ και ένα 10λεπτο έχει κολλήσει στο 95% και λέει installing super user. Στις οδηγίες λέει οτι μπορεί να κολλήσει και να μην την διακόψω αλλά 10 λεπτά είναι πολλά για να μην έχει συνεχίσει. Edit: Τελικά έκανα επανεκκίνηση και ξαναέβαλα την ρομ αυτήν την φορά δεν επέλεξα α γίνει εγκατάσταση του firmware update, επελεξα στοκ πληκτρολογιο αντι για swiftkey και τέλειωσε κανονικά. Δεν ξερω αν εφταιγε αυτο πάντως τωρα ανοιξε κανονικά Edited June 28, 2017 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) 1. Έβαλα την 26s v5 aroma με wipe ολα internal κλπ και εδώ και ένα 10λεπτο έχει κολλήσει στο 95% και λέει installing super user. Στις οδηγίες λέει οτι μπορεί να κολλήσει και να μην την διακόψω αλλά 10 λεπτά είναι πολλά για να μην έχει συνεχίσει. Edit:2. Τελικά έκανα επανεκκίνηση και ξαναέβαλα την ρομ αυτήν την φορά δεν επέλεξα α γίνει εγκατάσταση του firmware update, επελεξα στοκ πληκτρολογιο αντι για swiftkey και τέλειωσε κανονικά. Δεν ξερω αν εφταιγε αυτο πάντως τωρα ανοιξε κανονικά 1. Γι αυτό κόλησε δεν μπορούσε να κάνει unmount to internal επείδη είχε μείνει mounted από το full wipe. Δεν πειράζει.. 2. Καλά έκανες δεν έχει σχέση το firmware & keyboard απλ;a στην επανεκκίνηση έγινε unmount από το TWRP. Έτσι είναι η Αρόμα τρελή παραμετροποίηση αλλά θέλει και λίγο προσοχή παραπάνω στα βήματα...;) Edited June 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλημερα! Cris δυστυχως το προβλημα με το μικροφωνο εμφανιστηκε και με την 26s! Εκανα ηχογράφηση δουλευει τελεια οποτε θεμα hardware δεν ειναι! Και στο τηλέφωνο δε τ κανει παντα! Ορισμενες φορες με ακουνε πολυ βαθειά! Τι αλλο μπορώ να δοκιμασω? Δε μπορω να καταλαβω με τπτ τι μπορει να φταιει! Να δοκιμασω να περασω το firmware απτην 26s?Απευθείας install χωρις wipe θελει αυτο? Δωσε λυση να ησυχασω :P Αν στο κάνει μετά και από σουπερ clean μάλλον έχεις θέμα hardware... Δοκίμασε με άλλες ρομ κι αν συνεχίζει dispute επιστροφή ή χρήματα πίσω... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 1. Γι αυτό κόλησε δεν μπορούσε να κάνει unmount to internal επείδη είχε μείνει unmounted από το full wipe. Δεν πειράζει.. 2. Καλά έκανες δεν έχει σχέση το firmware απλ΄στην επανεκκίνηση έγινε unmount από το TWRP. Έτσι είναι η Αρόμα τρελή παραμετροποίηση αλλά θέλει και λίγο προσοχή παραπάνω στα βήματα...;) Πάντως φοβερή παραμετροποίηση με το aroma installer πραγματικά ο καθένας βάζει την ρομ όπως ακριβώς θέλει με τις κατάλληλες ρυθμίσεις που επιθυμεί. Έβαλα ρομ στο κινητό μου όπως ακριβώς την ήθελα Χίλια μπράβο γι αυτό! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Έβαλα την 26s v5 aroma με wipe ολα internal κλπ και εδώ και ένα 10λεπτο έχει κολλήσει στο 95% και λέει installing super user. Στις οδηγίες λέει οτι μπορεί να κολλήσει και να μην την διακόψω αλλά 10 λεπτά είναι πολλά για να μην έχει συνεχίσει. Edit: Τελικά έκανα επανεκκίνηση και ξαναέβαλα την ρομ αυτήν την φορά δεν επέλεξα α γίνει εγκατάσταση του firmware update, επελεξα στοκ πληκτρολογιο αντι για swiftkey και τέλειωσε κανονικά. Δεν ξερω αν εφταιγε αυτο πάντως τωρα ανοιξε κανονικάτο ιδιο μου εκανε και μενα εχθες. εκανα επανεκινηση με ιδιες επιλογες και ολα καλα μετα. Αρα ειναι απλά κόλπα του aroma Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) το ιδιο μου εκανε και μενα εχθες. εκανα επανεκινηση με ιδιες επιλογες και ολα καλα μετα. Αρα ειναι απλά κόλπα του aroma Έτσι.. Κάθε αρχή και δύσκολη.. :lol: Έφτιαξα και μεγάλη εικόνα επαφής κατά την κλήση αν θέλετε υπάρχει στο ποστ της ρομ σαν zip. ;) > Μεγαλύτερη εικόνα στον Dialer για επαφές https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298967614 Edited June 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Έτσι.. Κάθε αρχή και δύσκολη.. :lol: Έφτιαξα και μεγάλη εικόνα επαφής κατά την κλήση αν θέλετε υπάρχει στο ποστ της ρομ σαν zip. ;) > Μεγαλύτερη εικόνα στον Dialer για επαφές https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298967614μπραβο ρε συ Χρηστο, το ηθελα αυτο. Απλα τρεχουμε το zip απο twrp χωρις wipe σωστα? μετα τον αλλαζουμε στις προεπιλεγμενες εφαρμογες? Edited June 28, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Cris κάπου πήρε το μάτι μου στο Xda ότι δουλεύεις πάνω σε νέα Miui? ☺️☺️☺️ Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 μπραβο ρε συ Χρηστο, το ηθελα αυτο. Απλα τρεχουμε το zip απο twrp χωρις wipe σωστα? μετα τον αλλαζουμε στις προεπιλεγμενες εφαρμογες? Όχι απλά το βάζεις από TWRP χωρίς κανένα Wipe και όταν θα πάρεις τηλέφωνο κάποιον ή σε πάρει η εικόνα του θα πιάνει όλο το πάνω μέρος της οθόνης εκτός το κομμάτι κάτω με τα κουμπιά κλήσης. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Cris κάπου πήρε το μάτι μου στο Xda ότι δουλεύεις πάνω σε νέα Miui? ☺️☺️☺️ Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω μια έκδοση που δουλεύει ήδη αλλά δυστυχώς με τα ίδια micro bugs οπότε ουσιαστικά τίποτα διαφορετικό... :( Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Δε ξερω ρε συ Χρηστο hardware το αποκλειω να ειναι γιατι μιλαω και με βιντεοκληση πολύ και δν ειχα κανενα προβλημα! Και ηχογραφηση καμπάνα! Την 26s την περασα βημα βημα με ολα τα wipe εκτος internal! Προς το παρων αλλαξα θεση στις καρτες sim και δειχνει να δουλευει κανονικα! Θα δειξει! Το firmware update που εχεις μεσα σε τι επηρεαζει? Λες να το περασω μπας και η να το αφησω μιας και fingerprint δουλεύει ακαριαία και γενικα ολα ειναι αψογα? Ρομ δε ξαναλλαζω εγω ακούω καλα ας δυσκολευονται οι αλλοι λιγο να με ακουσουν δε πειραζει... Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Έχω μια έκδοση που δουλεύει ήδη αλλά δυστυχώς με τα ίδια micro bugs οπότε ουσιαστικά τίποτα διαφορετικό... :(Το μοναδικό ενοχλητικό bug που έχει η προηγούμενη είναι το κόλλημα που έκανε αν έδινες πρόσβαση σε ειδοποιήσεις σε κάποια εφαρμογή. Το μόνο που μπορούσα να κάνω μετά ήταν clean install. Κατά τα άλλα η ρομ είναι αριστούργημα! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts