Jump to content

tsakali73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About tsakali73

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1980

tsakali73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ξέχασα το κινητό στο αυτοκίνητο . Δεν το έβλεπε απευθείας ο ήλιος , αλλά μάλλον ανέβασε αρκετή θερμοκρασία . Από εκείνη τη στιγμή και μετά κόλλησε στην οθόνη κλειδώματος (δείχνει το ρολόι με την ημερομηνία ) . Το μόνο που λειτουργεί είναι το Power Button. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το Recovery . Δεν λύθηκε το πρόβλημα . Φλασάρισα την Official ROM μέσω USB/OTG . Δεν λύθηκε το πρόβλημα . Πριν λίγο καιρό είχε βραχεί , ευτυχώς μετά από δύο ημέρες άνοιξε και λειτουργούσε κανονικά . Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ .
  2. Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος , αλλά χρειάζομαι άμεση βοήθεια . Έφερα το X522 για ένα φίλο από το Gearbest . Η Rom που φοράει είναι μάλλον πειραγμένη από το κινεζομάγαζο για να να έχει λίγα Ελληνικά (5.9.023S) . Το πρόβλημα είναι ότι όταν η μπαταρία πέσει κάτω από το 20% το κινητό κρασάρει . Γράφει ότι "System UI has stoped" και αναβοσβήνει η οθόνη χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα . Το μόνο που λειτουργεί είναι το Power Button για επανεκκίνηση ή τερματισμό . Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Ή ακόμα καλύτερα αν ξέρετε καμιά Rom με Ελληνικά και χωρίς bug .
  3. Γνωρίζεις κάποια λειτουργική Rom για το x650 (χωρίς bugs ή με όχι σοβαρά bugs) που να έχει Ελληνικά; Αν ναι πες μου σε παρακαλώ που μπορώ να τη βρω και με ποιον τρόπο να την εγκαταστήσω;
  4. Le Max 2 με κλειστά τα μάτια : 1.Δυστυχώς με το Le pro 3 x650 δεν ασχολείται κανένας παγκοσμίως οπότε μηδέν υποστήριξη . Οι Rom που φορούν τα κινεζομάγαζα με Ελληνικά είναι όλες προβληματικές . Το Le Max 2 έχει πολλές Custom Rom (Android 6 , 7 , 8) και φουλ υποστήριξη από Ελλάδα . 2. Το Le Max 2 είναι πολύ πιο δυνατό . MTK vs Snapdragon , Antutu 100.000 για το Le pro 3 x650 - 145.000 για το Le Max 2 . Τα έχω και τα δύο οπέτε δεν μιλάω θεωρητικά . https://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5_7-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1216973.html?admitad_uid=bd2585d61fd816f1c7404c9d8d71d54c&ID=46149&cur_warehouse=CN 4/32 coupon 510lemax2 με Priority Direct Mail 126,71€ https://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-leeco-letv-le-max-2-x820-ultrasonic-touch-id-6gb-ram-128gb-rom-qualcomm-sna-g-309094 6/128 από Ευρώπη coupon 5% HOME18 Δες την υπογραφή μου και θα καταλάβεις .
  5. Προσπαθώ να βάλω λογαριασμό Gmail στο Playstore και γράφει συνέχεια "παρουσιάστηκε πρόβλημα με τους διακομιστές της Google" στην 28s Pure. Βοήθεια επειδή είμαι με τον άνθρωπο που θα το παραλάβει και με περιμένει...
  6. Δακτυλικό έτοιμο . New 28s Pure-EUI-V5 έτοιμη . Όλα τέλεια . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ . Ευχαριστώ πολύ .
  7. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση . Δούλεψε τελικά . Εγκαταστάθηκε η Rom και δούλεψε το δακτυλικό . Αμέσως μετά εγκατέστησα twrp το δικό σου το τελευταίο 3.2.1-1 . Μέχρι εδώ καλά . Έκανα καθαρή εγκατάσταση την New 28s Pure-EUI-V5 μέσω twrp αλλά κολλάει στο μπουτάρισμα . Έκανα εγκατάσταση την OFFICIAL ROM X829-5.8.016S μέσω fastboot κολλάει και αυτή στο μπουτάρισμα . Τί να κάνω ;
  8. https://postimg.org/image/73w3eagbp/ https://s10.postimg.org/pjgkboug9/image.jpg Βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα . Τι κάνω λάθος ;
  9. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Το λίνγκ για την 3.2.1.-1 TWRP σε παρακαλώ . Για το Le Pro 3 AI Edition X650 καμιά πρόταση ;
  10. Καλημέρα στη δυνατή παρέα . Αν και το δικό μου Le Max 2 6/128 το έδωσα , συνεχίζω περιοδικά να παρακολουθώ το νήμα . Βέβαια έμεινα πιστός στη LeEco αφού πήρα ένα S3 4/32 για την σύζυγο και ένα Le Pro 3 AI Edition X650 για 'μενα από Tinydeal . Αν και είμαι εκτός θέματος ( συγνώμη ) , επειδή η πειραγμένη Rom (για να έχει Ελληνικά) που φοράει το X650 είναι για τα μπάζα , γεμάτη dugs θέλω τη βοήθειά σας . Αν γνωρίζεται να υπάρχει κάπου καμιά αξιοπρεπείς Rom με Ελληνικά . Έτσι ώστε να το φλασάρω για να μπορέσω να το δώσω και να επιστρέψω στο Le Max 2 . To hardware του κινητού είναι πολύ δυνατό και οι φωτογραφίες που βγάζει ακόμα καλύτερες , αλλά όταν έχεις Le Max 2 με Rom από τον CriBal απλά δεν το αλλάζεις .:heat::heat::chair::chair::dash::dash: ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα στη δυνατή παρέα . Έφερα ένα Le Max 2 για ένα γνωστό από efox . Το δακτυλικό με την 019s stable που φοράει πειραγμένη για να έχει Ελληνικά δούλεψε δυο φορές και σταμάτησε . Φυσικά έγινα λίγο ρεζίλι . Οι Rom που φορούσα στο δικό μου ήταν όλες ρουταρισμένες . Θέλω να μου προτείνεται μια αρουτάριστη Rom (από τις πολλές που μας έχει προσφέρει ο Cribal) που να είναι σταθερή για απλή χρήση , να μπορώ να περάσω το μαγικό fix για το δακτυλικό και να έχει Αλβανικά . Ευχαριστώ την δυνατή παρέα που είναι πάντα δίπλα μας ! ! !:help::help::help:
  11. Ευχαριστώ πολύ . Θα το ξαναπάρω για να δοκιμάσω .
  12. Δοκίμασα αρκετούς συνδυασμούς από τα πίσω πλήκτρα , κανένα σημείο ζωής . Άσχημα τα νέα για το φίλο . Σας ευχαριστώ πολύ πάντως .
  13. Άσχημα τα νέα για το φίλο . Σας ευχαριστώ πολύ πάντως .
  14. Καλημέρα στην παρέα . Χρειάζομαι τη βοήθειά σας . Επειδή είμαι λίγο ψαγμένος με φλασαρίσματα κινητών ένα φιλαράκι μου έδωσε το δικό του (LG G3 D855) που δεν ανοίγει . Και εξηγούμε . Με βάση τα λεγόμενα του : πριν από ένα χρόνο περίπου του έκανε την αναβάθμιση σε Android MM . Άρχισε να έχει θέμα με την κάμερα που δεν εστίαζε . Μετά του έκανε κάποια ψιλό κολληματάκια . Από προχθές έσβησε και είναι τελείως νεκρό . Όταν το συνδέω με το φορτιστή τίποτα-νεκρό . Την μπαταρία την έβαλα σε εξωτερικό φορτιστή και δείχνει να έχει φορτίο . Υπέθεσα ότι φταίει η υποδοχή MicroUSB . Όταν το σύνδεσα με τον υπολογιστή το αναγνώρισε και μου έγραψε Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM15) . Ψάχνοντας στο internet έπαθα πλάκα από τις αναφορές για bootloop και μπρικαρίσματα . Μόνο στο myphone βρήκα τρία νήματα για το G3 . Υπάρχει κάπου ένας οδηγός για επαναφορά από bootloop ή ξεμπρικάρισμα , επειδή κάτι τέτοιο υποθέτω πως έχει πάθει το κινητό . Συγνώμη για το μακρινάρι και ευχαριστώ για την επερχόμενη βοήθεια .
  15. Καλημέρα στην παρέα . Χρειάζομαι τη βοήθειά σας . Επειδή είμαι λίγο ψαγμένος με φλασαρίσματα κινητών ένα φιλαράκι μου έδωσε το δικό του (LG G3 D855) που δεν ανοίγει . Και εξηγούμε . Με βάση τα λεγόμενα του : πριν από ένα χρόνο περίπου του έκανε την αναβάθμιση σε Android MM . Άρχισε να έχει θέμα με την κάμερα που δεν εστίαζε . Μετά του έκανε κάποια ψιλό κολληματάκια . Από προχθές έσβησε και είναι τελείως νεκρό . Όταν το συνδέω με το φορτιστή τίποτα-νεκρό . Την μπαταρία την έβαλα σε εξωτερικό φορτιστή και δείχνει να έχει φορτίο . Υπέθεσα ότι φταίει η υποδοχή MicroUSB . Όταν το σύνδεσα με τον υπολογιστή το αναγνώρισε και μου έγραψε Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM15) . Ψάχνοντας στο internet έπαθα πλάκα από τις αναφορές για bootloop και μπρικαρίσματα . Μόνο στο myphone βρήκα τρία νήματα για το G3 . Υπάρχει κάπου ένας οδηγός για επαναφορά από bootloop ή ξεμπρικάρισμα , επειδή κάτι τέτοιο υποθέτω πως έχει πάθει το κινητό . Συγνώμη για το μακρινάρι και ευχαριστώ για την επερχόμενη βοήθεια .
×
×
  • Create New...