Mingus Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδια θα ηθελα την ευγενη σας βοηθεια. Πριν καποιο καιρο πηρα στην κοπελα μου το leeco le max 2 με international rom (η οποια ειναι λιγο χαλια). Δυστυχως δεν παιρνει ota updates , δεν εχει νοτιφικεισιον στο βαιμπερ και πολλες φορες αργουν να ερθουν τα μηνυματα (επισης στο βαιμπερ).. Παρατηρησα πως αν μπω στο recovery του τηλεφωνου μου δινει την επιλογη να κανω update το λογισμικο του... Κατι τετοιο ειναι ασφαλες; Επισης μπορω να βαλω την τελευταια οφισιαλ ινδικη ρομ (που ολοι λετε οτι ειναι καλυτερη) ή πρεπει να να βαλω την κινεζικη; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Μετά απο 3 ημέρες χρήσης της AOKP nougat μπορώ να πω οτι τη συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του vanilla android. Απροβλημάτιστη και με εξαιρετική απόδοση στη μπαταρία.Μηδενικά bugs ως τώρα.Αν εντοπίσω κάτι θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Έχω την αίσθηση ότι η stock εφαρμογή αδικεί πολύ την κάμερα,με μια άλλη εφαρμογή που κατέβασα βλέπω πολύ καλύτερα αποτελέσματα.Εκτός και αν έχω κάνει καμιά πατάτα εγώ :lol: Αλλά με τις ίδιες ρυθμίσεις τραβάω και με τις δυο και βλέπω και καλύτερα χρώματα και καλύτερη ευκρίνεια :ninja: FV5 pro & FV5 video.. Camera 360 & Open camera με αυτές παίζει οκ. Θα δω και την miui μήπως την κάνω να παίξει στην EUI. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Μετά απο 3 ημέρες χρήσης της AOKP nougat μπορώ να πω οτι τη συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του vanilla android. Απροβλημάτιστη και με εξαιρετική απόδοση στη μπαταρία.Μηδενικά bugs ως τώρα.Αν εντοπίσω κάτι θα ενημερώσω Από κάμερα τι λέει, δουλεύει 100% ; Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Μετά απο 3 ημέρες χρήσης της AOKP nougat μπορώ να πω οτι τη συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του vanilla android. Απροβλημάτιστη και με εξαιρετική απόδοση στη μπαταρία.Μηδενικά bugs ως τώρα.Αν εντοπίσω κάτι θα ενημερώσω screenshot για μπαταρία??? Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 FV5 pro & FV5 video.. Camera 360 & Open camera με αυτές παίζει οκ. Θα δω και την miui μήπως την κάνω να παίξει στην EUI. ;) Tην Bacon Camera χρησιμοποιώ τώρα,πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisgeo Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 FV5 pro & FV5 video.. Camera 360 & Open camera με αυτές παίζει οκ. Θα δω και την miui μήπως την κάνω να παίξει στην EUI. ;) Αν το κανεις έχεις καριοκες Ξάνθης λέμε!!!!! Παράθεση 26s aroma v5 by CrisBal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Μετά απο 3 ημέρες χρήσης της AOKP nougat μπορώ να πω οτι τη συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του vanilla android. Απροβλημάτιστη και με εξαιρετική απόδοση στη μπαταρία.Μηδενικά bugs ως τώρα.Αν εντοπίσω κάτι θα ενημερώσω Όντως τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά και μόλις έχουν Nougat eui θα είναι σούπερ.. Μεχρι τότε αυτά μου είπαν μόλις τώρα 2 χρήστες που την δούλεψαν 7 ημέρες και την έβγαλαν.. Bad camera + sot. Performance isnt on the same lvl as your new 7.4.24 miui rom. All so it has wifi Drops Signal, ambient display not working, Performance is not good (lags) to many other Micro laggs. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το κανεις έχεις καριοκες Ξάνθης λέμε!!!!! Μπα μην αγχώνεσαι... Το καλοκαίρι που θα ανέβω στο χωριό επάνω θα φάω τρίγωνα.. Αυτά μου έλειψαν.... :lol::p;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tην Bacon Camera χρησιμοποιώ τώρα,πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την stock. Πολύ σωστά και αυτή παίζει οκ και σε 4k Video νομίζω.. Για τσέκαρε και πες μας για Video quality. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή τρελάθηκα γι αυτό το δείχνω... Μου στέλνουν από παντού ότι βλέπουν επιτέλους 4G+ με την miui μην με ρωτάτε τι έκανα μάλλον το Mi5 Gemini έχει καλύτερα configurations τελικά... :lol::p https://cloud.tapatalk.com/s/58fe3a57356ea/Screenshot_2017-04-24-19-44-50-905_com.miui.securitycenter.png? Επίσης το άλλο που είδα είναι ότι παίζει κανονικά η λήψη Video και στο messenger & Facebook. Τι έγινε βρε παιδιά? Προσπαθώ τόσο καιρό να την κάνω να παίξει στην tele_23 και στις eui. :lol: Edited April 24, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Όντως τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά και μόλις έχουν Nougat eui θα είναι σούπερ.. Μεχρι τότε αυτά μου είπαν μόλις τώρα 2 χρήστες που την δούλεψαν 7 ημέρες και την έβγαλαν.. Bad camera + sot. Performance isnt on the same lvl as your new 7.4.24 miui rom. All so it has wifi Drops Signal, ambient display not working, Performance is not good (lags) to many other Micro laggs. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπα μην αγχώνεσαι... Το καλοκαίρι που θα ανέβω στο χωριό επάνω θα φάω τρίγωνα.. Αυτά μου έλειψαν.... :lol::p;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ σωστά και αυτή παίζει οκ και σε 4k Video νομίζω.. Για τσέκαρε και πες μας για Video quality. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή τρελάθηκα γι αυτό το δείχνω... Μου στέλνουν από παντού ότι βλέπουν επιτέλους 4G+ με την miui μην με ρωτάτε τι έκανα μάλλον το Mi5 Gemini έχει καλύτερα configurations τελικά... :lol::p https://cloud.tapatalk.com/s/58fe3a57356ea/Screenshot_2017-04-24-19-44-50-905_com.miui.securitycenter.png? Πολύ καλό νέο αυτό! Μπας και δούμε επιτέλους και την 800αρα; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Πολύ καλό νέο αυτό! Μπας και δούμε επιτέλους και την 800αρα;lk Δεν έχει σχέση η 800αρα με όλα τα παραπάνω. Είπαμε λείπει antenna hardware για την 800αρα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καμιά καλή θήκη που να κλείνει μπροστά και να καλύβει και την κάμερα που προεξέχει πίσω? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionaps Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Δεν έχει σχέση η 800αρα με όλα τα παραπάνω. Είπαμε λείπει antenna hardware για την 800αρα. Cris να ρωτήσω: Έχω την Miui8 v.5 7.3.19 by CrisBalGreece περασμένη. Αν κάνω clean install (και Interal Storage) την νεα miui, πώς μπορώ μετά να επαναφέρω τις εφαρμογές-δεδομένα-ρυθμίσεις που έχω αυτή τη στιγμή; Με Titanium; Κάπως αλλιώς; Παράθεση LeEco LeTV Le Max 2 x829 (6/128) - ROM: DerpFest-10-Community-x2-20200319 ROOTED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Φίλε Cris η καινούργια Miui είναι αριστούργημα! Σ'ευχαριστω πολύ! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 παιδια να κανω μια ερωτηση...εχω παραγγηλει απο bangood και το κινητο ηρθε και μπηκε τελωνειο...μηπως ξερετε περιπου ποσο θα πληρωσω και ποσο καιρο θα μεινει εκει γιατι εχει ηδη 6 μερες χωρις να με ενημερωσουν? Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 παιδια να κανω μια ερωτηση...εχω παραγγηλει απο bangood και το κινητο ηρθε και μπηκε τελωνειο...μηπως ξερετε περιπου ποσο θα πληρωσω και ποσο καιρο θα μεινει εκει γιατι εχει ηδη 6 μερες χωρις να με ενημερωσουν? 50 euro το λιγότερο και θα περιμένεις λίγο ακόμα αναλόγως την κίνηση που έχουν. lg g3 d855 Zoe Xceed Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasapxo Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Αν γνωρίζει κάποιος, πώς μπορούμε: 1) να εγκαταστήσουμε Νova prime;στην εργοστασιακή ΡΟΜ 5.08.16s, Χ829 χωρίς ρούτ (Και χωρίς πληρωμή εννοείται :grin: κάποιος μέσα από το φόρουμ έγραψε μέσω extratorrent, αλλά κατεβάζοντας το από εκεί και πατώντας εγκατάσταση βγάζει το εξής μήνυμα: "Χ αδυναμία εγκατάστασης"), και 2) πώς μπορούμε να μεγαλώσουμε την εικόνα κλήσης στον dialer; (κατέβασα το true phone dialer αλλα πάλι το ίδιο η εικόνα είναι πολύ μικρή) υπάρχει κάποια ρύθμιση ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα απτο playstore; Ενημερωτικά να αναφέρω ότι μετά από μια εβδομάδα χρήσης της εργοαστασιακής 5.08.16s είμαι πολύ ευχαριστημένος, κανένα πρόβλημα, antutu 142.000 (με πολλές εφαρμογές μπαταρία 50% και όχι κρύο το τηλέφωνο), fingerprint ακαριαίο, μπαταρία πολύ καλή 6 ώρες και κάτι, ελεύθερη ΡΑΜ 2,3GB με 2,4 σε επανεκίνηση.. γενικά δεν μπορώ να βρώ κανένα ψεγάδι και γι'αυτό δεν δοκιμάζω πρός το παρόν κάποια άλλη ΡΟΜ, αν και θα ήθελα να δοκιμάσω. Καλημέρα σε όλους! :respect: Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 / DerpFest Q 14032020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Την καλύτερη δουλειά έκανες και ούτε να την αλλάξεις είναι κορυφή,εγώ μετάνιωσα χίλιες φορές που την έβγαλα, ακόμη και που μου την ξανά έστειλε το geekbuying δεν είναι ακριβώς ίδια ,δεν δουλεύει η δεύτερη σιμ με δεδομένα οπότε πέρασα official 23s σε σχέση με της κουστομ και αυτή καλύτερη αλλά δεν είναι σαν την χ829 Για αυτό που ρωτάς δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσουμε τέτοια απάντηση εδώ το από πού δηλαδή να το κατεβάσεις δωρεάν αν επιτρέπεται δεν έχω πρόβλημα να δώσω σελίδα,αν και γιατί να μην επιτρέπετε θα μου πεις;Η κουστομ Ρομ με όλες τις σπασμένες εφαρμογές μέσα τι λιγότερο έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Chris σε έχω ζαλίσει.αυτη είναι μία φωτο bluetooth info όταν έχω συνδεδεμένο το τηλ στο αυτοκίνητο.επισης το έψαξα και στο google και είδα ότι το oneplus 3 έχει το ίδιο θέμα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V3Ge7t0_6 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Καλημέρα παιδιά, προς τους ενδιαφερόμενους που προπαρήγγειλαν από banggood από ότι βλέπω άλλαξαν πάλι την ημερομηνία παραλαβής. Έχει κανένας ιδέα τι γίνεται; Υπάρχει κανένας που παρήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα όταν το είχαν βγάλει σε προσφορά που να ξεκίνησε η παραγγελία ή έστω να έχει κάποια κινητικότητα; Παράθεση LeEco Le Max 2 CrisBal_Rom GreekEdition - LeMax2-Miui8 v.6 7.4.24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Τελικά βλέπει κανείς 4g+ με την καινούρια miui του Crisbal; Αν ναι είναι με x829 ή x820;Αν όντως ισχύει για το 829 θα είναι ο μοναδικός λόγος που θα αλλάξω την tele23 από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος ! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Τελικά βλέπει κανείς 4g+ με την καινούρια miui του Crisbal; Αν ναι είναι με x829 ή x820;Αν όντως ισχύει για το 829 θα είναι ο μοναδικός λόγος που θα αλλάξω την tele23 από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος ! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4G+ δεν βλεπω στην νεα miui αλλα και σε καμμια απο τις ρομ που αλλαξα μονο την tele 23 δεν εχω βαλει να δοκιμασω. 1) Παντως με τις ειδοποιησεις απο yahoo kai google διαπιστωσα οτι εχω θεμα δεν ερχονται πρεπει να μπαινω στις apps και να βλεπω, ουτε me tesla και nova prime, παρολο που ενεργοποιησα οτι αδειες βρηκα. 2)επισης το ζιπ αρχειο με το viper 4 πρεπει να το φλασαρουμε και αυτο ? Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 @tasapxo α) ιδιο τηλέφωνο, ιδια ρομ, εγκατεστησα και χρησιμοποιώ διχως προβλημα τον nova prime(αγορασμενος απο playstore) Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 παίδες, το δικό μου δεν δείχνει 4g+, αλλά για παράδειγμα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης που το μέτρησα το download έγραψε σχεδόν 78 Mbps ... υποθέτω ότι μια τέτοια ταχύτητα ανήκει στην σφαίρα του 4g+ , ασχέτως αν βγαίνει ή όχι η ένδειξη στο τηλέφωνο ... δεν είναι έτσι ;;;; έχω πάνω την τελε 41.... Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglin Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Καλημέρα παιδιά, προς τους ενδιαφερόμενους που προπαρήγγειλαν από banggood από ότι βλέπω άλλαξαν πάλι την ημερομηνία παραλαβής. Έχει κανένας ιδέα τι γίνεται; Υπάρχει κανένας που παρήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα όταν το είχαν βγάλει σε προσφορά που να ξεκίνησε η παραγγελία ή έστω να έχει κάποια κινητικότητα; Δυστυχως δεν βλεπω καποια κινητικότητα. Επιπλέον στα Q & A απο κάτω λεει οτι τελικα η συσκευασια δεν περιλαμβανει τα ακουστικα :mad: Ενας φίλος που ειχε αναμονή και αυτός για 25/4 αλλα απο AliExpress παντως το στειλαν σημερα. Οποτε κάποιο restocking εγινε στα κινεζομαγαζα. Τωρα αν θα τους καλυψει όλους... αγνωστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Επειδή ξέχασα να ενσωματώσω και τις ρυθμίσεις αλλαγής DPI & Screen Resolution κατεβάζετε το παρακάτω zip, φλασάρετε κανονικά από TWRP χωρίς wipe πριν και μετά, επανεκκινείτε πηγαίνετε στις LeEco ρυθμίσεις, βρίσκετε την καρτέλα με τις ρυθμίσεις ανάλυσης και DPI, πατάτε - ανοίγει, δίνετε root δικαιώματα και αλλάζετε ανάλυση και dpi έως και 4k!:p Link https://mega.nz/#!RJ0AzYiK!Oi-txQugQgnTKrlPSYcQKQx7382SZbJSZJbII-vcq6M Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts