Jump to content

tasapxo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasapxo

  1. Chris, έχω τη δική σου: DerpFest-10-Community -x2-Vannila-Project 14/March/2020 by C.B.G με open gapps Σε αυτήν βλέπω ότι περιλαμβάνονται τα gapps, μπορώ να την περάσω dirty για να μη ξαναστείνω τη ROM;
  2. Πολύ καλή ΡΟΜ , αρκετά γρήγορη, πολύ παραμετροποιήση, μπαταρία νομίζω τα ίδια με Aosip 3,5 ώρες sot με ± μισή ώρα ανάλογα τη χρήση. 2 πράγματα μου λείπουν: 1) Δεν μπορείς να ρυθμίσεις τα buttons και να μπορείς να δώσεις εντολές (διαχωρισμό, οθόνης, αναγκαστικό κλείσιμο εφαρμογής, screenshot κλπ) και 2) Θα ήθελα να υπήρχε συνεχόμενα η οθόνη περιβάλλοντος και όχι μόνο να ενεργοποιείται με τις ειδοποιήσεις ή με τη φόρτιση. Κατά τ'αλλα πολύ καλή δουλειά , μπράβο Chris!
  3. Πες μας και τα bugs που έχεις παρατηρήσει ως τώρα, γιατι είμαστε πολλοί οι φαν της RR rom.
  4. Πες μας και τα bugs που έχεις παρατηρήσει ως τώρα, γιατι είμαστε πολλοί οι φαν της RR rom.
  5. ..πήρε μπρός τώρα??:lol:
  6. Πάτησες παρατεταμένα το power button για δέκα δευτερόλεπτα;
  7. παιδιά εγώ έχω την RR emotion 7.1.2 του Chris 1η σελίδα, πολύ καλή χωρίς κανένα κόλλημα πουθενά, (δεν έχω περάσει την 5.8.5 απο XDA για να πω διαφορές, αν γνωρίζει κάποιος ας μας πεί) και για κάμερα έχω περάσει την google camera 5.1.014.171916386, βγάζει απίστευτες φωτογρφίες σε όλες τις συνθήκες και δεν κόλλησε ποτέ, με τις εξής ρυθμίσεις: pixel 2xl , pixel zsl hdr+ , hdr parameters: default , jpg quality 95%
  8. μόλις παρέλαβα , άψογο το κινητό, χωρίς κανένα πρόβλημα με την εργοστασιακή 5.0.18s, ούτε με τις επαφές που αναφέρθηκε στο post, ταχύτατο το σύγκρινα με το le max 2 και το πλησιάζει αρκετά! για τα λεφτά του,130 που έδωσα με τελωνείο είναι οτι καλύτερο υπάρχει κατά την άποψή μου. Αλλά επειδή έχω και το le max 2 και επειδή προτιμώ μεγαλύτερη οθόνη, δίνω το le2 x626 σε όποιον ενδιαφέρεται, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα, ρόζ χρώμα πολύ καλό καμία σχέση με τις φωτο..:up:
  9. Καλημέρα στην ομάδα, Εβαλα την emotion 7.1.2 RR,πολύ καλη με παρα μα παρα πολλές ρυθμίσεις, ως τώρα δεν έχω βρει κάποιο bug αλλα ψάχνω κάποιο zip για το face unlock και δεν βρίσκω τιποτα, Στις ρυθμίσεις μπαίνοντας στο smartlock δεν υπάρχει η επιλογή face unlock. υπάρχει zip face unlock για την RR emotion 7.1.2?
  10. Μπορεί να ενημερωσει κιαλλος που έχει την rr emotion 7.1.2 αν έχει πρόβλημα με το wifi?
  11. Δηλαδή;; Ποια είναι αυτή; Πώς θα τη βρω; Είναι nougat 7.1.2?
  12. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Aν μπορεί κάποιος να μου πεί και τη διαδικασία σύμφωνα με τη rom που έχω -επειδή είναι πολλές σελίδες και δεν μπορώνα βγάλω ακρη- και ποιά έκδοση twrp να βάλω.
  13. Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από 10 μήνες χωρίς προβλήματα με την εργοστασιακή 5.8.0.16s X829(FIXNAOP580160729S) άρχισα να ψήνομαι για την Emotion RR remixed 7.1.2 Οπότε θέλω να ρωτήσω: 1) ποιό twrp recovery να βάλω για να πατήσει καλά η ΡΟΜ και φαντάζομαι πρέπει να κάνω clean instal: dalvik,cache, data και system? και 2) Όσοι την έχουν δουλέψει την ΡΟΜ , αν μπορούν να μας πούν τα bugs που έχει. Ευχαριστω εκ των προτερων
  14. "stazzy" καταλαβαίνω τι περνάς με τα bootloop που έχεις μπλέξει! Είμαι ομοιοπαθής με to le 2 x527 της γυναίκας μου. Εγώ έχω το le max 2 x829 με την εργοστασιακή 16s απόλυτα ευχαριστημένος. Θα σου πώ τι έχω κάνει με το le 2 μέχρι στιγμής και πιστεύω οτι θα σε βοηθήσει και εσένα να βρείς τη λύση. Έχω καταφέρει να κάνω το κινητό να μη πέφτει σε reboot/bootloop με το να κατεβάσω την εφαρμογή που ανέφερε ο Chris και να ρυθμίσω τους πυρήνες να τρέχουν με λιγότερα Mhz.Έβαλα governor: "ondemand" και ρύθμισα την ταχύτητα μέχρι "1382Mhz". Επίσης από το built prop ρύθμισα ώτε να τρέχουν οι 6 πυρήνες από τους 8.(δεν θυμάμαι την εντολή ακριβώς γιατί δεν έχω μαζί μου το κινητό, κάτι με "max cpus 8" το έκανα "6").Βέβαια στο le max 2 εχουμε 4 πυρήνες οπότε αυτό καλύτερα δεν το πειράζεις και ρυθμίζεις μόνο την ταχύτητα των πυρήνων. Μετά από όλα αυτά το le 2 δεν σβήνει με τίποτα. Αλλά το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι το εξής: Αν σβήσει κολλάει πάλι σε bootloop(προφανώς δεν κρατάει την ρύθμιση απο τον kernel audiotor οταν κανει boot) και πρέπει να το κάνω να κάνει συνεχείς bootloop για να πάει κάτω από 10% για να δουλέψουν οι 4 πυρήνες με τα λιγότερα Mhz και τελικά να ενεργοποιηθεί χωρίς να είχε κανένα πρόβλημα!??:dizzy: Άρα λοιπόν η λύση στο πρόβλημά μας είναι το εξής: Να δώσουμε μία εντολή στο builtprop ή στο Boot.img που θα το δίνει εντολή να ξεκινάνε οι πυρήνες με λιγότερα mhz. Επειδή όμως δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο,(για αρχάριος πολλά έκανα νομίζω...) αν γνωρίζει κάποιος να μας πεί με συγκεκριμένες οδηγίες πώς θα αλλάξουμε το boot.img ή ποιά εντολή να δώσουμε στο builtprop που θα το αναγκάζει να ξεκινάει με λιγότερα mhz. (εφόσον το κινητό δουλεύει άψογα κάτω από 10% θα υπάρχει τρόπος να βάλουμε τουλάχιστον τις ρυθμίσεις που έχει στο 0% εώς 10%). :lost:
  15. calibration δεν εχω κανει, αλλά επειδή έχω δεί πολλά παράξενα πράγματα μ'αυτό το τηλέφωνο, ρωτάω:αν κάνω calibration και μου κάνει μετά bootloop και κάτω απτα 10%? :lol:
  16. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, όχι με το δικό μου το χ829, αλλά με το κινητό της γυναίκας μου το le 2 x527. Όταν η μπαταρία φτάνει στο 10% σταματάει το bootloop και όλα είναι κανονικά όπως λές. Κυρίως σβήνει όταν πάει να κάνει εγκατάσταση πακέτου, κατεβάζει κανονικά από playstore αλλά τη στιγμή της εγκατάστασης κολλάει και μπαίνει σε bootloop.. και όλα αυτά δεν ισχύουν όταν είναι στο 10% και κάτω η μπαταρία! Συμβαίνει το ίδιο και σεσένα? Εμείς πλέον μπορούμε και το χρησιμοποιούμε χωρίς πολλά σβησίματα αφού απενεργοποίησα την αυτόματη εγκατάστση ενημερώσεων από το playstore και εγκαθιστούμε τις ενημερώσεις ή νέες εφαρμογές όταν η μπαταρία φτάσει στο 10%. Τσέκαρε αν συμβαίνει το ίδιο και μεσένα κάτω απτα 10%, και κάνε κεσύ το ίδιο για να μη σβήνει ή ίσως εκείνη τη χρονική στιγμή μπορείς να κάνεις κάτι, αλλαγή ρομ με όλα τα wipe κλπ. Γι'αυτό το λόγο πιστεύω οτι δεν είναι θέμα hardware, οπότε.. μόνο ο crisball μπορεί να μας βοηθήσει!:respect:
  17. 1) Μιάμιση μέρα συνήθως εμένα αλλά το καλό είναι ότι με τη θύρα usb type-c φορτίζει σε μια ώρα.Μια μέρα άνετα αρκεί να μη παίζεις παιχνίδια όλη μέρα (ώρα ενεργοποιημένη η οθόνη 7ωρες και 53 λεπτά σημερα,δεν μπορώ να ανεβάσω το screenshot..) 2)Αν δεν το πειράξεις καθόλου δεν θαχεις κανένα πρόβλημα. Έχω εδώ και ενάμιση μήνα το χ829 4GB 64ROM με την εργοστασιακή 5.0.8.16s ρομ, και προς το παρόν δεν έχω ούτε ένα bug, ούτε μια φορά δεν κόλλησε το κινητό, το fingerprint ακαριαίο,άψογο, όλα δουλεύουν ρολόι.. Όχι απλά αξίζει, δεν βρίσκεις τίποτα καλύτερο και με αρκετά περισσότερα χρήματα(προσωπική μου άποψη για να μη πέσουν και με φάνε κάποιοι..) :ninja: Αρκεί όπως σου είπα να μη το πειράξεις καθόλου (αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα) άλλωστε αυτό προτείνουν και οι exper του είδους που είναι στο φόρουμ κάθε φορά που αναρτούν μια καινούργια ρομ :respect:
  18. Κεγω μαζί σου Giwrgos! Άψογα και απροβληματιστα με 16s, πολύ ευχαριστημένος κεγω δεν έχω πειράξει τίποτα ,αν και ήμουν σε ετοιμότητα επειδή εδώ τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά..αλλά επειδή μου είναι βασικό και το fingerprint και δουλεύει και αυτό σφαίρα δεν πειράζω τίποτα προς το παρον
  19. προφανώς είναι σε όλες τις ΡΟΜ που βάζεις γιατί είναι 2 dead pixel που έχει η συσκευή σου
  20. Αν γνωρίζει κάποιος, πώς μπορούμε: 1) να εγκαταστήσουμε Νova prime;στην εργοστασιακή ΡΟΜ 5.08.16s, Χ829 χωρίς ρούτ (Και χωρίς πληρωμή εννοείται :grin: κάποιος μέσα από το φόρουμ έγραψε μέσω extratorrent, αλλά κατεβάζοντας το από εκεί και πατώντας εγκατάσταση βγάζει το εξής μήνυμα: "Χ αδυναμία εγκατάστασης"), και 2) πώς μπορούμε να μεγαλώσουμε την εικόνα κλήσης στον dialer; (κατέβασα το true phone dialer αλλα πάλι το ίδιο η εικόνα είναι πολύ μικρή) υπάρχει κάποια ρύθμιση ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα απτο playstore; Ενημερωτικά να αναφέρω ότι μετά από μια εβδομάδα χρήσης της εργοαστασιακής 5.08.16s είμαι πολύ ευχαριστημένος, κανένα πρόβλημα, antutu 142.000 (με πολλές εφαρμογές μπαταρία 50% και όχι κρύο το τηλέφωνο), fingerprint ακαριαίο, μπαταρία πολύ καλή 6 ώρες και κάτι, ελεύθερη ΡΑΜ 2,3GB με 2,4 σε επανεκίνηση.. γενικά δεν μπορώ να βρώ κανένα ψεγάδι και γι'αυτό δεν δοκιμάζω πρός το παρόν κάποια άλλη ΡΟΜ, αν και θα ήθελα να δοκιμάσω. Καλημέρα σε όλους! :respect:
  21. Στα άλλα τηλέφωνα που δοκιμάζεις τις σιμ, έχουν 4G 800?Μήπως στην περιοχή σου πιάνεις 4G 800 με άλλα κινητά και με το le max X829 σέρνεται επειδή δεν υποστηρίζει τη μπάντα και πιάνει 2G? Μήπως είσαι στο δίκτυο 2G απ'το lemax? Κάνε αναζήτηση δικτύου και επέλεξε 3G wind αν είναι αυτό.. Δεν είχα δεί που έγραψες οτι σέρνεται η σύνδεση οπότε δεν είναι πρόβλημα σιμ.
  22. Γιατί δεν έχει να κάνει με τη συσκευή αυτό που σου λέω, έχει να κάνει με τις σιμ!:chair: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
  23. Είναι απλό: Παίρνετε ένα τηλ. στη wind 1260, λετε: "δεδομένα κινητό" στον αυτόματο τηλεφωνητή και σας συνδέουν με έναν εκπρόσωπο. Του λέτε να ενεργοποιήσει τα δεδομένα στο νούμερό σας(για κάποιο λόγο απενεργοποιήθηκε ή το απενεργοποιήσατε παλιότερα και δε θυμάστε), του δίνετε τα στοιχεία και είναι όλα Οκ!! Μόλις 5', ούτε αλλαγές ΡΟΜ, ούτε αλλαγή τηλεφώνου!!:cool::lol::lol:
  24. Είναι σταθερή αυτή η ΡΟΜ χωρίς προβλήματα; Δουλεύει το fingerprint σωστα; Παίρνει αναβαθμίσεις; μπορούμε να τη βάλουμε χωρίς root? Και αν ναι πώς; Επειδη και εγω θα παραλαβω σε λιγες ημερες (Από banggood παρήγγειλα λογικά θα έρθει με την 5.0.8.16s) και δεν θελω να κανω συνεχεια φλασαρισματα και ναχω προβληματα με διαφορες αναβαθμισεις προτιμω κατι σταθερο. Μπραβο πάντως σε πολλά παιδια και ιδιαίτερα Crisbal και Taso! Είστε φοβεροί, πολύ καλή δουλειά!
×
×
  • Create New...