Jump to content

tasapxo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasapxo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

tasapxo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Chris, έχω τη δική σου: DerpFest-10-Community -x2-Vannila-Project 14/March/2020 by C.B.G με open gapps Σε αυτήν βλέπω ότι περιλαμβάνονται τα gapps, μπορώ να την περάσω dirty για να μη ξαναστείνω τη ROM;
  2. Πολύ καλή ΡΟΜ , αρκετά γρήγορη, πολύ παραμετροποιήση, μπαταρία νομίζω τα ίδια με Aosip 3,5 ώρες sot με ± μισή ώρα ανάλογα τη χρήση. 2 πράγματα μου λείπουν: 1) Δεν μπορείς να ρυθμίσεις τα buttons και να μπορείς να δώσεις εντολές (διαχωρισμό, οθόνης, αναγκαστικό κλείσιμο εφαρμογής, screenshot κλπ) και 2) Θα ήθελα να υπήρχε συνεχόμενα η οθόνη περιβάλλοντος και όχι μόνο να ενεργοποιείται με τις ειδοποιήσεις ή με τη φόρτιση. Κατά τ'αλλα πολύ καλή δουλειά , μπράβο Chris!
  3. Πες μας και τα bugs που έχεις παρατηρήσει ως τώρα, γιατι είμαστε πολλοί οι φαν της RR rom.
  4. Πες μας και τα bugs που έχεις παρατηρήσει ως τώρα, γιατι είμαστε πολλοί οι φαν της RR rom.
  5. ..πήρε μπρός τώρα??:lol:
  6. Πάτησες παρατεταμένα το power button για δέκα δευτερόλεπτα;
  7. παιδιά εγώ έχω την RR emotion 7.1.2 του Chris 1η σελίδα, πολύ καλή χωρίς κανένα κόλλημα πουθενά, (δεν έχω περάσει την 5.8.5 απο XDA για να πω διαφορές, αν γνωρίζει κάποιος ας μας πεί) και για κάμερα έχω περάσει την google camera 5.1.014.171916386, βγάζει απίστευτες φωτογρφίες σε όλες τις συνθήκες και δεν κόλλησε ποτέ, με τις εξής ρυθμίσεις: pixel 2xl , pixel zsl hdr+ , hdr parameters: default , jpg quality 95%
  8. μόλις παρέλαβα , άψογο το κινητό, χωρίς κανένα πρόβλημα με την εργοστασιακή 5.0.18s, ούτε με τις επαφές που αναφέρθηκε στο post, ταχύτατο το σύγκρινα με το le max 2 και το πλησιάζει αρκετά! για τα λεφτά του,130 που έδωσα με τελωνείο είναι οτι καλύτερο υπάρχει κατά την άποψή μου. Αλλά επειδή έχω και το le max 2 και επειδή προτιμώ μεγαλύτερη οθόνη, δίνω το le2 x626 σε όποιον ενδιαφέρεται, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα, ρόζ χρώμα πολύ καλό καμία σχέση με τις φωτο..:up:
  9. Καλημέρα στην ομάδα, Εβαλα την emotion 7.1.2 RR,πολύ καλη με παρα μα παρα πολλές ρυθμίσεις, ως τώρα δεν έχω βρει κάποιο bug αλλα ψάχνω κάποιο zip για το face unlock και δεν βρίσκω τιποτα, Στις ρυθμίσεις μπαίνοντας στο smartlock δεν υπάρχει η επιλογή face unlock. υπάρχει zip face unlock για την RR emotion 7.1.2?
  10. Μπορεί να ενημερωσει κιαλλος που έχει την rr emotion 7.1.2 αν έχει πρόβλημα με το wifi?
  11. Δηλαδή;; Ποια είναι αυτή; Πώς θα τη βρω; Είναι nougat 7.1.2?
  12. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Aν μπορεί κάποιος να μου πεί και τη διαδικασία σύμφωνα με τη rom που έχω -επειδή είναι πολλές σελίδες και δεν μπορώνα βγάλω ακρη- και ποιά έκδοση twrp να βάλω.
  13. Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από 10 μήνες χωρίς προβλήματα με την εργοστασιακή 5.8.0.16s X829(FIXNAOP580160729S) άρχισα να ψήνομαι για την Emotion RR remixed 7.1.2 Οπότε θέλω να ρωτήσω: 1) ποιό twrp recovery να βάλω για να πατήσει καλά η ΡΟΜ και φαντάζομαι πρέπει να κάνω clean instal: dalvik,cache, data και system? και 2) Όσοι την έχουν δουλέψει την ΡΟΜ , αν μπορούν να μας πούν τα bugs που έχει. Ευχαριστω εκ των προτερων
  14. "stazzy" καταλαβαίνω τι περνάς με τα bootloop που έχεις μπλέξει! Είμαι ομοιοπαθής με to le 2 x527 της γυναίκας μου. Εγώ έχω το le max 2 x829 με την εργοστασιακή 16s απόλυτα ευχαριστημένος. Θα σου πώ τι έχω κάνει με το le 2 μέχρι στιγμής και πιστεύω οτι θα σε βοηθήσει και εσένα να βρείς τη λύση. Έχω καταφέρει να κάνω το κινητό να μη πέφτει σε reboot/bootloop με το να κατεβάσω την εφαρμογή που ανέφερε ο Chris και να ρυθμίσω τους πυρήνες να τρέχουν με λιγότερα Mhz.Έβαλα governor: "ondemand" και ρύθμισα την ταχύτητα μέχρι "1382Mhz". Επίσης από το built prop ρύθμισα ώτε να τρέχουν οι 6 πυρήνες από τους 8.(δεν θυμάμαι την εντολή ακριβώς γιατί δεν έχω μαζί μου το κινητό, κάτι με "max cpus 8" το έκανα "6").Βέβαια στο le max 2 εχουμε 4 πυρήνες οπότε αυτό καλύτερα δεν το πειράζεις και ρυθμίζεις μόνο την ταχύτητα των πυρήνων. Μετά από όλα αυτά το le 2 δεν σβήνει με τίποτα. Αλλά το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι το εξής: Αν σβήσει κολλάει πάλι σε bootloop(προφανώς δεν κρατάει την ρύθμιση απο τον kernel audiotor οταν κανει boot) και πρέπει να το κάνω να κάνει συνεχείς bootloop για να πάει κάτω από 10% για να δουλέψουν οι 4 πυρήνες με τα λιγότερα Mhz και τελικά να ενεργοποιηθεί χωρίς να είχε κανένα πρόβλημα!??:dizzy: Άρα λοιπόν η λύση στο πρόβλημά μας είναι το εξής: Να δώσουμε μία εντολή στο builtprop ή στο Boot.img που θα το δίνει εντολή να ξεκινάνε οι πυρήνες με λιγότερα mhz. Επειδή όμως δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο,(για αρχάριος πολλά έκανα νομίζω...) αν γνωρίζει κάποιος να μας πεί με συγκεκριμένες οδηγίες πώς θα αλλάξουμε το boot.img ή ποιά εντολή να δώσουμε στο builtprop που θα το αναγκάζει να ξεκινάει με λιγότερα mhz. (εφόσον το κινητό δουλεύει άψογα κάτω από 10% θα υπάρχει τρόπος να βάλουμε τουλάχιστον τις ρυθμίσεις που έχει στο 0% εώς 10%). :lost:
  15. calibration δεν εχω κανει, αλλά επειδή έχω δεί πολλά παράξενα πράγματα μ'αυτό το τηλέφωνο, ρωτάω:αν κάνω calibration και μου κάνει μετά bootloop και κάτω απτα 10%? :lol:
×
×
  • Create New...