Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την 21s φοραω. Και ναι εχω επιλεξει τη μεγαλυτερη γραμματοσειρα. Ε.... οι περιγραφες των icons παραμενουν ψειρες.

Παρατεταμένο edit και επιλογες ότι γουστάρεις, από γραμματοσειρά μέχρι μέγεθος και χρώμα ZenUI 4f88e10d98b52008e4d4aca79f5fcb93.jpg

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....

Παρατεταμένο edit και επιλογες ότι γουστάρεις, από γραμματοσειρά μέχρι μέγεθος και χρώμα ZenUI 4f88e10d98b52008e4d4aca79f5fcb93.jpg

Βοηθα λιγο παραπανω φιλε μου ειμαι κυριολεκτικα χθεσινος!!! Παρατεταμενo edit που και πως????

Mi Note 10 .

Τίποτα, στην οθόνη (σε ένα κενό), πάτα συνεχόμενα. Θα σου βγάλει όλες τις επιλογές για μετατροπές. Εκεί πας home edit.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Τίποτα, στην οθόνη (σε ένα κενό), πάτα συνεχόμενα. Θα σου βγάλει όλες τις επιλογές για μετατροπές. Εκεί πας home edit.

Οχι. μου βγαζει μονο Widgets/Themes/Wallpapers/Sort icons. τιποτα αλλο.

Ok. Tο βρηκα!!! Χιλια ευχαριστω!!

Edited by nikose704
Mi Note 10 .

Βρε Νίκο μου στο ZenUI αν πατήσεις στο κενό, πχ όπως βλέπεις στην προηγούμενη φώτο κάτω από το ρολόι, σου βγάζει αυτο:392233efefcaff8bbeb34e8f2dbd2307.jpg

Ναι ευχαριστω πολυ, το βρηκα. Το εγραψα πριν. BTW λειτουργει μονο στο Ζen UI. Μολις πατησεις το κεντρικο κουμπi σε ξαναγυρναει στο κανονικο μενου με τις ψειρες :(
Mi Note 10 .

Τίποτα, κάνε αυτό για να γίνει στοκ Launcher o ZenUI.

Πας Settings - > app management > κάτω δεξιά default apps > και πάνω πάνω επιλέγεις default Launcher τον ZenUI..

Για να μην γυρνάει καθόλου σε Leui..

Τίποτα, κάνε αυτό για να γίνει στοκ Launcher o ZenUI.

Πας Settings - > app management > κάτω δεξιά default apps > και πάνω πάνω επιλέγεις default Launcher τον ZenUI..

Για να μην γυρνάει καθόλου σε Leui..

Ετσι μπράβο... Βοηθήστε κι εσείς σε τέτοια θέματα. Τα ξέρετε πια... :lol::up:

EDIT Ετοιμαστείτε για πρώτη φορά στο νήμα μας για AOSP Pure Android OS... Μόνο αυτό τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες...:dance::bow::up:

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Γειά ρε CrisBal με την AOSP Pure Android OS..περιμένω πως και πως.. .:w00t::w00t::music::):hypno::hypno::clap::clap::yahoo::yahoo::shoot::shoot::google:

Thanks Chrisbal με το xposed σου σταμάτησε το πρόβλημα στο launcher. Ευχαριστώ πολύ, θα περιμένουμε το aosp με ανυπομονησία...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γειά ρε CrisBal με την AOSP Pure Android OS..περιμένω πως και πως.. .:w00t::w00t::music::):hypno::hypno::clap::clap::yahoo::yahoo::shoot::shoot::google:

Εσύ εχθές την έβαλες... :wacko:Όχι εσύ θα την βάλεις σε 15 μέρες. Είπαμε δεν αλλάζουμε ρομ κάτω από 15νθήμερο! :lol::p

EDIT Βέβαια θα μου πείτε "Εσύ φταις που κάθε 3 μέρες βγάζεις καινούργια......

EDIT 2 Οι Ρώσοι στο SITE τους έβαλαν όλοι την δική μου 22s και θα μείνουν με αυτή μέχρι την Nougat λένε... Βρε τι έπαθα πάλι....

EDIT 3 Ο Κινέζος πάλι έφτιαξε miui 1.20 και αναφέρθηκε πάλι σε μένα για τα Mode και τις γλώσσες. Mi Chon Howi...

Edited by CrisBal

Ε καλά εννοείται, μην σου πω και μήνα μετά.. Εξαίρεσης βεβαίως βεβαίως μόνον με το καλό η Nougat..

παιδιά μια χαζή ερώτηση εχω την 20grs του cris είμαι πολλή ευχαριστημένος δεν την αλλάζω με τίποτα μόνο με nougat με το καλό, άλλά έχω ένα πρήβλημα με αρχεία obb για παιχνίδια τα κάνω όλα σωστά αλλά δεν το βλέπει μάλλον καμμιά ιδέα υπάρχει;

παιδιά μια χαζή ερώτηση εχω την 20grs του cris είμαι πολλή ευχαριστημένος δεν την αλλάζω με τίποτα μόνο με nougat με το καλό, άλλά έχω ένα πρήβλημα με αρχεία obb για παιχνίδια τα κάνω όλα σωστά αλλά δεν το βλέπει μάλλον καμμιά ιδέα υπάρχει;

Για δοκίμασε αυτό >> https://www.quora.com/How-can-I-install-OBB-data-file-on-an-Android

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το ξεζιπάρουμε και μετά το βάζούμε στον obb φάκελο;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Root στην 19s indian πως γινεται;

Μπορω να βαλω τα πατσακια της 22s του cris (root+xposed+atk);

Edited by johnlotos2

Root στην 19s indian πως γινεται;

Μπορω να βαλω τα πατσακια της 22s του cris (root+xposed+atk);

Root 19s κατεβάζεις το ίδιο Root της 22s και το περνάς από το twrp. Το xposed δεν κάνει.

Η καλύτερα αυτό >> https://mega.nz/#!0NNWEKJb!_6aAA0lqsN6YCXI3WXB0EXOYsd6-qHhievsBk8StSj0 από TWRP

http://www.efoxtienda.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjE5OiJMZUVjbyBMRVRWIExFIE1BWCAyIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQ4NjYyNjk2MDt9

Ξερει καποιος να μας πει?

τι ενοει pre sale?

ειναι αξιοπιστο μαγαζι?

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.efoxtienda.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjE5OiJMZUVjbyBMRVRWIExFIE1BWCAyIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQ4NjYyNjk2MDt9

ξερει καποιος να μας πει τι ενοει pre sale?και αν ειναι αξιοπιστο μαγαζι?

Ξερει καποιος να μας πει?

τι ενοει pre sale?

ειναι αξιοπιστο μαγαζι?

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξερει καποιος να μας πει τι ενοει pre sale?και αν ειναι αξιοπιστο μαγαζι?

Αξιόπιστο είναι. Είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη. Presale δηλαδή πληρώνεις τώρα και θα το στείλουν οποτε γράφουν. Ψήθηκα και εγώ τα 240 είναι εξαιρετική τιμή για το 6gb 128gb.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Αξιόπιστο είναι. Είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη. Presale δηλαδή πληρώνεις τώρα και θα το στείλουν οποτε γράφουν. Ψήθηκα και εγώ τα 240 είναι εξαιρετική τιμή για το 6gb 128gb.

Αντε ντε. Από το πρωί ψηνεσαι... Δεν καηκες ακόμα? :p:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εισαι απιστευτος!!! Ευχαριστω

Το ΑΤΚ ΝΑΙ κάνει σε όλες.. ;)

Απο διαστάσεις πως πάει;

Εγώ έχω ακόμη το αυτοκολλητάκι της LeEco πάνω (με τα κινέζικα στη μέση :lol: ) γιατί το 0.22mm original της LeEco δεν το βρίσκω πουθενά σε στοκ, παρά μόνο σε ενα "απατεωνίστικο" site. Όλα τα άλλα διάβασα πως, είτε κάνουν δαχτυλιές, είτε δεν έχουν ακριβείς διαστάσεις, είτε εχουν μεγάλο πάχος κτλ κτλ.

Απο προστασία, έχω αυτό εδώ το case και εχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος...

Υ.Γ.: Άσχετο : Τι ωραία να έβγαζαν επίσης ενα 10ιντσο tablet και ενα tv box με αυτά τα specs. Και μετά ξύπνησα... :lol::lol::lol:

http://www.duangtop.com/original-022mm-9h-tempered-glass-screen-protector-for-letv-leeco-le-max-2-p-90.html

Το πηρα απο εδω.. εστειλε ενα γνησιο κατα λαθος για le 2 , και ενα για lemax 2 οχι γνησιο πολυ καλης ποιοτητας +handsfree δωρο!! Το γνησιο για lemax 2 ειναι στο δρομο.. ολα αυτα με 12 usd..

Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

Καλησπερα σε ολη την παρεα.

Ειμαι κατοχος του MAX2 δυο ημερες, πριν ημουν κατοχος του εξαιρετικου X800 για πανω απο ενα χρονο.

Δοκιμασα την "LeMax2_21s_Remixed_Stable_CrisBalGreece" ολα καλα !

Σημερα δοκιμασα την"LeMax2_5.9.022S_CrisBalGreece_Stable/Root/xposed". ( καθαρη εγκατασταση και internal) το εκανα δυο φορες, εγινε σωστη εγκατασταση- επανεκκινηση προχωρησα στο μενου και μετα την ρυθμιση του WIFI, μου ζητουσε register ή LONGIN για λογαριασμο του letv account δεν μου εδινε επιλογη SKIP.

Και ετσι δεν μπορεσα να ξεπερασω αυτο το σημειο.

Εχουμε καμια λυση για το συγκεκριμένο προβλημα?

Αντε ντε. Από το πρωί ψηνεσαι... Δεν καηκες ακόμα? :p:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ΑΤΚ ΝΑΙ κάνει σε όλες.. ;)

Χαχαχα. Πρέπει να πουλήσω αυτό που έχω πρώτα. Η μόνη ένσταση είναι η ips οθόνη πόσο καλή είναι σε σύγκριση με μια amoled. Σε όλα τα άλλα είναι κλασεις ανώτερο.

Καλησπερα σε ολη την παρεα.

Ειμαι κατοχος του MAX2 δυο ημερες, πριν ημουν κατοχος του εξαιρετικου X800 για πανω απο ενα χρονο.

Δοκιμασα την "LeMax2_21s_Remixed_Stable_CrisBalGreece" ολα καλα !

Σημερα δοκιμασα την"LeMax2_5.9.022S_CrisBalGreece_Stable/Root/xposed". ( καθαρη εγκατασταση και internal) το εκανα δυο φορες, εγινε σωστη εγκατασταση- επανεκκινηση προχωρησα στο μενου και μετα την ρυθμιση του WIFI, μου ζητουσε register ή LONGIN για λογαριασμο του letv account δεν μου εδινε επιλογη SKIP.

Και ετσι δεν μπορεσα να ξεπερασω αυτο το σημειο.

Εχουμε καμια λυση για το συγκεκριμένο προβλημα?

Ναι απλά κάνε register με email & password. :p ή πάτα login with Google account.

Χαχαχα. Πρέπει να πουλήσω αυτό που έχω πρώτα. Η μόνη ένσταση είναι η ips οθόνη πόσο καλή είναι σε σύγκριση με μια amoled. Σε όλα τα άλλα είναι κλασεις ανώτερο.

Οπτικά δεν είναι τα ζωντανά χρώματα όπως της amoled. Αλλά υπάρχει amoled patch inside (experiment) που δίνει λίγο. Κατά τα άλλα σούπερ.. Όπως είπες.. ;)