Jump to content

gogos71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gogos71

  1. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ! Εχθές έκανα και εγώ το επίσημο update της Samsung (Android 11) και μετα οταν μπαινω στην "ψηφιακή ευεξία" κολλάει και δεν ανοίγει καθόλου η "ψηφιακή ευεξία". Τι πρέπει να κάνω;
  2. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το είχα απενεργοποιημένο. Τελικά το απαγκατεστησα και η μετάφραση δουλεύει οκ
  3. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Εχω ένα πρόβλημα, όταν ενεργοποιώ το s pen και επιλέγω μετάφραση μου βγάζει " Αδύνατη η χρήση του Μετάφραση κατά τις χρήση της λειτουργίας talkback." Τι μπορώ να κάνω για να δουλεύει η μετάφραση μέσω του spen;
  4. Στην κάμερα έχει καμία αναβάθμιση;
  5. Όσοι έχουν κάνει την ενημέρωση έχουν διαπιστώσει κάποια διαφορά ή βελτίωση ;
  6. Καλημέρα φίλε μου. Σου έχω στείλει π.μ.
  7. Καλησερα σε ολους. Εχω δυο pro3 με προβλημα, μια γνησια καινουρια οθονη και μια γνησια καινουρια μπαταρια. Οποιος ενδιαφερετε να μου στειλει π.μ. Η τιμη για ολα ειναι συμβολικη.
  8. ΠΚαλησπέρα. Έχω αχρησιμοποίητα : οθόνη σε χρυσό χρώμα, μπαταρία αυθεντική leeco, tempered glass, θήκες. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ. (Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης της οθόνης και της μπαταρίας)
  9. Καλησπέρα. Έχω αχρησιμοποίητα : οθόνη σε χρυσό χρώμα, μπαταρία αυθεντική leeco, tempered glass, θήκες. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ. (Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης της οθόνης και της μπαταρίας)
  10. Γεια σου φίλε μου. Δεν ανοίγει καθόλου. Ούτε power button και + volume, ούτε power button και volume -, ούτε σκέτο power button και για αρκετή ώρα πατημένο. Εντο μεταξύ ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και στου κουμπάρο μου στο ίδιο κινητό.
  11. Καλημέρα. Ακριβώς το ίδιο έπαθε και το κινητό μου μετά από πλήρη ξεφορτιση της μπαταρίας. Αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει καθόλου, το έχω στη φόρτιση από εχθές το βράδυ και δε έχει καμία 'ζωτική' λειτουργία. Το μόνο που κάνει, όταν πατάω συνεχώς το power button κάνει κάποιες φορές μία μικρή δόνηση. Οποιαδήποτε βοήθεια - πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  12. Why not. Αύριο αν βρω χρόνο θα την βάλω. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ!
  13. Αυτή την στιγμή έχω την RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190106 και πάει αρκετά καλά και στην μπαταρία σε σχέση με την AEX, αν και αρκετά λιτή όπως είπες. Αν κάποιος δοκιμάσει την καινούργια ROS να μας πει διαφορες σε σχέση με την προηγούμενη.
  14. Τι λέει η καινούργια ROS σε σχέση με την προηγούμενη;
  15. +1 για να ξημερώση και για εμας το βιντεο γιατι όλα μας τα βίντεο τα βλέπουμε "" βραδυνά"" !!!!
  16. Γεια σου φιλέ μου. Έβαλα για να δοκιμασω την RR που προτείνεις αλλά έχω πρόβλημα με το focus στη κάμερα. Υπάρχει κανένα γιατρικό;;;
  17. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έκανε και μένα. Υπάρχει κάποια λύση;
  18. Ωραίος! Όντως δούλεψε. Σε ευχαριστώ.
  19. Το ίδιο ακριβώς μου κάνει και μενα
  20. Χρήστο επιβεβαιώνω, μου ειρθε ota update
  21. Καλημέρα. Έχω ένα θέμα με το κινητό της γυναίκας μου, χάνει πολλές φορές το σημα. Υπάρχει κάποιο άλλο moden μήπως και σώσουμε την κατάσταση;
  22. Με αυτά που μας φτιάχνεις βρε Χρήστο υπάρχει περίπτωση να μην αλλάζουμε τις ROM σαν τζην ή πουκάμισα; Κατεβάζω και εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με αυτά που μας φτιάχνεις βρε Χρήστο υπάρχει περίπτωση να μην αλλάζουμε τις ROM σαν τζην ή πουκάμισα; Κατεβάζω και εγώ.
  23. Καλησπέρα σε όλη την παρέα Μέτα από αρκετή σκέψη αποφάσισα να αποχωριστώ το Χ800 μου και να αναβαθμιστώ σε PRO 3. Όποιος ενδιαφέρεται για το Χ800 ας μου στείλει ΠΜ.
  24. Καλημέρα σε ολη την παρεα. Χρηστο εβαλα την "Nougat 7.1.2 G+RR+Gapps remixed" εξαιρετική δουλειά !!!:up: Ερωτηση, εχει ρυθμιση για να ανοιγει αυτοματα η οθονη οταν ανοιγω το 'πορτακι' της θηκη του κινητου;
×
×
  • Create New...