hall2001 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Να είσαι καλά και να το χαρείς! Μην φοβάσαι δεν μασάει τίποτα! :lol:πιες του το αίμα! :ninja: Έχει αναφερθεί πόλες φορές και εδώ και στα ξένα SITE ( xda developers, Leeco pda) που ανεβάζω τις δουλειές μου... Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω γιατί τα τελευταία 45 χρόνια της ζωής μου την έχω δει " Ο καλός σαμαρείτης " Να είσαι καλά πάντως... :D Βρε ακατάδεκτε άφησε μας τουλάχιστον να σου κάνουμε το τραπέζι, λοιπόν προτείνω συνάντηση σε ταβέρνα εντός της άλλης εβδομάδας κάπου στην Αθήνα και κέρασμα στο Χρήστο, νομίζω επιβάλλεται! Να ακούω συμμετοχές! Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgala13 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 κι όμως δεν είναι εκεί.. αυτό το περίεργο. have you tried turning it off and on again? Fixed :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το νου σας........ Έρχεται ο μουστάκιας......... :lol::p:lol: ] Τι το βάζεις το teaser ρε φίλε! Με τρώνε ήδη τα ακροδάχτυλα για φλασαρισμα! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Βρήκες θήκη κάπου εκτός Κίνας; Όχι, αν έχεις σκοπό να παραγγείλεις το κινητό πάρε και μία όμορφη θηκούλα, και 2-3 tempered glass γιατί δεν βρίσκεις εδώ Εγώ πήρα αυτή και είναι ωραία και φθηνή θηκούλα http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_393742.html Τελικά έκανα factory reset και μου δούλεψε το δακτυλικό ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Cris τι να σου πω ρε φίλε, έκανα τόσες μέρες να αποφασίσω ποιο fingerprint να βάλω, δεν έβαλα καμία και την στιγμή που πήγα να βάλω την 20gr, έρχεσαι εσύ και ανεβάζεις τον μουστάκια. Με κατέστρεψες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios479 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 CrisBal καλημερα. Κάνω απερνεργοποίηση του κλειδώματος οθόνη (δείχνει swipe μετά). Μπαίνοντας στο Ξεκλείδωμα με δάχτυλο μετά ξαναβγαίνει η οθόνη Κλειδωμα οθόνης με τις 4 επιλογές (Μοτίβο, 4ψηφιο, 6ψηφιο & κωδικος προσβασης) και δεν βγάζει καμια επιλογή για σετάρισμα δαχτ. αποτυπωματος. Τι κάνω λάθος? ευχαριστώ Καλησπέρα CrisBal. Μια απάντηση παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπέρα CrisBal. Μια απάντηση παρακαλώ Άμα επιλέξεις κάποιο 4ψήφιο, μετά θα σου βγάλει επιλογή για δαχτυλικό αποτύπωμα, το βάζεις και μετά κλικάρεις την επιλογή παρακάτω για να το ενεργοποιήσεις. Για δοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios479 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Δυστυχώς βάζεις 4ψηφιο, πας στο ξεκλείδωμα με δάχτυλο και σου ξαναβγάζει τις 2 οθόνες του 4ψηφιου και σε επαναφέρει στο μενου χωρίς τη δυνατότητα σεταρίσματος δαχτυλικού αποτυπώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Δυστυχώς βάζεις 4ψηφιο, πας στο ξεκλείδωμα με δάχτυλο και σου ξαναβγάζει τις 2 οθόνες του 4ψηφιου και σε επαναφέρει στο μενου χωρίς τη δυνατότητα σεταρίσματος δαχτυλικού αποτυπώματος Καλημέρα. Κάπου κάτι κάνεις λάθος. Σβήσε τα πάντα διαγραφή να λέει παντού κανένα Πάτα στο προσθήκη αποτύπωμα Στην καρτέλα Κλειδωμα οθόνης με τις 4 επιλογές (Μοτίβο, 4ψηφιο, 6ψηφιο & κωδικος προσβασης) πάτα το κωδικός και βάλε Βάλε τον κωδικό 2 φορές Βάλε αποτύπωμα σωστά και βρεγμένο λίγο αν μπορείς Βάλε κωδικό ξανά όπου το ζητάει Τέλος Edited January 19, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Βρε ακατάδεκτε άφησε μας τουλάχιστον να σου κάνουμε το τραπέζι, λοιπόν προτείνω συνάντηση σε ταβέρνα εντός της άλλης εβδομάδας κάπου στην Αθήνα και κέρασμα στο Χρήστο, νομίζω επιβάλλεται! Να ακούω συμμετοχές! Εγώ συμφωνώ κι επαυξάνω. Μάλιστα μπορούμε να μαζευτούμε εκεί που τραγουδάω.... ;) Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Τελικά τσίμπησα ένα 10δολαράκι από την gearbest για το δαχτυλικό....που δούλευε τελικά :p Τώρα με την rom τι λες cris? Να κρατήσω αυτή που έχω και να περιμένω μέχρι τον μουστάκια, για να μην αλλάζω κάθε εβδομάδα rom? Και άκυρη απορία, υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις φωνητικές οδηγίες στο google maps, στα ελληνικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Τελικά τσίμπησα ένα 10δολαράκι από την gearbest για το δαχτυλικό....που δούλευε τελικά :p Τώρα με την rom τι λες cris? Να κρατήσω αυτή που έχω και να περιμένω μέχρι τον μουστάκια, για να μην αλλάζω κάθε εβδομάδα rom? Και άκυρη απορία, υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις φωνητικές οδηγίες στο google maps, στα ελληνικά?? Μεσα από τις ρυθμίσεις Google φωνητικές οδηγίες Γλώσσα βάζεις Ελληνικά.. Η ρομ μάλλον από αύριο πρωί θα είναι διαθέσιμη.. Κάνε ότι νομίζεις.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisss1 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπέρα Πως γίνετε να ξεκλειδωνει μόνο με το δακτυλικο χωρίς να πατάς πρώτα το παουρ , όταν κλείσει η οθόνη ξεκλειδώνει μπαμ, όταν περάσουν 2 λεπτά πρέπει να πατήσω το παουρ πρώτα..με την 19 που μου είχε έρθει δούλευε θυμάμαι τώρα έχω την 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπέρα Πως γίνετε να ξεκλειδωνει μόνο με το δακτυλικο χωρίς να πατάς πρώτα το παουρ , όταν κλείσει η οθόνη ξεκλειδώνει μπαμ, όταν περάσουν 2 λεπτά πρέπει να πατήσω το παουρ πρώτα..με την 19 που μου είχε έρθει δούλευε θυμάμαι τώρα έχω την 20 Αν ειχες Ινδικη Rom πρεπει να κανεις Full Wipes και Internal Storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ευχαριστημένος με την 20Grs, με μοναδικό αυτά τα μαύρα παράθυρα που δεν φτιάχνει με τίποτα... Άρα μάλλον περιμένω μουστάκια... Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ευχαριστημένος με την 20Grs, με μοναδικό αυτά τα μαύρα παράθυρα που δεν φτιάχνει με τίποτα... Άρα μάλλον περιμένω μουστάκια... Ξανακατέβασε το φιξ. Για να μην μπαίνει σημαίνει ότι κάτι δεν κατέβηκε σωστά. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Προιδέασε μας λίγο με τον μουστάκια αν μπορείς..Ασφαλώς θα περιμένω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgala13 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) στην κάμερα όταν αλλάζω iso ή σε slow-mo έχει πολύ flicker σε μη φυσικό φωτισμό (λάμπες πχ). Σκεφτόμουν μήπως το κινητό λόγω κίνας είναι ρυθμισμένο για 60hz ρευμα αλλα τελικά και στην Κίνα έχουν 50 όπως εμάς. Το έχει παρατηρήσει άλλος; Επίσης στο μουστάκια έχουν φτιάξει ειδοποιήσεις; Έχω απενεργοποιήσει το resource control αλλα και πάλι με κλειστή οθόνη δεν έρχεται τίποτα Edited January 19, 2017 by chrisgala13 Προσθήκη μηνύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 στην κάμερα όταν αλλάζω iso ή σε slow-mo έχει πολύ flicker σε μη φυσικό φωτισμό (λάμπες πχ). Σκεφτόμουν μήπως το κινητό λόγω κίνας είναι ρυθμισμένο για 60hz ρευμα αλλα τελικά και στην Κίνα έχουν 50 όπως εμάς. Το έχει παρατηρήσει άλλος; Επίσης στο μουστάκια έχουν φτιάξει ειδοποιήσεις; Έχω απενεργοποιήσει το resource control αλλα και πάλι με κλειστή οθόνη δεν έρχεται τίποτα Αδειες έδωσες? Τίκαρες όλα τα notifications? Έβγαλες τις εφαρμογές από τον διαχειριστή μπαταρίας? Τις έκανες προστατευμένες από τον καθαρισμό οθόνης κλειδώματος? Τις έβαλες στην προστασία του διαχειριστή τηλεφώνου να μην τις απενεργοποιεί? Τους έδωσες δικαιώματα αυτόματης έναρξης? :wacko::ninja::wacko: Τις κλειδώσες με λουκέτο? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgala13 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ναι, απλά περιμένω το μουστάκα τώρα! Για το φλίκερ, το εχεις προσέξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Ναι, απλά περιμένω το μουστάκα τώρα! Για το φλίκερ, το εχεις προσέξει; Όλες οι EUI όπως και οι MIUI έχουν θέματα με τις ειδοποιησεις. Εγώ με το μόνο που βρήκα άκρη είναι όλα τα παραπάνω και το κλείδωμα των εφαρμογών στο SystemUI και άλλο Launher. Edited January 20, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ξανακατέβασε το φιξ. Για να μην μπαίνει σημαίνει ότι κάτι δεν κατέβηκε σωστά. Cris μου, όχι, το έχω κατεβάσει 4-5 φορές, και δεν φτιάχνει δυστυχώς... Δεν αποτελεί και τρελό πρόβλημα άρα όλα οκ Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Cris μου, όχι, το έχω κατεβάσει 4-5 φορές, και δεν φτιάχνει δυστυχώς... Δεν αποτελεί και τρελό πρόβλημα άρα όλα οκ Οκ αν δεν σε πειραζει, απλα σε ολους μας λυθηκε με το φιξακι αμεσως. Ελπιζω να ειναι καλυτερη η μπαταρια στην νεα ρομ, αν και η 20 gr με batery assistant απλα δεν παιζεται. Μαγικη, μιση ωρα με wifi και διαβασμα διαφορων site και 3-4 εφαρμοφες μου φαγε 5 %. :D;) Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios479 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλημέρα. Κάπου κάτι κάνεις λάθος. Σβήσε τα πάντα διαγραφή να λέει παντού κανένα Πάτα στο προσθήκη αποτύπωμα Στην καρτέλα Κλειδωμα οθόνης με τις 4 επιλογές (Μοτίβο, 4ψηφιο, 6ψηφιο & κωδικος προσβασης) πάτα το κωδικός και βάλε Βάλε τον κωδικό 2 φορές Βάλε αποτύπωμα σωστά και βρεγμένο λίγο αν μπορείς Βάλε κωδικό ξανά όπου το ζητάει Τέλος Καλησπερα. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση Το θέμα μου είναι οτι πατας απενεργοποιηση στο κλέιδωμα οθόνης, μετά δείχνει swipe και όχι κανένα οπως εμφανίζεται στο κλειδ. εφαρμογών ή στο κλείδωμα ιδιωτικότητας. Υπάρχει δυνατότητα μέσα απο κάποια άλλη ρύθμιση να κάνω ολική διαγραφή? χιλια ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπερα. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση Το θέμα μου είναι οτι πατας απενεργοποιηση στο κλέιδωμα οθόνης, μετά δείχνει swipe και όχι κανένα οπως εμφανίζεται στο κλειδ. εφαρμογών ή στο κλείδωμα ιδιωτικότητας. Υπάρχει δυνατότητα μέσα απο κάποια άλλη ρύθμιση να κάνω ολική διαγραφή? χιλια ευχαριστώ Μόνο αν βγεις TWRP και κάνεις ένα clear Dalvik /cache & cache. Αλλού ρυθμίσεις fingerprint δεν έχει. Δοκίμασε.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Η φήμη του chrisbal έχει ξεπεράσει τα διαπλανητικά όρια! "Based on XDA large foreign god @ CrisBalGreece latest version of MIUI", το update log του κινεζου mandfx για τη δικη του ρομ 10.1.2017. http://www.manosp.com/archives/817 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts