Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ σωστός... Συμφωνώ... Κάνε λογαριασμό να έχεις και δωρεάν cloud χώρο 50GB.

Εχω λογαριασμο στο mega.nz,, δεν είναι κατι ακατορθωτο,,,, σχετικα με κατεβασμα με wifi : μιλουσα με τεχνικο της Microsoft, πριν χρονια, ειχα PC της HP,,,, kai μου ειπε τα αρχεια ενσύρματα ( συνδεστε cable: δεν ηξερα τι σημαινει η λεξη),, γιατι με wifi, μπορει να χαθει καποιο αρχειο!

Όπα!!Miui ...!! Καλομελετα και ερχεται!

Η πιο stable κατα τη γνωμη μου ειναι αυτη "Miui 8 Nanny", .

Έχω ήδη φτιάξει την Miui8 6.11.25 ευχαριστώ πάντως θα ρίξω μια ματιά.

Δες εδώ >> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7008579#post7008579

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Cris και **** τις rom ρε φίλε όλα μια χαρά εκτός αυτού του μηνύματος CrisBalGreece N_Launcher" has stopped μου το πετάει συχνά αν και έχω Nova για default. Εντάξει δεν είναι τίποτα διορθώνεται εύκολα κατά τα άλλα γ@μησ€ς πάλι!
Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Cris και **** τις rom ρε φίλε όλα μια χαρά εκτός αυτού του μηνύματος CrisBalGreece N_Launcher" has stopped μου το πετάει συχνά αν και έχω Nova για default. Εντάξει δεν είναι τίποτα διορθώνεται εύκολα κατά τα άλλα γ@μησ€ς πάλι!

Φλασαρε το ζιπ με τον Stock και καθάρισες. Εμένα πάντως δεν μου έκανε τέτοια κόλπα ποτέ. Μόνο το σκούρο παράθυρο διαλόγου πετούσε που μάλλον είναι από τα Screen Tweaks..

Λοιπόν, συνονόματε ιδού η αναφορά μου :

Όντως το xposed δουλεύει μόνο με το stock launcher. Δοκίμασα και ZenUi και Nova, αλλά δεν..

Άσχετο με το xposed, όταν μπήκε ο official launcher κράσαρε συνέχεια ο file manager. Έκανα force stop, clean data της εφαρμογης αλλά τίποτα. Πέρασα τον official file manager, αλλά πάλι το πρόβλημα δε λύθηκε. Κατέβασα άλλον από Play Store και μπόρεσα να μπω στα αρχεία.

Στον official launcher μπορείς να βγάλεις ένα zip που να αφαιρεί το live κλπ; Και άλλο ένα με τα θέματα της Le; Όπως αυτό που έκανες στην 19s;

UPDATE: Μετα απο clean install της ROM, του official launcher και official file manager, παταω το εικονιδιο καιμου εμφανιζει τον Asus file manager! Επισης, δε βρηκα πουθενα εικονιδιο για τον official file manager. Δεν ειχα σκοπο να αλλαξω file manager, αλλα ελεγα μηπως κανει κολπα γιάυτο το λογο οπως πριν.

Μετα απο εγκατασταση του xposed αρχισε παλι να κρασαρει ο file manager. Θα τον απεγκαταστησω τελειως και θα κατεβασω εναν αλλο απο Play Store.

Edited by Christian27
~ Samsung Galaxy S10 ~

Μπορεί να μου πει κάποιος με απλά λόγια πως να κάνω clean install?δεν μου έχει κάτσει καλά και την ξαναπέρασα αλλά πάλι έχει υπολείμματα από προηγούμενο install ευχαριστώ
mi8

Μπορεί να μου πει κάποιος με απλά λόγια πως να κάνω clean install?δεν μου έχει κάτσει καλά και την ξαναπέρασα αλλά πάλι έχει υπολείμματα από προηγούμενο install ευχαριστώ

Πρέπει να κάνεις wipe σε όλες τις επιλογές του advanced ( εκτός του usb otg φυσικά).

Μετά έχεις τη ρομ σε ένα otg ή την περνάς με μεγάλη προσοχή μέσα από το recovery (reboot to recovery σε κάθε βήμα για ασφάλεια) και κάνεις εγκατάσταση της ρομ. ;)

~ Samsung Galaxy S10 ~

Το patch με το file manager δεν είναι το official, αλλά πάλι το Asus.

Σχετικά με το xposed: δουλεύει, μέχρι το installer τουλάχιστον, με τον official launcher, σβήσιμο με link 2 sd του file manager, εγκατάσταση xposed zip και μετά εγκατάσταση του zip με τον file manager που έχει δώσει ο Cris. Για κάποιο λόγο όμως, ενώ έλεγα ότι όλα ήταν καλά, κατεβάζω το AnTuTu και κάνω μια επανεκκίνηση για να το τρέξω και πέφτω σε bootloop!

Τελικό μου πόρισμα, να αφήσω τη ρομ ως έχει χωρίς xposed και να ζήσω έτσι.. Αλλά θέλω καμία πρόταση για background YouTube player!

Edited by Christian27
~ Samsung Galaxy S10 ~

Super.Την πέρασα τελικά non rooted σύμφωνα με τις οδηγίες όλα οκ αλλά έχω θέμα με το Nova go.Μου το βγάζει σαν rooted συσκευή κάτι πού δεν συμβαίνει στο Cosmote go.θ θέλει κανένα patch crisbal??

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το patch με το file manager δεν είναι το official, αλλά πάλι το Asus.

Σχετικά με το xposed: δουλεύει, μέχρι το installer τουλάχιστον, με τον official launcher, σβήσιμο με link 2 sd του file manager, εγκατάσταση xposed zip και μετά εγκατάσταση του zip με τον file manager που έχει δώσει ο Cris. Για κάποιο λόγο όμως, ενώ έλεγα ότι όλα ήταν καλά, κατεβάζω το AnTuTu και κάνω μια επανεκκίνηση για να το τρέξω και πέφτω σε bootloop!

Τελικό μου πόρισμα, να αφήσω τη ρομ ως έχει χωρίς xposed και να ζήσω έτσι.. Αλλά θέλω καμία πρόταση για background YouTube player!

Pvstar+ εκτός ps!

Ισως βγω λιγο εκτος θεματος αλλα εχει δοκιμασει καποιος να ξεκλειδωσει bandes στην κεραια του κινητου του εχετε γνωμη? CrisBal η αποψη σου? http://en.miui.com/thread-154862-1-1.html

Λοιπόν, συνονόματε ιδού η αναφορά μου :

Όντως το xposed δουλεύει μόνο με το stock launcher. Δοκίμασα και ZenUi και Nova, αλλά δεν..

Άσχετο με το xposed, όταν μπήκε ο official launcher κράσαρε συνέχεια ο file manager. Έκανα force stop, clean data της εφαρμογης αλλά τίποτα. Πέρασα τον official file manager, αλλά πάλι το πρόβλημα δε λύθηκε. Κατέβασα άλλον από Play Store και μπόρεσα να μπω στα αρχεία.

Στον official launcher μπορείς να βγάλεις ένα zip που να αφαιρεί το live κλπ; Και άλλο ένα με τα θέματα της Le; Όπως αυτό που έκανες στην 19s;

UPDATE: Μετα απο clean install της ROM, του official launcher και official file manager, παταω το εικονιδιο καιμου εμφανιζει τον Asus file manager! Επισης, δε βρηκα πουθενα εικονιδιο για τον official file manager. Δεν ειχα σκοπο να αλλαξω file manager, αλλα ελεγα μηπως κανει κολπα γιάυτο το λογο οπως πριν.

Μετα απο εγκατασταση του xposed αρχισε παλι να κρασαρει ο file manager. Θα τον απεγκαταστησω τελειως και θα κατεβασω εναν αλλο απο Play Store.

Έχεις δίκιο σε ΟΛΑ!:wacko:

Ευχαριστώ για τα τεστ και τις προσπάθειες . Τελικά στo patch του file manager είχα ξαναβάλει τον ASUS γι αυτό δεν υπήρχε ο stock ( το άλλαξα στο ποστ της ρομ ) τώρα είναι ο σωστός.

Και στον official Launcher άλλαξα το λινκ στο ποστ και τον έφτιαξα χωρίς Live. Tώρα δοκίμασε να τους βάλεις και πες μου....;)

Ok τσέκαρε αυτά που σου είπα, κάνε προσπάθεια και μιλάμε πάλι.. ;)

Καλημέρα φίλε! Κατεβάζοντας τη ΡΟΜ πρώτα στον υπολογιστή, λύθηκαν όλα τα θέματα και κατάφερα εντέλει χτες να την περάσω στο κινητό με επιτυχία, όπως και ο hall2001. Σε ευχαριστούμε θερμά και πάλι!

Εδώ θα ήθελα να απευθύνω ένα ερώτημα προς όλη την παρέα: Σε δύο περιπτώσεις που έκανα backup από τότε που πήρα αυτό το κινητό, προσπαθώντας αργότερα να κάνω restore, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα: Δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω την οθόνη κλειδώματος(δηλαδή δε δεχόταν το 4ψήφιο pin που έδινα(αυτό που είχα και πριν το backup και μετά). Οπότε μου στάθηκε άχρηστο, αφού δεν μπορούσα στην ουσία να χρησιμοποιήσω τη συσκευή. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία με το backup;

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος θα αναφέρω ότι α) το backup το έκανα απευθείας σε φορητό δίσκο και β) χρησιμοποιώ μόνο 4ψήφιο pin και όχι δακτυλ. αποτύπωμα.

Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση

Καλημέρα σε όλους. Cris ειλικρινά τι να πω...Είσαι κορυφή σε όλα!! Να σε ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για όλα όσα κάνεις για εμάς!!

Πριν περάσω χθες τη καινούρια rom μου παρουσίασε το κινητό πρόβλημα με τη φόρτιση. Έδειχνε ότι φορτίζει αλλά μπορεί να μη φορτιζε ή φορτιζε απελπιστικά αργά. Έβαλα free charging-normal τα ίδια. Ακόμα και με τη καινούρια rom που ηλπιζα ότι θα λυθεί..δεν!! Έχετε κάποια ιδέα;

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα flashακι otg δεν εχω για να κανω clean install υπαρχουν καπου οδηγιες να το κανω αλλιως??εβαλα τη φοβερη ρομ αλλα βλεπω οτι πρεπει να τη ξαναπερασω clean για να κατσει καλα

ευχαριστω

mi8

Καλημέρα κι από εμένα. Μόλις εγκατέστησα την 20s του Chrisbal. Ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει κι ούτε έχω σκαλίσει τίποτα, αλλά δεν μπόρεσα με τίποτα να επαναφέρω εφαρμογές με το Titanium. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Μένει κολλημένο στο restoring App+Data.

Εδώ θα ήθελα να απευθύνω ένα ερώτημα προς όλη την παρέα: Σε δύο περιπτώσεις που έκανα backup από τότε που πήρα αυτό το κινητό, προσπαθώντας αργότερα να κάνω restore, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα: Δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω την οθόνη κλειδώματος(δηλαδή δε δεχόταν το 4ψήφιο pin που έδινα(αυτό που είχα και πριν το backup και μετά). Οπότε μου στάθηκε άχρηστο, αφού δεν μπορούσα στην ουσία να χρησιμοποιήσω τη συσκευή. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία με το backup;

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος θα αναφέρω ότι α) το backup το έκανα απευθείας σε φορητό δίσκο και β) χρησιμοποιώ μόνο 4ψήφιο pin και όχι δακτυλ. αποτύπωμα.

Καλημέρα, όταν κάνεις backup με ενεργό κωδικό ή δακτυλικό δυστυχώς δεν δουλεύει στο restore εκτός κι αν αφου τελειώσει πριν μπεις σύστημα, κάνεις factory reset να χάσει τις προηγούμενες ρυθμίσεις σου, κωδικούς κλπ..;)

καλησπερα flashακι otg δεν εχω για να κανω clean install υπαρχουν καπου οδηγιες να το κανω αλλιως??εβαλα τη φοβερη ρομ αλλα βλεπω οτι πρεπει να τη ξαναπερασω clean για να κατσει καλα

ευχαριστω

Απλά συνδέεις το κινητό όταν είσαι στο TWRP τσεκάρεις ότι βλέπει τον εσ, χώρο και είσαι οκ, κάνεις full wipe επιλέγοντάς τα όλα και το internal storage αφου τελειώσει πατάς reboot to recovery, τικαρεις το τετραγωνάκι για να αφήνεις να διαχειριζεται τον εσωτ, χώρο το TWRP κάνεις επανεκκίνηση reboot to recovery, βάζεις την ρομ μέσα από το pc σου , ξανακάνεις reboot to recovery να την δει σωστά και φλασάρεις. Τέλος..;)

Καλημέρα κι από εμένα. Μόλις εγκατέστησα την 20s του Chrisbal. Ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει κι ούτε έχω σκαλίσει τίποτα, αλλά δεν μπόρεσα με τίποτα να επαναφέρω εφαρμογές με το Titanium. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Μένει κολλημένο στο restoring App+Data.

Πήρε δικαιώματα root? Αν ναι κάνε μία επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε. Μου έχει τύχει και σε άλλα κινητα και με επανεκκίνηση του Titanium έπαιξε και το έκανε...Τσέκαρέ το...;)

Καλημέρα σε όλους. Cris ειλικρινά τι να πω...Είσαι κορυφή σε όλα!! Να σε ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για όλα όσα κάνεις για εμάς!!

Πριν περάσω χθες τη καινούρια rom μου παρουσίασε το κινητό πρόβλημα με τη φόρτιση. Έδειχνε ότι φορτίζει αλλά μπορεί να μη φορτιζε ή φορτιζε απελπιστικά αργά. Έβαλα free charging-normal τα ίδια. Ακόμα και με τη καινούρια rom που ηλπιζα ότι θα λυθεί..δεν!! Έχετε κάποια ιδέα;

Δοκίμασε με άλλο καλώδιο ή και φορτιστή αλλά πρώτα καλώδιο...Συμβαίνει σε πολλά LETV...

Edited by CrisBal

Ok τσέκαρε αυτά που σου είπα, κάνε προσπάθεια και μιλάμε πάλι.. ;)

Καλημέρα φίλε! Κατεβάζοντας τη ΡΟΜ πρώτα στον υπολογιστή, λύθηκαν όλα τα θέματα και κατάφερα εντέλει χτες να την περάσω στο κινητό με επιτυχία, όπως και ο hall2001. Σε ευχαριστούμε θερμά και πάλι!

Όταν κατεβάζουμε ρομ με wifi, υπάρχει κίνδυνος να χάσει αρχείο. Πάντα ενσύρματα. Αυτό με το backup το επαθα σε Xiaomi mi max, μολονότι εβαζα τοv κωδικό, μετά από restore, δεν μπορούσα να ανοίξει το κινητό. Με αυτά που είπε ο Cris, backup πριν μπει κωδικός κλειδώματος, , ή , , μετά το restore tis rom,, factory reset,, υπάρχει περίπτωση να δουλέψει.

Δοκίμασα φορτιστή xiaomi-καλώδιο άλλο δεν έχω. Με χρήση voltage tester meter για κινητό, έβλεπα ότι τραβούσε 0,11Α και σε μία ώρα φόρτισε 10%!!! Να δοκιμάσω stock rom;

Πήρε δικαιώματα root? Αν ναι κάνε μία επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε. Μου έχει τύχει και σε άλλα κινητα και με επανεκκίνηση του Titanium έπαιξε και το έκανε...Τσέκαρέ το...;)

Έχει πάρει δικαιώματα διαχειριστή, έχω βάλει και το SU να ξεκινάει με το κινητό όπως και το Titanium, το USB debugging είναι ενεργοποιημένο κι η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές είναι κι αυτή τσεκαρισμένη, τα δικαιώματα που χρειάζεται το Titanium είναι κι αυτά τσεκαρισμένα. Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση κι ένα apk του Titanium μπας και, αλλά στην οθόνη εγκατάστασης γράφει App not installed.

Σε περίπτωση που παίζει κάποιο ρόλο: Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση της rom με full wipe τα πάντα, εσωτερικό-εξωτερικό χώρο και γλώσσα στ' αγγλικά. Πέρασα και το patch μετά την πρώτη επανεκκίνηση κι έχω κάνει 4-5 ακόμη.

Edited by zombie_wireless

Το έχω υπόψη το Pvstar+, αλλά κράσαρε συχνά τελευταία φορά που το είδα.. Όταν λες ps;

Play Store

Στο ειπα πρωτος οτι πρεπει να το κατεβασεις στον υπολογιστη :P Anyway η λυση για τα backup σου ειναι αυτη rm /data/system/locksettings.db

rm /data/system/*.key

Ουσιαστικα μπαινεις στο TWRP στο Advanced πας File Manager και μπαινεις στην κατευθυνση που σου εβαλα πιο πανω και σβηνεις το Lockesttings.db και αν υπαρχει και το **.key

Edited by AbyssD

Δοκίμασα φορτιστή xiaomi-καλώδιο άλλο δεν έχω. Με χρήση voltage tester meter για κινητό, έβλεπα ότι τραβούσε 0,11Α και σε μία ώρα φόρτισε 10%!!! Να δοκιμάσω stock rom;

9 στις 10 φορές είναι θέμα καλωδίου. Μην αλλάζεις ρομ χωρίς λόγο. Τσάμπα ταλαιπωρία. Εξασφάλισε ότι δεν είναι το καλώδιο και μετά παίζεις με software.

~ Samsung Galaxy S10 ~

Έχει πάρει δικαιώματα διαχειριστή, έχω βάλει και το SU να ξεκινάει με το κινητό όπως και το Titanium, το USB debugging είναι ενεργοποιημένο κι η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές είναι κι αυτή τσεκαρισμένη, τα δικαιώματα που χρειάζεται το Titanium είναι κι αυτά τσεκαρισμένα. Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση κι ένα apk του Titanium μπας και, αλλά στην οθόνη εγκατάστασης γράφει App not installed.

Σε περίπτωση που παίζει κάποιο ρόλο: Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση της rom με full wipe τα πάντα, εσωτερικό-εξωτερικό χώρο και γλώσσα στ' αγγλικά. Πέρασα και το patch μετά την πρώτη επανεκκίνηση κι έχω κάνει 4-5 ακόμη.

Θα έπρεπε να παίζει κανονικά. Κάνε ένα clear data & cache του Titanium και Ξαναδοκιμασε μετά από επανεκκίνηση.