CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Αααα.. Τώρα που το θυμήθηκα. Υπόψην :Όσοι θα θελήσετε να δοκιμάσετε την moded 20GRs ΔΕΝ θα χρειάζεται να κάνετε ούτε Wipe ούτε Full Wipe, μόνο με ART/Dalvik & cache θα περνάει από πάνω και δεν θα χάσετε τίποτα από εφαρμογές και αρχεία που έχετε ήδη, ενώ θα έχετε και rom με άλλο Interface και δυνατότητες! ;) Θα έχει στοιχεία από 18s Official, 19s Indian, 21s developer. Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Θα έρχονται και οι ειδοποιήσεις by default crisbal?Μεγάλο πρόβλημα αυτό.μπορεις να κάνεις κάτι στη καινούργια rom? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αααα.. Τώρα που το θυμήθηκα. Υπόψην :Όσοι θα θελήσετε να δοκιμάσετε την moded 20GRs ΔΕΝ θα χρειάζεται να κάνετε ούτε Wipe ούτε Full Wipe, μόνο με ART/Dalvik & cache θα περνάει από πάνω και δεν θα χάσετε τίποτα από εφαρμογές και αρχεία που έχετε ήδη, ενώ θα έχετε και rom με άλλο Interface και δυνατότητες! ;) Θα έχει στοιχεία από 18s Official, 19s Indian, 21s developer. ----------------- Αν υπαρχει,χρονος και διαθεση ,παιζει και καμμια MIUI ? αλλα οχι οπως αυτες που υπαρχουν με τη φωτεινοτητα προβληματικη.. Σε σενα μονο οι ελπιδες μας.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Θα έρχονται και οι ειδοποιήσεις by default crisbal?Μεγάλο πρόβλημα αυτό.μπορεις να κάνεις κάτι στη καινούργια rom? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι ειδοποιήσεις ρυθμίζονται από τον χρήστη δίνοντας τα κατάλληλα δικαιώματα στις εφαρμογές να τις εμφανίζουν είτε στον Launcher είτε στα Notifications. Βέβαια η EUI "πάσχει" λίγο σε αυτόν τον τομέα και π.χ. το Yahoo Mail ποτέ δεν μου εμφανίζει tags. :lol::lol: Αλλά κατά τα άλλα όλα θα είναι οκ.... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----------------- Αν υπαρχει,χρονος και διαθεση ,παιζει και καμμια MIUI ? αλλα οχι οπως αυτες που υπαρχουν με τη φωτεινοτητα προβληματικη.. Σε σενα μονο οι ελπιδες μας.. Την έχω στήσει με το καινούριο Miui Patch ROM που έδωσε τον Source code η Xiaomi http://www.gizmochina.com/2016/11/29/miui-8-patch-rom-bringing-miui-8-non-xiaomi-phones-released/ και είναι στα επόμενα Project για τα X820 /x822.... ;) Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasjim Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αααα.. Τώρα που το θυμήθηκα. Υπόψην :Όσοι θα θελήσετε να δοκιμάσετε την moded 20GRs ΔΕΝ θα χρειάζεται να κάνετε ούτε Wipe ούτε Full Wipe, μόνο με ART/Dalvik & cache θα περνάει από πάνω και δεν θα χάσετε τίποτα από εφαρμογές και αρχεία που έχετε ήδη, ενώ θα έχετε και rom με άλλο Interface και δυνατότητες! ;) Θα έχει στοιχεία από 18s Official, 19s Indian, 21s developer. καταλαβες ο παιχτης;μας ανοιγει την πρεξη με οσα γραφει και μετα λεει σκ θα την ανεβασω...να βραζουμε στο ζουμι μας και στο περιμενε...παρεπιπτοντως το φιξακι παιζει μια χαρα...επεσε η μπαταρια κατω του 20% και δουλευε κομπλε...:) Παράθεση samsung s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 καταλαβες ο παιχτης;μας ανοιγει την πρεξη με οσα γραφει και μετα λεει σκ θα την ανεβασω...να βραζουμε στο ζουμι μας και στο περιμενε...παρεπιπτοντως το φιξακι παιζει μια χαρα...επεσε η μπαταρια κατω του 20% και δουλευε κομπλε...:) Λες να το ανέβαζα αν δεν το δοκίμαζα στα σίγουρα αυτή την φορά? Στο πρώτο φορούσα την 20 GRs και δεν τέσταρα τι φταίει ..... σε αυτό το έλιωσα στα τέστ... :rolleyes: Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasjim Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Λες να το ανέβαζα αν δεν το δοκίμαζα στα σίγουρα αυτή την φορά? Στο πρώτο φορούσα την 20 GRs και δεν τέσταρα τι φταίει ..... σε αυτό το έλιωσα στα τέστ... :rolleyes: Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομιζω οτι ολοι ανυπομονουν εδω μεσα να την ανεβασεις οχι μονο εγω...οπως και να χει σαφως και θα πρεπει να κανεις οτι ειναιαπαραιτητο για την σταθεροτητα της..οποτε αναμονη..:D Παράθεση samsung s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie_wireless Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 νομιζω οτι ολοι ανυπομονουν εδω μεσα να την ανεβασεις οχι μονο εγω...οπως και να χει σαφως και θα πρεπει να κανεις οτι ειναιαπαραιτητο για την σταθεροτητα της..οποτε αναμονη..:D Κι εγώ την 20 GRs περιμένω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Κι εγώ την 20 GRs περιμένω :D νομιζω οτι ολοι ανυπομονουν εδω μεσα να την ανεβασεις οχι μονο εγω...οπως και να χει σαφως και θα πρεπει να κανεις οτι ειναιαπαραιτητο για την σταθεροτητα της..οποτε αναμονη..:D Βρε παιδιά μην τρελαίνεστε! Δεν αλλάζει system & Hardware το κινητό! EUI5.8 θα είναι και πάλι. Άλλωστε η εμπειρία λέει ότι υπέρ - πειραγμένες ρομ, όλο και κάτι βγάζουν στην πορεία! ;) Γι αυτό θέλω να κάνω πολλές δοκιμές πρώτα και να δω smooth Working. :lol: Μία χαρά είστε και με την Indian τώρα. Στάλθηκε από το Le X820 φορώντας 20GRs χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Βρε παιδιά μην τρελαίνεστε! Δεν αλλάζει system & Hardware το κινητό! EUI5.8 θα είναι και πάλι. Άλλωστε η εμπειρία λέει ότι υπέρ - πειραγμένες ρομ, όλο και κάτι βγάζουν στην πορεία! ;) Γι αυτό θέλω να κάνω πολλές δοκιμές πρώτα και να δω smooth Working. :lol: Μία χαρά είστε και με την Indian τώρα. Πες σε εναν ότι μπορεί να πάρει ένα αμάξι εργοστασιακό και ένα με αεροτομή, ζάντες αλουμινίου, ανιχνευτές παρκαρίσματος, και αναπτήρα για τους πίσω επιβάτες και όλα αυτά στην ίδια τιμη, τι θα διαλέξει;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Πες σε εναν ότι μπορεί να πάρει ένα αμάξι εργοστασιακό και ένα με αεροτομή, ζάντες αλουμινίου, ανιχνευτές παρκαρίσματος, και αναπτήρα για τους πίσω επιβάτες και όλα αυτά στην ίδια τιμη, τι θα διαλέξει;;;;; Εντάξει... Άμα έχει και αναπτήρα..... :lol::music::dance: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisthomaidis Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 να ρωτησω κατι η 20grs θα ειναι ρουταρισμενη????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 να ρωτησω κατι η 20grs θα ειναι ρουταρισμενη????? Και όχι μόνο... Κοίτα πιο πάνω στο ποστ μου... :rolleyes: Στάλθηκε από το Le X820 φορώντας 20GRs χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Βγάλε και αυτοκόλλητακι "ChrisBal inside"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasjim Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εντάξει... Άμα έχει και αναπτήρα..... :lol::music::dance: αναπτηρα με αλμπακι led ομως...οχι απλο...:p Παράθεση samsung s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Βγάλε και αυτοκόλλητακι "ChrisBal inside"! Γιατί μου σκοτώνεις συνέχεια το nick name? CrisBal είναι όχι Chris... :lol::lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Γιατί μου σκοτώνεις συνέχεια το nick name? CrisBal είναι όχι Chris... :lol::lol: Δε του είχα δώσει την πρέπουσα σημασια, έδινα βαρύτητα σε αυτά που έγραφες! Άντε για να το κάνουμε και επίσημο θα σου πάρω παπούτσια το πασχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Δε του είχα δώσει την πρέπουσα σημασια, έδινα βαρύτητα σε αυτά που έγραφες! Άντε για να το κάνουμε και επίσημο θα σου πάρω παπούτσια το πασχα!! Εντάξει Νονέ..... :p :p Και φτάνει το κους κους. Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας αφήσουμε λίγο το ποστ καθαρό για σοβαρά νέα. Στάλθηκε από το Le X820 φορώντας 20GRs χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχεις exposed να ανεβασεις για να του κάνουμε root και να παίζει Nova μήπως crisbal? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχεις exposed να ανεβασεις για να του κάνουμε root και να παίζει Nova μήπως crisbal? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ είσαι. Για καλό και για κακό κατέβασε και το Uninstaller να το έχεις μέσα για να έχεις εναλλακτική στο TWRP μετά από τυχόν Bootloop >> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ santa... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poetryf Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αααα.. Τώρα που το θυμήθηκα. Υπόψην :Όσοι θα θελήσετε να δοκιμάσετε την moded 20GRs ΔΕΝ θα χρειάζεται να κάνετε ούτε Wipe ούτε Full Wipe, μόνο με ART/Dalvik & cache θα περνάει από πάνω και δεν θα χάσετε τίποτα από εφαρμογές και αρχεία που έχετε ήδη, ενώ θα έχετε και rom με άλλο Interface και δυνατότητες! ;) Θα έχει στοιχεία από 18s Official, 19s Indian, 21s developer. Δηλαδή μπορούμε και αρουτάριστοι να βάλουμε την 20GR σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Δηλαδή μπορούμε και αρουτάριστοι να βάλουμε την 20GR σου; Oι ρομ ΔΕΝ χρειάζονται Root για να μπουν. Μόνο TWRP αν είστε με INDIAN. Όποιος δεν θα θέλει Root θα του πω τι να σβήσει από το ζιπάκι και απλά δεν θα μπαίνει το Root. Τόσο απλά.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Στην 19S του Crisbal μπορειτε να μπειτε με το LeEco Account σας? Δεν ρωταω για εμενα αλλα για εναν φιλο ο οποιος εχει Κινεζικη multi-language και δεν μπορει να μπει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Στην 19S του Crisbal μπορειτε να μπειτε με το LeEco Account σας? Δεν ρωταω για εμενα αλλα για εναν φιλο ο οποιος εχει Κινεζικη multi-language και δεν μπορει να μπει.. Κανονικότατα κι σφαίρα... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts