Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Super! Ευχαριστώ!

Και μια ακομη ερωτηση (sorry, αλλα ειμαι τελειως noob στο Android :p) οι system εφαρμογες (οπως πχ Contacts, Mail κλπ, οχι Gmail App) ειναι σε ολα τα android τηλεφωνα ιδια, ή εξαρταται απο το Launcher? Δηλαδη οι λειτουργιες των Contacts θα ειναι οι ιδιες και σε LG ή SAMSUNG πχ?

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχα 170€ επιδότηση απο COSMOTE, τα παγιο ειναι 35€ (οσο και πριν) με την διαφορα οτι μου εδωσε λιγο παραπανω χρονο σε αλλα δικτυα σε σχεση με το προηγουμενο προγραμμα που ημουν. Η δεσμευση ειναι 24μηνη ναι.

Εσύ που το πήρες από Γερμανό, είναι το δικαρτο έτσι;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.ebay.com/itm/HUAWEI-P9-LITE-5-2-OCTACORE-DUAL-SIM-16GB-4G-LTE-BLACK-/331877179298?hash=item4d456bdfa2:g:j0kAAOSwQupXWT5a

Παιδες μπορειτε να δειτε αν ειναι ολα οκ με το κινητο? Κ γνκ αν βλεπετε κατι υποπτο!

Σκεφτομαι να το αγορασω μιας κ οι περισσοτεροι δεν στελνουν Ελλαδα δυστυχως...κ απο τιμη ειναι μια χαρα! κ με τα 3BG RAM μου ειπε ο πωλητης...

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Καλορίζικο σε όλους Παιδιά να το χαρείτε !

2 ερωτησούλες

σόρρυ εάν έχει απαντηθεί : Υπάρχει notification led ;

και είχε κανεις σας LG G3 (με τα 2 gb Ram) ώστε να πει υπερ και κατα ? (σαφως το p9 lite είναι πιο γρήγορο,) απλά σε θέματα

αυτονομίας , οθόνης και κυρίως κάμερας.

(αν και είμαι από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι και το καλύτερο κινητό με τη πιο τέλεια κάμερα να έχει, δεν αντικαθιστά μια καλή φωτογραφική μηχανή.

έλα όμως που ... πάντα συμβαίνει, όταν σου κάνει κλικ να φωτογραφίσεις κάτι καλό... συνήθως δεν έχεις μαζί την φωτογραφική.. :lol::p

ευχαριστώ.

Σχετικά με την σύγκριση που θες με το LG G3, καλύτερα άνοιξε ένα θέμα στους Διαξιφισμούς στο αντίστοιχο θέμα "Επιλογή Κινητού".

Παίδες, δεν νομίζω ότι είναι το κατάλληλο θέμα εδώ για να μιλάμε για συμβόλαια κλπ...:!:

Για να μην βγαινω off topic oμως, θετικο το γεγονος οτι ειχε προεγκατεστημενο screen protector. Μου εκανε τρομερη εντυπωση.

τα περισσότερα κινέζικα έτσι είναι.. αν είχε και double tap για να ανάβει η οθόνη θα ήταν σουπερ

Εσύ που το πήρες από Γερμανό, είναι το δικαρτο έτσι;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To model number ειναι το VNS-L21, δικαρτο.

Βαζεις μια nanoSIM + SDCard ή αν θες δικαρτο η μια πρεπει να ειναι ΝanoSIM και η άλλη MicroSIM (εχει μονό συρταρακι για τις καρτες).

τα περισσότερα κινέζικα έτσι είναι.. αν είχε και double tap για να ανάβει η οθόνη θα ήταν σουπερ

To P9 που πηρα για εμενα δεν ειχε και γιαυτο μου εκανε εντυπωση. Ουτε και ενα Meizu που ειχε περασει απο τα χερια μου. Το double tap, θα το ηθελα σε αλλα τηλεφωνα, στο συγκεκριμενο, (P9 και P9 lite) δεν μπορω να πω οτι εχω νιωσει οτι το χρειαζομαι.

Ξέρει κανείς έμπειρος στο emui πως στο καλό γίνεται να πάγωσω την εφαρμογή "υγεία"; Ξεκινάει μόνη της κάθε φορά που αναβω τη συσκευή και πρέπει να την τερματίζω χειροκίνητα.

Δεν θέλω να την καταργησω τελείως

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρει κανείς έμπειρος στο emui πως στο καλό γίνεται να πάγωσω την εφαρμογή "υγεία"; Ξεκινάει μόνη της κάθε φορά που αναβω τη συσκευή και πρέπει να την τερματίζω χειροκίνητα.

Δεν θέλω να την καταργησω τελείως

Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Υγεία-Απενεργοποίηση. Σε εμένα που δοκίμασα μετα απο επανεκκίνηση δεν ξεκινάει μονη της.

Δεν έχει επιλογή απενεργοποιησης, μόνο απεγκαταστασης

κατέβασα το asphalt 8 airborne και δεν το παίζει.. και την μπαταρία την εχω βάλει στη ρύθμιση ''επιδόσεις''

περίεργο..

Ερωτηση....

Τα χαρακτηριστικα του p9 lite HiSilicon Kirin 650

CPU Quad-core 2.0 GHz Cortex-A53 + quad-core 1.7 GHz Cortex-A53

ειναι ανωτερα,κατωτερα,τα ιδια ,, με τον Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820

CPU Dual-core 2.15 GHz Kryo & dual-core 1.6 GHz Kryo

Edited by jimptsog

Δεν έχει επιλογή απενεργοποιησης, μόνο απεγκαταστασης

Την πρώτη φορά μου έδινε επιλογή απενεργοποίησης και το έκανα.

Μετά δεν ξέρω πως, δεν μου δίνει επιλογή απενεργοποίησης παρά μόνο απεγκατάστασης όπως λες κι εσύ.

Ερωτηση....

Τα χαρακτηριστικα του p9 lite HiSilicon Kirin 650

CPU Quad-core 2.0 GHz Cortex-A53 + quad-core 1.7 GHz Cortex-A53

ειναι ανωτερα,κατωτερα,τα ιδια ,, με τον Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820

CPU Dual-core 2.15 GHz Kryo & dual-core 1.6 GHz Kryo

καμία σχέση μεταξύ τους.. ο 820 είναι σκάλες ανώτερος

το κινητό φορτίζει πιο αργά κι απ το θάνατο.. τρεις ώρες απο το 10% ως το 100

καμία σχέση μεταξύ τους.. ο 820 είναι σκάλες ανώτερος

το κινητό φορτίζει πιο αργά κι απ το θάνατο.. τρεις ώρες απο το 10% ως το 100

Ευχαριστω για την απαντηση καταρχην....

Τελικα ζει το κινητο,,,ειναι καλο ,,,να το παρει καποιος η ειναι μαπα κι αυτο;;;

Ευχαριστω για την απαντηση καταρχην....

Τελικα ζει το κινητο,,,ειναι καλο ,,,να το παρει καποιος η ειναι μαπα κι αυτο;;;

Ειναι τίμιο και αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του. Και με πολύ καλή μπαταρία.

Ειναι τίμιο και αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του. Και με πολύ καλή μπαταρία.

Τι ηταν αυτο με την αργη φορτιση που εγραψες;;

Ολα ενταξει;;;Λιγοτερη ωρα θελει για πληρη φορτιση;

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι λίγο πριν την αγορά του συγκεκριμένου κινητού. Διάβασα όλα τα σχόλια και μπορώ να πω ότι με πείσατε. Έχω όμως μια σημαντική απορία. Εγώ είχα το s4 και πήγα στο Α5 του 2015 στο οποίο έχω αντιμετώπισεις πρόβλημα στο gps. Μέσα στο αμάξι το κινητό και χάνονταν συνεχώς το σήμα. . Έβαλα συχρονος το s4 για την ίδια διαδρομή και λειτουργούσε σωστά. Το έψαξα λίγο μετά και διαπίστωσα ότι το Α5 έχει A_gps . Πάνω κάτω ενημερώθηκα τι σημαίνει το α αλλά επειδή δεν έχω άλλες συσκευές για παράδειγμα έχω μείνει με την ερώτηση. Σε όλα τα κινητά που υποστηρίζουν agps είναι δύσκολο να βρεθεί σήμα η το κινητό έχει πρόβλημα?

Τι ηταν αυτο με την αργη φορτιση που εγραψες;;

Ολα ενταξει;;;Λιγοτερη ωρα θελει για πληρη φορτιση;

Εννοώ οτι κάνει πολυ ώρα να γεμίσει. Έχει μεγάλη μπαταρία και μικρο φορτιστή (1Α)

ερωτηση για εσας που ειστε κατοχοι της συσκευης, την καρτα SD την βλεπει σαν εσωτερικη Η την βλεπει οπως στο P8 lite ως εξωτερικη μνημη ;
My Name Is George V.

Εννοώ οτι κάνει πολυ ώρα να γεμίσει. Έχει μεγάλη μπαταρία και μικρο φορτιστή (1Α)

Μια λύση είναι να το βάζουμε το βράδυ να φορτίσει. Εγώ έτσι κάνω.

Τώρα αν υπάρχει ανάγκη να φορτιστεί νωρίτερα... powerbank ή ...υπομονή!

Edit: Μες το καταμεσήμερο, κάτω από τον ήλιο η οθόνη είναι εξαιρετικά ευκρινής!

Edited by Johny-B

Μια λύση είναι να το βάζουμε το βράδυ να φορτίσει. Εγώ έτσι κάνω.

Τώρα αν υπάρχει ανάγκη να φορτιστεί νωρίτερα... powerbank ή ...υπομονή!

Edit: Μες το καταμεσήμερο, κάτω από τον ήλιο η οθόνη είναι εξαιρετικά ευκρινής!

φιλε αυτο με την sd card μηπως το εψαξες ; Την κανει τελικα εσωτερικη την SD η ειναι οπως στο p8 lite ;

ΣΕ αυτο κολλαω και δεν το αγοραζω το p9 lite γιατι αυτο το προβλημα εχω με το p8 lite ,δεν φτανει η εσωτερικη για εφαρμογες κλπ.

My Name Is George V.

φιλε αυτο με την sd card μηπως το εψαξες ; Την κανει τελικα εσωτερικη την SD η ειναι οπως στο p8 lite ;

ΣΕ αυτο κολλαω και δεν το αγοραζω το p9 lite γιατι αυτο το προβλημα εχω με το p8 lite ,δεν φτανει η εσωτερικη για εφαρμογες κλπ.

Δεν έχω βάλει ακόμη sd. Δεν ξέρω αν κάποιο από τα άλλα παιδιά που το πήραν έχει βάλει και μπορεί να σου απαντήσει.:O

Υπάρχει μεγαλύτερος φορτιστής;;;

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop