Johny-B Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Δεν έχει διπλό ταπ για ενεργοποίηση της οθόνης; Πανέμορφο παντως.. Νομίζω όχι, αλλά διπλό ταπ στην ένταση του ήχου (στο χαμήλωμα) με κλειστή οθόνη, σε βγάζει κατευθείαν στην κάμερα και τραβάει αυτόματα φωτογραφία! Δεν ξέρω αν αυτό σου κάνει!:p Edited June 10, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δεν μου κολλάει αυτό, υποτίθεται ότι αν έχεις πάρει δίκαρτο τότε επάνω στη συσκευασία και στις ρυθμίσεις με τα στοιχεία του τηλεφώνου θα αναγράφονται δύο ΙΜΕΙ όπως γίνεται και στο δικό μου. Τώρα με ένα ΙΜΕΙ αυτό σημαίνει ότι ο πάροχος την κλείδωσε και πρέπει να βάλεις μαμίσιο λογισμικό της Huawei που γίνεται μόνο με clean install για να λειτουργήσει η δεύτερη κάρτα. Πρέπει να βρεις μια nano sim για να δεις τι αληθεύει. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Όπως επίσης δεν πιστεύω ότι έχει gorilla glass 3. Έχει βγάλει κανείς το εργοστασιακο screen protector να μας πει αν έχει γυαλί από κάτω; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Νομίζω όχι, αλλά διπλό ταπ στην ένταση του ήχου (στο χαμήλωμα) με κλειστή οθόνη, σε βγάζει κατευθείαν στην κάμερα και τραβάει αυτόματα φωτογραφία! Δεν ξέρω αν αυτό σου κάνει!:p χαχα κι αυτό χρειάζεται, ειδικά στην παραλία:p Εχω στα χέρια μου απο σημερα ενα λευκό.. θα το περιεργαστω μερικές μέρες πριν φύγει για δώρο.. εκτος αν μου αρέσει τόσο πολύ και το κρατήσω:lol: Απο κάμερα δειχνει αρκετα καλό για την κατηγορία του παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ορίστε μερικές φωτογραφίες https://drive.google.com/file/d/0By3rWo13klJIcmI4ckZteTRfT28/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/0By3rWo13klJIY0tyeXVOb0dVRmM/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/0By3rWo13klJIMkx2ZDB0RTRGY1U/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/0By3rWo13klJIZnIxZDhkMzViaFk/view?usp=drivesdk Όλες είναι χωρίς hdr και στο αυτόματο. Στην τελευταία χρειαζόταν hdr κανονικά γιατί ήταν δύσκολες οι συνθήκες με τον ήλιο. Τέλος έπαθα πλάκα με το πόσο καλά φαίνεται η οθόνη κάτω από τον ήλιο. Καμμία σχέση με του nexus 6 που βλέπεις με μεγάλη δυσκολία Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 επίσης εχει αφαιρεθεί και το χρήσιμο λουκετάκι που υπήρχε στα widget και πατώντας το εσβηνε η οθόνη.. τέλος πάντων ανεβάζω κι εγω δυο πρόχειρα δείγματα απο την κάμερα του, η πρώτη στο αυτόματο η δεύτερη manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πολύ καλές φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει και το pro mode? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ανεβάζω κι εγω δυο πρόχειρα δείγματα απο την κάμερα του, η πρώτη στο αυτόματο η δεύτερη manual Πολύ ενδιαφέρουσα φωτό με πολύ καλή πιστότητα για την απόδοση της κάμερας. Βλέπω από τα exif στα -2 EV οπότε πρέπει να ρύθμισες και την ταχύτητα κλείστρου που δεν τη βλέπω, πόσο την έβαλες; Πολύ καλές φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει και το pro mode? Ρε φίλε εδώ και δυο σελίδες αυτό ακριβώς λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πολύ καλές φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει και το pro mode? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ναι το έχει κανονικά Πολύ ενδιαφέρουσα φωτό με πολύ καλή πιστότητα για την απόδοση της κάμερας. Βλέπω από τα exif στα -2 EV οπότε πρέπει να ρύθμισες και την ταχύτητα κλείστρου που δεν τη βλέπω, πόσο την έβαλες; . φαίνεται στα exif κανονικά.. 4 δευτερόλεπτα έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 φαίνεται στα exif κανονικά.. 4 δευτερόλεπτα έβαλα Α το εικονίδιο με το ρολόι είναι, δεν το ήξερα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Πριν λίγο το έντυσα με μια διαφανή θήκη και με ένα tempered glass στην οθόνη. Έκανα ένα τεστ επί τόπου όταν μου έβγαλαν την μαμίσια μεμβράνη, αλλά δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητος αν έχει ή όχι gorrila glass. Η αίσθηση ήταν πλαστική μεν, αλλά όπως μου είπε το παλικάρι εκεί όπως τα tempered glass περιβάλλονται από σιλικόνη, το ίδιο συμβαίνει και με τις οθόνες που έχουν gorilla glass, άρα η "πλαστική" αυτή αίσθηση δεν σημαίνει ότι είναι στάνταρ χωρίς gorilla glass η οθόνη. Μάλιστα μου έκανε και μια επίδειξη αφαιρώντας από ένα tempered glass την σιλικόνη και όντως από κάτω είχε γυαλί το οποίο θρυμματίστηκε κατά το τράβηγμα μετά από λίγο! Τεσπα. Όπως και να'χει τώρα νοιώθω πιο σίγουρος που το ...έντυσα. Παρεπιμπτόντως νομίζω ότι η συγκεκριμένη διαφανής θήκη, τουλάχιστον για το λευκό, είναι η καλύτερη συμβιβαστική λύση μεταξύ ασφάλειας και...του να μην μειωθεί η ομορφιά του κινητού!:) @bill_thess Εξαιρετική νυχτερινή φωτό! Τελικά η φωτογραφίες για την κατηγορία του είναι πάρα πολύ καλές! Edited June 11, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πριν λίγο το έντυσα με μια διαφανή θήκη και με ένα tempered glass στην οθόνη. Έκανα ένα τεστ επί τόπου όταν μου έβγαλαν την μαμίσια μεμβράνη, αλλά δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητος αν έχει ή όχι gorrila glass. Η αίσθηση ήταν πλαστική μεν, αλλά όπως μου είπε το παλικάρι εκεί όπως τα tempered glass περιβάλλονται από σιλικόνη, το ίδιο συμβαίνει και με τις οθόνες που έχουν gorilla glass, άρα η "πλαστική" αυτή αίσθηση δεν σημαίνει ότι είναι στάνταρ χωρίς gorilla glass η οθόνη. Μάλιστα μου έκανε και μια επίδειξη αφαιρώντας από ένα tempered glass την σιλικόνη και όντως από κάτω είχε γυαλί το οποίο θρυμματίστηκε κατά το τράβηγμα μετά από λίγο! Τεσπα. Όπως και να'χει τώρα νοιώθω πιο σίγουρος που το ...έντυσα. Παρεπιμπτόντως νομίζω ότι η συγκεκριμένη διαφανής θήκη, τουλάχιστον για το λευκό, είναι η καλύτερη συμβιβαστική λύση μεταξύ ασφάλειας και...του να μην μειωθεί η ομορφιά του κινητού!:) @bill_thess Εξαιρετική νυχτερινή φωτό! Τελικά η φωτογραφίες για την κατηγορία του είναι πάρα πολύ καλές! Αρα δεν εχει gorilla οπως το p8 lite ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πάντως από τη Huawei hellas ήταν απόλυτοι ότι φοράει gorilla glass 3. Τώρα όσον αφορά τη δεύτερη sim, όπως θα δείτε στη φώτο, ούτε το σχεδιαγραμα από τη ζελατίνα που φορουσε στην πλάτη αναφερει κάτι για δεύτερη σιμ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160611/282cd5c605c04e5155b71563473359ed.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Στο επίσημο site, στο phonearena στο gsmarena αλλά και στα "δικά" μας γερμανό, public κλπ δεν αναφέρεται πουθενά. Άρα... μάλλον δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ούτε για το p9 γραφουν κάτι (τουλάχιστον στο gsmarena). Επισης στο site του γερμανού λέει ότι είναι cat4 κι ότι έχει ois. Στο gsmarena λέει ότι είναι cat6. Ois δεν έχει σίγουρα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ούτε για το p9 γραφουν κάτι (τουλάχιστον στο gsmarena). Επισης στο site του γερμανού λέει ότι είναι cat4 κι ότι έχει ois. Στο gsmarena λέει ότι είναι cat6. Ois δεν έχει σίγουρα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να πω. Μακάρι για εμάς να φοράει!:worry: Παρακάτω είναι η μεμβράνη που είχε κολλημένη στην πλάτη του το κινητό όταν το άνοιξα και δείχνει το -διαφορετικό- σχεδιάγραμμα για τις 2 sim και την Micro-sd. http://s33.postimg.org/yt2jopejj/IMG_20160611_162546.jpg Άρα το δικό σου όντως δέχεται μία μόνο sim, ενώ αυτά που έρχονται στην Ελλάδα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Από Ελλάδα είναι και το δικό μου, από κοσμοτε. Έχει πλάκα πάντως που η Huawei μου λέει ότι είναι δικαρτο. Ότι να'ναι Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εμένα παιδιά είναι dual SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Από Ελλάδα είναι και το δικό μου, από κοσμοτε. Έχει πλάκα πάντως που η Huawei μου λέει ότι είναι δικαρτο. Ότι να'ναι Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι σόρρυ, το είχες γράψει και το ξέχασα. Από την κοσμοτέ σου είπαν όταν το πήρες ότι είναι δίκαρτο; Δυστυχώς αν και εμφανίζει κάτι θήκες στο site τους, δεν εμφανίζει το ίδιο το κινητό αυτήν την στιγμή... Αν σου το πούλησαν ως δίκαρτο ή το διαφημίζουν σαν τέτοιο τότε πρέπει να το πας πίσω! Edit: Το έχουν στο site αλλά δεν αναγράφουν πουθενά ότι είναι δίκαρτο! https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20331032&s=0 Αλλά το έχουν στην κλασσική τιμή που το έχουν όλοι των 269 ευρώ... Κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται με την huawei hellas....:confused: Edited June 11, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εμένα παιδιά είναι dual SIM απο που το πηρες...; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Δεν μου είπαν ότι είναι δικαρτο, δεν ασχολήθηκα καν. Το είχα δεδομένο ότι θα είναι δικαρτο, αλλά δε με ενδιέφερε κι ολας γιατί μία σιμ χρησιμοποιώ Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) To πηρα για τον πατερα μου με 100 ευρω λογω επιδοτησης. Θα αντικαταστησει το G2. Tα εβαλα κατω και δεν φαινεται ασχημη αλλαγη. Και λεφτα στην τσεπη θα του μεινουν με το G2, μιας και ειναι αριστο και 32GB. Eκτος αμα ξαφνικα ανακαλυψω οτι εκανα βλακεια, οποτε θα το πουλησω σφραγισμενο, και παλι κερδος θα υπαρχει :lol: Edited June 11, 2016 by lifeowner771 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πριν λίγο το έντυσα με μια διαφανή θήκη και με ένα tempered glass στην οθόνη. Έκανα ένα τεστ επί τόπου όταν μου έβγαλαν την μαμίσια μεμβράνη, αλλά δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητος αν έχει ή όχι gorrila glass. Η αίσθηση ήταν πλαστική μεν, αλλά όπως μου είπε το παλικάρι εκεί όπως τα tempered glass περιβάλλονται από σιλικόνη, το ίδιο συμβαίνει και με τις οθόνες που έχουν gorilla glass, άρα η "πλαστική" αυτή αίσθηση δεν σημαίνει ότι είναι στάνταρ χωρίς gorilla glass η οθόνη. Μάλιστα μου έκανε και μια επίδειξη αφαιρώντας από ένα tempered glass την σιλικόνη και όντως από κάτω είχε γυαλί το οποίο θρυμματίστηκε κατά το τράβηγμα μετά από λίγο! Τεσπα. Όπως και να'χει τώρα νοιώθω πιο σίγουρος που το ...έντυσα. Παρεπιμπτόντως νομίζω ότι η συγκεκριμένη διαφανής θήκη, τουλάχιστον για το λευκό, είναι η καλύτερη συμβιβαστική λύση μεταξύ ασφάλειας και...του να μην μειωθεί η ομορφιά του κινητού!:) @bill_thess Εξαιρετική νυχτερινή φωτό! Τελικά η φωτογραφίες για την κατηγορία του είναι πάρα πολύ καλές! Να σαι καλά:) μάλλον θα τσιμπήσω κι εγω την ιδια θήκη, έχω τιμήσει αρκετές φορές το συγκεκριμένο κατάστημα κι έχω μείνει ικανοποιημένος. Τι διαολεμένη κεραία του έχουν βάλει πάντως.. μέσα στο δωμάτιο μου πιάνω δυο γραμμές 4G, ενω το G5 αρνείται να ξεκολλήσει απο το ''Ε'' :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 απο που το πηρες...; Απο Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_a Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 γεια σας επειδη με ενδιαφερει το κινητο αυτο για χρηση και ως 2καρτο κυριως , ξερουμε τι δεικτη sar εχει? και εαν ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα η όχι?? η μπαταρια του ποσο διαρκει χωρις χρηση wifi - δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 γεια σας επειδη με ενδιαφερει το κινητο αυτο για χρηση και ως 2καρτο κυριως , ξερουμε τι δεικτη sar εχει? και εαν ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα η όχι?? η μπαταρια του ποσο διαρκει χωρις χρηση wifi - δεδομενων? Σύμφωνα με το phonearena (στο επίσημο site δεν είδα να αναφέρεται): Head 0,80: W/kg Body 1,18: W/kg Product Specific Use: 1,02 W/kg Simultaneous Transmission: 1.45 W/kg H μπαταρία πόσο διαρκεί χωρίς χρήση wifi - δεδομένων δεν ξέρω. Πάντως με χρήση οθόνης 2 ώρες, WiFi 4 ώρες και κάτι ψιλά, λίγες φωτογραφίες και λίγη ομιλία και με λειτουργία πτήσης το βράδυ είναι μετά από 1 ημέρα και 15 ώρες στο 62%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts