parmalid Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω ;) σε branded από cosmote με wind σύνδεση φαντάζομαι δουλεύει απρόσκοπτα έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το branded είναι ένα logo στην εκκίνηση και τον τερματισμό λειτουργίας και 2 εφαρμογές που αν δεν τις θες τις πετάς. Τίποτα άλλο δεν επηρεάζει (συν βέβαια ότι η κοσμοτε και η Vodafone έχουν επιλέξει να εμπορεύονται την μονοκαρτη έκδοση). Κλειδωμένες συσκευές στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmalid Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το branded είναι ένα logo στην εκκίνηση και τον τερματισμό λειτουργίας και 2 εφαρμογές που αν δεν τις θες τις πετάς. Τίποτα άλλο δεν επηρεάζει (συν βέβαια ότι η κοσμοτε και η Vodafone έχουν επιλέξει να εμπορεύονται την μονοκαρτη έκδοση). Κλειδωμένες συσκευές στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το notification led για viber?? κατεβασα οπως προειπε ενας φίλος το Light Flow Lite αλλα δεν καταφερα κατι. Δεν εχει σαν επιλογη το viber? εκτος αν λετε για την επι πληρωμή εφαρμογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το branded είναι ένα logo στην εκκίνηση και τον τερματισμό λειτουργίας και 2 εφαρμογές που αν δεν τις θες τις πετάς. Τίποτα άλλο δεν επηρεάζει (συν βέβαια ότι η κοσμοτε και η Vodafone έχουν επιλέξει να εμπορεύονται την μονοκαρτη έκδοση). Κλειδωμένες συσκευές στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βασικά της Vodafone δεν μπορείς να την πετάξεις-διαγράψεις. Με ροοτ σίγουρα όλα γίνονται αλλα δεν είναι και όλοι φανς του ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 για να συνοψίσουμε λίγο τις συσκευές : Υπάρχουν: P9 lite single sim και αντίστοιχα με dual sim με 2 GB που εισάγονται και επίσημα από την αντ/πια της Huawei οπότε προωθούνται και στις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων αλλά και σε skroutzo-μαγαζα.. και υπάρχουν : P9 lite dual sim ή single sim με 3 GB AYTA MONO από skroutz που ειναι εισαγωγή από EU ?... Μάλλον. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με . Απορίες: Υποστηρίζονται τα μοντέλα με 3 GB στο (αχρείαστο να είναι...) service της Αντ/πιας ? Υπάρχει καμιά άλλη διαφορά στις συσκευές ? Για όσους δεν ενδιαφέρονται για dual sim , δεν αξίζει π.χ καλύτερα το 3ρι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Βασικά της Vodafone δεν μπορείς να την πετάξεις-διαγράψεις. Με ροοτ σίγουρα όλα γίνονται αλλα δεν είναι και όλοι φανς του ροοτ. Της cosmote έχω εγώ που αν κάποια δεν θες τη διαγράφεις. Τώρα αν δεν μπορείς στης Vodafone, μπορείς να κάνεις απόκρυψη Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ευχής έργο θα είναι για όλους τους νυν αλλά και μελλοντικούς κατόχους αν όντως έχει. Θεωρητικά για να το λέει η επίσημη αντιπροσωπεία, θα πρέπει να ισχύει. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση το ότι δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο στα specs, ενώ κάτι τέτοιο θα έπρεπε για πολλούς λόγους να αναγράφεται. Δεν κρατήθηκα λοιπόν και έστειλα ένα email μου με την...απορία μου στα κεντρικά της huawei! Μήπως σου απάντησαν από την huawei για το gorilla glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Μήπως σου απάντησαν από την huawei για το gorilla glass; Όχι δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Της cosmote έχω εγώ που αν κάποια δεν θες τη διαγράφεις. Τώρα αν δεν μπορείς στης Vodafone, μπορείς να κάνεις απόκρυψη Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς απόκρυψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Τι εννοείς απόκρυψη; Να την απενεργοποιήσεις. Διακοπή λειτουργίας. Πάντως είναι η εφαρμογή που αφορά την αναβάθμιση της συσκευής αν κατάλαβα καλά όποτε είναι λίγο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Να την απενεργοποιήσεις. Διακοπή λειτουργίας. Πάντως είναι η εφαρμογή που αφορά την αναβάθμιση της συσκευής αν κατάλαβα καλά όποτε είναι λίγο θέμα. Εγώ πάντως έβαλα το κινητό για πούλημα μόνο και μόνο για την κ...vodafone.Και είναι τόσο ωραίο το κινητακι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Εγώ πάντως έβαλα το κινητό για πούλημα μόνο και μόνο για την κ...vodafone.Και είναι τόσο ωραίο το κινητακι:( Γιατι ρε φιλε ; Και εμενα Βοδα ειναι σιγα..δεν επηρεαζει καπου ! Τι επαθες ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον και καποιες ερωτησεις μηπως εχετε βρει χρονο και το ψαξατε.. Οταν ερχεται κατι ( sms,viber κλπ) δεν αναβει η οθονη καθολου τιποτα... Καποια λυση σε αυτο ; Επισης το led notification ποσα χρωματα εχει ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Και μια ερώτηση από μενα αν γνωρίζει κάποιος. Υπάρχει τρόπος να μπουν οι εφαρμογές του μενού με αλφαβητική σειρά και όχι όπως να'ναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Επειδή βαριέμαι να διαβάσω τόσες σελίδες, τελικά SD δοκίμασε κανείς; Περνάνε οι εφαρμογές εκεί, ώστε να ελευθερώνεται χώρος στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Επειδή βαριέμαι να διαβάσω τόσες σελίδες, τελικά SD δοκίμασε κανείς; Περνάνε οι εφαρμογές εκεί, ώστε να ελευθερώνεται χώρος στο κινητό; περνανε αλλα παλι κατι αφηνουν στην μνημη του κινητου.. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Τι κωδικό μοντέλου και αριθμό έκδοσης έχουν τα ευρωπαϊκά; όχι τα branded, τα δικαρτα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 περνανε αλλα παλι κατι αφηνουν στην μνημη του κινητου.. Σίγουρα θ' αφήνουν μερικά ΜΒ στη μνήμη του κινητού. Το θέμα είναι το μεγαλύτερο μέρος των εφαρμογών να περνάει στην SD, αλλιώς τα 10GB διαθέσιμα που έχει το κινητό, είναι απελπιστικά λίγα για την τιμή του... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV3DCX Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Βασικά της Vodafone δεν μπορείς να την πετάξεις-διαγράψεις. Με ροοτ σίγουρα όλα γίνονται αλλα δεν είναι και όλοι φανς του ροοτ. Γιατί δεν μπορείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Γιατί δεν μπορείς? Προσπάθησα να του περάσω το επίσημο firmware αλλά τίποτα πρέπει να έχουν κάποιο κλείδωμα Η Vodafone ενώ η cosmote μπορείς άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. July 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ψάχνω από Ελλαδα το χρυσό στην έκδοση με τα 3GB RAM αλλά δεν το βρίσκω πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Όποιος ενδιαφέρεται για unlock bootloader+root ,έφτιαξα ένα βίντεάκι που το δείχνω σιγά σιγά ( κάντε και 1 sub για το καλο :3) Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Όποιος ενδιαφέρεται για unlock bootloader+root ,έφτιαξα ένα βίντεάκι που το δείχνω σιγά σιγά ( κάντε και 1 sub για το καλο :3) Προστέθηκε στο πρώτο ποστ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 κ εγω ενδιαφερομαι για το χρυσο οποιος ξερει ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Όποιος ενδιαφέρεται για unlock bootloader+root ,έφτιαξα ένα βίντεάκι που το δείχνω σιγά σιγά ( κάντε και 1 sub για το καλο :3) Τι θα κερδισουμε με αυτο αν το κανουμε φιλος ; ΠΑραδειγμα εμενα που ειναι απο voda το logo θα φυγει ; EDIT : δεν μου ανοιγει ουτε την sd card ουτε τον αποθηκευτικο του χωρο...τι παιζει ρε παιδια ;;;; Edited July 7, 2016 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts