dimzi Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μετά απο 8 μήνες χρήσης του P9 Lite, έχω να πω οτι είμαι λίγο απογοητευμένος. Δείτε τα προβλήματα που παρουσιάζει: Πολλές φορές πατώντας το εικονίδιο του Facebook ανοίγει η φωτογραφική μηχανή, η οποία μάλιστα δεν κλείνει εύκολα. Αλλες φορές ανάβει ο φακός ή κάποια άσχετη εφαρμογή! Η λειτουργία της φωτογραφικής μετά την τελευταία αναβάθμιση προ 2-3 μηνών έγινε πιο αργή. Καθυστερεί πολύ στην πρώτη φωτογραφία. Τελευταία χαμηλώνει μόνο του την ένταση του ήχου κλήσεων. Δεν ξέρω αν άλλοι έχουν τέτοια προβλήματα κι αν μπορώ να τα λύσω. Πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα πάει για αλλαγή. Μετα απο 15 μήνες χρήσης το μονο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι αυτό της κάμερας. Αργεί πολυ να ανοίξει. Που και που τώρα τελευταία τρώει και μερικά μικροκολληματάκια. Κατα τα αλλα εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος με την συσκευή. Δοκίμασε να κάνεις ενα hard reset πριν το αλλάξεις. Πιστεύω οτι θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Όταν εννοείς 2 αναβαθμίσεις; Εγω πάτησα στο firmware finder και την έβγαλε. Έχει να κάνω και άλλη; Υπαρχει το Β389 (91275) και το Β389 (91277)...ποιο απο τα δυο εχεις εσυ? Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Υπαρχει το Β389 (91275) και το Β389 (91277)...ποιο απο τα δυο εχεις εσυ? Που το βλέπω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μετα απο 15 μήνες χρήσης το μονο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι αυτό της κάμερας. Αργεί πολυ να ανοίξει. Που και που τώρα τελευταία τρώει και μερικά μικροκολληματάκια. Κατα τα αλλα εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος με την συσκευή. Δοκίμασε να κάνεις ενα hard reset πριν το αλλάξεις. Πιστεύω οτι θα στρώσει. Άστο καλύτερα.. Εγώ του έκανα hard reset και στήσιμο από την αρχή και μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο να ησυχάσω.. Αργεί πάρα πολύ και με εκνευρίζει αφάνταστα.. Όσο για το lag της κάμερας ασχολίαστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Νταξει, βρηκα το 91277 στο FF και το εκανα update. Πιστευω να δω διαφορα. Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Νταξει, βρηκα το 91277 στο FF και το εκανα update. Πιστευω να δω διαφορα. Σε ευχαριστω μπορεις να στειλεις λινκ που το βρηκες ακριβως; (τι ειναι το FF) αν δεν επιτρεπεται εδω με π.μ. please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Το lag της κάμερας όπως είχα διαβάσει κάπου, πρέπει να είναι bug του nougat και λογικά σε επόμενη ενημέρωση θα διορθωθεί. Κατα τα άλλα, το έχω από τον Ιούλιο του 16 και δουλεύει ταχύτατα, χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Το lag της κάμερας όπως είχα διαβάσει κάπου, πρέπει να είναι bug του nougat και λογικά σε επόμενη ενημέρωση θα διορθωθεί. Κατα τα άλλα, το έχω από τον Ιούλιο του 16 και δουλεύει ταχύτατα, χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Περιμένεις να πάρει επόμενη ενημέρωση? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Περιμένεις να πάρει επόμενη ενημέρωση? Και όμως σήμερα ήρθε update, η Β382 !!! :) Τώρα εγκαθίσταται, θα δω αν άλλαξε κάτι και θα γράψω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red2011 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 καλησπερα εχωP9 LITE και ειχε χαλαση η οθονη το εστειλα στο σερβις στων κωτσοβολο και οταν το πηρα αφου μου ειπαν ενταξη οταν το ανοιξα να δω αν δουλευει σωστα η οθονη κολαγε και εκτος απο αυτο 1) ελειπε η ρυθμιση που διαλεγεις ποια καρτα θες να μηλας και 2)το μπλουτουθ δεν δουλευει καθολου το τηλεφωνο το αφησα και το ξαναστελνουν στο σερβις στην αθηνα τι κανω σε αυτη τη περιπτωσηθα βρω καποια ακρη ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Και όμως σήμερα ήρθε update, η Β382 !!! :) Τώρα εγκαθίσταται, θα δω αν άλλαξε κάτι και θα γράψω. ΟΤΑ σου ήρθε; ποιά έκδοση είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 ΟΤΑ σου ήρθε; ποιά έκδοση είχες; Ναι ήρθε ΟΤΑ και αν δεν κάνω λάθος είχα την 380. Το μικρό lag στην έναρξη της κάμερας παραμενει. Δεν με ενοχλεί όμως και τοσο, οπως και πριν δεν με ενοχλούσε. Κάποια ουσιαστική τροποποίηση η βελτίωση δεν έχω παρατηρήσει πάντως με τη νέα έκδοση λογισμικού. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Αν μπορείς γράψε και ολόκληρη την έκδοση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 VNS-L21C432B382 είναι η τρέχουσα έκδοση που φοράει το κινητό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 ηρθε και σε εμενα η 382...ΟΤΑ και κατεβαινει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Και για το 381 ήρθε η 383. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ψιλοδιορθωσεις από ό,τι καταλαβαίνω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 ηρθε και σε εμενα η 382...ΟΤΑ και κατεβαινει..... Και σε εμένα την κατέβασα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Καλησπέρα , προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader από το site της Huawei αλλά όλο μου βγάζει οτι κάτι βάζω λάθος. δεν διευκρινίζει τι για να το τσεκάρω , λέει είτε το IMEI ,είτε το model number είτε το product number. Εγώ εννοείτε οτι τα βάζω σωστά όμως , έχω δοκιμάσει και τα 2 IMEI (έχω το δίκαρτο) και πάλι τίποτα. τι μπορώ να κάνω . ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το μονόκαρτο απο Γερμανό , το είχα κάνει unbranded πέρσι και από τότε είναι VNS-L21C900B170. Πως θα περάσω nougat με Firmware Finder, ποια ρομ πρέπει να επιλέξω? ή να παραμείνω marshmallow που λειτουργεί απροβλημάτιστα? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_pap1 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Και σε εμένα την κατέβασα Κάποια ουσιαστική τροποποίηση η βελτίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Κάποια ουσιαστική τροποποίηση η βελτίωση Δεν εχω δει κατι αξιο προσοχης ακομα. Νομιζω οτι κραταει λιιιγο πιο πολυ η μπαταρια. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Όποιος φίλος έχει branded cosmote , ας ενημερώσει ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση ΟΤΑ? Έχω την VNS-L21C150B360 εγκατεστημένη με Firmware Finder. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλημέρα. Χθες δοκίμασα να πειράξω λίγο τις ρυθμίσεις της κάμερας μήπως καταφέρω να μειώσω λίγο το Lag και αφαιρώντας την επιλογή Ετικέτα Gps μου φάνηκε ότι μειώθηκε λίγο η καθυστέρηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaAnna27 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 παιδια εχω παρει το P9 lite 2017 και εχω προβλημα με το ινσταγραμ...δεν μου ανοιγει τις ιστοριες και εχει παλια εκδοση της εφαρμογης...πειτε καμια λυση...:rolleyes::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts