spyk Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Όσο κ αν περιμένω σε Dual Sim το Nougat δεν έρχεται ΟΤΑ, παρά του ότι η ενημέρωση που είχα από Hua πριν από 15μερες, ότι έχει δοθεί το ΟΚ από θέμα testing για να ξεκινήσει το update OTA. Διαβασα κ κατέβασα το Firm.Find. Είμαι με VNS-L21C432B160. Ποια από τις εκδόσεις πρέπει να κατεβάσω?? Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλημέρα. Εγώ είχα ένα vodafone branded με έκδοση VNS-21 B123. Ακολούθησα το παρακάτω guide για να πάει σε B160 για να γίνει debrand & dual sim (αυτό δεν το χρειάζεσαι μιας κ είσαι ήδη σε 160): http://ministryofsolutions.com/2016/12/huawei-p9-lite-convert-dual-simdebrand.html Μετά με αυτό το guide πήγα από 160 σε 380: https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/how-to/how-to-b388-nougat-maybe-b381-guide-t3612072 Βασικά αναβαθμίζεις με τη σειρά από B160 -> B336 -> B370 -> B380. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μόλις ήρθε η αναβάθμιση σε 370 δικαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Spyk, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι είμαι σε Β160 κ πάνω που ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω βλέπω ότι ήρθε επιτέλους η ενημέρωση ΟΤΑ Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billy64 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μόλις ήρθε η αναβάθμιση σε Β381 ota. Σε μονόκαρτο 3gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μου ήρθε το Nougat σε Huawei P9 Lite Dual Sim πριν λίγο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loufjohn Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μολις αυτη την στιγμη εγινε η αναβαθμιση. Αndroid 7.0 - EMUI 5.0 - Αριθμος εκδοσης VNS-L21C432B380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Εμένα με το που έγινε η ενημέρωση έγινε και 2η. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Όντως, έφτασε η Β370 για δίκαρτα/unbraded. Παιδιά, πέρα από διαφορετικό ram/battery management (για το οποίο είναι λίγο διφορούμενες οι γνώμες) και νέο interface, ποια είναι τα σημαντικότερα νέα features για τα οποία θα άξιζε να κάνει την αναβάθμιση κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_ziko Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ήρθε η 370 και στη συνέχεια η 380, πρώτη εντύπωση καλή δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδιά ήρθε επίσημα OTA η 7αρα και στα δικαρτα .Όσοι την βάλετε πείτε εντυπώσεις σε θέμα ταχύτητας κλπ γιατί από εμφάνιση είναι χειρότερη κατά πολύ από την προηγούμενη. Κάποιοι λένε ότι και σε θέμα ταχύτητας είναι χειρότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μου έβγαλε και εμένα update 1.24 gb και τώρα βλέπω αυτό και δεν υπάρχει updater. http://i.imgur.com/Bzm6NQs.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Όσοι έχετε περάσει σε 370 και πάνω, για πείτε εντυπώσεις; Και μιας που θα είναι το πρώτο μου update (ever) σε έκδοση android, αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει προτείνεται ένα hard reset μετά, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πήρα και εγώ αναβάθμιση σε 7. Αντιμετώπισα όμως 2 προβλήματα από την αρχή κιόλας. Μερικές φορές όταν βάζω δαχτυλικο αποτύπωμα, αντί να ξεκλειδώσει, με πάει στην οθόνη με τον κωδικό. Και δεύτερο και πιο σημαντικό, όταν κουνάω πχ την οθόνη, ή όταν μπαίνω στο συρτάρι εφαρμογών από πίσω μένει η προηγούμενη οθόνη... Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Κάνω κι εγώ αυτήν την ώρα την αναβάθμιση. Τελικά είναι καλό μετά να γίνει και ένα factory reset; Χρησιμεύει σε κάτι; Γιατί είναι και χρονοβόρα διαδικασία να ξαναστήνεις από την αρχή το τηλέφωνο! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μόλις μου ήρθε κι εμένα.. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Συνιστάται το hard reset για πολλούς λόγους ειδικά απο καθολική αλλαγή Android version. Φροντιστε να πάρετε backup ότι επιθυμείτε μέσω της εσωτερικης εφαρμογής κ αφού περαστει το 7, περάστε το backup πίσω. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Έκανα rollback σε 6 και τώρα εμφανίζει την B370 με 1.94 gb για update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan76 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Κατεβάζω τώρα την nougat, δίκαρτο VNS-L21. Κατά τη διαδικασία της ενημέρωσης το τηλέφωνο είναι λειτουργικό, δηλ. μπορώ να απαντήσω σε μία κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiLm Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Έκανα rollback σε 6 και τώρα εμφανίζει την B370 με 1.94 gb για update. Και εγω το ιδιο προβλημα , μπορεις να μου πεις το οδηγο για το rollback η καποιος αλλος που γνωριζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ενώ κατεβάζει την έκδοση είναι λειτουργικό. Όταν θα ξεκινήσει η εγκατάσταση, θα κάνει reboot και θέλει 10-15' για να τελειώσει άρα κλήσεις ή γενικά χρήση δεν θα μπορείς να κάνεις. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lap516 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 [/color]Μόλις μου ήρθε κι εμένα.. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αποσύνδεση Android Google Λογαριασμού Google ΠΩΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Και εγω το ιδιο προβλημα , μπορεις να μου πεις το οδηγο για το rollback η καποιος αλλος που γνωριζει ? https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/how-to/tutorial-rollback-n-to-mm-c432-devices-t3563955 Αυτό έκανα. Στο πρώτο αρχείο έβγαλε verification failed, αλλά συνέχισα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση σε 7. Θα πάω σπίτι να το φορτίσω και θα ξεκινήσω την αναβάθμιση αν και με αυτό που διαβάζω δε ξέρω. Κανένας που να την έβαλε μέσω ΟΤΑ και να παίζουν όλα καλά υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Έκανα την αναβάθμιση πριν από ένα δίωρο περίπου. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες. Το δαχτυλικο αποτύπωμα είναι αισθητά γρηγορότερο όπως επίσης και το τηλέφωνο γενικότερα. Η διαχείριση της ράμ πολύ καλύτερη, το μόνο που με χαλάει προς το παρόν είναι η πολύ ασπριλα του emui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Με το αποτύπωμα υπάρχει ένα πρόβλημα, καθώς για να ξεκλειδώσει η οθόνη βάζω το αποτύπωμα και με γυρνάει στο σημείο που ζητά και κωδικό!!! Για να ξεκλειδώσει θέλει δηλαδή και αποτύπωμα και πιν!!!! Μα πώς γίνεται αυτό; Πώς θα το λύσουμε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts