trianta99 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Αν εχω καταλαβει σωστα η b130 που κυκλοφορει αφορα μονο την εκδοση των 3g ram ενω για την εκδοση με τα δυο υπαρχει μονο η B120. Υπαρχει κανεις με κινητο των 2g ram που εχει την b130; Ναι εγω την εχω εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν αμφισβήτησε κανείς ότι έχει βγει σε ota η 130 σε ελληνικά κινητά. Άλλο πράγμα είπαμε. Μήπως επειδή δεν υπήρχε το zip τουλάχιστον σε επίσημο site, μήπως δεν είχε βγει για συγκεκριμένο region. Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώνετε όλοι ότι σας ήρθε ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, δεν προκειτε να την πειραξω αλλα το ειχα απορια. Με φοβιζει λιγο που η οθονη του λενε οτι ειναι απο απλο γυαλι και οχι καποιου ειδους ενισχυμενο.. Ελπιζω μην φαει καμια καλη βουτα μονο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, δεν προκειτε να την πειραξω αλλα το ειχα απορια. Με φοβιζει λιγο που η οθονη του λενε οτι ειναι απο απλο γυαλι και οχι καποιου ειδους ενισχυμενο.. Ελπιζω μην φαει καμια καλη βουτα μονο :( Είναι ενισχυμένο το γυαλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylpanos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πήγαινε ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και δες στον αριθμό έκδοσης, σου λέει C900 ή C432; Έχει την C900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plotolp Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Για φόρτιση ισχύει ότι περίπου έχεις διαβάσει, δηλαδή από 25% στο φουλ θες περίπου 2-2,5 ώρες. Η διάρκ τειαης είναι πολύ καλη, εμένα μου βγάζει 2 μέρες με μέτρια χρήση. Νομίζω μια μέρα θα σου βγάζει άνετα εκτός αν παίζεις παιχνίδια. Έχε υπόψη σου ότι δεν είναι otg και το EMUI (η custom έκδοση Android που φοράει) είτε σου αρέσει είτε όχι. Έχει κάποια θέματα, π.χ. στο notification bar δεν δείχνει πάρα μόνο τα εικονίδια, και ίσως έχει θέμα με μερικές ειδοποιήσεις λόγω διαχείρισης μνήμης που κάνει. Εγώ το βρίσκω εξαιρετικό για τα λεφτά του. Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ολοκληρωμένη απάντηση που έδωσες!:) Νομίζω οι 2-2.30 ώρες τις φόρτισης δεν είναι dealbreaker για μια τέτοια συσκευή αν έχει καλή αυτονομία! DOZE έχει κανονικά ε? Για το EMUI έχω υπόψιν μου και δεν με πειράζει αν δεν βαραίνει το κινητό σαν skin. Το εμφανισιακό κομμάτι απλά θα το συνηθίσω! Έχω ακόμα μια απορία για όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Το κινητό το βρίσκω σήμερα στα 240ε όταν πριν 3 εβδομάδες ήταν στα 190ε.. Υπάρχει κάποιος λόγος που πήγε 50ε πάνω ή απλά έχει να κάνει 'ότι φέρανε κάποιες παρτίδες πιο ακριβά? Πιστεύετε πρέπει να περιμένω? Θα πέσει πάλι σαν τιμή στα προηγούμενα επίπεδα? Ένα πενηντάρι δεν είναι κ λίγα χρήματα.. p.s. άσπρο ή μαύρο είναι πιο cool?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ολοκληρωμένη απάντηση που έδωσες!:) Νομίζω οι 2-2.30 ώρες τις φόρτισης δεν είναι dealbreaker για μια τέτοια συσκευή αν έχει καλή αυτονομία! DOZE έχει κανονικά ε? Για το EMUI έχω υπόψιν μου και δεν με πειράζει αν δεν βαραίνει το κινητό σαν skin. Το εμφανισιακό κομμάτι απλά θα το συνηθίσω! Έχω ακόμα μια απορία για όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Το κινητό το βρίσκω σήμερα στα 240ε όταν πριν 3 εβδομάδες ήταν στα 190ε.. Υπάρχει κάποιος λόγος που πήγε 50ε πάνω ή απλά έχει να κάνει 'ότι φέρανε κάποιες παρτίδες πιο ακριβά? Πιστεύετε πρέπει να περιμένω? Θα πέσει πάλι σαν τιμή στα προηγούμενα επίπεδα? Ένα πενηντάρι δεν είναι κ λίγα χρήματα.. p.s. άσπρο ή μαύρο είναι πιο cool?:p Εγώ το πήρα σε άσπρο γιατί είναι πιο cool (πιο κρυο δηλαδή γιατί δεν τραβάει πολύ ήλιο όταν το έχω στη βάση του αυτοκινήτου) :-) Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Το κινητό το βρίσκω σήμερα στα 240ε όταν πριν 3 εβδομάδες ήταν στα 190ε.. Υπάρχει κάποιος λόγος που πήγε 50ε πάνω ή απλά έχει να κάνει 'ότι φέρανε κάποιες παρτίδες πιο ακριβά? Πιστεύετε πρέπει να περιμένω? Θα πέσει πάλι σαν τιμή στα προηγούμενα επίπεδα? Ένα πενηντάρι δεν είναι κ λίγα χρήματα.. p.s. άσπρο ή μαύρο είναι πιο cool?:p Η τιμή των 194€ ήταν η τιμή στην περίοδο των εκπτώσεων. Η κανονική τιμή τους(αυτή που ανακοινώθηκε απο την ίδια την Huawei) είναι 270€, αυτό σημαίνει οτι και η τιμή των 240€ που βρίσκεις τώρα είναι προσφορά οπότε... :) Αν έχεις την ευχέρεια να περιμένεις, λογικά στα χριστούγεννα θα έχουμε άλλη μια μείωση ίδιου επιπέδου. Υ.Γ. Προσωπικά ό,τι συσκευές έχω πάρει μέχρι τώρα είναι μαύρες επειδή δεν θέλω να ξεχωρίζουν τα bezels απο την οθόνη όταν είναι κλειστή, θέλω να 'ναι ανιαία δηλαδή συν οτι με το μαύρο χρώμα τονίζονται οι όποιες ασημί λεπτομέρειες(βλ. περίμετρο, πλήκτρα έντασης κλπ Edited August 17, 2016 by sargio01 Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Κάτι έκανα από τις ρυθμίσεις και έχω ένα λαγκ όταν ανοίγω ας πούμε τις ρυθμίσεις ή το dialer.Χ χρησιμοποιώ nova αλλά το κάνει και με το emui,αρα κάτι άλλο είναι.Καμμια βοήθεια? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνεις την αναβάθμιση. Το ότι έχεις λίγες βελτιώσεις δεν σημαίνει ότι δεν περιέχει bug fixes. τελικά καλύτερα που δεν το έκανα εγκατάσταση , μόλις αποσυμπίεσα το system.img και έμεινα γιατί δες τι update κατέβασε : ro.product.BaseVersion=VNS-L21C900B130 ro.confg.hw_systemversion=VNS-C900B130_SYSTEM τώρα για πιο λόγο να το έκανε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω από τη στιγμή που στις ρυθμίσεις μου το βγάζει : Αριθμός έκδοσης VNS-L21C432B120 ... Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Ευχαριστώ, μπήκε σε ένα VNS-L21 2Giga ram single sim όλα καλά. Φιλε μου η συσκευη σου ειναι branded; Αν θες ανέφερε αν ειναι vodafone η cosmote Ναι εγω την εχω εγκαταστήσει. Ειναι Branded η συσκευη σου ; Edited August 17, 2016 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylpanos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Φιλε μου η συσκευη σου ειναι branded; Αν θες ανέφερε αν ειναι vodafone η cosmote Ειναι Branded η συσκευη σου ; Ναι ήταν, αγοράστηκε από vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Θα δοκιμάσω σε λιγο την Β130 VNS-L21C432B130-FULL Τελικά τα κατάφερα και πέρασα την 120 ( ειχε έναν ακόμη φάκελο dload που δεν ειχα δει) Όλα καλά λοιπόν και η συσκευή τωρα εγινε c900 ( απο VNS-L21C02 που ηταν) Για την 130 τα αρχεια που κατεβασα από το παραπανω λινκ είναι δυο Ένα των 220Mb update_data_full_hw_eu.zip Και ένα 1,6gb update.zip Ποιο βαζω; Η διαδικασια είναι η ιδια; Τοποθετώ το zip στο φακελο dload και ξεκινω με τα τρια κουμπια; Edited August 17, 2016 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_pap1 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 γεια σασ παιδια νεο μελος θα ηθελα να ενημερωθω για το δικαρτο 1) με δυο sim οταν μιλατε στη μια γραμη και σας καλουν στη δευτερη ειναι απενεργοποιημενη η λειτουργει κανονικα δλδ βλεπετε ποιοσ σασ καλει (παρακαλω ας μου απαντησει οποιος το λειτουργει με 2 sim 2)αν εχει nfc ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 γεια σασ παιδια νεο μελος θα ηθελα να ενημερωθω για το δικαρτο 1) με δυο sim οταν μιλατε στη μια γραμη και σας καλουν στη δευτερη ειναι απενεργοποιημενη η λειτουργει κανονικα δλδ βλεπετε ποιοσ σασ καλει (παρακαλω ας μου απαντησει οποιος το λειτουργει με 2 sim 2)αν εχει nfc ευχαριστω!!! Έχει nfc. Δεχεσαι μυνημα οτι ειχες κληση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 μ αρεσει που διαβαζα καμια 50αρια σελιδες για προβλημα με τις ειδοποιησεις του viber και ξαφνικα ως δια μαγειας σταματησαν :D λυθηκε το προβλημα με καποια αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_pap1 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έχει nfc. Δεχεσαι μυνημα οτι ειχες κληση. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ερώτηση προς όλους που κάνατε την αναβάθμιση σε Β130 , πηγαίνετε >ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλ>Αριθμός έκδοσης τι σας γράφει ? μήπως έχει γίνει VNS-L21C900B130 από VNS-L21C432B120 αν ναι τότε πρέπει να δούμε γιατί άλλαξε το cust από C432 σε C900, γιατί και η αναβάθμιση που ήρθε σε εμένα (αλλά δεν την έκανα) αλλά και αυτή που δίνει ο φίλος πιο πάνω απο mega// στο build.prop δίνει τα παρακάτω ro.product.BaseVersion=VNS-C900B130 ro.confg.hw_systemversion=VNS-C900B130_SYSTEM και από ότι καταλαβαίνω αλλάζει το cust Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Φιλε μου η συσκευη σου ειναι branded; Αν θες ανέφερε αν ειναι vodafone η cosmote Ειναι Branded η συσκευη σου ; Όχι και είναι αγορασμένη από Public. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση προς όλους που κάνατε την αναβάθμιση σε Β130 , πηγαίνετε >ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλ>Αριθμός έκδοσης τι σας γράφει ? μήπως έχει γίνει VNS-L21C900B130 από VNS-L21C432B120 αν ναι τότε πρέπει να δούμε γιατί άλλαξε το cust από C432 σε C900, γιατί και η αναβάθμιση που ήρθε σε εμένα (αλλά δεν την έκανα) αλλά και αυτή που δίνει ο φίλος πιο πάνω απο mega// στο build.prop δίνει τα παρακάτω ro.product.BaseVersion=VNS-C900B130 ro.confg.hw_systemversion=VNS-C900B130_SYSTEM και από ότι καταλαβαίνω αλλάζει το cust Εμένα που είναι δίκαρτο αγορασμένο από το Public γράφει μετά την αναβάθμιση: VNS-L21C432B130 από Β120 που ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Κάτι έκανα από τις ρυθμίσεις και έχω ένα λαγκ όταν ανοίγω ας πούμε τις ρυθμίσεις ή το dialer.Χ χρησιμοποιώ nova αλλά το κάνει και με το emui,αρα κάτι άλλο είναι.Καμμια βοήθεια? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το lag φεύγει μόνο αν μπει από τα option των προγραμματιστών και αλλάξω τα animation σε 0.5 όπου το τηλ πετάει.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε ξαφνικά. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Mirror share σας λειτουργεί ; Με την B120 πάντως δεν μου βλέπει την TV. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beizanis Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) μ αρεσει που διαβαζα καμια 50αρια σελιδες για προβλημα με τις ειδοποιησεις του viber και ξαφνικα ως δια μαγειας σταματησαν :D λυθηκε το προβλημα με καποια αναβαθμιση; Εμένα πάντως δεν λύθηκε,εξακολουθεί να μου κάνει "νερά".Είμαι με την τελευταία αναβάθμιση B130 Α και καμιά φορά μου το κάνει και στο messenger Edited August 18, 2016 by beizanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Ευχαριστώ, μπήκε σε ένα VNS-L21 2Giga ram single sim όλα καλά. Ναι εγω την εχω εγκαταστήσει. Παιδια με ποιον τροπο κάνατε την αναβάθμιση στην 130; Απο αυτο το λινκ βγαίνουν δυο αρχεια . VNS-L21C432B130-FULL Ένα των 220Mb update_data_full_hw_eu.zip και ένα 1,6gb update.zip Πχ βαζω το update.zip μεσα στο φακελο dload στην sd και κανω ενεργοποίηση συσκευης με τα τρια κουμπια η ακολουθώ καποια αλλη διαδικασια ; Edited August 18, 2016 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylpanos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδια με ποιον τροπο κάνατε την αναβάθμιση στην 130; Απο αυτο το λινκ βγαίνουν δυο αρχεια . VNS-L21C432B130-FULL Ένα των 220Mb update_data_full_hw_eu.zip και ένα 1,6gb update.zip Πχ βαζω το update.zip μεσα στο φακελο dload στην sd και κανω ενεργοποίηση συσκευης με τα τρια κουμπια η ακολουθώ καποια αλλη διαδικασια ; Ακριβώς αυτό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Ολα και απο μενα σε branded της vodafone μολις περασα την Β130 ( Ευχαριστώ οσους βοήθησαν ) To λειτουργικο που δινει καλυτερη αίσθηση ομαλοτητας κάποια λαγκ που ειχα ως την 120 πλεον δεν τα βλεπω. Μπηκε στην 130 επισης η ελληνική γλωσσα στο google now αλλα εξακολουθεί να μην ανοίγει το mirror Share Εχετε και αλλοι το ιδιο θεμα; Edited August 18, 2016 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts