Melina_Rose Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις athanaso77. Η συσκευή έρχεται με προεγκατεστημένο screen protector, μήπως απλά αυτό που βλέπεις είναι από αυτό; Α ναι; Ψάχνοντας το δεν είδα να αναφέρεται κάτι τέτοιο κάπου, γι αυτό ρώτησα. Μόνο σε ένα unboxing είδα έναν protector αλλά μέσα στη συσκευασία, όχι preinstalled (γι' αυτό και η αναφορά σε... άλλο χέρι...). Δοκίμασα να "ξεφλουδίσω" από τη γωνία και όντως βγαίνει, οπότε μάλλον όλα ok. Πρέπει να φύγει πριν μπει το tampered glass, έτσι; Πήρα για φίλο μία θήκη spigen rugged armor (την χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές μου) και ένα noname οικονομικό tempered glass και έκατσαν όλα άψογα στη συσκευή. http://www.e-experts.gr/spigen-huawei-p9-lite-case-rugged-armor-black-l05cs20299-p-6487.html Αυτή λες; Ψιλοακριβή μου φαίνεται, δεν υπάρχει κάποια φθηνότερη που να αξίζει; Εκτός αν είναι της λογικής "αξίζει να επενδύσεις" οπότε είναι μονόδρομος. Εντωμεταξύ, βλέπω πως χωρίς να τρέχει κάτι άλλο, η διαθέσιμη RAM είναι πάντα γύρω στα 900 mb, πιάνει το 1 gb το λειτουργικό οπότε πραγματικά διαθέσιμο είναι το άλλο; Edited July 22, 2016 by Melina_Rose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Όντως έρχεται; Ψάχνοντας το δεν είδα να αναφέρεται κάτι τέτοιο κάπου, γι αυτό ρώτησα. Πως διαπιστώνω πως όντως είναι screen protector και όχι κάτω από το γυαλί για να μην το πηγαίνω πίσω άδικα; Σκέφτηκα δηλαδή να αρχίσω να "ξεφλουδίζω" την οθόνη αλλά αφού δεν μου φάνηκε για protector (αφού δεν μετακινούνται οι κουκκίδες/bubbles) δεν το έκανα για να μην τη γρατζουνίσω. Η συσκευή που ήρθε στα χέρια μου (αγορασμένη από Public) φορούσε προεγκατεστημένο screen protector φυσικά άψογα τοποθετημένο. Η ύπαρξή του φαίνεται στο σημείο του μικροφώνου - κάμερας - proximity sensor όπου έχει το σχετικό κενό. Αν σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία της πρόσοψης της συσκευής σου θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε εδώ όσον αφορά του τι γίνεται στη δική σου συσκευή. http://www.e-experts.gr/spigen-huawei-p9-lite-case-rugged-armor-black-l05cs20299-p-6487.html Αυτή λες; Ψιλοακριβή μου φαίνεται, δεν υπάρχει κάποια φθηνότερη που να αξίζει; Εκτός αν είναι της λογικής "αξίζει να επενδύσεις" οπότε είναι μονόδρομος. Αν τελικά είναι protector μπροστά πρέπει να φύγει πριν μπει το tampered glass, έτσι; Θα σου πω την προσωπική μου άποψη. Όταν φορέσεις μια θήκη στη συσκευή σου εκτός από επένδυση που έχει να κάνει με την προστασία της, είναι και κάτι που θα βλέπεις και θα έρχεσαι σε επαφή κάθε μέρα και ως εκ τούτου αξίζει να πάρεις κάτι αξιοπρεπές - ποιοτικό και όχι κάτι φτηνό που θα υποβαθμίζει την εμφάνιση - ποιότητα της συσκευής. Αυτό άπτεται βέβαια στο προσωπικό γούστο και τις προτεραιότητες του καθενός. Όσον αφορά το tempered glass, ενδείκνυται να βγει το screen protector κάτι που στη συσκευή που ήρθε στα χέρια μου έγινε πολύ εύκολα πριν την τοποθέτηση του tempered glass. Εντωμεταξύ, βλέπω πως χωρίς να τρέχει κάτι άλλο, η διαθέσιμη RAM είναι πάντα γύρω στα 900 mb, πιάνει το 1 gb το λειτουργικό οπότε πραγματικά διαθέσιμο είναι το άλλο; Έτσι είναι όντως και είναι φυσιολογικά αυτά τα νούμερα. Μη σε απασχολούν όμως, το λειτουργικό είναι φτιαγμένο έτσι ούτως ώστε να καταλαμβάνει / ελευθερώνει όση ram χρειάζεται. Λόγω του ότι η συσκευή έχει Full HD οθόνη είναι λογικό να καταλαμβάνει περισσότερη ram απ΄ότι για παράδειγμα το προγενέστερο μοντέλο (P8 lite) που είχε HD οθόνη και σε μόνιμη βάση καταλάμβανε μερικές εκατοντάδες λιγότερα MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Κάποια ακόμη δείγματα φωτογραφιών:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6818049#post6818049 δεν ξέρω τη λες αλλα σαν την θεσσαλονικη δεν εχει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Ευχαριστώ και πάλι για τη κατατοπιστική τοποθέτηση athanaso77. Δοκίμασα τελικά να "ξεφλουδίσω" από τη γωνία και όντως βγαίνει, οπότε μάλλον όλα ok. Ψάχνοντας το, δεν είδα να αναφέρεται κάτι τέτοιο κάπου, γι αυτό ρώτησα. Μόνο σε ένα unboxing (αλλά και στο hands on εδώ: http://www.myphone.gr/d/huawei/p9-lite.661/hands-on/) είδα έναν protector αλλά ήταν μέσα στη συσκευασία, όχι preinstalled (γι' αυτό και η αναφορά σε... άλλο χέρι...). Δυστυχώς έχουν δει διάφορα τα μάτια μου, πρόσφατα για να καταλάβεις, μου είχε πέσει στα χέρια tablet που αποδείχτηκε πως ήταν όντως μεταχειρισμένο (αν και σφραγισμένο), γι' αυτό και το ψάχνω πλέον... Συμφωνώ με τη λογική για τη θήκη, οπότε μάλλον θα αναζητήσω αυτήν. Πρέπει να περάσω και από κανα κατάστημα Cosmote για να μου δώσουν nanosim γιατί έχω μείνει με την old skool full size! Φαντάζομαι δεν θα απενεργοποιείται η υπάρχουσα sim ε; Edited July 22, 2016 by Melina_Rose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Παιδιά το έχει πάρει κανείς από Γερμανό το ρωτάω γιατί δεν θέλω το λογότυπο της κοσμοτε Αν ψάξεις λίγο πιο πίσω νομίζω ότι κάτι παιδιά το πήραν και είναι μονόκαρτο branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Λοιπόν παιδιά με το Viber και τις ειδοποιήσεις υπάρχει θέμα. Εχω για τη συγκεκριμένη εφαρμογή όλες τις άδειες ανοιχτές όπως έχει αναφερθεί με οδηγίες λίγες σελίδες πριν. Χθες βράδυ καθάρισμα τη ραμ με τον κάδο κλασικά, στις 8 ανοίγω wifi και δεν γίνεται push το μνμ από το Viber που μου εστάλη στις 7.30. Ενδεχομένως αν μου έστελναν π.χ στις 8 και κάτι αφού είχα ανοίξει wifi να γινόταν push.... Δοκιμάστε και εσείς και πείτε μου. Καμια ιδέα;;; Edited July 22, 2016 by kostask89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Πρέπει να περάσω και από κανα κατάστημα Cosmote για να μου δώσουν nanosim γιατί έχω μείνει με την old skool full size! Φαντάζομαι δεν θα απενεργοποιείται η υπάρχουσα sim ε; Υπάρχει περίπτωση να σου πουν να κόψεις την υπάρχουσα. Να μην το αποδεχτείς γιατί η nano sim είναι και ελάχιστα λεπτότερη της κανονικής sim. Αξίζει να δώσεις 5 ευρώ για να πάρεις καινούργια nano. Επιτόπου σου ενεργοποιούν την καινούργια και ταυτόχρονα απενεργοποιείται - αχρηστεύει η παλιά σου. Υπάρχει δυνατότητα ωστόσο να έχεις δύο sim με το ίδιο νούμερο (σε περίπτωση που θέλεις κάτι τέτοιο) αλλά αλλάζει το κόστος και φυσικά δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν ψάξεις λίγο πιο πίσω νομίζω ότι κάτι παιδιά το πήραν και είναι μονόκαρτο branded. Μπορείς να δοκιμάσεις και τη Wind. Νομίζω πως μπορείς να βρεις στοκ ακόμη και απ' ότι βλέπω από το δικό μου είναι unbranded + dual. Υπάρχει περίπτωση να σου πουν να κόψεις την υπάρχουσα. Να μην το αποδεχτείς γιατί η nano sim είναι και ελάχιστα λεπτότερη της κανονικής sim. Αξίζει να δώσεις 5 ευρώ για να πάρεις καινούργια nano. Επιτόπου σου ενεργοποιούν την καινούργια και ταυτόχρονα απενεργοποιείται - αχρηστεύει η παλιά σου. Υπάρχει δυνατότητα ωστόσο να έχεις δύο sim με το ίδιο νούμερο (σε περίπτωση που θέλεις κάτι τέτοιο) αλλά αλλάζει το κόστος και φυσικά δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Κατάλαβα, ok, thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Που βλέπουμε το SOT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν ψάξεις λίγο πιο πίσω νομίζω ότι κάτι παιδιά το πήραν και είναι μονόκαρτο branded. Μπορεί κάποιος να μας πει 100% αν είναι branded και μονοκαρτα αυτά που δίνει ο Γερμανός ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μπορεί κάποιος να μας πει 100% αν είναι branded και μονοκαρτα αυτά που δίνει ο Γερμανός ;;;; 1000% ειναι cosmote branded και μονοκαρτα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπέρα Μόλις το άσπρο απο vodafone για τη γυναίκα μου φοράει την έκδοση vns-l21c02b110 και μου λέει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις Είναι αυτή η τελευταία έκδοση όντως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Που βλέπουμε το SOT? Ρυθμίσεις/ Σύνθετες Ρυθμίσεις/ Διαχείριση μπαταρίας/ Επίπεδο κατανάλωσης/ Υλικό/ Οθόνη Καλησπέρα Μόλις το άσπρο απο vodafone για τη γυναίκα μου φοράει την έκδοση vns-l21c02b110 και μου λέει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις Είναι αυτή η τελευταία έκδοση όντως ? οχι, η Β120 είναι η τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 1000% ειναι cosmote branded και μονοκαρτα. Οκ ευχαριστώ πολύ . Άρα άκυρο για εμένα από Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ρυθμίσεις/ Σύνθετες Ρυθμίσεις/ Διαχείριση μπαταρίας/ Επίπεδο κατανάλωσης/ Υλικό/ Οθόνη οχι, η Β120 είναι η τελευταία πως μπορώ να τη περάσω ? είναι καλύτερη απο την 110? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 πως μπορώ να τη περάσω ? είναι καλύτερη απο την 110? δεν γνωρίζω φιλε διότι την είχε προεγκατεστημένη όταν το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση σε 120. Είχα την 104... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/f88b8fcf34fa6f06a2c5c9d68494bfdd.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) πως μπορώ να τη περάσω ? είναι καλύτερη απο την 110? Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να βγει OTA. Ούτε στο επίσημο site υπάρχει, ούτε και με το Hicare βγάζει αναβάθμιση, οπότε εγώ τουλάχιστον λέω να περιμένω. Τώρα αν θέλεις πήγαινε πίσω μια δύο σελίδες και δες, κάποιος φίλος έχει ποστάρει οδηγίες και το site http://www.stechguide.com/huawei-p9-lite-stock-marshmallow-firmware-b120/ για να την κατεβάσεις. Άκυρο και εγώ τώρα την κατεβάζω! Edited July 22, 2016 by trianta99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Λοιπόν παιδιά με το Viber και τις ειδοποιήσεις υπάρχει θέμα. Εχω για τη συγκεκριμένη εφαρμογή όλες τις άδειες ανοιχτές όπως έχει αναφερθεί με οδηγίες λίγες σελίδες πριν. Χθες βράδυ καθάρισμα τη ραμ με τον κάδο κλασικά, στις 8 ανοίγω wifi και δεν γίνεται push το μνμ από το Viber που μου εστάλη στις 7.30. Ενδεχομένως αν μου έστελναν π.χ στις 8 και κάτι αφού είχα ανοίξει wifi να γινόταν push.... Δοκιμάστε και εσείς και πείτε μου. Καμια ιδέα;;; καθαρή λύση δεν υπάρχει το κάνει σε όλα μα όλα τα huaweι (και το περίεργο είναι το κάνει μόνο με το viber είναι η δεν είναι στην λίστα με προστατευμένες εφαρμογές) υπάρχει μια λύση (αν και πολυ σπαστική για μένα) πας ρυθμίσεις viber-> γενικά και τσεκαρεις την επιλογή εμφάνιση κατάσταση του viber ετσι ναι μεν δεν θα κλείσει ποτε αλλα απο την αλλη πανταααααααααααααααα θα καθετε το viber εκει πανω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Όσοι βάλετε την 120 πείτε μας αν βλέπετε κάποιες διαφορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αγορασε μολις πριν 2 μερες ενας φιλος και εχει θεμα με τα notifications οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο με κλειστη οθονη για 10 λεπτα. Πως μπορω να το κανω να λαμβανει τις ειδοποιησεις ακομα και αν το κινητο ειναι κλειδωμενο με κλειστη οθονη για παντα οριο χρονου. Επισης γιατι δεν με αφηνει να μεταφερω στην microsd σχεδον καμια εφαρμογη? Ειναι δυσκολο να το κανω ρουτ και αν το κανω θα κερδισω τιποτα? Καμια βοήθεια κάποιος βρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Όσοι βάλετε την 120 πείτε μας αν βλέπετε κάποιες διαφορές! Εμένα κατεβαίνει ακόμα είναι στο 80℅ Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIS29 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μέσω κινητού βγήκε η 120!!! Εγώ δεν είδα τρελές διαφορές 104 σε 120 ίσως καλύτερη αναγνώριση του δακτυλικού αλλά μπορεί να ειναι ιδέα μου. Αυτό που είδα είναι ότι η κάρτα ήχου είναι σαν του P9 γι'αυτό ίσως και η πολλή Καλή απόδοση σαν mp3 με ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μέσω κινητού βγήκε η 120!!! Εγώ δεν είδα τρελές διαφορές 104 σε 120 ίσως καλύτερη αναγνώριση του δακτυλικού αλλά μπορεί να ειναι ιδέα μου. Αυτό που είδα είναι ότι η κάρτα ήχου είναι σαν του P9 γι'αυτό ίσως και η πολλή Καλή απόδοση σαν mp3 με ακουστικά. Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να δεις και να μας πεις αν έχει μπει η νυχτερινή λήψη στην κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αντιπροσωπεια /service,εχει κανεις εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts