evago Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά στην σελφιε καμερα εχει μεγαλη διαφορά στις φωτογραφίες το flash της οθονης απο ένα front fasing flash κάποιου άλλου κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτή φθείρεται με τον χρόνο; Επειδή ποτε δεν βαζω, γι' αυτό ρωταω. Τα προσέχω πολύ. Αυτην τη φορα θα την κρατησω, ανα πάσα στιγμή όμως μπορώ να τη βγάλω εαν θελήσω, σωστα; Ναι όποτε θες τη βγάζεις. Αν εισαι προσεκτικός όπως λες και ειναι καλή η ποιότητα της δε νομίζω να πάθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Φυσικα σε αυτη τη τιμη που είναι τώρα στις γνωστές αλυσίδες είναι πρόκληση ! Παρόλο που σκεφτόμουν να πάρω την έκδοση με τα 3 GB (single sim) .. Στα 194 € .. Που το εχουν αυτη τη στιγμη , Μια χαρα ή μάλλον, 2 χαρές ... :p είναι και με τα 2 GB !! Το πρώτο λοιπόν Huawei στη οικογένεια έχει παραγγελθεί - κλειστεί , σε χρώμα λευκό (αυτο ήθελε το εταιρο ήμισυ ) οπότε Τετάρτη ή Πέμπτη θα το έχουμε. Δυο ερωτήσεις : Εάν το έχετε πάρει απο τις γνωστές μεγαλες αλυσίδες ( public , γερμανο , κωτσοβολο,) Έχει μέσα ζελατινα στη συσκευασία ; Και επίσης λογικά δεν είναι με branded κινητής τηλεφωνίας ; Παρεμπιπτόντως Πόλυ καλο το hands on του Μy Phone για το συγκεκριμένο κινητο. Διαβάστε το όσοι τυχόν δε το έχετε δει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Φυσικα σε αυτη τη τιμη που είναι τώρα στις γνωστές αλυσίδες είναι πρόκληση ! Παρόλο που σκεφτόμουν να πάρω την έκδοση με τα 3 GB (single sim) .. Στα 194 € .. Που το εχουν αυτη τη στιγμη , Μια χαρα ή μάλλον, 2 χαρές ... :p είναι και με τα 2 GB !! Το πρώτο λοιπόν Huawei στη οικογένεια έχει παραγγελθεί - κλειστεί , σε χρώμα λευκό (αυτο ήθελε το εταιρο ήμισυ ) οπότε Τετάρτη ή Πέμπτη θα το έχουμε. Δυο ερωτήσεις : Εάν το έχετε πάρει απο τις γνωστές μεγαλες αλυσίδες ( public , γερμανο , κωτσοβολο,) Έχει μέσα ζελατινα στη συσκευασία ; Και επίσης λογικά δεν είναι με branded κινητής τηλεφωνίας ; Παρεμπιπτόντως Πόλυ καλο το hands on του Μy Phone για το συγκεκριμένο κινητο. Διαβάστε το όσοι τυχόν δε το έχετε δει.. Φίλε μου, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! Εχω μείνει έκπληκτος! 1. Το αγόρασα στα 194 από Public 2. Nαι, είχε ζελατίνα, πολύ καλά περασμένη 3. ΔΕΝ είναι branded. Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγο! :) Led notification για εισερχόμενα μηνύματα, mails, αναπάντητες έχει; Επίσης δεν μπορώ να βρω αν απενεργοποιείται η οθόνη με τον fingerprint sensor, απ' ο,τι ειδα μπορεις να την ενεργοποιεις με αυτόν και ειναι πολύ καλό. Αν υπάρχει όμως τρόπος να γίνεται και χωρίς εφαρμογες τύπου screen off καλό θα ήταν να τον μάθουμε. Edited July 11, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Φίλε μου, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! Εχω μείνει έκπληκτος! 1. Το αγόρασα στα 194 από Public 2. Nαι, είχε ζελατίνα, πολύ καλά περασμένη 3. ΔΕΝ είναι branded. Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγο! :) Led notification για εισερχόμενα μηνύματα, mails, αναπάντητες έχει; Επίσης δεν μπορώ να βρω αν απενεργοποιείται η οθόνη με τον fingerprint sensor, απ' ο,τι ειδα μπορεις να την ενεργοποιεις με αυτόν και ειναι πολύ καλό. Αν υπάρχει όμως τρόπος να γίνεται και χωρίς εφαρμογες τύπου screen off καλό θα ήταν να τον μάθουμε. Ναι έχει πάνω δεξιά Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ωραία φίλε μου, την κράτησες τη ζελατίνα ή την έβγαλες; την εχω ,ειναι πιο καλη απο αυτη που φορουσε " μαμα" το P8 lite ,φαινεται πολυ καλη ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 To πήρα και γω από Κώτσο - unbranded είναι, δίκαρτο. Όντως σε αυτή την τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ευχαριστω. Παίδες.. Ολοι λενε τα καλυτερα παντως .. Για το κινητο !! Τι να πω ...μπραβο στους Κινέζους...(και οχι μονο για την Huawei...αλλα για ολες τις αλλες Γνωστες κινεζικες εταιρειες... ) Κορεατες το νου σας... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Όταν η φόρτιση φτάσει στο 100% το πράσινο λεντάκι σβήνει ή παραμένει ανοιχτό μέχρι να το βγάλεις από τον φορτιστή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μπορουμε να κανουμε κάποια εκτιμηση για το ποσο γρηγορα θα πεσει η τιμη της έκδοσης με τα 3GB? Επειδη τα 194€ του "μικρου" ειναι γαργαλιστικά. Εχω περιθώριο για 2-3 μηνες ακομα αναμονη αλλα το iphonακι 3GS μετα απο 6+ χρονια παρακαλάει για αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όταν η φόρτιση φτάσει στο 100% το πράσινο λεντάκι σβήνει ή παραμένει ανοιχτό μέχρι να το βγάλεις από τον φορτιστή; Παραμένει ανοικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τελικά κατάφερε κανείς να ενεργοποιήσει το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της winbank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πώς απενεργοποιείται η "στιγμιαία" δόνηση στην έναρξη και στο τέλος μιας κλήσης; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παιδιά τελικά η εκδοση με dualsim ,λειτουργει κανονικά και μπορω να κάνω χρήση δυο καρτών χωρίς πρόβλημα? Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έχει απλό γυαλί μπροστά ή κάποιο gorilla glass? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 To πήρα και γω από Κώτσο - unbranded είναι, δίκαρτο. Όντως σε αυτή την τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Δίκαρτο και ενεργό και κατά την κλήση?Η μόνο στην αναμονή? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Για το θέμα της στιγμιαίας δόνησης στην αρχή και στον τερματισμό της κλήσης επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Αν το έχετε καταφέρει με κάποιον τρόπο, θα ήθελα να τον μάθω. :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παιδιά τελικά η εκδοση με dualsim ,λειτουργει κανονικά και μπορω να κάνω χρήση δυο καρτών χωρίς πρόβλημα? Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά παίζουν και οι δύο κάρτες, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τα τρία εικονικά πλήκτρα είναι φωτιζομενα ; κάτω κάτω. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τα τρία εικονικά πλήκτρα είναι φωτιζομενα ; κάτω κάτω. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα πλήκτρα είναι on-screen Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Γνωρίζεται εάν έχει 2.5D οθόνη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 καλησπερα παιδες!το παρηγγειλα κ εγω σημερα σε μαυρο απο κωτσοβολο με 194 ευρω!!!!!!παρασκευη θα το εχω και φυσικα οτι απορια εχω θα σας ενοχλησω!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Σημερα αγορασα το δικαρτο,ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το p8 lite.Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει το "διπλο αγγιγμα" (double tap).Εχει εκδοση λογισμικου b104. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 δαχτυλικο αποτύπωμα για την πειραιως δεν νομιζω να γινεται, δεν μπορεσα να το κανω. Κατεβασα την εφαρμογη open camera και ειδα ότι τραβάει βίντεο 4κ τσεκάρετε το και εσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έχει ορίσει κανένας σας τον nova ως default launcher ; Ενώ τον έχω κατεβάσει και εγκαταστησει, δεν μπορώ να τον ορισω... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts