papafigos84 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Θελω να το παρω αλλα σε πολλα reviews μιλανε για σοβαρα θεματα της οθονης. Οτι για 1080p εχει χαμηλη ευκρινεια και οτι παρουσιαζει διαφορες γραμμες με χαμηλη φωτεινοτητα. Να το παρω 'η να χτυπησω mi5s plus σαν πιο σιγουρη λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Θελω να το παρω αλλα σε πολλα reviews μιλανε για σοβαρα θεματα της οθονης. Οτι για 1080p εχει χαμηλη ευκρινεια και οτι παρουσιαζει διαφορες γραμμες με χαμηλη φωτεινοτητα. Να το παρω 'η να χτυπησω mi5s plus σαν πιο σιγουρη λυση; Αν δεν το έγραφες δεν θα το έψαχνα, γιατί δεν ειχα ακούσει κατι παρόμοιο για την οθόνη του mi note 2, αλλά κάποια προβλήματα με γραμμές στην οθονη σε ξενο φόρουμ που ειδα ειχαν να κανουν με την fake rom που ερχόταν το κινητό, απ την αλλη ξερω ότι γενικά οι amoled μπορει να δημιουργήσουν κάποιο θεμα στην ψηλή φωτεινότητα τεσπα θα το δω οταν με το καλο παραλάβω. Για το mi5s plus σαν κάτοχος μονο τα καλύτερα εχω να πω απίστευτη μπαταρία η κάμερα προσωπικα με ικανοποιεί και κανενα κολλημα με την τελευταία ελληνική stable, γενικα ιδια χαρακτηριστικά με το mi note 2 έχουν αλλα σαν design καλυτερο το note. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Αν δεν το έγραφες δεν θα το έψαχνα, γιατί δεν ειχα ακούσει κατι παρόμοιο για την οθόνη του mi note 2, αλλά κάποια προβλήματα με γραμμές στην οθονη σε ξενο φόρουμ που ειδα ειχαν να κανουν με την fake rom που ερχόταν το κινητό, απ την αλλη ξερω ότι γενικά οι amoled μπορει να δημιουργήσουν κάποιο θεμα στην ψηλή φωτεινότητα τεσπα θα το δω οταν με το καλο παραλάβω. Για το mi5s plus σαν κάτοχος μονο τα καλύτερα εχω να πω απίστευτη μπαταρία η κάμερα προσωπικα με ικανοποιεί και κανενα κολλημα με την τελευταία ελληνική stable, γενικα ιδια χαρακτηριστικά με το mi note 2 έχουν αλλα σαν design καλυτερο το note. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kι εγω με το design εχω κολλησει. Πολυ ομορφο το note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 (edited) @mamutsis. Μηπως η δικια σου παραγγελια εφυγε απο Banggood? Γιατι η δικια μου ειναι ακομα κολλημενη. edit : Τελικά έφυγε το πρωϊ. Edited July 14, 2017 by jobous Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Θελω να το παρω αλλα σε πολλα reviews μιλανε για σοβαρα θεματα της οθονης. Στο εξωτερικο οντως εχουν πει για περιπτωσεις με προβληματα στην οθονη. Βεβαια ισως να ηταν προβληματα στις πρωτες παρτιδες. Εδω στο φορουμ παντως δεν εχει γραφτει καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Καλημερα , απο banggood τα πηρατε με priority direct? Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ναι με priority. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Παιδιά ξέρετε πως αγοράζουμε από geekbuying? Έχει αντίστοιχο τρόπο αποστολής με το priority line του banggood? Ψήνομαι πολύ να το πάρω το global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Γνωρίζετε αν το 4/64 βγαίνει σε global έκδοση; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Nop. Μία είναι η global εκδοση (6/128). Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Φημες λενε οτι θα βγει global με 6/64 Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelorth Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Εφυγε σημερα και η δικια μου παραγγελια (που ειχε γινει 19/7) απο Banggoοd με priority direct.... ελπιζω να μην προκυψουν τιποτα θεματα με το τελωνειο. Οι υπολοιποι που παρηγγειλαν απο το ιδιο μαγαζι, περιπου ποσες μερες εκαναν να παραλαβουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Εγω αγορασα ενα android box απο το banggood με priority direct και απο την Κινα εφτασε στην Ελλαδα σε 5 μερες. Oμως απο τα Ελτα ανοιξαν τον σακο μετα απο μια βδομαδα. Γενικα αν διαβασεις και στο θεμα Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 τα Ελτα εχουμε μεγαλες καθυστερησεις. Εγω θα παραλαβω σημερα το android box μετα απο συνολικα 25 μερες, ομως αν διαβασεις και στο θεμα αλλοι περιμεναν κανα μηνα μονο για να ανοιξουν τον σακο εδω στην Ελλαδα. Εννοειται οτι δεν περασε τελωνειο το δεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Εγω αγορασα ενα android box απο το banggood με priority direct και απο την Κινα εφτασε στην Ελλαδα σε 5 μερες. Oμως απο τα Ελτα ανοιξαν τον σακο μετα απο μια βδομαδα. Γενικα αν διαβασεις και στο θεμα Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 τα Ελτα εχουμε μεγαλες καθυστερησεις. Εγω θα παραλαβω σημερα το android box μετα απο συνολικα 25 μερες, ομως αν διαβασεις και στο θεμα αλλοι περιμεναν κανα μηνα μονο για να ανοιξουν τον σακο εδω στην Ελλαδα. Εννοειται οτι δεν περασε τελωνειο το δεμα. Αυτό το πράγμα να πληρώνεις παραπάνω για priority direct και τελικά να παραλαμβάνεις τόσο αργά (λες και είχες παραγγείλει απλό ταχυδρομείο χωρίς tracking) εξαιτίας του...δουλευταρά έλληνα δημόσιου υπαλλήλου:mad: με ξεπερνάει!!! ΥΓ τελικά το priority direct εξασφαλίζει την αποφυγή τελωνείου 100%??? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 ΥΓ τελικά το priority direct εξασφαλίζει την αποφυγή τελωνείου 100%??? Στο tracking number δειχνει οτι το δεμα ειχε φυγει απο Ολλανδια στις 4 του μηνα ενω στην πραγματικοτητα ειχε φυγει απο Κινα στις 30/6 . Αρα στο site των Ελτα δειχνει οτι ερχεται απο Ολλανδια και στο δεμα πανω γραφει (λογικα γιατι αυριο θα το παραλαβει φιλος μου για να το δω και εγω) μονο την διευθυνση αποστολης και την διευθυνση επιστροφης στην Ολλανδια. Λογικα δεν εχουν πατημα για να περασει απο τελωνειο αλλα εστω και 1% μπορει να γινει η στραβη . :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 @pelorth : Παραγγελία 12/07 , έφυγε απο Banggood 14/07 , Ολλανδία 18/07 και άμεση αναχώρηση και ακόμα το περιμένω Ελλάδα. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelorth Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 @pelorth : Παραγγελία 12/07 , έφυγε απο Banggood 14/07 , Ολλανδία 18/07 και άμεση αναχώρηση και ακόμα το περιμένω Ελλάδα. με priority direct? ακομα στο εμφανιζει Ολλανδια ή transit? που ειναι οι παλιες καλες εποχες που παραγγελναμε με απλο ταχυδρομειο και σε 2-3 εβδομαδες ειχαμε παραλαβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ναι με PDM είναι η αποστολή. Transit είναι στο δρομο για Ελλάδα. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 και στο δεμα πανω γραφει (λογικα γιατι αυριο θα το παραλαβει φιλος μου για να το δω και εγω) μονο την διευθυνση αποστολης και την διευθυνση επιστροφης στην Ολλανδια. Επιβεβαιωνω οτι ετσι ειναι τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_ttg Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Καλησπέρα, Αν θέλει κάποιος για άμεση αγορά το 4/64 ολοκαίνουργιο στέλνει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ! Παράθεση Στάλθηκε από MiNote 2 μου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Παιδια καλησπερα... Ειναι εύκολο να δει κάποιος στο playstore αν δινει διαθέσιμο το dungeon hunter 5 για κατέβασμα στην συσκευή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά, ποια είναι ή τελευταία global stable rom; Έχω 8.2.6.0. Αυτή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 @papafigos84 : Τελικά απο που το πήρες φίλε μου ?? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) @jobous Απο banggood ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @ampelift Οχι δεν το εχει Edited August 7, 2017 by papafigos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Να σε ρωτήσω πότε έφυγε απο Banggood και πότε σου ήρθε ?? Γιατί εμείς ακόμα το περιμένουμε απο την προσφορά που είχε στα μέσα του Ιουλίου.... Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts