Jump to content

xristos_ttg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristos_ttg

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

xristos_ttg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδια. Έκανα μία κατάθεση 7€ στον λογαριασμό μου Skrill για να τα χρησιμοποιούσα σε ένα σάιτ (για στοίχημα). Τελικά όμως το σάιτ δεν μου επιτρέπει την κατάθεση με Skrill. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βγάλω από το Skrill ? Αλλιώς τι αλλά σάιτ δέχονται πληρωμή με Skrill? Ευχαριστώ!
  2. Καλή ιδέα. Ευχαριστώ!! Αν κάποιος χρειάζεται ολοκαίνουργιες θήκες για το Redmi note 2, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ! http://imgur.com/a/GWUeK http://imgur.com/a/FZ0hU http://imgur.com/a/xNWog
  3. Μάλλον επειδή είναι αγιασμένο δεν σου περνάει τις αναβαθμίσεις...
  4. Καλησπέρα παιδιά, Είχα παραγγείλει δυο θήκες από ενα κινεζομαγαζο για το Mi note 2 αλλα ο κινέζους μπερδεύτηκε και μου έστειλε για το redmi note 2. Αν κάποιος χρειάζεται θήκες για το Redmi note 2 ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα, Αν θέλει κάποιος για άμεση αγορά το 4/64 ολοκαίνουργιο στέλνει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!
  6. Ναι μαζί με θήκη. Εμένα μου πιάνει μια χαρά.
  7. @jstamato Θήκη: Εγώ πήρα την αυθεντική flip case της Xiaomi που ειναι δερμάτινη αλλα και λίγο ακριβή. Την βρήκα εδώ: http://www.yeso521.com/original-xiaomi-note-2-leather-case-black.html Την χρησιμοποιώ 1 μήνα τωρα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Γυαλί: Πήρα από το ebay αυτό: http://www.ebay.com/itm/3D-Curved-Full-Cover-For-XIAOMI-MI-NOTE-2-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film/142168167186?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Μου βγήκε μια χαρά, πολυ εύκολο στην τοποθέτηση και δεν είχα γενικά κανένα πρόβλημα... ειδικά για 4€ αξίζει τα λεφτά του.
  8. Χαχαχαχα αυτά ειναι! Να δω κανένα κορόιδο να το πάρει στα 700€ να γελάμε!! :lol::D
  9. Ευχαριστώ!! Δεν μπορούσα να το βρω για κάποιον λόγω..
  10. Παιδιά ξερει κανείς που θα βρω το twrp του mi note 2 για να περάσω την ελληνική rom ?? Έχω ψάξει παντού αλλά δεν υπάρχει.
  11. Οκ.δεν το ήξερα. Θα το προσέχω από εδώ και πέρα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ που το δουλεύω 3 ημέρες τώρα: η φωτεινότητα είναι αρκετά προς πολύ καλή κάτω απο τον ήλιο, αλλά έχω παρατηρήσει ότι αν είσαι κάτω από τον ήλιο με 4G (πχ.μεσα στο λεωφορείο) το κινητό ανεβάζει θερμοκρασίες άνετα... (Μέσα σε 15λεπτα μου πήγε 45°C σήμερα). Ένα πολύ μικρό αρνητικό είναι ότι θα ήθελα η χαμηλή φωτεινότητα να πηγαίνει και πιο χαμηλά για το βράδυ..Είναι κάπως φωτεινή η οθόνη όταν είσαι σε σκοτεινό δωμάτιο. Αυτά!
  12. Εγώ μπαίνω μόνο από κινητό οπότε δεν έχω άλλο τρόπο.. αλλά δεν μου φαίνεται ότι γεμίζει χώρο έτσι όπως το βλέπω.. εμένα μου είναι κρυμμένες και για να τις δω πατάω "εμφάνιση εικόνας". Σε pc δεν ξέρω πως φαίνεται βέβαια.. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ! Από GearBest σε προσφορά που έβγαλε το kimovil.com στα 365€ τελικη (για το 4/64 gb)
  13. Και μία ερώτηση ακόμα, αυτό θεωρήται "quick charging 3.0" ;; Δεν κατάλαβα και τόσο γρήγορη φόρτιση... http://i.imgur.com/4mO2G96.jpg
  14. Ευχαριστώ για το λινκ ;) Παρέλαβα χθες το κινητό 4/64. Πραγματικά εντυπωσιασμένος από εμφάνιση και επιδόσεις. http://i.imgur.com/rxELLrK.png http://i.imgur.com/Gb5wWWW.png Μου ήρθε με Miui Global stable 8.2.3.0 Να μείνω με αυτήν ή να αλλάξω? Η ελληνική αξίζει ή θα έχω πρόβλημα με την μπαταρία? Στην σελίδα της xiaomi με τις ρομ, γιατί δεν έχει την global stable αλλά μόνο την developer?
  15. Μπορείς να στείλεις λινκ?
×
×
  • Create New...