taliban Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Καλησπέρα σας Μια ερώτηση , τι διαφορά έχει η global με την μη global version ? Μετά τις 12 λέμε καλησπέρα :) Λογικά δεν θα υποστηρίζει όλες τις μπάντες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Μετά τις 12 λέμε καλησπέρα :) Λογικά δεν θα υποστηρίζει όλες τις μπάντες Απο οτι καταλαβαινω μαλλον μονο η μεγαλη εκδοση θα υποστηρίζει ολες τις μπαντες.κακο αυτο!! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Xiaomi says the Note 2 features global LTE support for a total of 37 LTE bands supported. To παραθετω απο το http://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-note-2-specs-features-price-release-724239/ οπου δειχνει την μπαντα 850.. το αρνητικο ειναι οτι το Global ειναι το πιο ακριβο... Edited October 25, 2016 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Xiaomi Mi Note 2 Unboxing, Hands On, Review https://www.youtube.com/watch?v=Uc0TRV6Jmbg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Xiaomi Mi Note 2: Επίσημο το νέο «θηρίο» της Κίνας με Edge οθόνη & 6GB RAM Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ενα πολυ καλο hands on με συγκριτικες φωτογραφίες... https://youtu.be/MLXAbYu90JE Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Και αλλο ενα καλύτερό https://youtu.be/NMunKXr1l20 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-Xiaomi-Note-2-6GB-128GB-Smartphone---Jet-Black-373530.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMCAH_holiday_20161027 Ψιλοακριβούτσικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-Xiaomi-Note-2-6GB-128GB-Smartphone---Jet-Black-373530.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMCAH_holiday_20161027 Ψιλοακριβούτσικο... Καλα ειναι....στο oppomart και vickmall περναει κατα πολυ τα 600 δολαρια... Βασικα σε αναμονη αναλυτικων reviews για την καμερα...απο αυτα που εχω λιγο δει μαλλον μιλαμε γισ μαπα το καρπούζι σε σχεσει με s7 EDGE, iPhone 7 plus και LG v20... Για να δουμε .... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Πολυ ακριβη η global version για την ωρα.εαν κοστιζει 600+ γτ καποιος να μην προτιμήσει το s7 edge.Να ξεκαθαρίσω πως δεν ειμαι Samsung boy,ποτε δεν ειχα.και mi note 2 το περιμενα πως και πως.απλα κανω τον δικηγόρο του διαβολου για να μην παρεξηγηθώ παιδια. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Θα πεσει η τιμη του. Φυσικα σε αυτα τα χρηματα επιλεγεις καποιο αλλο! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Θα πεσει η τιμη του. Φυσικα σε αυτα τα χρηματα επιλεγεις καποιο αλλο! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αν η καμερα του ειναι σε επιπεδα εστω Huawei p9 plus και η μπαταρια του με 4070mAb δινει το αναμενομενο τοτε εσε συνδυασμο με τα υπολοιπα χαρακτιριστηκα του φυσικα και επιλεγεις αυτο....αλλα χλωμο το βλεπω...τα πρωτα δειγματα δειχνουν μια καμερα χωρις image satbilization με 23 ανυπαρκτα megapixels....οποτε αυτο και μονο σε επιστρεφει πισω στην ασφαλεια του s7 edge.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αν η καμερα του ειναι σε επιπεδα εστω Huawei p9 plus και η μπαταρια του με 4070mAb δινει το αναμενομενο τοτε εσε συνδυασμο με τα υπολοιπα χαρακτιριστηκα του φυσικα και επιλεγεις αυτο....αλλα χλωμο το βλεπω...τα πρωτα δειγματα δειχνουν μια καμερα χωρις image satbilization με 23 ανυπαρκτα megapixels....οποτε αυτο και μονο σε επιστρεφει πισω στην ασφαλεια του s7 edge.... Δυστυχώς οι Κινέζοι πετάνε χαρταετο στον τομέα κάμερα. Αν πας από edge εκεί, απλά θα ξενερωσεις. Με αυτό το φακό δεν πάει πουθενά (ακομα και ο imx378 του 5s είναι πίσω με το software της xiaomi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Και εγω πιστεύω οτι θα πεσει η τιμη του λόγω οτι το mix ειναι αυτο που εκλεψε τις εντυπωσεις και οχι το note2.Γνωμη μου παντα.Ολοι εχουν στραφεί στο Mix,νιώθω οτι το note περασε απαρατήρητο. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggosdk Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Καλησπερα παιδια! Αρχικα αν ειμαι σε λαθος φακελο αν ειναι ευκολο μετακινηστε το και με συγχωρειτε. Λοιπον, περσυ 6/11 αγορασα ενα redmi note 2 απο vickmall. ολα μια χαρα μεχρι το καλοκαιρι, οπου το κινητο σταματησε να φορτιζει κι οταν το εβαζα στον φορτιστη ζεματαγε το καλωδιο. το εστειλα λοιπον στην vickmall, αυτοι στην xiaomi και μου αλλαξαν το φις στο κινητο. Μου το εστειλαν πισω και απο την πρωτη μερα οταν φορτιζε το κινητο, μολις εφτανε 90+ % σε καποια φαση κλεινει το κινητο. τους εστειλα μυνημα λοιπον και καταληξαμε να τους λεω οτι θα επρεπε να μου την αντικαταστησουν σαν vickmall, αφου η xiaomi μετα τις 3 φορες κανει αντικατασταση. Η απαντηση τους ειναι οτι εφταιγα εγω γιατι δεν τους ειπα ακριβως το προβλημα, ενω δεν το εκανε πριν, κι επειδη τους ειπα οτι το χρειαζομαι στην δουλεια μου και δεν μπορω να μεινω παλι 2 μηνες χωρις κινητο, μου ειπαν να παρω απο την χωρα μου ενα και να βιαστω γιατι οπου να'ναι ληγει η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Από τον τρόπο που γράφεις είμαι σίγουρος ότι τους έγραψες το πρόβλημα σου άλλαντάλων... Ειδικά αυτό το ότι το καλώδιο σου ζεματάει, πολύ πετυχημένο!!! "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Το συμπερασμα είναι το κλασσικό.. Αν σου τυχει πρόβλημα από όπου και αν το έχεις αγοράσει από Κίνα θα περιμένεις και θα περιμένεις.. Αν κάποιος βιάζεται/ ειναι το μοναδικό του κινητό είτε θα πρεπει να το χει προβλεψει και να εχει δυο κινεζικα είτε ψωνίζει από Ελλάδα αν δε μπορεί να περιμένει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 μηπως το προβλημα ειναι η πλακετα με το βυσμα φορτισης; ειναι φτηνη 3-4 ευρω. εγω την αλλαξα μονος μου, δεν ειναι δυσκολο. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 http://gr.gizchina.com/2016/11/01/xiaomi-mi-note-2-sold-out-50-seconds/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Το καλύτερο review που εχω δει μεχρι σημερα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 πολλα τα λεφτα για συσκευη χωρις φυσικο service και χωρις καλη υλοποιηση καμερας, επισης θα ηθελα 2κ LCD Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Δυστυχώς οι Κινέζοι πετάνε χαρταετο στον τομέα κάμερα. Αν πας από edge εκεί, απλά θα ξενερωσεις. Με αυτό το φακό δεν πάει πουθενά (ακομα και ο imx378 του 5s είναι πίσω με το software της xiaomi) Πίσω,χωρίς όμως τραγικές διάφορές σε σχέση με την κάμερα του s7 όπως περίμενα.και μιλάω για το mi5s πού έχω επίσης στην κατοχή μου. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Το note 7 θα ηταν το κορυφαιο κινητο!παντως μεγαλη αντιγραφη η κινεζια στο note 7 s6 edge plus! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Το note 7 θα ηταν το κορυφαιο κινητο!παντως μεγαλη αντιγραφη η κινεζια στο note 7 s6 edge plus! Mόνο θετικά βλέπω στο να δανείζεται η μία εταιρία τα καλά στοιχεία της άλλης. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η αντιγραφή και του home button. Όσο για το note 7, το τι θα ήταν είναι μια άλλη ιστορία, που σίγουρα δεν αφορά το παρόν thread & μάλλον γενικά όλο τον τεχνολογικό κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Xiaomi Mi Note 2 vs OnePlus 3 vs Samsung Galaxy S7 Edge https://www.youtube.com/watch?v=t05ES_v6010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts