duc Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλημέρα στην παρέα, Αναρωτιέμαι μετα από όσα διαβάζω εγώ το παρήγγειλα με official dev global ( ota support greek support) απο vickmall το παρέλαβα έχει Ελληνικά έκανε κ update . Δηλαδή δεν είναι καλή αυτη η ρόμ;; πρέπει να προσέξω κάτι;; Με Εκτίμηση, Παναγιώτης Παναγιώτη με αυτή το παράγγειλα κι εγώ, είναι μια χαρά rom η συγκεκριμένη, το μόνο θέμα είναι πως....... ας πούμε είναι δοκιμαστική. Δεν είναι stable, αλλά μικρό το κακό σε εμένα μια χαρά δουλεύουν όλα αυτά που θέλω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Παναγιώτη με αυτή το παράγγειλα κι εγώ, είναι μια χαρά rom η συγκεκριμένη, το μόνο θέμα είναι πως....... ας πούμε είναι δοκιμαστική. Δεν είναι stable, αλλά μικρό το κακό σε εμένα μια χαρά δουλεύουν όλα αυτά που θέλω. Αυτό παρατηρώ και γω ότι όλα δουλεύουν ρολόι! Το ότι είναι δοκιμαστική δεν είναι απαραίτητα κακό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Παιδιά καλησπέρα και από μένα. είμαι έτοιμος να παραγγείλω το ΜΙ ΜΑΧ και η μόνη μου απορία είναι το κατά πόσο ικανοποιητική είναι η ανάλυση της οθόνης. Διαβάζω σε κάποια reviews ότι είναι οκ αλλά θα προτιμούσαν QHD... Για νορμάλ χρήση είναι οκ? ευχαριστώ εκ των προτέρων Υπάρχει το huawei honor note 8, με οθόνη 2Κ, amoled, τώρα κυκλοφορει, 6,6 inches. πρέπει να είναι κορυφαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Υπάρχει το huawei honor note 8, με οθόνη 2Κ, amoled, τώρα κυκλοφορει, 6,6 inches. πρέπει να είναι κορυφαίο. http://m.banggood.com/HUAWEI-HONOR-Note-8-6_6-Inch-Fingerprint-4GB-RAM-128GB-ROM-Kirin-955-Octa-core-4G-Smartphone-p-1077943.html Άψογο αλλά λίγο μεγάλο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://m.banggood.com/HUAWEI-HONOR-Note-8-6_6-Inch-Fingerprint-4GB-RAM-128GB-ROM-Kirin-955-Octa-core-4G-Smartphone-p-1077943.html Άψογο αλλά λίγο μεγάλο. Xαχαχαχαχ προτιμώ Mi MIX !!!!!!!!!! ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Xαχαχαχαχ προτιμώ Mi MIX !!!!!!!!!! ;) Στο μέγεθος ναι προφανώς mi mix αλλά η οθόνη είναι 2k amoled οπότε είναι καλύτερη της Full hd ips. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εχω το 3/32 με official dev global ( ota support greek support) και θέλω να το ροοταρω, όχι για άλλη ρομ αλλά μόνο και μόνο να βάλω το adway για τις διαφημίσεις, πρέπει να το ξεκλειδώσω και όλα τα σχετικά η γίνετε κάποιος πιο ευκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εχω το 3/32 με official dev global ( ota support greek support) και θέλω να το ροοταρω, όχι για άλλη ρομ αλλά μόνο και μόνο να βάλω το adway για τις διαφημίσεις, πρέπει να το ξεκλειδώσω και όλα τα σχετικά η γίνετε κάποιος πιο ευκολαΠρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις το TWRP recovery και μέσω αυτού να φλασάρεις το SuperSU. Έτσι όμως θα χάσεις τα OTA updates, θα πρέπει να τα περνάς χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://m.banggood.com/HUAWEI-HONOR-Note-8-6_6-Inch-Fingerprint-4GB-RAM-128GB-ROM-Kirin-955-Octa-core-4G-Smartphone-p-1077943.html Άψογο αλλά λίγο μεγάλο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο σαιτ banggood,, αν θες κοιταξτο, γραφει στις :γλωσσα Αγγλικα , Κινεζικα (!!! δεν είναι πολυγλωσση ρομ, και είναι παραξενο! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις το TWRP recovery και μέσω αυτού να φλασάρεις το SuperSU. Έτσι όμως θα χάσεις τα OTA updates, θα πρέπει να τα περνάς χειροκίνητα. Αν θες πάντως φίλε μου να ξεκλειδωσεις μόνο κ μόνο για το adway,έχω να σου προτείνω κάτι άλλο...κατέβασε από το playstore τον browser yandex κ για μπλοκάρισμα διαφημίσεων το adguard(χωρίς ρουτ).Θα παθεις πλάκα με την ταχύτητα κ την σταθερότητα κ πως συνεργαζονται αυτές οι δυο εφαρμογές ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σορι για τον χρήστη taxidriver πήγαινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Το μονο προβλημα οτι το adguard πινει τη μπαταρια. Το εχω κι εγω γιατι δεν εχω ροοτ και κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 καλημερα.επειδη εχω αρχισει κ μπερδευομαι με τις εκδοσεις .βασικα θελω να παραγγειλω το απλο μοντελο 2-16gb και ψαχνοντας πως θα το ξεκλειδωσω βλεπω πως δεν υπαρχουν πουθενα rom γι αυτο το μοντελο.γνωριζει καποιος αν παιρνει τις ιδιες ρομ με το μοντελο με τα 3 gb μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 καλημερα.επειδη εχω αρχισει κ μπερδευομαι με τις εκδοσεις .βασικα θελω να παραγγειλω το απλο μοντελο 2-16gb και ψαχνοντας πως θα το ξεκλειδωσω βλεπω πως δεν υπαρχουν πουθενα rom γι αυτο το μοντελο.γνωριζει καποιος αν παιρνει τις ιδιες ρομ με το μοντελο με τα 3 gb μνημη? Καλύτερα να πάρεις το 3/32GB μοντέλο...Είναι πιο Future Proof για το μέλλον και η διαφορά στην τιμή είναι μικρή, λιγότερο από 10% για 50% αύξηση στην RAM και 100% αύξηση στον αποθηκευτικό χώρο(καταχρηστικά ROM, γιατί ROM=Read Only Memory). Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Παιδια καλησπερα. Ενδιαφερομαι για την αγορα του 3/64. Η ερωτηση ειναι η εξης. Υποατηριζει πληρως τα Ελληνικα? Και μια ερωτηση ακομα. Για το mi mix εχουν πει οτι η καμερα του ειναι χαλια. Το ειδα και σε ενα βιντεο στο youtube. Το mi mix φοραει ιδια καμερα με το mi max? Οσοι το κατεχετε αναφερετε αποψη για την καμερα του. Ευχαριστω. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Παιδια καλησπερα. Ενδιαφερομαι για την αγορα του 3/64. Η ερωτηση ειναι η εξης. Υποατηριζει πληρως τα Ελληνικα? Και μια ερωτηση ακομα. Για το mi mix εχουν πει οτι η καμερα του ειναι χαλια. Το ειδα και σε ενα βιντεο στο youtube. Το mi mix φοραει ιδια καμερα με το mi max? Οσοι το κατεχετε αναφερετε αποψη για την καμερα του. Ευχαριστω. Αγαπητέ η κάμερα δεν είναι αντίστοιχει των προσδοκιών που σου δίνει την εντύπωση ότι έχει εν ολίγης δεν είναι χάλια αλλά δεν έχει την καλύτερη ποιότητα! ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έκανε κανένας update στην 6.10.27?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 .... έκανε κανένας update στην 6.10.27?? Ναι εγώ την έκανα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Εχω την china stable 8.0.1. stable και ηρθε αναβαθμιση στην 8.1.1. nightly ...τι σημαινει αυτο; Να την κανω η θα έχει χειροτερη μπαταρια λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εχω την china stable 8.0.1. stable και ηρθε αναβαθμιση στην 8.1.1. nightly ...τι σημαινει αυτο; Να την κανω η θα έχει χειροτερη μπαταρια λετε;Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία κάποιας rom, η xiaomi δίνει αναβάθμιση σε κάποια τυχαία άτομα ώστε να δοκιμαστεί. Εάν δεν υπάρξουν σοβαρά προβλήματα, μετά από λίγες ημέρες δίνει την αναβάθμιση και σε όλους τους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Αν καποιος απο τη παρεα των Mi Max ενδιαφερεται να αρπαξει καλωδιο φορτισης, ας δει αυτο μιας και το δινω. Ειναι δοκιμασμενο στο δικο μου Mi Max και για fast charge. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=443298 Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδια,δεν υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισουμε τη καμερα να βγαζει καπως καλυτερες φωτο τη νυχτα με χαμηλο φωτισμο,οπως και βιντεο??Αν υπαρχει,γιατι ειναι κριμα τετοιο μηχανημα να βγαζει τη νυχτα ψιλοχαλια φωτο και βιντεο... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbougiouklis Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Παρέλαβα σήμερα το prime (4/128) και φοράει την MIUI GLOBAL 7.3 / STABLE 7.3.14.0.0 (MBDCNDE) η οποία είχε Ελληνικά. Είναι official ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δεν είναι official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Παιδιά έχω πρόβλημα με το viber... Δεν μπορώ να κάνω ούτε κλήσεις ούτε video... Έχει αντιμετωοισει κανένας το ίδιο πρόβλημα? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 MIUI GLOBAL 7.3 / STABLE 7.3.15.0.0 (MBDCNDC) εμένα ήρθε με αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 MIUI GLOBAL 7.3 / STABLE 7.3.15.0.0 (MBDCNDC) εμένα ήρθε με αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Ξέρει κανείς γιατί; Γιατι ειναι ανεπισημη αυτη. Οτι τελειωνει σε δυο μηδενικα ειναι multilanguage. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts