spiross4 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Ψάξε για Zegoe ή Helvetical. ευχαριστω πολυ φιλε μου...μου δουλεψε το zegoe, κατεβασα ενα αρχειο zip με 100 fonts (πιστευω θα δουλευουν και τα αλλα) το κατεβασα απο το en.miui.com και το εκανα import...και ολα καλα! Edited September 13, 2016 by spiross4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τοσο εχει και στο geek. 284€ σημερα. Το θεμα ειναι αν και ποτε θα βγαλουν international version με b20. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ασε κάθε μερα κοιτάω. Η πλάκα είναι οτι στο geek εχουν μία φωτογραφία με την στάμπα international κλπ. Είναι η ίδια στάμπα που έχουν τα άλλα 2 κινητά της Xiaomi που έχουν b20 αλλά δεν... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φυσικα και υποστηριζει τις μπαντες 4G στην Ελλαδα, πλην της Β20 (800αρα) της Wind .... Μην λέμε οτι θέλουμε.. Εδω στην Κρήτη η Vodafone εκτός απο την wind έχει ΜΟΝΟ 800 εκτός κέντρων πόλεως. Οτι καινούργια μπήκε ειναι ΜΟΝΟ 800. Ο χάρτης της voda δεν εχει ενημερωθεί, κοίτα της wind που έχει βαφτεί το νησί μπλε, ε άλλο τόσο κόκκινο ΜΟΝΟ ΜΕ 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ασε κάθε μερα κοιτάω. Η πλάκα είναι οτι στο geek εχουν μία φωτογραφία με την στάμπα international κλπ. Είναι η ίδια στάμπα που έχουν τα άλλα 2 κινητά της Xiaomi που έχουν b20 αλλά δεν... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην λέμε οτι θέλουμε.. Εδω στην Κρήτη η Vodafone εκτός απο την wind έχει ΜΟΝΟ 800 εκτός κέντρων πόλεως. Οτι καινούργια μπήκε ειναι ΜΟΝΟ 800. Ο χάρτης της voda δεν εχει ενημερωθεί, κοίτα της wind που έχει βαφτεί το νησί μπλε, ε άλλο τόσο κόκκινο ΜΟΝΟ ΜΕ 800. Ισχύει αυτό που λες για Κρητη, το παρατήρησα κι εγώ όταν πήγα το καλοκαίρι και είχα εκτός πόλεων E! Παντως δεν νομίζω να βγάλει έκδοση με 800αρα, θα την είχε βγάλει τόσο καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Ασε κάθε μερα κοιτάω. Η πλάκα είναι οτι στο geek εχουν μία φωτογραφία με την στάμπα international κλπ. Είναι η ίδια στάμπα που έχουν τα άλλα 2 κινητά της Xiaomi που έχουν b20 αλλά δεν... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην λέμε οτι θέλουμε.. Εδω στην Κρήτη η Vodafone εκτός απο την wind έχει ΜΟΝΟ 800 εκτός κέντρων πόλεως. Οτι καινούργια μπήκε ειναι ΜΟΝΟ 800. Ο χάρτης της voda δεν εχει ενημερωθεί, κοίτα της wind που έχει βαφτεί το νησί μπλε, ε άλλο τόσο κόκκινο ΜΟΝΟ ΜΕ 800. Η Cosmote σε τι παιζει ; γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι παιζει το 4g Επισης τελικα φορτιζει γρηγορα το 3/64 ; υποστηριζεται το quick charge η οχι; Edited September 14, 2016 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Η Cosmote σε τι παίζει ; γιατί ρώτησα και μου είπαν ότι παίζει το 4g .............. Εδω τα περί δικτυων eett.gr και εδω ενα site για ελεγχο της συμβατοτητας της συσκευης που ενδιαφερεστε με τα ελληνικα δικτυα willmyphonework.net :D Edited September 14, 2016 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Θέλω να κοτσάρω ένα μαγνητάκι πάνω στην nillkin για να δουλεύει το smart cover. Δεν νομίζω να έχει θέμα το κινητό; Έτσι κι αλλιώς και οι original xiaomi θήκες κάτι ανάλογο θα έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 37% 5 .15 sot 2.30 ομιλια Καλα ειναι... Εχεις και πολυ ωρα ομιλια στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Χαιρετώ! Έχει η συσκευή κάποιο περιορισμό στον διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές (πχ το galaxy s4 δίνει μόνο δυο gb και ας είναι 16); αβ ισχύει είναι deal breaker αλλιώς η συσκευή είναι κορυφαία κ με απίστευτη τιμή ακόμα κ για το 128αρι. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Δεν έχει περιορισμό, η εσωτερική μνήμη είναι ενιαία για αρχεία και εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπέρα μόλις το παρήγγειλα και εγώ και θέλω να ρωτήσω σε όσους το έχουν πάρει που το βάζετε ρε παιδιά όταν βγαίνετε έξω ? προσπαθώ να βρω κάποιο τσαντάκι αλλά όλα είναι για ποιο μικρά τηλέφωνα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Εγώ στην τσέπη το βάζω, δεν κουβαλάω τσαντάκι. Προεξέχει περίπου 1 εκατοστό αλλά χωράει χωρίς πρόβλημα, τουλάχιστον στα δικά μου ρούχα. Αν θέλω να κάτσω το βγάζω από την τσέπη γιατί δεν νιώθω και πολύ άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Δεν έχει περιορισμό, η εσωτερική μνήμη είναι ενιαία για αρχεία και εφαρμογές Τέλεια! Ευχαριστώ :) Είναι πολύ δυνατή υποψηφιότητα αν τελικά δεν με τρομάξει το μέγεθος της οθόνης. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ενημερωτικα, παρελαβα σημερα αυτη τη θηκη http://m.ebay.com/itm/Luxury-Hybrid-Hard-Shockproof-Matte-Back-Cover-Skin-Case-For-Xiaomi-5-Mi5-Mi-Max-/152174064337?varId=451368723932&txnId=1451948372005 Η οποια ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Εφαρμοζει σφιχτα στο κινητο. Τα κουμπια δουλευουν τελεια. Φυσικα δινει λιγο ογκο, στις ηδη εξεζητημενες διαστασεις του κινητου, αλλα το επιπεδο προστασιας και η ποιότητα κατασκευης παραπέμπουν σε πολυ ακριβοτερες θηκες UAG που κατα καιρους ειχα και κοστιζαν το 20πλασιο αντιτιμο. Ειναι τρομερη θηκη και σε πολλες επιλογες χρωματων. Εαν την τιμησετε δεν θα το μετανοιωσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παιδια παρελαβα το κινητο χθες..μου ηρθε σε 5 μερες απο κινα σε γερμανια.. Ενταξει ηρθε απιστευτα γρηγορα.!εγω το περιμενα να ερθει μετα απο 10 μερες.. Λοιπον πηρα το 64αρι με official chinese rom και τα εχω φτιαξει ολα στα μετρα μου!μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος προερχομενος απο s6 edge το οποιο το εδωσα στην κοπελα λογω του οτι ηθελα μεγαλη οθονη και δυνατη μπαταρια.. Η μπαταρια τρελα! Οθονη ικανοποιητικη εκτος απο γωνιες θεασης αλλα klein.. Η καμερα δεν ειναι και το δυνατο του σημειο..πρεπει να εισαι πολυ σταθερος για να βγαλεις μια καλη φωτο μιας και δεν εχει ois.. Το ιδιο σε βιντεο.. Σε ολα τα αλλα δουλευει σφεντονα χωρις κανενα απολυτως προβλημα και δεν κουραζεται πουθενα..απο υπερθερμανση επιτελους βλεπω οτι τα παει παρα πολυ καλα σε σχεση με το s6 edge που ειχα που επαιρνε φωτια σαν διαολος! Η κατασκευη του ολα τα λεφτα..το λατρευω.. Με κοιτανε βεβαια καποιοι πολυ περιεργα οταν βρισκομαι σε μετρο εδω στην Γερμανια και μου ρχεται να γελασω διοτι γνωριζω οτι εχω κατι μεγαλο αλλα κολλανε πανω στην συσκευη και απορουν πιο ειναι!μαρεσει αυτο χεχε.. Αυτα τα λιγα λοιπον Εχω μονο ενα μικρο θεμα βρε παιδια.. Καθε φορα στο google playstore..οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη πανω απο 2 mb με βγαζει συνεχεια μηνυμα αρχειο μεγαλο κατεβασμα μονο με wifi..εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω λυση να το κανω να σκασει επιτελους και να μην με πριζει καθε φορα και να κατεβαζει σαν αγγελουδι..τι μπορω να κανω για αυτο?καμια ιδεα κανεις? Συγνωμμη για το μεγαλο ποστ και ευχαριστω για τον χρονο σας..! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλοριζικο. Η κινεζικη ρομ σπερνει. Οντως φοβερη. Για το μηνυμα μεγαλου μεγεθους πηγαινε στα downloads, settings και βαλε το size limit ως unlimited. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλοριζικο. Η κινεζικη ρομ σπερνει. Οντως φοβερη. Για το μηνυμα μεγαλου μεγεθους πηγαινε στα downloads, settings και βαλε το size limit ως unlimited. Που το βρισκω αυτο φιλε μου..δεν βρισκω τετοια ρυθμιση στο playstore :( Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ποιο Playstore? Downloads. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Πω ενταξει ντρεπομαι τωρα..ειχα κρυψει την εφαρμογη downloads σε εναν φακελο και δεν το ειδα..τωρα το εκανα φιλε μου και δουλευει..σε ευχαριστω παρα πολυ!ολο κολπα ρε το ατιμο..απο κατι μικροχαζομαρες...αχαχαχ!να σαι καλα για τον χρονο σου.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ancient7 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπερα εχτες παρελαβα και εγω το δικο μου ΜΑΧ απο vicmall με την Ελληνικη και Αγγλικη εκδοση.Δυστηχως το temperet glass που ειχα ζητησει να μου εγκαταστησουν ειταν μικροτερο απο την οθονη πραγμα που ειναι απαραδεκτο και το δευτερο που δεν ξερω εαν ειναι προβλημα του τηλεφωνου ειναι οτι ενω με wi fi κανω τα παντα οταν παω να συνδεθω με τον παροχο δεν μπορω δεν συνδεεται.Δεν ξερω τι φταιει οποιος μπορει ας με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Εννοεις ότι δεν εχεις συνδεση 4G; Λογικα πρεπει να εχεις ελεγξει τις ρυθμισεις, πχ σε εμενα είναι,, cosmote,, mms. Παντως είναι σπασιμο, καινουργια συσκευή, μονο και μονο η αμφιβολια,,, μου θυμιζει το ΝΟΤΕ 4, που ειχα παλια,, τελος παντων, ευχομαι να μην εχει κατι, και το vickmall, είναι από τα πιο αξιοπιστα σε θεματα after sales. Σχετικα με τα προστατευτικο γιαλι, εχω διαβασει ότι πολλοι εχουν παραπονεθεί, ότι δεν εφαρμοζουν καλα κλπ. Κοιταξε τις ρυθμισεις, ( που γινονται από μονες τους ). Edited September 15, 2016 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Καλα ειναι... Εχεις και πολυ ωρα ομιλια στο τηλεφωνο. απλα 12 ωρες με αυτο την ομιλια δεν φανταζομαι οτι ειναι δυνατον , δεν κανω κατι λαθος Σωστα? @all Μια ερωτηση υπαρχει σημειο στο οποιο καθοριζουμε απο ποια σιμ φευγει το μυνημα Edited September 16, 2016 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλοριζικο. Η κινεζικη ρομ σπερνει. Οντως φοβερη. Για το μηνυμα μεγαλου μεγεθους πηγαινε στα downloads, settings και βαλε το size limit ως unlimited. πάντως επειδή το αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το θέμα, πήγα στα downloads αλλά στις ρυθμίσεις μου βγάζει μόνο την έκδοση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ancient7 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπερα εχτες παρελαβα και εγω το δικο μου ΜΑΧ απο vicmall με την Ελληνικη και Αγγλικη εκδοση.Δυστηχως το temperet glass που ειχα ζητησει να μου εγκαταστησουν ειταν μικροτερο απο την οθονη πραγμα που ειναι απαραδεκτο και το δευτερο που δεν ξερω εαν ειναι προβλημα του τηλεφωνου ειναι οτι ενω με wi fi κανω τα παντα οταν παω να συνδεθω με τον παροχο δεν μπορω δεν συνδεεται.Δεν ξερω τι φταιει οποιος μπορει ας με βοηθησει. Καλημερα το προβλημα με την συνδεση λυθηκε ειχα βαλει την καρτα στην θεση νο2 και μολις την αλλαξα θεση δουλεψε κανονικα οποτε μαλλον η θεση νο2 δεν ειναι για πολλα πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Προσωπικα την εχω μονιμα στη θεση δυο. Τσεκαρε το μηπως εχεις προβλημα και χρειαζεται να το γυρισεις πισω. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ξέρουμε σε τι είναι φορμαρισμένο το storage; Θα μπορώ να πετάξω μεγάλα αρχεία(2GB+ καμία ταινιούλα); Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts