AbyssD Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μια ερώτηση: Πριν κάνουμε οτιδήποτε πρέπει να τσεκάρουμε πρώτα αν ο Boatloader είναι κλειδωμένος ??? Αν είναι κέιδωμενος κάνουμε την διαδηκασια ξεκλείδωματος. οκ. Αν είναι ξεκλείδωτος τι κάνουμε ?? Συνεχίζουμε κανονικά η το κλειδώνουμε για να τον ξεκλειδωσουμε με το δικό μας Id ?? Ρωτάω για να μην κάνω καμιά ...... Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδη εχεις τροποποιημενη Rom ο Bootloader ισως φαινεται ξεκλειδωμενος, οποτε συνεχιζεις κανονικα την διαδικασια με το Mi Flash για να περασεις επισημη Rom, και ειτε μενεις με εκεινη ειτε περνας Custom Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το δεματακι που περιμενα, αξιας 7 ευρω, αφου περασε τελωνειο ηρθε σημερα στο ταχυδρομειο, το παρελαβα και πληρωσα 3 ευρω. https://mega.nz/#!ocERzThK!I5jsGsSQ7ZpjkkdtgQueRtfrEqNTwb-AK7gKlQHd1_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Καλημέρα στους πάντες. Μόλις παρέλαβα και γω το mi max 4/128. Ποια ρομ προτείνετε να βάλω να μην έχει θεματατακια και να λειτουργούν όλα κομπλέ; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Banggood με NL να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Και εγω.Προβλημα δεν εχω. Τό ίδιο καί εγώ..... Σπέρνει!!!! jordan's Mi Max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Banggood με NL να υποθέσω; Σωστά. Αλλά χάρη σε ένα φίλο φτιάχτηκε σε 20 λεπτά. (Ξεκλείδωμα-ρουτ-ρομ) Edited April 8, 2017 by spiros2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Σωστά. Αλλά χάρη σε ένα φίλο φτιάχτηκε σε 20 λεπτά. (Ξεκλείδωμα-ρουτ-ρομ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 παιδια μια βοηθεια εχω την miui 8.2.3.0(mbcmidl) εχω λαβει sms απο την xiaomi και ενω προσπαθουσα με το unlock tool στο 99% μου εβγαζε οτι επρεπε να παω στο developer option και στο mi unlock status να συνδεσω τον λογαριασμο με την συσκευη,μου εβγαζε επιτυχια αλλα εξακολουθουσε να πηγαινει μεχρι το 99% και να μου βγαζει το ιδιο μυνημα,μετα απο πολλες προσπαθειες μου βγαζει οτι εχω συνδεθει πολλες φορες και οτι δεν γινεται να μπω τωρα (error 10002) καμμια βοηθεια? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 κατι διαβασα οτι το 2 θα ερχεται με adreno 506... αν ισχυει λογικα ξεχαστε τον 660, μαλλον στον 626 θα κατσει η μπιλια. μεγαλο fail (αν ισχυει φυσικα) Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 κατι διαβασα οτι το 2 θα ερχεται με adreno 506... αν ισχυει λογικα ξεχαστε τον 660, μαλλον στον 626 θα κατσει η μπιλια. μεγαλο fail (αν ισχυει φυσικα) Ένας καλός λόγος για να μην αλλάξουμε το τουμπανάκι μας! (Αν τελικά ισχύει) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Σωστά. Αλλά χάρη σε ένα φίλο φτιάχτηκε σε 20 λεπτά. (Ξεκλείδωμα-ρουτ-ρομ) Ποσά € το πήρες; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως παρατήρησα ένα κολληματακι σήμερα στο 4/128 μου που μου το είχε βγάλει και στο 3/32 που είχα ότι δηλαδή έτσι όπως το άνοιξα το touch δεν ανταποκρινόταν ακριβώς και ας πούμε έκανες swipe δεξιά και κουνιόταν ελάχιστα σα να μην το ακουμπήσεις καθόλου! Έχετε δει κάτι παρόμοιο ή γενικά τίποτα με την οθόνη κάποιο λαγκάριαμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ένας καλός λόγος για να μην αλλάξουμε το τουμπανάκι μας! (Αν τελικά ισχύει) ;) Εγώ θα το αλλάξω μόνο εάν βγει με μικρότερα bezels και μαύρη πρόσοψη, σε όλα τα υπόλοιπα με καλύπτει και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Δεν είμαστε εδώ για να τιμωρούμε, αλλά για να συντονίζουμε τις συζητήσεις. Άσχετα post διαγράφηκαν, την επόμενη φορά όμως δεν θα είναι αναίμακτα :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Εγώ θα το αλλάξω μόνο εάν βγει με μικρότερα bezels και μαύρη πρόσοψη, σε όλα τα υπόλοιπα με καλύπτει και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω Για την μαύρη πρόσοψη με βρίσκεις σύμφωνω... 2 φορές το έχω πάρει και τις 2 φορές μου καθόταν "εδώ" το άσπρο... Άσε που σε μαύρο θα έδειχνε και πιο "μικρό" στο μάτι... Ένας άλλος λόγος, ο κλασσικός, έλλειψη Β20(800)... Αν έκανε αυτή τη κίνηση θα πήγαινε τρένο η συσκευή... Οπως ίσως έχω ξαναγράψει πλέον το "μέλλον" στις διαστάσεις είναι το λιγότερο 5.8" μέχρι 6.5" το ανωτέρω Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Δεν είμαστε εδώ για να τιμωρούμε, αλλά για να συντονίζουμε τις συζητήσεις. Άσχετα post διαγράφηκαν, την επόμενη φορά όμως δεν θα είναι αναίμακτα :down: Μακάρι κάποιοι να το καταλάβουν αυτό και να μην κάνουν εμπόριο την βοήθεια σε συνφορμιστες...... Εμείς δίνουμε ώρες από την καθημερινότητα μας........ Αφιλοκερδώς. Επί τού θέματος τώρα. Σας ήρθε το τελευταίο update σε dev 3/32; Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μακάρι κάποιοι να το καταλάβουν αυτό και να μην κάνουν εμπόριο την βοήθεια σε συνφορμιστες...... Εμείς δίνουμε ώρες από την καθημερινότητα μας........ Αφιλοκερδώς. Επί τού θέματος τώρα. Σας ήρθε το τελευταίο update σε dev 3/32; Αν εννοείς τις περασμένης Παρασκευής, ναι σε εμένα ήρθε κανονικά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Αν εννοείς τις περασμένης Παρασκευής, ναι σε εμένα ήρθε κανονικά. Εάν δεν κάνω λάθος η 7.4 δέν είναι η τελευταία; Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Εάν δεν κάνω λάθος η 7.4 δέν είναι η τελευταία; 8.7.4.6 είναι η δική μου Dev. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 8.7.4.6 είναι η δική μου Dev. 8.7.3.30 dev εχω,και για αυτο ρωτησα,εμενα δεν εκανε update,το 3/32 εχω.:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ποσά € το πήρες; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως παρατήρησα ένα κολληματακι σήμερα στο 4/128 μου που μου το είχε βγάλει και στο 3/32 που είχα ότι δηλαδή έτσι όπως το άνοιξα το touch δεν ανταποκρινόταν ακριβώς και ας πούμε έκανες swipe δεξιά και κουνιόταν ελάχιστα σα να μην το ακουμπήσεις καθόλου! Έχετε δει κάτι παρόμοιο ή γενικά τίποτα με την οθόνη κάποιο λαγκάριαμα; Μαζι με tempered glass και θηκη της nillkin μου πηγε 235 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 8.7.3.30 dev εχω,και για αυτο ρωτησα,εμενα δεν εκανε update,το 3/32 εχω.:rolleyes: Δεν σου ήρθε ακόμη, περίεργο. Εμένα από την Παρασκευή το πρωί που σηκώθηκα την είχε έτοιμη για να την περάσω...... Κι εγώ το 3/32 έχω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Δεν σου ήρθε ακόμη, περίεργο. Εμένα από την Παρασκευή το πρωί που σηκώθηκα την είχε έτοιμη για να την περάσω...... Κι εγώ το 3/32 έχω. Ναι και εμενα μου κανει εντυπωση,καθε Παρασκευη κανει update. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ναι και εμενα μου κανει εντυπωση,καθε Παρασκευη κανει update. Μικρό το κακό, θα σου έρθει μάλλον η επόμενη. Εν αναμονή του MIUI 9...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μικρό το κακό, θα σου έρθει μάλλον η επόμενη. Εν αναμονή του MIUI 9...... Το οποίο ποτέ το αναμένουμε, Ιούλιο, Αύγουστο; Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ναι και εμενα μου κανει εντυπωση,καθε Παρασκευη κανει update. Ισως να παιζει ρολο το Region δοκιμασε να το αλλαξεις και μετα απο reboot να ελεγξεις για ενημερωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να του έχει βάλει 128gb κάρτα SD και να δουλεύει; Σκέφτομαι να πάρω μία!!! Ή αυτή...;;; Edited April 10, 2017 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts