THEO_LEGEND Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Δυστυχώς έγινε αυτό που δεν θέλει κανένας να του τύχει !!! Εκεί που το φόρτιζα σε πρίζα, εννοείται με τον ορίτζιναλ εξοπλισμό, σταμάτησε στο 80% και απο τότε δεν μπορεί να ξαναφορτίσει με την καμία σε καμία πρίζα και αν δοκίμασα.... :mad: Μόνο ευτυχώς σε pc :( Μίλησα χθες και σήμερα με την htc Ελλάδος....και δυστυχώς καταλήξαμε (μετά απο όλες τις δοκιμές που κάναμε και επαναφορά) ότι πρέπει να πάω απο εκεί το κινητό...για 4-6 εβδομάδες.... Δυστυχώς οι φόβοι όλων για το service των htc επαληθεύτηκαν... Πριν πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου.....έχει κανένας καμία έμπνευση... σας ευχαριστώ battery calibration, κατι παρομοιο ειχα σε ενα Ζ3 και εστρωσε http://www.droidviews.com/calibrate-battery-android-devices-get-better-performance/ @Finn δοκιμασε το και συ μιας και δεν βλεπω κατι περιεργο στα στατιστικα σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 να προχωρησω δλδ?πιστευω unbranded η συσκευη ε? Τι είναι η unbranded συσκευή ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στην 1.80.401.3 πως πηγες σου ηρθε update? εμενα δεν μου εχει ερθει και ειμαι HTC__001 Σιγουρεύτηκες οτι δεν φταιει ο φορτιστης? Δοκίμασες αλλον φορτιστη? καλώδιο? Δοκίμασα εναν άλλον, έδειχνε ότι φορτίζει, αλλά έμενα σταθερά αναμένο το λαμπάκι φόρτισης χωρίς να κάνει τίποτα...χωρίς να φορτίζει... Καλώδια ναι δοκίμασα. Σήμερα θα αγοράσω εναν άλλον Quick Charge 3.0 και θα το δοκιμάσω :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- battery calibration, κατι παρομοιο ειχα σε ενα Ζ3 και εστρωσε http://www.droidviews.com/calibrate-battery-android-devices-get-better-performance/ Συγνώμη που ρωτάω, αλλά να δοκιμάσω battery calibration είπες. Το λές μήπως και φταίει η μπαταρία του κινητού ? Δεν το έχω rootarei. Πρέπει να το κάνω root πρώτα ή μπορώ και έτσι. Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Τι είναι η unbranded συσκευή ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα εναν άλλον, έδειχνε ότι φορτίζει, αλλά έμενα σταθερά αναμένο το λαμπάκι φόρτισης χωρίς να κάνει τίποτα...χωρίς να φορτίζει... Καλώδια ναι δοκίμασα. Σήμερα θα αγοράσω εναν άλλον Quick Charge 3.0 και θα το δοκιμάσω :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- battery calibration, κατι παρομοιο ειχα σε ενα Ζ3 και εστρωσε http://www.droidviews.com/calibrate-battery-android-devices-get-better-performance/ Συγνώμη που ρωτάω, αλλά να δοκιμάσω battery calibration είπες. Το λές μήπως και φταίει η μπαταρία του κινητού ? Δεν το έχω rootarei. Πρέπει να το κάνω root πρώτα ή μπορώ και έτσι. εχω την εντυπωση πως φταιει ο ανταπτορας του ρευματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 [/color] Δοκίμασα εναν άλλον, έδειχνε ότι φορτίζει, αλλά έμενα σταθερά αναμένο το λαμπάκι φόρτισης χωρίς να κάνει τίποτα...χωρίς να φορτίζει... Καλώδια ναι δοκίμασα. Σήμερα θα αγοράσω εναν άλλον Quick Charge 3.0 και θα το δοκιμάσω :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την εντυπωση πως φταιει ο ανταπτορας του ρευματος. Μακάρι :) Την δευτέρα θα δούμε που θα τον έχω στα χέρια μου. Σε ευχαριστώ Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Τι είναι η unbranded συσκευή ? Να μην φοράει rom κάποιου παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Έχω φίλο στην Αγγλία που το βρίσκει γύρω στα 400 unlocked. Αν το αγοράσει και μου το στείλει θα χω κάτι έξτρα; Μου λέει ότι είναι περίπου 22 ευρώ έξτρα αν πάει με το βάρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καινουργιο στα 400 ? αν ναι μην το σκεφτεσαι χτυπα το :) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καινουργιο στα 400 ? αν ναι μην το σκεφτεσαι χτυπα το :) Δεν έχω κάνα θέμα κάτι σωστά; Επειδή κατά καιρούς βλέπω ότι πολλοί το σκέφτονται. Για εγγύηση απλά θα το στείλω πίσω Αγγλία να φανταστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Koιτα μεχρι τωρα αυτο που ξερουμε ειναι οτι αγορα απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης δεν υπαρχει θεμα με την εγγυηση τα αναλαμβανει η αρβατο βλεπε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Να μην φοράει rom κάποιου παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Όχι οχι δεν φοράει κανενός πάροχου rom. Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 [/color] Δοκίμασα εναν άλλον, έδειχνε ότι φορτίζει, αλλά έμενα σταθερά αναμένο το λαμπάκι φόρτισης χωρίς να κάνει τίποτα...χωρίς να φορτίζει... Καλώδια ναι δοκίμασα. Σήμερα θα αγοράσω εναν άλλον Quick Charge 3.0 και θα το δοκιμάσω :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την εντυπωση πως φταιει ο ανταπτορας του ρευματος. Σας ευχαριστώ teosard, THEO_LEGEND και griniaris ήταν όντως ο φορτιστής...πήρα εναν καινούργιο και πάει τούμπανο :) Για πες τε μου τώρα !? Να ασχοληθώ με το service της HTC και τις @@ που μου είπαν... (4-6 εβδομάδες το κινητό και όχι μόνο ο φορτιστής) ή να τους πώ άλλη μια φορά άντε γειά.. Δεν αναλαμβάνουν καλύτερα, το service της htc, τα μέλη του myphone ;) Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 θα μου πει κάποιος αν αξίζει το κινητό σε σχεσει με τον ανταγωνισμό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 @Φιλε phil_kal_77 για αυτο ειναι εδω η παρεα του myphone ντυνει στολιζει νοικοκυρευη :lol::lol: ασχετο μια χαρα αφου ηταν ο φορτιστης μην ασχολεισε με το service. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 θα μου πει κάποιος αν αξίζει το κινητό σε σχεσει με τον ανταγωνισμό.. Για μια ακομα φορα η htc εβγαλε το καλυτερο τηλεφωνο της αγορας...απλα...δεν θα το μετανιωσεις ουτε στιγμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ποιο χρωμα μου προτηνεται ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιο χρωμα μου προτηνεται ασημι ι χρυσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ποιο χρωμα μου προτηνεται ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιο χρωμα μου προτηνεται ασημι ι χρυσο? μιας και τελικα ειδα τα δυο χρωματα απο κοντα το ασπρο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη μου.το μαυρο για να δειξει δε θελει θηκη κ μπροστα οχι τσαμι ασε που ειναι πιο ευαισθητο στα σημαδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ασημι ασπρο εχω για μενα και εχω δει ολους τους συνδιασμους...δευτερο βαζω το αμερικανικο μαυρο-ασημι μετα μαυρο κ μετα χρυσο. Θα αναιβουν φωτο συντομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Λιγα κομματια θα διατεθουν Ιουλη από την επισημη αντιπροσωπεια, Γιαννη, στα 869 ευρω... Η τιμη στο μεσοδιαστημα επαναπροσδιοριστηκε στα 799 κι επικειται αμεση κυκλοφορια απο μεγαλο δικτυο κινητης στη χωρα μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Έρχεται και νέα ενημέρωση 1.90.401.3 και φέρνει βελτιώσεις. Συν τοις άλλοις φέρνει και Max shutter speed 16 δευτερόλεπτα!! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 16 δευτερόλεπτα; Χαχαχα. Αυτό θα θέλει τρίποδο αλλιώς θα είναι σεισμόπληκτο. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Η τιμη στο μεσοδιαστημα επαναπροσδιοριστηκε στα 799 κι επικειται αμεση κυκλοφορια απο μεγαλο δικτυο κινητης στη χωρα μας... Μαλλον αυτο θα εννοεις ..:) https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20330414&s=0 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Η τιμη στο μεσοδιαστημα επαναπροσδιοριστηκε στα 799 κι επικειται αμεση κυκλοφορια απο μεγαλο δικτυο κινητης στη χωρα μας... Το αλλο με το Τοτό το ξέρουν εκει στην HTC :lol: Εκτος τόπου και χρόνου οι Ταϊβανέζοι Βαγγέλη. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μαλλον αυτο θα εννοεις ..:) https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20330414&s=0 Carbon gray γράφουν και έχουν το silver το αμερικάνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 750 παντα ηταν οι τιμες στις ναυαρχιδες της htc στα καταστηματα ασχετος οικονομικων προβληματων οταν με το καλο θα το δουμε θα μας λυθουν ολες οι αποριες. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Έρχεται και νέα ενημέρωση 1.90.401.3 και φέρνει βελτιώσεις. Συν τοις άλλοις φέρνει και Max shutter speed 16 δευτερόλεπτα!! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λεγε ρε :up: Το μονο παραπονο που ειχα απο την καμερα το οτι παει μεχρι 2sec.. Λιγα λογια για το τηλεφωνο κ απο μενα, ποιοτητα παιζει μπαλα μονο του,ειναι καποιες λεπτομερειες που το ξεχωριζουν,η αισθηση στα κουμπια το οδοντωτο power button αλλα και το touch home δινουν κατι το εξτρα στην ολη ποιοτητα της συσκευης. Λογισμικο αερας και πολυ καλοφτιαγμενο αλλα και καλοστημενο ακομα και στο μαμα στησιμο. Καμερα οτι καλυτερο κυκλοφορει,παιζει μπαλα μονο του μεχρι στιγμης. Μπαταρια δεν θα πω κατι γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει φουλ μιας και η καθημερινοτητα ειναι πιο χαλαρη τωρα στις διακοπες. Γενικα ειναι πιστευω smartphone της χρονιας ευκολα στο συνολο,ειδικα η αισθηση στο χερι ειναι απεριγραπτη,δεν χορταινεις να το αγγιζεις και να το βλεπεις. IMG_2132 by Thanasis Liontiris, on Flickr IMG_2136 by Thanasis Liontiris, on Flickr IMG_2126 by Thanasis Liontiris, on Flickr IMG_2127 by Thanasis Liontiris, on Flickr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts