Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτοχος και εγώ απο χθές του τηλεφώνου (λευκό Honor 8/32gb) έπειτα απο προσφορά (clearance) του Πλαισίου στα 229 ευρώ (σφραγισμένο απο κατάστημα). Είναι γεγονός ότι το "ζαχάρωνα" πολύ καιρό το Honor 8 λόγω dual sim active, nfc, καλού επεξεργαστή, 4 gb ram, dual cameras κλπ. και κατέληξα να το αποκτήσω στην δύση της "καριέρας" του (περισσότερο σαν 2ο τηλέφωνο). Μόνα "μείον" η έλειψη ραδιοφώνου και που δεν υπήρχε στην προσφορά το μπλέ που νομίζω του πάει γάντι! Εκανα όλες τις δυνατές αναβαθμίσεις και απλά περιμένω και εγω μήπως μας έλθει και το Oreo.

Καλός ήρθες ας είναι και αργά.

229 δεν είναι και άσχημη τιμή με την εγγύηση του.

Το λευκό δε δείχνει δυστυχώς.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το ακουστικό. Όταν βρίσκεται σε κλήση ο ήχος είναι πολύ χαμηλός ακόμα και στο φουλ με αποτέλεσμα να μην ακούω τον συνομιλητή.

Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι όταν συνδέσω ακουστικά αρχίζει το κινητό τα δικά του. Ξεκινάει η μουσική μόνη της, κλείνει η γραμμή αν μιλάω, πάει στο επόμενη ή προηγούμενο τραγούδι. Το παρατήρησα αυτό όταν κουνιέται το καλώδιο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι παίζει. Έχει κανείς άλλος αυτά τα θέματα;

Ευχαριστώ

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι όταν συνδέσω ακουστικά αρχίζει το κινητό τα δικά του. Ξεκινάει η μουσική μόνη της, κλείνει η γραμμή αν μιλάω, πάει στο επόμενη ή προηγούμενο τραγούδι. Το παρατήρησα αυτό όταν κουνιέται το καλώδιο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι παίζει. Έχει κανείς άλλος αυτά τα θέματα;

Ευχαριστώ

εχεις πληγωσει το καλωδιο του ακουστικου και πατιεται το πληκτρο μαλλον, δοκιμασε αλλα ακουστικα

Pffff...

εχεις πληγωσει το καλωδιο του ακουστικου και πατιεται το πληκτρο μαλλον, δοκιμασε αλλα ακουστικα

έχω δοκιμάσει με διάφορα και πάντα γίνεται το ίδιο...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα, ξέρω ότι η ερώτησή που θα κάνω είναι γενική και δεν αφορά την συγκεκριμένη συσκευή, την κάνω εδώ όμως μήπως και υπάρχει κάτι ποιο εξειδικευμένο για την συσκευή ταυτόχρονα με το γενικό για όλα τα Android.

Ήρθε η ώρα να αλλάξω κάρτα μνήμης στη συσκευή μου.

1) Ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος, δίχως να χαθεί κάτι από την παλιά κάρτα, να λειτουργεί σαν να μην έγινε ποτέ η αλλαγή.

2) αξίζει να κάνω την κάρτα μνήμης να λειτουργεί σαν επέκταση του εσωτερικού αποθηκευτικου χώρου, αν ναι ποιος είναι ο τρόπος, γίνεται να κάνω το (2) και ταυτόχρονα να είναι σαν να μην άλλαξα κάρτα; (αρχεία, εφαρμογές, φάκελοι εφαρμογών κτλ)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το ακουστικό. Όταν βρίσκεται σε κλήση ο ήχος είναι πολύ χαμηλός ακόμα και στο φουλ με αποτέλεσμα να μην ακούω τον συνομιλητή.

Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά έχεις ενεργοποιήσει τις κινήσεις και όταν κουνάς το κινητό αλλάζει το τραγούδι, πχ προς τα δεξιά - Επόμενο, αριστερά - προηγούμενο κοκ...

Καλησπέρα, ξέρω ότι η ερώτησή που θα κάνω είναι γενική και δεν αφορά την συγκεκριμένη συσκευή, την κάνω εδώ όμως μήπως και υπάρχει κάτι ποιο εξειδικευμένο για την συσκευή ταυτόχρονα με το γενικό για όλα τα Android.

Ήρθε η ώρα να αλλάξω κάρτα μνήμης στη συσκευή μου.

1) Ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος, δίχως να χαθεί κάτι από την παλιά κάρτα, να λειτουργεί σαν να μην έγινε ποτέ η αλλαγή.

2) αξίζει να κάνω την κάρτα μνήμης να λειτουργεί σαν επέκταση του εσωτερικού αποθηκευτικου χώρου, αν ναι ποιος είναι ο τρόπος, γίνεται να κάνω το (2) και ταυτόχρονα να είναι σαν να μην άλλαξα κάρτα; (αρχεία, εφαρμογές, φάκελοι εφαρμογών κτλ)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα πάρεις τη παλιά μνήμη θα την βάλεις στο πισι, θα ανοίξεις ενα πρόγραμμα που φτιάχνει iso files ενδεικτικά το DAEMON Tools, θα θα πάρεις μια εικόνα και θα την γράψεις στη νέα sd και θα είναι σαν να μην έχεις χάσει τπτ.

Ευχαριστώ, θα κάνω τη δοκιμή με την πρώτη ευκαιρία.

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά έχεις ενεργοποιήσει τις κινήσεις και όταν κουνάς το κινητό αλλάζει το τραγούδι, πχ προς τα δεξιά - Επόμενο, αριστερά - προηγούμενο κοκ...

Θα πάρεις τη παλιά μνήμη θα την βάλεις στο πισι, θα ανοίξεις ενα πρόγραμμα που φτιάχνει iso files ενδεικτικά το DAEMON Tools, θα θα πάρεις μια εικόνα και θα την γράψεις στη νέα sd και θα είναι σαν να μην έχεις χάσει τπτ.

Ξερεις πως απενεργοποιειται αυτο; Επισης ενεργοποιειται και η φωνητικη εντολη.

Σχετικα με το θεμα με τον ηχο, μηπως υπαρχει κι εκει καποια ρυθμιση;

Ευχαριστω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ξερεις πως απενεργοποιειται αυτο; Επισης ενεργοποιειται και η φωνητικη εντολη.

Σχετικα με το θεμα με τον ηχο, μηπως υπαρχει κι εκει καποια ρυθμιση;

Ευχαριστω

Περίμενε, έδω αλλάζει το πράγμα.

Για να σου ενεργοποιεί και τη φωνητική αναζήτηση σημαίνει πως είναι κολλημένο το answer.

Κάτι μου λέει πως δεν βάζεις μέχρι μέσα το φις των ακουστικών.

Περίμενε, έδω αλλάζει το πράγμα.

Για να σου ενεργοποιεί και τη φωνητική αναζήτηση σημαίνει πως είναι κολλημένο το answer.

Κάτι μου λέει πως δεν βάζεις μέχρι μέσα το φις των ακουστικών.

μέχρι τέρμα το βάζω. είναι το πρώτο που κοίταξα όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα αυτό

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ο φίλος με το θέμα στα ακουστικά ας κάνει ενα factory reset να δει αν λύνεται το πρόβλημα.

Η ορεο βγάζει ναι.

Ας περάσουμε τη 407 τέλος του μήνα έρχεται ΟΤΑ.

Yπαρχει καποιος οδηγος για αρχαριους αν θελω να γυρισω στην 399 που ειμαι τωρα αν δε μου αρεσει το oreo?
!!!

Ο φίλος με το θέμα στα ακουστικά ας κάνει ενα factory reset να δει αν λύνεται το πρόβλημα.

Η ορεο βγάζει ναι.

Ας περάσουμε τη 407 τέλος του μήνα έρχεται ΟΤΑ.

το φοβόμουν. καμιά ιδέα για το ηχείο στις κλήσεις;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κάνε ενα factory reset να δεις αν λύνονται τα προβλήματα και αν οχι έλα να τα βρούμε ξανά. Πιστεύω πως κάτι έβαλες ή με τις αναβαθμίσεις που δέχτηκε το κινητό κάτι δεν έστρωσε καλά...

Yπαρχει καποιος οδηγος για αρχαριους αν θελω να γυρισω στην 399 που ειμαι τωρα αν δε μου αρεσει το oreo?

Υπάρχει ένας αρχαίος στη πρώτη σελίδα που πρέπει να πας απο την 131 και να ανεβαίνεις.

Αλλιώς τη περνάς χειροκίνητα.

Δλδ κατεβάζεις την 399 που θες, ακολουθείς τον πρώτο οδηγό και αντί να φορτώσεις την 131 φορτώνεις την 399.

Ξαφνικά ενώ έχω το hands free συνδεμένο το τηλέφωνο συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει τίποτα στο jack. θα δοκιμάσω με άλλο handsfree και άλλη συσκευή να δω τι έχει χαλάσει.

Στην περίπτωση που είναι το jack του τηλεφώνου πάει για πλακέτα;

Ξαφνικά ενώ έχω το hands free συνδεμένο το τηλέφωνο συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει τίποτα στο jack. θα δοκιμάσω με άλλο handsfree και άλλη συσκευή να δω τι έχει χαλάσει.

Στην περίπτωση που είναι το jack του τηλεφώνου πάει για πλακέτα;

Βάλε μια καρφίτσα η ένα συνδετήρα και βγάλε από μέσα τυχόν χνούδι που μπορεί να έχει πιάσει αν πχ το βάζεις στην τσέπη του παντελονιού. Θα δουλέψει σίγουρα!:)