Jump to content

my_box

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About my_box

  • Ημ. Γέννησης 11/11/1963

my_box's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. my_box

    Poco F1

    Ευτυχής κάτοχος και εγώ απο χθές του Poco F1 (64gb), έπειτα από αναμονή και "ψήσιμο" μηνών (κάλλιο αργά παρά ποτέ). Για όποιον ακόμη ενδιαφέρεται για το κινητό, το πήρα από τον Κωτσόβολο στα 289 ευρώ (το 128άρι ήταν ήδη εξαντλημένο) σε μία προσφορά που τρέχει μέχρι 08/09 (δώρο ο ΦΠΑ). Στα υπέρ της απόφασης μέτρησα την διετή εγγύηση της Infoquest και οπωσδήποτε τις 12 άτοκες δόσεις μέσω κάρτας (στο skroutz υπήρχε πιο φθηνά αλλά με αναμονή και βέβαια χωρίς την εδώ εγγύηση και τις δόσεις). Καλώς σας βρήκα!
  2. my_box

    Honor 8

    Κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων και "ξετικαρεις" την Βάση Πλοήγησης στο μενού.
  3. my_box

    Honor 8

    Κάτοχος και εγώ απο χθές του τηλεφώνου (λευκό Honor 8/32gb) έπειτα απο προσφορά (clearance) του Πλαισίου στα 229 ευρώ (σφραγισμένο απο κατάστημα). Είναι γεγονός ότι το "ζαχάρωνα" πολύ καιρό το Honor 8 λόγω dual sim active, nfc, καλού επεξεργαστή, 4 gb ram, dual cameras κλπ. και κατέληξα να το αποκτήσω στην δύση της "καριέρας" του (περισσότερο σαν 2ο τηλέφωνο). Μόνα "μείον" η έλειψη ραδιοφώνου και που δεν υπήρχε στην προσφορά το μπλέ που νομίζω του πάει γάντι! Εκανα όλες τις δυνατές αναβαθμίσεις και απλά περιμένω και εγω μήπως μας έλθει και το Oreo.
  4. Τελικά σήμερα παρέλαβα και εγώ, άν και απο ότι φαίνεται πρέπει να είμαι απο τους τελευταίους που παραλαμβάνουν με την προσφορά των 623 ευρώ. Μάλλον είχε δίκαιο ο φίλος George1968 σ΄αυτό που έγραψε παραπάνω, μιάς και η πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές! Νομίζω ότι άξιζε τον κόπο τόσο ο προβληματισμός όσο και η προσμονή για αυτήν την εντυπωσιακή συσκευή. Τώρα σε αναζήτηση μιας καλής flip cover θήκης για προστασία του μωρού :lol:
  5. Αυτό ακριβώς!:)
  6. Φίλε gpgalanis, ευχαριστώ για την συμβουλή σου (ούτως ή άλλως αυτό ζητώ με το μήνυμα μου), αλλά αν πρόσεξες μια αποστροφή του μηνύματος μου (καταναλωτικό αμόκ γάρ!) θα καταλάβεις ότι αυτή η "αρρώστεια" του καταναλωτισμού. δύσκολα βρίσκει γιατρειά!:O ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ακριβώς "φοβάμαι", μήπως φάω κόλλημα. Μεταξύ μας προτιμώ ως δώρο το P9 lite απο την πεθερά σου!:lol:
  7. Και όμως!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με έβαλε σε πειρασμό η όντως εξαιρετική προσφορά!
  8. Το θέμα είναι ότι το Mate 10 pro είναι πολύ όμορφο και ναυαρχίδα της Huawei και πραγματικά είναι ποθητό σαν συσκευή. Δεν είναι ο σκοπός μου να μπω σε μια διαδικασία παζαριου, αλλά προβληματίζομαι για το αν θα ακυρώσω ή τελικά περιμένω να το παραλάβω:)
  9. Καλησπέρα και απο εμένα και να παραθέσω την δική μου περίπτωση. Παρακολουθώ το σχετικό thread αρκετό καιρό τώρα, μιάς και ενδιαφερόμουν για το Mate 10 pro. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να το αποκτήσω την περίοδο των εορτών στα 799 ευρώ (μαζί με το δώρο του promo - P9 lite) αλλά μου φαινόταν σχετικά ακριβό. Ακολούθως ψάχνοντας το θέμα, ενδιαφέρθηκα για την προσφορά - παζάρι του Κωτσόβολου στα 663 ευρώ, αλλά δεν το πρόλαβα. Για καλή μου τύχη όμως πρόλαβα την πολύ καλή όντως προσφορά στα 623 ευρώ (γκρί χρώμα, σύν το P9 lite) και το παρήγγειλα με τρόπο πληρωμής δανειοδότηση (η οποία εγκρίθηκε), καθ΄όσον η διαθεσιμότητα ήταν αμφίβολη και τα μετρητά σε ανεπάρκεια. Σήμερα, έπειτα απο επικοινωνία με τον Κωτσόβολο , πληροφορήθηκα ότι η παραγγελία μου θα καθυστερήσει λίγο ακόμη (συνολικά μου είπαν για περίπου 10 εργάσιμες το πολύ). Επειδή πρόσφατα απέκτησα το Mi Note 2 6/128 (black friday) και πιθανότατα αποτελεί μια υπερβολή απο την πλευρά μου (καταναλωτικό αμόκ γάρ!) η αγορά και του Mate 10 pro, αλλά απο τη άλλη το δέλεαρ συνολικά της προσφοράς είναι ακόμη ισχυρό, θα ήθελα ειλικρινά και την άποψη σας για το εάν θα ήταν φρόνιμο να ακυρώσω την παραγγελία ή να περιμένω στωϊκά να παραλάβω και να απολαύσω το mate 10 pro! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
  10. my_box

    Honor 6X

    Αν εννοείς το κατ/μα στη συμβολή Θηβών και Λ. Αθηνών, ναι! Εχω την εντύπωση οτι ηταν απο τα τελευταία κομμάτια:)
  11. my_box

    Honor 6X

    Κάτοχος και εγώ απο σήμερα αυτού του όμορφου κινητού σε χρυσό (σε κατάστημα Media Markt), το οποίο μου κόστισε 149 ευρώ (είχα voucher κουπόνι 30 ευρώ). Εξαιρετικό vfm!
  12. my_box

    Honor 6

    Thanks CRISPAF77 για τις οδηγίες σου! Ελπίζω να μην τα κάνω μαντάρα :)
  13. my_box

    Honor 6

    Επειδή το νήμα είναι αρκετά μεγάλο για να ανατρέξω στις πληροφορίες , υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος (οδηγιών μέσω κάποιου link ενδεχομένως) για να περάσω την stable B860, καθ'όσον δεν είμαι και ο πλέον πεπειραμένος χρήστης και φοβάμαι μήν τυχόν και brickάρω το τηλέφωνο? Ευχαριστώ και πάλι για την συνδρομή σας!
  14. my_box

    Honor 6

    Φίλοι του forum Μολις παρέλαβα απο Κίνα (service μέσω Vickmall) το Honor H60-L12 που κατέχω απο πέρυσι, με αλλαγμένο motherboard λόγω προβλήματος. Η version που φοράει πλέον το κινητό είναι η: EMUI 4.0.1_H60-L12_6.12.16 και αναρωτιέμαι εάν είναι η official stable version ή κάποια άλλη. Επίσης με ενδιαφέρον θα άκουγα οποιαδήποτε άποψη σχετικά με το ποιά είναι η καλύτερη version απο πλευράς σταθερότητας και αξιοπιστίας για το πολυ αξιόλογο κινητό μας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση!
×
×
  • Create New...