rama Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Eυχαριστω πολυ για την απαντηση αδερφε . Οσων αφορα ποιο απο τα 2 καμμια αποψη ? Προσωπικά ανάμεσα στα δύο διάλεξα το Honor για το ένα επιπλέον GB RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) To honor εκτός απο καλύτερες ταχύτητες, καλύτερη αυτονομία, είναι και dual active. Edit: Για να μην αφήσω ασάφειες και το π9 είναι active... Edited August 19, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 (edited) Και μια εικόνα από την μπαταρία. Όλα φουλ ανοιχτά Edited August 20, 2017 by dimgoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Και μια εικόνα από την μπαταρία. Όλα φουλ ανοιχτά Μόνο εγώ δεν βλέπω τίποτα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Το διόρθωσα. Έχεις δίκιο δεν φαινόταν τίποτα στην αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Με μια κάρτα και WiFi μια χαρά είσαι, κάνε το πείραμα ξανά με 2 κάρτες, 4G και φουλ φωτεινότητα, τότε είναι όλα φουλ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Έμαθε κανείς αν θα πάρουμε ΟΤΑ σε android O;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Παρατήρησα πως κάθε φορά που θα συνδέσω κάποια συσκευή μέσω Bluetooth (είτε handsfree, smarwatch κτλ κτλ) αμέσως με γυριζει σε στοκ Launcher (ναι... Ακόμα δεν το έλυσα το θέμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Έμαθε κανείς αν θα πάρουμε ΟΤΑ σε android O;;; κανεις δε ξερει σιγουρα. το φορουμ του XDA εχει γεμισει πιτσιρικια που ποσταρουν μπαρουφες/εικασιες για να ανεβει το post meter και η μονη -ας πουμε αξιοπιστη- πληροφορια μιλαει για emui 5.0+ με καποια εξτρα. Edit: Καποιος εβαλε Β394 και τωρα εχει: - android 7.0 - emui 5.0.1 - kernel 4.1.18 (compiled on aug 12th) - baseband 21.258.06.00.030 - sept 2017 android security update περαν της ημερομηνιας των security updates δεν ειδαν κατι... Υπομονη, θα δειξει... Edited August 23, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 κανεις δε ξερει σιγουρα. το φορουμ του XDA εχει γεμισει πιτσιρικια που ποσταρουν μπαρουφες/εικασιες για να ανεβει το post meter και η μονη -ας πουμε αξιοπιστη- πληροφορια μιλαει για emui 5.0+ με καποια εξτρα. Edit: Καποιος εβαλε Β394 και τωρα εχει: - android 7.0 - emui 5.0.1 - kernel 4.1.18 (compiled on aug 12th) - baseband 21.258.06.00.030 - sept 2017 android security update περαν της ημερομηνιας των security updates δεν ειδαν κατι... Υπομονη, θα δειξει... Αυτά τα έχω διαβάσει και γω και όλες τις εικασίες... Απλά ήλπιζα σε καμία πηγή, αξιόπιστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Διαβασα σε ενα σαϊτ οτι ενδεχεται να παρει oraio.. Gizchina Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 καλημέρα..υπάρχει κάποια πρόταση για flip case μαζεμένη σε μαύρο χρώμα; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 καλημέρα..υπάρχει κάποια πρόταση για flip case μαζεμένη σε μαύρο χρώμα; Ξεκιναει το πανηγύρι του Αγιου Μάμα απο αυριο..εχει τα παντα.. :-) Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μερικές γρήγορες ερωτήσεις: 1. Θυμάμαι ότι όταν αγόρασα το κινητό και με τον stock launcher άνοιγα το google search/google now κάνοντας swipe προς τα πάνω στο home button. Κάποια στιγμή πρέπει να πείραξα κάτι, έβαλα και Nova Launcher και έχασα αυτή τη λειτουργία. Προς το παρόν έχω ρυθμίσει να ανοίγει με swipe στο "desktop" αλλά δεν είναι το ίδιο. Ξέρει κανείς πού μπορώ να επαναφέρω τη ρύθμιση; 2. Υπάρχει κάποια ελαστική θήκη (σαν αυτή που είχε η συσκευασία) αλλά πιο λεπτή και μαύρη στην αγορά; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και μία τρίτη ερώτηση: 3. Τι χρώματα υποστηρίζει το (λίγο τραγικό) led που έχει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 καλημέρα..υπάρχει κάποια πρόταση για flip case μαζεμένη σε μαύρο χρώμα; Αυτή έχω, είναι τοπ Μερικές γρήγορες ερωτήσεις: 1. Θυμάμαι ότι όταν αγόρασα το κινητό και με τον stock launcher άνοιγα το google search/google now κάνοντας swipe προς τα πάνω στο home button. Κάποια στιγμή πρέπει να πείραξα κάτι, έβαλα και Nova Launcher και έχασα αυτή τη λειτουργία. Προς το παρόν έχω ρυθμίσει να ανοίγει με swipe στο "desktop" αλλά δεν είναι το ίδιο. Ξέρει κανείς πού μπορώ να επαναφέρω τη ρύθμιση; 2. Υπάρχει κάποια ελαστική θήκη (σαν αυτή που είχε η συσκευασία) αλλά πιο λεπτή και μαύρη στην αγορά; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και μία τρίτη ερώτηση: 3. Τι χρώματα υποστηρίζει το (λίγο τραγικό) led που έχει η συσκευή; Απλά κρατά το πατημένο το home button, πάντα έτσι λειτουργούσε, το led έχει όλο το rgb χρειάζεται όμως και την κατάλληλη εφαρμογή, αλλά γτ το θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Αυτή έχω, είναι τοπ Ποια είναι αυτή όμως; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Αυτή έχω, είναι τοπ Στείλε link όποτε μπορείς Απλά κρατά το πατημένο το home button, πάντα έτσι λειτουργούσε, το led έχει όλο το rgb χρειάζεται όμως και την κατάλληλη εφαρμογή, αλλά γτ το θες; Παράξενο. Με long press σκανάρει την οθόνη και προσπαθεί να βρει κάτι σχετικό. Είσαι σίγουρος ότι έτσι λειτουργούσε το search; Στο παλιό κινητό είχα ρυθμίσει το lightflow να ανάβει το led με το αντίστοιχο χρώμα/συχνότητα/χρόνο για τις εφαρμογές που με ενδιέφεραν. Τώρα έχω την εντύπωση ότι για κάποια χρώματα δεν λειτουργεί. Θα ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Στείλε link όποτε μπορείς Παράξενο. Με long press σκανάρει την οθόνη και προσπαθεί να βρει κάτι σχετικό. Είσαι σίγουρος ότι έτσι λειτουργούσε το search; Στο παλιό κινητό είχα ρυθμίσει το lightflow να ανάβει το led με το αντίστοιχο χρώμα/συχνότητα/χρόνο για τις εφαρμογές που με ενδιέφεραν. Τώρα έχω την εντύπωση ότι για κάποια χρώματα δεν λειτουργεί. Θα ξαναδοκιμάσω. Το εικονιδιο υπαρχει στην οθονη πουθενα; Μπας και εχεις απενεργοποιησει την εφαρμογη; Βεβαιωσου στις εφαρμογες πως ειναι ενεργοποιημενη Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Αυτή έχω, είναι τοπ αν κρίνω απ τη φώτο μάλλον δε φοράς θήκη:p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Ποια είναι αυτή όμως; :lol: Ώρες, ώρες το φόρουμ θέλει φάπες... Εδώ το λινκ Edit: διόρθωση link https://www.skroutz.gr/s/10300091/Nillkin-Sparkle-Folio-S-View-Μαύρο-Honor-8.html Edited August 29, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Στείλε link όποτε μπορείς Παράξενο. Με long press σκανάρει την οθόνη και προσπαθεί να βρει κάτι σχετικό. Είσαι σίγουρος ότι έτσι λειτουργούσε το search; Στο παλιό κινητό είχα ρυθμίσει το lightflow να ανάβει το led με το αντίστοιχο χρώμα/συχνότητα/χρόνο για τις εφαρμογές που με ενδιέφεραν. Τώρα έχω την εντύπωση ότι για κάποια χρώματα δεν λειτουργεί. Θα ξαναδοκιμάσω. Πάντα έτσι δούλευε βρε, ίσως μπερδεύεσαι με κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Έκανα παραγγελία και μου ήρθε ο παρακάτω φορτιστής αυτοκινήτου. Έλεγε πως κάνει για το honor 8 και πως κάνει fast charge. Μου φαίνονται λίγο τσιμπημένα τα χαρακτηριστικά ή είναι η ιδέα μου; Παίζει να γίνει το κινητό τοστιέρα ή προχωράω άφοβα; Τα 3,1Α μου φαίνονται κάπως πολλά σε σχέση με αυτά που βγάζει στην έξοδο ο κανονικός φορτιστής. https://www.flickr.com/photos/151399390@N02/36497176730/in/datetaken/ https://flic.kr/p/Y12GY4 Edited August 29, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ώρες, ώρες το φόρουμ θέλει φάπες... Εδώ το λινκ https://www.skroutz.gr/s/12293859/Nillkin-Sparkle-Series-View-Smart-Book-Μαύρο-Honor-8-Pro.htmlΑυτή που παρέθεσες δεν είναι για το 8 pro; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Αυτή που παρέθεσες δεν είναι για το 8 pro; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το διόρθωσα, ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος... εδώ! @vastegial_74 Δεν έχει πρόβλημα, το κινητό θα τραβήξει όσα αμπερ θέλει αυτό, αν και πολύ φοβάμαι πως δεν θα σου ενεργοποιεί την "γρήγορη φόρτιση". Πες μας λεπτομέρειες όταν τον πάρεις στα χέρια σου... Edit: ρε συ vastegial γιατί κάθε φορά που σε κάνω παράθεση κολλάει το μισό φόρουμ και εξαφανίζεται το κείμενο;;; Edited August 29, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts