vangelsak Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Του πινω το αιμα στη δουλεια.Μια με δυο ωρες πλοηγηση,πολλα τηλεφωνα,σερφαρισμα καμια ωρα,μουσικη συνεχεια,και οταν γυρισω σπιτι καμια ωρα gaming.Ζεσταινεται ΟΚ αλλα δεν καιει,και η μπαταρια για ολα αυτα με καλυπτει....τι να πω μηπως επεσες σε προβληματικη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αυτό εννοώ,ότι τα μεταλικά του μέρη γύρω γύρω,δεν πιάνονταν αλλά όχι χαμηλά,ψηλα,ανάμεσα απο το αποτύπωμα και την κάμερα Στα πλαϊνά είναι η μπαταρία, ψαξτο λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 honor 8 pro υπάρχει νήμα; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ενώ το έχω λατρέψει το κινητάκι, καθώς είμαι απολυτα ευχαριστημένος από χθες έχω ένα θέμα. Όταν με καλούν και είναι κλειδωμένη η συσκευή, η οθόνη δεν ανοίγει, με αποτέλεσμα να πρέπει να το ξεκλειδώσω αρχικά και να κατεβάσω τη μπάρα για να απαντήσω. Τι κάνω για να διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλως σας βρήκα παιδιά αν και είμαι απαρηγόρητη. το φύλαγα σαν τα μάτια μου το κουτί,περίμενα να έρθει η ρημαδοθήκη και είπα αντε λίγο να το επεξεργαστώ....μου έπεσε γλυστράει τρελά το σκασμένο και έσπασε πίσω το μισό και δυστυχώς εκεί που είναι οι κάμερες, δεν επηρεάστηκε όπως φαίνεται αλλα είναι χάλια εμφανισιακά.ρώτησα πόσο μπορεί να κάνει αλλα πρεπει να το στειλουν Αθηνα κτλ και δεν βρισκω το λογο τσαμπα να το αποχωριστω.ξερει κανεις ποσο μπορει να στοιχίζει η πλάτη και η εργασια;:blink: καμια θηκη καλη να μην βλεπω; :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παρελαβα το πρωι το USB 3.0 Type C Adapter που ειχα παραγγειλει. Ειδα Game of Thrones απο στικακι στο κινητο:up: Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 https://www.aliexpress.com/w/wholesale-honor-8-back-glass.html?site=glo&g=y&SortType=price_asc&SearchText=honor+8+back+glass&CatId=200005299&initiative_id=SB_20170721030911&needQuery=n&isrefine=y Όπως βλέπεις δεν είναι ακριβό το πίσω κομμάτι, αλλά απο εργασία δεν γνωρίζω πόσο θα σου κοστίσει. Γνώμη μου να το πας σε καλό μάστορα, γιατί κρίμα είναι καινούριο κινητό και να γίνει προχειροδουλειά. Και εμένα μου έπεσε μια φορά ΜΑΖΙ με τη θήκη ( ήταν μια πάρα πολύ λεπτή θήκη) και έκανε σημαδάκι στη γωνία στο μεταλλικό περίβλημα. Αν δείς οτι κοστίζει πολύ η επισκευή, υπάρχουν πολλές θήκες για να καλύψεις την ατυχία σου :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ενώ το έχω λατρέψει το κινητάκι, καθώς είμαι απολυτα ευχαριστημένος από χθες έχω ένα θέμα. Όταν με καλούν και είναι κλειδωμένη η συσκευή, η οθόνη δεν ανοίγει, με αποτέλεσμα να πρέπει να το ξεκλειδώσω αρχικά και να κατεβάσω τη μπάρα για να απαντήσω. Τι κάνω για να διορθωθεί; Παιδιά κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλως σας βρήκα παιδιά αν και είμαι απαρηγόρητη. το φύλαγα σαν τα μάτια μου το κουτί,περίμενα να έρθει η ρημαδοθήκη και είπα αντε λίγο να το επεξεργαστώ....μου έπεσε γλυστράει τρελά το σκασμένο και έσπασε πίσω το μισό και δυστυχώς εκεί που είναι οι κάμερες, δεν επηρεάστηκε όπως φαίνεται αλλα είναι χάλια εμφανισιακά.ρώτησα πόσο μπορεί να κάνει αλλα πρεπει να το στειλουν Αθηνα κτλ και δεν βρισκω το λογο τσαμπα να το αποχωριστω.ξερει κανεις ποσο μπορει να στοιχίζει η πλάτη και η εργασια;:blink: καμια θηκη καλη να μην βλεπω; :cry::cry: Μπορείς να το καλύψεις με σκιν της dbrand https://dbrand.com/shop/huawei-honor-8-skins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Παιδιά κάποια βοήθεια; Με κανένα restart δεν στρώνει; Στην τελική κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχει προσέξει κάνεις αν το εικονίδιο με το λουκέτο από τα widgets, για το κλείδωμα της οθόνης ανεβάζει την κατανάλωση της μπαταρίας; Edited July 21, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. εγω το χρησιμοποιω και δεν εχω παρατηρησει θεμα με καταναλωση απο εκει.ολα ΟΚ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά κάποια βοήθεια; μηπως εβαλες καμια εφαρμογη τελευταια και εχεις αυτο το προβλημα? Κανε εκαθαριση cashe μεσα απο την διαχειρηση αλλιως επαναφορα εργ.ρυθμισεων και σιγουρα θα φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. εγω το χρησιμοποιω και δεν εχω παρατηρησει θεμα με καταναλωση απο εκει.ολα ΟΚ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μηπως εβαλες καμια εφαρμογη τελευταια και εχεις αυτο το προβλημα? Κανε εκαθαριση cashe μεσα απο την διαχειρηση αλλιως επαναφορα εργ.ρυθμισεων και σιγουρα θα φτιαξει Εντάξει, λύθηκε προς το παρών. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Εντάξει, λύθηκε προς το παρών. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με ποιον τρόπο λύθηκε; Τι έκανες; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Χαίρομαι που το νήμα αυτό έχει την περισσότερη κίνηση από τα άλλα τον τελευταίο καιρό. Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω και δεν μου έχει λυθεί από τις ενημερώσεις, είναι στην σύνδεση με το PC, πηγαίνει πάντοτε στην φόρτιση και δεν μπορεί να σώσει ρυθμίσεις, πρέπει να μπαίνω στο πάνω μενού των ειδοποιήσεων και να το ρυθμίσω από εκεί για άνοιγμα των αρχείων στην Hisuite, αυτόματα δεν το κάνει ποτέ, δεν ξέρω αν συμβαίνει στους άλλους αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Χαίρομαι που το νήμα αυτό έχει την περισσότερη κίνηση από τα άλλα τον τελευταίο καιρό. Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω και δεν μου έχει λυθεί από τις ενημερώσεις, είναι στην σύνδεση με το PC, πηγαίνει πάντοτε στην φόρτιση και δεν μπορεί να σώσει ρυθμίσεις, πρέπει να μπαίνω στο πάνω μενού των ειδοποιήσεων και να το ρυθμίσω από εκεί για άνοιγμα των αρχείων στην Hisuite, αυτόματα δεν το κάνει ποτέ, δεν ξέρω αν συμβαίνει στους άλλους αυτό. Είναι bug, το παθαίνω και γω, όπως επίσης και όταν κάνω "mirrorshare" η μισή οθόνη είναι πράσινη, όσο είχα android 6 κανένα πρόβλημα... Μόλις έγινε η μετάβαση σε 7ρι άρχισαν τα θέματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 ......................... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ανακάλυψα ότι η εφαρμογή μηνύματα διαγράφει μόνη της από ένα διάστημα και πίσω. Δε βρήκα κάποια ρύθμιση να αλλάξω. Καμία ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλημέρα παιδιά, Έσπασε η οθόνη του honor 8 μου. Ξέρεις κανείς ποιο είναι το κόστος για αλλαγή; To touch δουλεύει, άρα να υποθέσω ότι θέλει αλλαγή μόνο το digitizer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές, ήρθε η θήκη (τραγικο timing) πολύ μετρια αλλα ενταξει τα πολλα πολλα κρυβονται.το κακο ειναι οτι φαινονται τα σπασιματα στις καμερες κ το φλας,παλι καλα που δουλευουν!?? :ninja: ntenteras σε νιωθω :cry: το μονο που με κρατησε κ δεν λιποθυμησα οταν ειδα τα σπασμενα ειναι οτι η οθονη δεν εσπασε παροτι επεσε εκανε μπλοζομ και επεσε με τα μουτρα! να προσεχετε οι τυχεροι που εχετε μια αρτια συσκευη γιατι γλυστρα τρελα το σκασμενο! το ηθικο διδαγμα ειναι οτι θα κανω ασφαλεια στο edge γιατι εκει θα λιποθυμησω σιγουρα. παντως μια χαρα το honor ειδικα η καμερα εστω κ στραπατσαρισμενη :p πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Το virtual HD call, το έχει ενεργοποιήσει κανείς ? Το είχα βάλει μου φαινόταν πιο καθαρή η φωνή αλλά ήταν πιο χαμηλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Το virtual HD call, το έχει ενεργοποιήσει κανείς ? Το είχα βάλει μου φαινόταν πιο καθαρή η φωνή αλλά ήταν πιο χαμηλά Που ειναι αυτη η ρυθμιση; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλησπερα παιδια. Αξίζει η αγορά του στην τωρινη του τιμη? Ρωτάω μιας και η συσκευή πλεον εχει κλεισει 1 χρόνο και κατι. Ή στα ιδια λεφτα μπορώ να κινηθω σε κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Αγορά απο Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Το virtual HD call, το έχει ενεργοποιήσει κανείς ? Το είχα βάλει μου φαινόταν πιο καθαρή η φωνή αλλά ήταν πιο χαμηλά Που ειναι αυτη η ρυθμιση; Τελικα, υπαρχει τετοια ρυθμιση; Απο χθες την ψαχνω ρε παιδια και δεν την βρισκω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Αγορά απο Ελλάδα; ναι φιλε. το βιαζομαι γιατι εχω μεινει χωρις κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts