Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή χρονιά παιδια σε όλους. Πειτε μου κατι, μπορει καποιος που το εχει δοκιμασει να μου πει με σιγουρια αν υποστηριζει otg;

ναι, υποστηρίζει

http://www.imagebam.com/image/f75bfa523986309

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι, υποστηρίζει

http://www.imagebam.com/image/f75bfa523986309

Ευχαριστω. Το screenshot ειναι δικο σου, ετσι;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Έχω την τύχη να έχω στα χέρια μου αυτές τις ημέρες ένα Honor 8 και σκέφτηκα με την σειρά μου να γράψω μερικές απόψεις για του πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές.

[HUAWEI HONOR 8 QREVW]

>>>------------------------------------------delete text bellow for reply--------------------------<<<

|ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ|

+ ΘΕΤΙΚΑ +

[1]. Σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής.

[2]. Ανάλυση οθόνης και αρκετά ακριβής έλεγχος φωτεινότητας/χρώματος (συγκριτικά για τιμή αγοράς).

[3]. Αρκετά καλή αυτονομία (οθόνη μέχρι και 4+ώρες).

[4]. Πολύ καλή λήψη σήματος παρόχου κινητής τηλεφωνίας (δοκιμασμένο και σε δυσπρόσιτες περιοχές).

[5]. Ποιότητα ήχου κλήσης/συνομιλίας.

[6]. Το περιβάλλον λειτουργείας, με πάρα πολλές εύχρηστες λειτουργείες ιδιαίτερα στην διαχείριση της ενέργειας και σε μερικές κινήσεις προσβασιμότητας (πολλές φορές σου δίνει την εντύπωση ότι η συσκευή έχει υποστεί παραμετροποίηση για να σου δίνει τόσες δυνατότητες).

[7]. Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος με απίστευτη ανταπόκριση (θυμίζει iPhone, Google Pixel).

[8]. Υποδοχή σύνδεσης type-C USB (αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για την οποιαδήποτε μελλοντική λειτουργεία).

[9.] Αρκετά καλή κάμερα σε καλές συνθήκες φωτισμού.

[10.] Δυνατός επεξεργαστής και επαρκή RAM.

[11]. Ηχείο

- ΑΡΝΗΤΙΚΑ -

[1]. Δεν υπάρχει εργοστασιακό πλέγμα προβολής εφαρμογών (θα ενσωματωθεί με την αναβάθμιση του Φεβρουαρίου).

[2]. Όπως προανέφεραν και πολλοί άλλοι φίλοι χρειάζεται θήκη γιατί γλιστράει πολύ αλλά δυστυχώς έτσι χάνεις την ωραία αίσθηση του γυαλιού (φυσικά αυτό συμβαίνει με τις περισσότερες συσκευές).

[3]. Ασυμβατότητα του λειτουργικού της εταιρίας EMUI με αρκετές ψηφιακές υπογραφές πακέτων γνωστών εφαρμογών (π.χ. υπολειτουργία poweramp, gosms κ.α. εφαρμογών)

[4]. Αδυναμία δυναμικής πρόσβασης στην κάρτα επέκτασης (i.e. SD class 2, class 4, UHS-1 e.t.c.) και στην έκδοση 6.0 (φυσικά το ίδιο ισχύει και για άλλες συσκευές, ωστόσο το πλεονέκτημα της έκδοσης 6.0 δεν το εκμεταλλεύτηκε σωστά και η Huawei για ενοποίηση του χώρου αποθήκευσης της συσκευής).

[5]. Κάμερα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού χρειάζεται ιδιαίτερη σταθερότητα (βάση-τρίποδο) για τις προηγμένες επιλογές και ακόμα και στο auto-mode χρειάζονται 2 δευτερόλεπτα (η φωτογραφία τελειοποιείται…) με πλήρως ακίνητο το εστιασμένο αντικείμενο και την συσκευή (έλλειψη σταθεροποιητή).

[6]. Δεν υποστηρίζει την λήψη .raw (.DNG) (jpeg file) αρχείου όπως το P9 και iPhone

[7]. GPS (όχι ιδιαίτερα γρήγορο κλείδωμα τοποθεσίας σε σύγκριση πάντα με άλλες συσκευές, μη υποστήριξη BeiDou)

[8]. Λειτουργία έξυπνου πλήκτρου (αν είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα)

[9]. Δεν συμπεριλαμβάνονται ακουστικά

[10]. Η λειτουργίες της έξυπνης λήψης (δεν λειτουργούν με ακρίβεια αν υπάρχει προστατευτικό γυαλί/tempered glass)

:!: Όλα τα παραπάνω βασίζονται σε προσωπική εμπειρία/χρήση/γνώμη και ουδέποτέ αποσκοπούν σε οποιαδήποτε εμπορική θετική/αρνητική χειραγώγηση για το συγκεκριμένο προϊόν. Άμεσος σκοπός (όπως πάντα) είναι να βοηθήσω τους τρέχοντες και μελλοντικούς αγοραστές να έχουν απλά μια δεύτερη γνώμη και να κρίνουν βάση των δικών τους αναγκών και εμπειριών που μπορεί να έχουν.

Edited by Programmer
phone sold - shorten long text review

η αυτονομία του είναι πάρα πολύ καλή, μετά την τρίτη φόρτιση χωρίς data μόνο wifi

Καλή χρονιά παιδια σε όλους. Πειτε μου κατι, μπορει καποιος που το εχει δοκιμασει να μου πει με σιγουρια αν υποστηριζει otg;

Ναι υποστηρίζει OTG. Έχω συνδέσει και usb tv και έπαιξε κανονικά.

Καλή χρονιά σε όλους! Επειδή σκοπεύω να αγοράσω στο συγκεκριμένο κινητό, οι κάτοχοι που το απέκτησαν μέσω skroutz μπορούν να προτείνουν κάποιο αξιόπιστο μαγαζί με το οποίο έχουν προσωπική εμπειρία;;

Birdphone Γρηγοριου Λαμπρακη 126 Πειραιας. Το αγόρασα εγω σημερα σε Μπλέ. Ειναι φανταστικό.

Αντικειμενικά είναι μια πανέμορφη, αλλά ευαίσθητη συσκευή. Είναι κρίμα να την κρύψουμε σε θήκες τύπου πορτοφόλι ( περιμένω να μου έρθει...), γι'αυτο έψαξα για κάτι διαφορετικό και βρήκα την παρακάτω, η οποία είναι διάφανη και καλύπτει και την οθόνη. Την έχω δει/πιάσει σε xiaomi note 3 ενός φίλου και φαίνεται ποιοτική. Η αφή δούλευε κανονικά. Πως σας φαίνεται? Την έχει πάρει κανείς ή να κάνω την αρχή?

https://www.aliexpress.com/item/Fundas-Huawei-Honor-8-Case-Flip-Clear-Tpu-Cover-Silicone-Transparent-Coque-Honor8-Carcasa-Touch-Screen/32776959408.html?spm=2114.01010208.3.24.gdRSBf&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_5_10065_10068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_426_10103_10073_10102_10096_10052_10053_10050_10107_10106_10051%2Csearchweb201603_1%2Cafswitch_5&btsid=189cbcbb-a9c3-4431-8b77-3a1d86eb09e1

Αντικειμενικά είναι μια πανέμορφη, αλλά ευαίσθητη συσκευή. Είναι κρίμα να την κρύψουμε σε θήκες τύπου πορτοφόλι ( περιμένω να μου έρθει...), γι'αυτο έψαξα για κάτι διαφορετικό και βρήκα την παρακάτω, η οποία είναι διάφανη και καλύπτει και την οθόνη. Την έχω δει/πιάσει σε xiaomi note 3 ενός φίλου και φαίνεται ποιοτική. Η αφή δούλευε κανονικά. Πως σας φαίνεται? Την έχει πάρει κανείς ή να κάνω την αρχή?

https://www.aliexpress.com/item/Fundas-Huawei-Honor-8-Case-Flip-Clear-Tpu-Cover-Silicone-Transparent-Coque-Honor8-Carcasa-Touch-Screen/32776959408.html?spm=2114.01010208.3.24.gdRSBf&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_5_10065_10068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_426_10103_10073_10102_10096_10052_10053_10050_10107_10106_10051%2Csearchweb201603_1%2Cafswitch_5&btsid=189cbcbb-a9c3-4431-8b77-3a1d86eb09e1

Φοβερη συσκευη ,κατοχος απο χτες ,ειχα το mate 8 αλλα με κουρασε το μεγεθος και το honor 8 ειναι ενα κοσμημα και σφαιρατο ,ενδιαφερον θηκη εγω πηρα αυτην εδω http://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/8867/s/thiki-silikonis-huawei-honor-8/?___store=default το προστατευει αλλα χανει την ομορφια του το κινητο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν υπάρχει όντως θέμα με το touch και δεν διορθωθεί για εμένα δεν είναι κίτρινη, αλλά κατακόκκινη κάρτα

που το ανακαλύψατε το πρόβλημα με το touch?

Για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το gps πολύ χάλι αργεί να κλειδώσει και μέτρια ακρίβεια καμία σχέση με το honor 6 που σε αυτό το κομμάτι ήταν κλάσης ανώτερο στο τομέα...ακόμα και μόνο με τα δεδομενα και το wifi για εντοπισμό θέσης ειναι καλύτερο
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το gps πολύ χάλι αργεί να κλειδώσει και μέτρια ακρίβεια καμία σχέση με το honor 6 που σε αυτό το κομμάτι ήταν κλάσης ανώτερο στο τομέα...ακόμα και μόνο με τα δεδομενα και το wifi για εντοπισμό θέσης ειναι καλύτερο

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το gps. Έχω το google maps & here maps και κλειδώνουν άμεσα και με ακρίβεια. Δεν βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με τα galaxy s7 & huawei P8 που είχα πριν. Στον ενάμιση μήνα που το έχω, δεν έχω βρει κάποιο ελάττωμα. Αν και το s7 είναι καλύτερο, δεν μου λείπει καθόλου.

ούτε εγώ έχω θέμα με το gps, σε 2-3 δευτερόλεπτα βρίσκει δορυφόρους και σε 20 έχει κλειδώσει και μάλιστα μέσα στο σπίτι, (λειτουργία "μόνο gps")

Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα με το GPS.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο μοναδικός διακόπτης on-off..

Μάλλον δεν το εξήγησα καλά ναι με το gps ενεργοποιημένο ναι δεν έχει θέμα αλλά όταν έχω την επιλογή για να βρίσκει την θέση με τα δίκτυα κινητής και το wifi εκεί έχει το πρόβλημα...σε τεστ που έκανα με το honor 6 που έχω και αργούσα να βρει την θέση αλλά και είχε και μεγαλύτερη απόκλιση από την πραγματική
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Μιας και αναφέρεστε στο GPS να πω ότι με έχει ενθουσιάσει το γεγονός ότι φεύγοντας από το σπίτι κλείνει wifi και επιστρέφοντας το ενεργοποιεί πάλι!

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μιας και αναφέρεστε στο GPS να πω ότι με έχει ενθουσιάσει το γεγονός ότι φεύγοντας από το σπίτι κλείνει wifi και επιστρέφοντας το ενεργοποιεί πάλι!

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

νομιζω οτι πιο πολλη μπαταρια θα κερδισεις αν κλεισεις το gps και αφησεις το wifi ενεργο μονιμα παρα ετσι οπως το κανει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επειδή με έχει βάλει σε σκέψεις η απόκτηση του...

Με μια αναζήτηση είδα ότι δεν υποστηρίζει την 800αρα (band 20), που χρησιμοποιεί η Wind, για 4g. Ισχύει όντως;

Κάποιος που το δουλεύει με Wind;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με μια αναζήτηση είδα ότι δεν υποστηρίζει την 800αρα (band 20), που χρησιμοποιεί η Wind, για 4g. Ισχύει όντως;

http://www.gsmarena.com/huawei_honor_8-8195.php

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-8-eu-4gb-32gb

;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημέρα!Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό ξέρει κανείς τι παίζει με την χρυσή απόχρωσή;Γτ ενώ την βρίσκω στο εξωτερικό (ότι υπήρχε ούτε εκεί υπάρχει διαθέσιμη πια) δεν έχει έρθει Ελλάδα;Κι αν έχουμε καμιά πληροφορία επ αυτού;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:p

Οποιο κινητο εχει εισαχθει απο ευρωπαικη αντιπροσωπεια συνηθως (για να μην πω παντα) εχει και την 800αρα.