manolisva Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδιά όσοι το έχετε κανένα νέο, αξίζει το τηλέφωνο ή έχει προβλήματα; χωρίς να είμαι και πολύ σχετικός .. λέω ότι το τηλέφωνο είναι πολύ καλό.. πάει σφαίρα .. νομίζω όμως ότι η multilaguage rom με την οποία το στέλνουν πάσχει... επειδή είχα το lenovo P780 το οποίο βέβαια ξεπεράστηκε λόγω μνήμης... 1g ram/4g rom ... αλλά είχε 4000 μπαταρία που ξεχνούσες πότε το φόρτισες... επίσης νομίζω ότι η ένταση του ηχείου είναι μικρότερη... και βέβαια δεν δουλεύουν καθόλου αυτά τα ιατρικά.. παλμοί καρδιάς και οξυγόνο κ.λ.π... Ίσως αν το έχει κάποιος με official rom να μας πει σχετικά . Παράθεση Μανώλης - Ηράκλειο Κρήτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opa2016 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Επιτέλους απέκτησα το τηλέφωνο που ονειρευόμουν! Βρήκα τον σωστό τρόπο (μετά από μια μέρα διάβασμα και πειραματισμούς με προσοχή) και έβγαλα την multilanguage που ήρθε με κάτι ελληνικά για γέλια και πέρασα την αγγλική-κινέζικη! Το τηλέφωνο πραγματικά πετάει. Είμαι με την st 2.140 και το σπουδαίο ότι εγκατέστησα και όλα τα google! Αναβαθμίσεις από μόνο του...και όλα τα καλούδια 2.000 εφαρμογές, παιχνίδια, gps και ότι άλλο προκύπτει....... Δεν είμαι ρουτ γιατί είμαι εναντίον αυτής της διαδικασίας....εξάλλου το τηλέφωνο πιάνει πουλιά στον αέρα! Θα κοιτάξω μόνο να περάσω και την dev για πιό γρήγορες αναβαθμίσεις! Edited October 7, 2016 by Opa2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opa2016 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Εμείς που έχουμε multilanguage (custom rom) δεν μπορούμε φλασάρουμε ΜΟΝΟ με την μέθοδο QPST/QFiL και τον υπολογιστή! Τα κινέζικα φεύγουν όλα με απλή απεγκατάσταση κράτησα όμως τον καιτό και το Apstore τους μην γίνει τίποτα...ή μήπως στο μέλλον έχουμε και ελληνικά!! Λειτουργούν τα online wallpapers και όλα τα ιατρικά καλούδια...και 4,5,6,7,8 και φύγαμε..... Α και να σας πω ότι στην αρχή η καθαρή μνήμη ήταν 5.6 GB, Free 4.1 με εγκατεστημένα μόνο 69 apks. Η καθαρή RAM είχε όγκο 1.5 γιγα! Edited October 7, 2016 by Opa2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouk Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Επιτέλους απέκτησα το τηλέφωνο που ονειρευόμουν! Βρήκα τον σωστό τρόπο (μετά από μια μέρα διάβασμα και πειραματισμούς με προσοχή) και έβγαλα την multilanguage που ήρθε με κάτι ελληνικά για γέλια και πέρασα την αγγλική-κινέζικη! Το τηλέφωνο πραγματικά πετάει. Είμαι με την st 2.140 και το σπουδαίο ότι εγκατέστησα και όλα τα google! Αναβαθμίσεις από μόνο του...και όλα τα καλούδια 2.000 εφαρμογές, παιχνίδια, gps και ότι άλλο προκύπτει....... Δεν είμαι ρουτ γιατί είμαι εναντίον αυτής της διαδικασίας....εξάλλου το τηλέφωνο πιάνει πουλιά στον αέρα! Θα κοιτάξω μόνο να περάσω και την dev για πιό γρήγορες αναβαθμίσεις! Ποια ROM εγκατέστησες ακριβώς (την αγγλική-κινέζικη που λες); Ακούω συνέχεια για ένα θέμα με τα notifications στο ZUI. Τι είναι αυτό; Γενικά έχεις κάποιο θέμα με αυτή τη ROM; Το κινητό τα σπάει από χαρακτηριστικά αλλά παντού που διαβάζω υπάρχουν θέματα στο software, είτε στο ZUI, είτε στις άλλες ROM, αλλιώς θα το είχα πάρει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opa2016 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ποια ROM εγκατέστησες ακριβώς (την αγγλική-κινέζικη που λες); Ακούω συνέχεια για ένα θέμα με τα notifications στο ZUI. Τι είναι αυτό; Γενικά έχεις κάποιο θέμα με αυτή τη ROM; Το κινητό τα σπάει από χαρακτηριστικά αλλά παντού που διαβάζω υπάρχουν θέματα στο software, είτε στο ZUI, είτε στις άλλες ROM, αλλιώς θα το είχα πάρει ήδη. Τελευταία αναβάθμιση 2.1.140! Τα είχα δοκιμάσει όλα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τίποτα.....μόνο που ήταν στα αγγλικά! Το zui τους δούλευε τέλεια...ούτε ρουτ, ούτε ινδικές και άλλες ρομ! Και οι αναβαθμίσεις θα είναι αυτόματες...(μικρό για τα γούστα μου)! Δεν μπορώ άλλο να βοηθήσω γιατί το έστειλα δωράκι στον γιό μου σήμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παιδία μόλις το παράγγειλα και εγώ σε μαύρο...Τελικά Ραδιόφωνο έχει το τηλέφωνο;;; NFC διάβασα ότι δεν έχει αλλά δεν μου είναι και απαραίτητο.. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Υπάρχει κάπου να το πάρουμε από Ευρώπη για να μην έχουμε το άγχος των τελωνείων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 http://www.antelife.com/europe-warehouse-lenovo-zuk-z2-pro-6gb-ram-128gb-rom-qualcomm-snapdragon-820-2-15ghz-quad-core-5-2-inch-2-5d-super-amoled-corning-gorilla-glass-3-fhd-screen-android-6-0-4g-lte-smartphone-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 να ρωτησω κατι, οι stock roms φλασαρονται μεσω QFIL οπως στο απλο ZUK Z2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Στα 300 € http://www.tomtop.com/lenovo-3/p-p1580b-eu.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Στα 300 € http://www.tomtop.com/lenovo-3/p-p1580b-eu.html Το παράγγειλα, το πλήρωσα, μου είπαν ότι δεν το έχουν διαθέσιμο και μετά από μια μέρα το ξαναεβαλαν στα 368€. Κλασικοί απατεώνες... Στάλθηκε από το ZUK Z1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Αυτό ηταν βέβαιο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amagawdz Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εμένα κανονικά το έστειλαν στα 289€ Το έστειλαν με RX.....DE οπότε είμαι στην αναμονή παραλαβής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheObserver Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Μόλις το παρήγγειλα και γω φίλοι Zukάδες! Για να δούμε τί θα μας έρθει...Διαπιστώνω βέβαια ότι στο XDA έχει μικρή υποστήριξη ακόμα. Οι ρομ βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Εγώ το παρήγγειλα από efox. Είναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amagawdz Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 http://i.imgur.com/zy6PAAD.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheObserver Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Εγώ το παρήγγειλα από efox. Είναι αξιόπιστο; Φίλε και γω από efox το παρήγγειλα. Email επιβεβαίωσης παραγγελίας σου στείλανε; Γιατι εμένα όχι...Απαράδεκτο site to efox και σε interface, λαγκάρει συνεχως, δεν είναι https...Από την άλλη είχε την πιο χαμηλή τιμή...Για αξιοπιστία δεν ξέρω. Πάντως έχει μέτριες κριτικές ως κατάστημα. Edited November 7, 2016 by TheObserver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Φίλε και γω από efox το παρήγγειλα. Email επιβεβαίωσης παραγγελίας σου στείλανε; Γιατι εμένα όχι...Απαράδεκτο site to efox και σε interface, λαγκάρει συνεχως, δεν είναι https...Από την άλλη είχε την πιο χαμηλή τιμή...Για αξιοπιστία δεν ξέρω. Πάντως έχει μέτριες κριτικές ως κατάστημα. Δε μου έστειλαν e-mail επιβεβαίωσης αλλά e-mail με tracking number . Το θέμα όμως είναι ότι ακόμα αυτό το tracking number δεν έχει ενεργοποιηθεί και δεν ξέρω τι γίνεται με το κινητό που παρήγγειλα. Για να σου στείλουν email στείλε μήνυμα στο support : service@efox-shop.com Edited November 7, 2016 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheObserver Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Δε μου έστειλαν e-mail επιβεβαίωσης αλλά e-mail με tracking number . Το θέμα όμως είναι ότι ακόμα αυτό το tracking number δεν έχει ενεργοποιηθεί και δεν ξέρω τι γίνεται με το κινητό που παρήγγειλα. Για να σου στείλουν email στείλε μήνυμα στο support : service@efox-shop.com Πρέπει να στείλω email για να μου στείλουν email επιβεβαιώσης ή/και tracking number...πρωτότυπο και αυτό...Ευχαριστώ. Για να δούμε. Ασφάλεια τελωνείου πλήρωσες; Εγω πλήρωσα για σιγουριά. Πάλι καλά που έχω την απόδειξη του Paypal. Δεν είχε επιλογές μεθόδων αποστολής σ'εμένα. Μία και...καλή. Προτείνω περιοδική επικοινωνία μέχρι να τα παραλάβουμε, για ψυχολογική υποστήριξη και ενθάρρυνση :) Edited November 8, 2016 by TheObserver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Πρέπει να στείλω email για να μου στείλουν email επιβεβαιώσης ή/και tracking number...πρωτότυπο και αυτό...Ευχαριστώ. Για να δούμε. Ασφάλεια τελωνείου πλήρωσες; Εγω πλήρωσα για σιγουριά. Πάλι καλά που έχω την απόδειξη του Paypal. Δεν είχε επιλογές μεθόδων αποστολής σ'εμένα. Μία και...καλή. Προτείνω περιοδική επικοινωνία μέχρι να τα παραλάβουμε, για ψυχολογική υποστήριξη και ενθάρρυνση :) Τα ίδια και εγώ με σένα αλλά δεν πλήρωσα ασφάλεια τελωνείου. Με το καλό να έρθουν. Εμένα σήμερα έστειλαν ότι ταχυδρομηθηκε. Edited November 8, 2016 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Πρέπει να στείλω email για να μου στείλουν email επιβεβαιώσης ή/και tracking number...πρωτότυπο και αυτό...Ευχαριστώ. Για να δούμε. Ασφάλεια τελωνείου πλήρωσες; Εγω πλήρωσα για σιγουριά. Πάλι καλά που έχω την απόδειξη του Paypal. Δεν είχε επιλογές μεθόδων αποστολής σ'εμένα. Μία και...καλή. Προτείνω περιοδική επικοινωνία μέχρι να τα παραλάβουμε, για ψυχολογική υποστήριξη και ενθάρρυνση :) Μάλλον σε ενδιαφέρει αν και είναι στα γερμανικά https://www.youtube.com/shared?ci=NQbutAhWl_o Η αναμονη για να ερθει απο Κινα ειναι μεγαλη με απλο ταχυδρομειο αλλα οποιον τον ενδιαφερει στο efox εχει το μοντελο με τα 6GB ram μονο 319 ευρω με 15 ευρω μεταφορικα(δεν εχει αλλη επιλογη) Edited November 16, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheObserver Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Μάλλον σε ενδιαφέρει αν και είναι στα γερμανικά https://www.youtube.com/shared?ci=NQbutAhWl_o Ευχαριστώ αλλά έχω δει αρκετά reviews. Τους έστειλα email όπως πρότεινες και μου απάντησαν σήμερα το παρακάτω σε άψογα αγγλικά... Dear customer, Sorry for the delay delivery. If it is in stock in factory,Normally, we may ship out within 3 -5 days. But sometimes it depends on supplier progress. we have checked this order with our Purchase Dept., they replied us that the manufacturer is hurrying up to produce now. pls wait for stock patiently. We will arrange shipment asap once the items come. Best regards, Guo Υπέροχα ε; Εγώ τώρα θα περιμένω το εργοστάσιο της Lenovo/Zuk να πάρει μπρος. Σε κανα τρίμηνο θα το έχω λογικά. Edited November 9, 2016 by TheObserver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-Pro-5_2-inch-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1050713.html με κουπόνι zukz21111 στα 315 δολάρια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-Pro-5_2-inch-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1050713.html με κουπόνι zukz21111 στα 315 δολάρια Αυτό είναι για το απλό το ZUK όχι για το Pro. Edited November 18, 2016 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται, το σωστό κουπόνι για το Banggood: ZUZ2128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts