Jump to content

TheObserver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    319
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TheObserver

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

TheObserver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. TheObserver

    Nokia 8

    Αυτή τη στιγμή τo Nokia 8 γύρω στα 300 ευρώ πρέπει να είναι το τοπ vfm flagship. Η κάμερα πώς είναι πλέον με Gcam ή Pro mode;
  2. Τα "υπερεκτιμημένα" προϊόντα τα αποβάλλει η αγορά φυσικά και αυτόματα (Hint: Δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση). Εφόσον αγοράζονται σε μεγάλες ποσότητες δεν είναι υπερεκτιμημένα. Θα μπορούσαν να ήταν φτηνότερα; Ασφαλώς.
  3. Τι εννοείς δεν υπάρχει; Settings→ system updates. Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk
  4. Δεν μου ήρθε ακόμα OTA (πρωτότυπο). Είμαι με stock 2.5.462 ST. Παρ'όλα αυτά...τρέλανε μας ρε Zukάρα! :)
  5. Παιδιά Android O φαντάζομαι δεν θα παίξει ε;
  6. Κοίτα εδώ https://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro Εγκαθιστάς μία από τις εκδόσεις ZUI και μετά κάνεις ΟΤΑ update. System update από τα settings. Εμένα μου ήρθε πριν 2 μέρες η τελευταία επίσημη: 2.5.435 ST
  7. Υπάρχει https://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-pro-z2121-only.57/ Στα 13mp τραβάει 4:3. Πέφτει στα 10mp σε 16:9.
  8. Κάνεις κάποιο λάθος, όπως σωστά υπέθεσες. Η official κινεζικη/αγγλική rom (τελευταία έκδοση android N) χρησιμοποιεί μια χαρά όλους τους αισθητήρες. Σαφώς και αξίζει ακόμα η αγορά του 6/128 μέχρι 300 ευρώ.
  9. Πολύ σωστά όλα τα συμπεράσματα και οι σκέψεις σου! Επίσης, δεν ξέρω αν ενημερωθήκατε, αλλά το brand Zuk καταργείται (αναμενόμενο και διαφαινόμενο γεγονός). Κάνει unification η Lenovo σε Lenovo-Moto.
  10. Κατανοητή η συλλογιστική σου αλλά το παλικάρι, όπως λές, έσπευσε το ίδιο να αυτοανακυρηχθεί φαν της τεχνολογίας έχοντας κινητό 8ετίας. Ε το κινητό δεν είναι αυτοκίνητο, έχει άλλο κόστος απόκτησης. Ταυτόχρονα είναι σαν να λες είμαι φαν του κινηματογράφου αλλά η τελευταία ταινία που είδα ήταν το Forrest Gump. E δεν είσαι φαν φίλε μου σορρυ. Γνώστης μπορεί να είσαι. Οπαδός, υποστηρικτής, φαν όχι. Εγώ αλλάζω κινητό όποτε βαρεθώ το υπάρχον, το οποίο και πουλάω για να αγοράσω το καινούργιο "ερωτεύσιμο". Ο κύκλος αυτής της διαδικασίας ποικίλλει σε διάρκεια αλλά συνήθως είναι 1 με 1μισι χρόνο. Γυρω στα 300 ευρώ το ανώτατο όριο που θέτω όποτε κοιτάω πλέον αποκλειστικά προς τη χώρα του ανατέλλοντος για VFM flagships.
  11. Είμαι ικανοποιημένος από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μίας εταιρείας. Αυτό δεν σημαίνει ότι την εμπιστεύομαι. Δεν ειναι ισότιμη η σχέση καταναλωτής-εταιρεία. Καμμία εταιρεία δεν εμπιστεύομαι εκτός και αν είναι δικιά μου. Λάθος ρήμα στην εκφώνηση. Γιατί δεν υπάρχει λινκ για αυτές τις έρευνες που αναφέρονται;
  12. Μα και ένα "τηλέφωνό" στις 4'' είναι ένα μικρό ταμπλετ με 4G και δυνατότητα κλήσης. Γενικά δεν έχει νόημα να τα λέμε τηλέφωνα/Smartphones. Αυτά δεν είναι απλά έξυπνα τηλέφωνα. Είναι τελείως διαφορετικές συσκευές.
  13. Καλησπέρα. Προεξέχει αλλά ελάχιστα. Μισό/ένα χιλιοστό. Σχεδόν δεν φαίνεται δηλαδή.
  14. Προς το παρόν είναι συνολικά η καλύτερη λύση. Και να βγει θα αργήσει αποτι φαίνεται οπότε...
×
×
  • Create New...