Jump to content

manolisva

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manolisva

  • Ημ. Γέννησης 20/12/1961

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

manolisva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι εγώ το χρησιμοποιώ αν κ έχω και πιο καινούργιο...η μπαταρία μου κάνει κι εμένα κάτι νούμερα, κάποιες φορές σβήνει ενώ έχει 25-30% ... θα ήθελα να το φτιάξω αν γίνεται... μπορείς να το αναλάβεις?
  2. φιλε έχω το ΖUK Z2 Pro από το 2016 ... η ρομ του πάντα είχε θεματα αλλα τελευταια εγιναν πιο σοβαρά... μηπως μπορεις να βοηθήσεις αν στο στείλω? ... με αμοιβή εννοείται....είμαι Ηράκλειο Κρήτη.... διάβασα για καποια ρομ ΑΕΧ ... που δουλεύει... Αν νομίζεις ότι μπορείς στειλε μνμ η τηλ 6945387857
  3. Σίγουρα είναι ανόητη πολιτική... Πρέπεινα είμαι απο τους πρώτους που το πήραν.. Απο vickmall 7/16 στα 420€ .. Είχα για 4 χρόνια το Ρ780 που είχε 4000 μπαταρια κ απλά ξεπεράστηκε λογω μνήμης... Ημουν πολύ ευχαριστημένος με ποιότητα κατασκευής γι αυτό πηγα παλι σε lenovo παρά το ότι ήδη γνώριζα τα bugs της rom... Δεν περιμενα ποτέ ότι ενα τόσο καλό κινητό θα εγκαταλείπετο απο πλευράς rom.. Ο λόγος που δεν πούλησε είναι αυτός.. και είμαι σίγουρος ότι μια bugless rom θα εκτίνασε κατακόρυφα τη ζήτηση ... Δεν ξέρω γιατί η lenovo το έχει εγκαταλείψει ... Ισως θέλει να στηρίξει κάποιο επόμενο μοντέλο.. Αλλα αυτο ισως είναι η αιτία να μην ξαναπάρω lenovo.
  4. χωρίς να είμαι και πολύ σχετικός .. λέω ότι το τηλέφωνο είναι πολύ καλό.. πάει σφαίρα .. νομίζω όμως ότι η multilaguage rom με την οποία το στέλνουν πάσχει... επειδή είχα το lenovo P780 το οποίο βέβαια ξεπεράστηκε λόγω μνήμης... 1g ram/4g rom ... αλλά είχε 4000 μπαταρία που ξεχνούσες πότε το φόρτισες... επίσης νομίζω ότι η ένταση του ηχείου είναι μικρότερη... και βέβαια δεν δουλεύουν καθόλου αυτά τα ιατρικά.. παλμοί καρδιάς και οξυγόνο κ.λ.π... Ίσως αν το έχει κάποιος με official rom να μας πει σχετικά .
  5. Ώπα φίλε ... Ομοβροντία ερωτήσεων αλλά είμαι ψιλοάσχετος.... Αν κάποιος έχει απαντήσεις για καποια άλλη ρομ ας ανεβάσει οδηγίες ...από που και πως μήπως μπορεσω να κάνω κάτι... Γιατί αυτή που έχει είναι μάπα !!!!
  6. το πήρα από Vickmall.. μου ήρθε με multilag.. rom .. η οποία εχει θεματάκια.. έβαλα κάποιες άλλες εφαρμογές , όπως για επαφές γιατί η δικιά τους είχε θέμα με την αλφαβητική σειρά στα Ελληνικά.. επίσης αυτά τα ιατρικά ... παλμοί καρδιάς και οξυγόνο αίματος δεν δουλεύουν.
  7. εγώ το πήρα απο VICKMALL 480$ ... το banggood δεν το ξέρω ειναι αξιόπιπιστο?.ω ότι θα κυκλο.. εχει Ελληνικά ... με πειραγμένη ρομ... ψιλομάπα ρομ... ελπίζω θα βγούν καλύτερες.
  8. Το κινητό ειναι ***** η ρομ του μαπα...αν θέλεις να το δεις που είπες στείλε μήνυμα ενα τηλέφωνο να κανονίσουμε.
  9. Σήμερα τοπηρα κι εγώ από Vickmall ... ήρθε κι εμενα με ελληνικά...αλλά η αυτή η ρομ εχει θεματα... με κυριότερο δεν κανει συγχρονισμό με Gmail για να ορτώσεις επαφες, εφαρμογες κ.λ.π.. έχει επιλογή inport from icloud που είναι για iphone και δεν εχει για gmail. τελικά εκανα export τις επαφες σε Vcf τις κατεβασα σαν αρχειο και τις πηρε από εκει... επίσης εβαλα αλλη εαρμογή για επαφες γιατι ειχε θεμα με τα ελληνικα στη αλαβητικη σειρά. πάντως σαν κινητό παει σφαιρα.
  10. απο elta tracking .... ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-09-2016 09:37 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  11. Αυτό λέει το tracking του elta.gr λες να πλησιάζει????? Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 04-09-2016 09:38 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
  12. Ναι.. από Ηράκλειο Κρήτης είμαι... ελπίζω να μη βιάστηκα γιατί δεν τα πολυκαταφέρνω με αλλαγές ρομ κλπ.. τώρα έχω το Λενόβο Ρ780 εδώ και 4 χρόνια το έχω με τη ρομ που το έστειλε τότε το minideal... εκτός από κάποια προβλήματα σε κάποιες Αpps που έβαλα άλλες κανένα πρόβλημα... σκυλί και 4000 μπαταρία ατελείωτη !!!... βέβαια με 1G ram και 4g rom ... πλέον ξεπεράστηκε... ελπίζω το καινούργιο να βγει το ίδιο καλό.!!!
  13. Το αγόρασα σήμερα από Vicmall $480 . Φεύγω για Κύπρο 28/9 θα έχει έρθει??? ... είχε επιλογή NL registred shipping / SG registred shipping .. έβαλα την SG registred shiiping καλά έκανα?
  14. τελικα το "don't support ota" ειναι ζήτημα dont buy ?
×
×
  • Create New...