m7ixalis Δημοσιεύτηκε April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2016 Σε αυτό το θέμα θα συγκεντρώσουμε πληροφορίες για την διάθεση των συσκευών στα ελληνικά καταστήματα άλλα και συμβουλές/εμπειρίες για αγορά αυτών μέσω on-line καταστημάτων. Παρακαλώ να περιοριστούν μόνο εδώ αυτές οι συζητήσεις, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα επίσημα θέματα για απορίες και συζητήσεις των κατόχων των συσκευών. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ας κάνω τα εγκαίνια :) Στο Αμερικάνικο amazon , λέει ότι έχει την international version . Φαντάζομαι δεν θα έχω θέματα συμβατότητας με τα δίκτυα κλπ, σωστά; Με την εγγύηση; Στη σελίδα λέει : International Version- Product may not have US Warranty http://www.amazon.com/dp/B01D1J91BU/ref=twister_B01D2JWZVC?_encoding=UTF8&psc=1 Λόγω (και ) ισοτιμίας είναι ενα 70-80αρι ευρώ κάτω σχεδόν αυτή τη στιγμή από τα σκρουτζομάγαζα (αν και έχει πέσει ένα 50αρι μέσα σε 2-3 μέρες παρατηρώ) , και επειδή θα παίξει ταξίδι ΗΠΑ , το σκεφτόμουν. Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 ,...και επειδή θα παίξει ταξίδι ΗΠΑ , το σκεφτόμουν. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Το Dual Sim σε silver titanihm και στα €700 είναι απίστευτο VFM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Νταξ, σχετικό το Vfm όταν κάνει 7κατοστάρικα και υπάρχουν κινητά όπως το 5Χ στα 250 , αλλά τα πάθη πληρώνονται :) Το θέμα της εγγυήσης με προβληματίζει κυρίως. Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κάτοχος του s7 edge κι εγώ από την Παρασκευή. Αγορά από public στα 829 ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής (μου πήραν το lg g4 348 ευρώ) και δώρο power bank της samsung 9500 mah και έξτρα εγγύηση που καλύπτει σπάσιμο της οθόνης για 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κάτοχος του s7 edge κι εγώ από την Παρασκευή. Αγορά από public στα 829 ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής (μου πήραν το lg g4 348 ευρώ) και δώρο power bank της samsung 9500 mah και έξτρα εγγύηση που καλύπτει σπάσιμο της οθόνης για 2 χρόνια. Με υγεια. Δεν μου φαίνεται κακο deal αν κ τα δωρα λογικά δε θα τα χρειαστείς ποτέ :-) στον κωτσοβολο λες να γίνεται? Για note 4 να γίνεται? Μπορώ να το δω κάπως? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Καλησπέρα σας! Κοιτάζω το χρυσό χρώμα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω το απλό η το edge! Με ενδιαφέρει η συσκευή να είναι Unbranded. Τα καταστήματα Γερμανός, Cosmote, Vodafone και Πλαίσιο ξέρετε τι δίνουν; Branded ή Unbranded?? Πείτε και κανένα σκρουτζομάγαζο που να έχει σίγουρα unbranded συσκευές μπας και μας έρθει και φθηνότερα :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Άκης (Sent from Nexus 6) Edited April 11, 2016 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπέρα σας! Κοιτάζω το χρυσό χρώμα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω το απλό η το edge! Με ενδιαφέρει η συσκευή να είναι Unbranded. Τα καταστήματα Γερμανός, Cosmote, Vodafone και Πλαίσιο ξέρετε τι δίνουν; Branded ή Unbranded?? Πείτε και κανένα σκρουτζομάγαζο που να έχει σίγουρα unbranded συσκευές μπας και μας έρθει και φθηνότερα :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Άκης (Sent from Nexus 6) Από τα λίγα μαγαζιά που εμπιστεύομαι για unbrandend είναι το extreme mobile. Από παλιότερες εμπειρίες σε όσα έπαιρνα τηλέφωνο μου έλεγαν δεν ξέρουμε..ο προμηθευτής...εγγυώμαστε για την εγγύηση κτλ κτλ http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S7-Edge-G935-32GB-EU.1311720.html Εγώ το δικό μου το πήρα από public στα πλαίσια της ανταλλαγής και είναι και αυτό unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ας κάνω τα εγκαίνια :) Στο Αμερικάνικο amazon , λέει ότι έχει την international version . Φαντάζομαι δεν θα έχω θέματα συμβατότητας με τα δίκτυα κλπ, σωστά; Με την εγγύηση; Στη σελίδα λέει : http://www.amazon.com/dp/B01D1J91BU/ref=twister_B01D2JWZVC?_encoding=UTF8&psc=1 Λόγω (και ) ισοτιμίας είναι ενα 70-80αρι ευρώ κάτω σχεδόν αυτή τη στιγμή από τα σκρουτζομάγαζα (αν και έχει πέσει ένα 50αρι μέσα σε 2-3 μέρες παρατηρώ) , και επειδή θα παίξει ταξίδι ΗΠΑ , το σκεφτόμουν. Εγω το σκεφτομαι απο αυτον εδω τον πωλητη μεσω εβαυ βλεπω εχει πουλησει 500 και edge και 400 και s7 μιλαω παντα για το duos γιατι εδω και χρονια τα κινητα μου ειναι ολα δικαρτα....Εχει 100% feedback και αποτι βλεπω ολοι ευχαριστημενοι απλα δεν ξερω τι γινεται με τελωνειο και επισης με την εγγυηση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπέρα σας! Κοιτάζω το χρυσό χρώμα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω το απλό η το edge! Με ενδιαφέρει η συσκευή να είναι Unbranded. Τα καταστήματα Γερμανός, Cosmote, Vodafone και Πλαίσιο ξέρετε τι δίνουν; Branded ή Unbranded?? Πείτε και κανένα σκρουτζομάγαζο που να έχει σίγουρα unbranded συσκευές μπας και μας έρθει και φθηνότερα :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Άκης (Sent from Nexus 6) Πλαίσιο=unbranded Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Κωτσοβολος,media market,πλαισιο, και ισως και ο γερμανος φερνουν unbrunded!τα μαγαζακια απο skroutz μισα μισα!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Γερμανός branded cosmote. Τουλάχιστον τέτοιο ήταν το δικό μου. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Κωτσοβολος,media market,πλαισιο, και ισως και ο γερμανος φερνουν unbrunded!τα μαγαζακια απο skroutz μισα μισα!! και το Puplic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το θελω αλλα δεν αξιζει να δωσω το 6s για να το παρω :( το ενα σε ενα μηνα θα εχει πεσει πολυ και το αλλο θα μεινει στα ιδια χρηματα αρα οσο περιμενω τοσο πιο πολυ κερδιζω :/ Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Και branded να είναι δεν γίνεται να φλασαρεις με odin κάποια unbranded rom? Την EUR δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Και branded να είναι δεν γίνεται να φλασαρεις με odin κάποια unbranded rom? Την EUR δηλαδή.Ναι, οποία έκδοση θέλεις περνάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Και branded να είναι δεν γίνεται να φλασαρεις με odin κάποια unbranded rom? Την EUR δηλαδή. Ναι αλλά από την στιγμή που το πληρώνεις γιατί να μην το πάρεις unbranded και να είσαι ok! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ξερει κανεις ποτε μπαινει νεα φουρνια s7 edge στην ελλαδα στα μεγαλα καταστημα οπως οτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ξερει κανεις ποτε μπαινει νεα φουρνια s7 edge στην ελλαδα στα μεγαλα καταστημα οπως οτε ? Πόσο πιο φρέσκο; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160415/43d787122f615204f701269398b7d5ab.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 σε εναν χρονο να το λες αυτο αυτο που θα παρακαλας για update :lol: απλα περιμενω απο επιδοτηση s7 edge και μου λενε δεν εχουν διαθεσιμοτητα και περιμενουν εισαγωγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Σε ενα χρόνο θα πάρω s8 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Σε ενα χρόνο θα πάρω s8 ;) Αυτός είσαι, αν μη τι άλλο αισιοδοξία!!!!! και φυσικά σου το ( μας το ) εύχομαι! Κοίτα να δεις που ούτε 20 μέρες δεν έχουμε το S7 edge και λέμε για το 8αρι....!!!!χα!χα!χα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αυτός είσαι, αν μη τι άλλο αισιοδοξία!!!!! και φυσικά σου το ( μας το ) εύχομαι! Κοίτα να δεις που ούτε 20 μέρες δεν έχουμε το S7 edge και λέμε για το 8αρι....!!!!χα!χα!χα! Το σχολιαζουμε γιατι το s7 ειναι ενα παρα πολυ καλο συνολο κινητου και φανταζομαστε τι αλλο παραπανω μπορουν να βαλουν στο s8... :lol::lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 λοιπον παιδια τι θα προτιμουσατε?galaxy s7 dual η note 5 dual.και μην πει κανενας παρακαλω οτι εμαι εκτος θεματος αφου κανεις δεν ειναι εδω εντος θεματος οτα μισα σχολια ειναι ασχετα με την διαθεσιμοτητα:lol: galaxy S7 edge dual! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 λοιπον παιδια τι θα προτιμουσατε?galaxy s7 dual η note 5 dual.και μην πει κανενας παρακαλω οτι εμαι εκτος θεματος αφου κανεις δεν ειναι εδω εντος θεματος οτα μισα σχολια ειναι ασχετα με την διαθεσιμοτητα:lol: Από εσένα εξαρτάται μιας και αν για σένα δεν είναι απαραίτητη η μεγάλη οθόνη και το πενάκι... το S7 (edge και μη) είναι ανώτερο σε όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts