Kopoylos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Χρησιμοποίησε το floatify ..ψαξτο στο google..δεν θέλει ρουτ..έχει απίστευτα πολλές ρυθμίσεις για ειδοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 εψαχα και αλλα οπως nils εχουν οντως πολλες επιλογες το θεμα ειναι οτι σε ολα πρεπει να απενεργοποιεις το αποτυπωμα για να μη ξεκλειδωνεις 2 lockscreen. απο μπαταρια αυτο τη κατεβαζει φουλ η οχι? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλημερα σε ολους.Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε την διαταξη στα πληκτρα κατω που εμφανιζονται για το back,ανοιχτες εφαρμογες κλπ,ή δεν γίνεται?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Πας ρυθμισεις έξυπνη βοήθεια και γραμμή πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paschalisp Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπερα, Μηπως ξερει κανεις αν στο Huawei P9 4G Dual Sim παιρνουν και οι δυο καρτες δεδομενα η πρεπει να τις αλλαζω θεση καθε φορα ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπερα, Μηπως ξερει κανεις αν στο Huawei P9 4G Dual Sim παιρνουν και οι δυο καρτες δεδομενα η πρεπει να τις αλλαζω θεση καθε φορα ? :) Φυσικά και παίρνουν και η δύο κάρτες δεδομένα. Μέσω του μενού ορίζεις εσύ ποια κάρτα θες να χει τα δεδομένα... μάλιστα η μαγεία και αυτής της συσκευής της Huawei είναι όταν μιλάς στην μια γραμμή ενώ σερφαρεις ταυτόχρονα στην άλλη που χεις ορίσει εσύ για τα δεδομένα. :D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 παιδια ξερει κανεις αν θα το p9 θα παρει ota την αναβαθμιση 7? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Αν εννοείς το android 7, ναι θα το πάρει στάνταρ. Τώρα το πότε ..... :rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Αν εννοείς το android 7, ναι θα το πάρει στάνταρ. Τώρα το πότε ..... :rolleyes: ναι αυτο εννοω. κατι διαβασα οτι εχει βγει να τη βαλεις manually απο τελη ιουλιου. και περιμενουμε ota. Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπέρα παιδια,αν χρησιμοποιεί καποιος το messenger μπορει να μου που αν του χρυπαει οταν έρχεται μήνυμα???Εκανε αναβάθμιση και σταμάτησε να μου χτυπάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f15 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μια χαρά δουλεύει έμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μια χαρά δουλεύει έμενα.. Σου εχει κανει την τελευταία αναβάθμιση????Πφφφφφ εμενα δεν χτυπαει καθολου και τα εχω ολα ανοιχτα στις ειδοποιήσεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ναι αυτο εννοω. κατι διαβασα οτι εχει βγει να τη βαλεις manually απο τελη ιουλιου. και περιμενουμε ota. Είναι beta έκδοση. Έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της! ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Είναι beta έκδοση. Έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της! ;) beta? στου αδεφου μου το s7 και σε ενος φιλου το huawei nexus p6 ηρθε χθες...φφ θα περιμενουμε τι να κανουμε Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Είσαι σίγουρος για το s7? Για ξαναδες το. Πέραν από τα nexus κανένα άλλο δεν έχει πάρει official 7 (non beta). Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Είσαι σίγουρος για το s7? Για ξαναδες το. Πέραν από τα nexus κανένα άλλο δεν έχει πάρει official 7 (non beta). Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωπα σορυ το s6 του αδερφου μου Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) ωπα σορυ το s6 του αδερφου μου Το s6? Nougat? Δεν ξέρω κανέναν να έχει πάρει update το nougat ακόμη, πέραν των νεξους........ Κάποιο λάθος κάνεις! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 16, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 ωπα σορυ το s6 του αδερφου μου Mαλλον καποια αλλη αναβαθμιση εχει παρει. Νougat σιγουρα οχι παντως. Samsung να βγαζει την N τοσο γρηγορα, και σε τηλεφωνο παλιοτερο, δεν υπαρχει περπτωση ουτε μια στις χιλιες. :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Mαλλον καποια αλλη αναβαθμιση εχει παρει. Νougat σιγουρα οχι παντως. Samsung να βγαζει την N τοσο γρηγορα, και σε τηλεφωνο παλιοτερο, δεν υπαρχει περπτωση ουτε μια στις χιλιες. :lol::lol::lol: Ετσι ακριβώς. Καμια marshmallow θα πηρε. Νugat στη καλυτερη Δεκέμβριο. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 ναι εχετε δικιο. ειδα λαθος. απλα το nexus τη πηρε και την ιδια μερα ηρθε μια αναβαθμιση στο s6 και νομιζα ηταν ιδια Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Απλή σύμπτωση και τίποτα περισσότερο. Για να αρχίσουν να δίνουν νουγκατ έχουμε ακόμη δρόμο. Βέβαια beta εκδόσεις βρίσκεις να βάλεις αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία. (Υπάρχει και για το Ρ9) Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 οοκ ευχαριστω για τη διορθωση. εγω ακομα θα νομιζα οτι απο ωρα σε ωρα θα μου ρθει.. μαλλον θα περιμενα πολυ :) Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 ρε παιδια μια ερωτηση. γιατι οποιαδηποτε εφαρμογη για system info βαζω μου λεει max cpu frequency 1.8 gh.? δεν υποτιθεται οτι εχει4 πυρηνες στα 2.5 και 4 στα 1.8? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλησπερα, απο θερμοκρασια πως παει? Με ενδιαφερει για χρηση internet social αλλα και gaming, το νιωθεις να καιει στο χερι? Εχω καει απο το z5c που εχω τωρα και γι'αυτο το ψιριζω τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 ρε παιδια μια ερωτηση. γιατι οποιαδηποτε εφαρμογη για system info βαζω μου λεει max cpu frequency 1.8 gh.? δεν υποτιθεται οτι εχει4 πυρηνες στα 2.5 και 4 στα 1.8? Κατέβασε το aida64 και θα σου τα δείξει σωστά. Καλησπερα, απο θερμοκρασια πως παει? Με ενδιαφερει για χρηση internet social αλλα και gaming, το νιωθεις να καιει στο χερι? Εχω καει απο το z5c που εχω τωρα και γι'αυτο το ψιριζω τοσο Όλα τα σύγχρονα κινητά με ανάλογες cpu, στο gaming θα σου ζεσταθούν. Όποιος λέει κάτι διαφορετικό για ανάλογης ισχύος κινητό, σου λέει ψέματα. Από εκεί και μετά, δεν έχει κάποιο θέμα με υπερθέρμανση. Αν το παίρνεις για gaming, δεν είναι η καλύτερη επιλογή σου. Όχι οτι θα έχει θέμα αλλά σαφώς για gaming υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί εξω. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts