mmiibb Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Η τελευταία αναβάθμιση μου φαίνεται πολύ καλή. Βελτιώθηκε αισθητά προς το καλύτερο η μπαταρία. EVA-L09C432B397 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseniva Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Γεια στην παρέα.Που μπορώ να βρω τον φάκελο πρόσφατα διεγραμμενα που μου βγάζει τώρα τελευταία το κινητό, μόλις διαγράψω μια φωτογραφία;Εγώ δεν θέλω να την "κρατάει"για ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Γεια στην παρέα.Που μπορώ να βρω τον φάκελο πρόσφατα διεγραμμενα που μου βγάζει τώρα τελευταία το κινητό, μόλις διαγράψω μια φωτογραφία;Εγώ δεν θέλω να την "κρατάει"για ένα μήνα.Μπαίνεις στη συλλογή φωτογραφιών, επιλέγεις από πάνω την κατηγορία Άλμπουμ και θα δεις ότι έχει δημιουργηθεί στο τέλος ενας φάκελος με τις διεγραμμενες φωτό. Μπαίνεις μέσα και κάνεις οριστική διαγραφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 καλημέρα σας,εχω το p 9 1,5 χρόνο , ειμαι πολύ ικανοποιημένος και το δουλεύω συνέχεια με εφαρμογές (viber χάρτες κτλ ) και δε κολλάει πουθενά..χρησιμοποιώ και πολλές εφαρμογές γραφείου όμως ( σύνταξη εγγράφων word excel κτλ ) αλλά η αλήθεια είναι πως δε βολεύει κ αναγκάζομαι για λόγους χρόνου και άνεσης να χρησιμοποιώ υπολογιστή για να έχω "ετοιμα" διάφορα έγγραφα στο p9 για να μπορώ να τα στείλω επεξεργαστώ κτλ..παρατήρησα στο mate 10 pro πως υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με μία οθόνη και μ' ένα ασύρματο πληκτρολόγιο- ποντίκι παρέχεται η δυνατότητα deskop use..αυτό συμβαίνει και με τα galaxy και note (με dock βέβαια).η εφαρμογή mirror share μήπως είναι κάτι αντίστοιχο; γνωρίζει ή έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι αντίστοιχο ή γνωρίζει πως δουλεύει τέλος πάντων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 καλημέρα σας,εχω το p 9 1,5 χρόνο , ειμαι πολύ ικανοποιημένος και το δουλεύω συνέχεια με εφαρμογές (viber χάρτες κτλ ) και δε κολλάει πουθενά..χρησιμοποιώ και πολλές εφαρμογές γραφείου όμως ( σύνταξη εγγράφων word excel κτλ ) αλλά η αλήθεια είναι πως δε βολεύει κ αναγκάζομαι για λόγους χρόνου και άνεσης να χρησιμοποιώ υπολογιστή για να έχω "ετοιμα" διάφορα έγγραφα στο p9 για να μπορώ να τα στείλω επεξεργαστώ κτλ..παρατήρησα στο mate 10 pro πως υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με μία οθόνη και μ' ένα ασύρματο πληκτρολόγιο- ποντίκι παρέχεται η δυνατότητα deskop use..αυτό συμβαίνει και με τα galaxy και note (με dock βέβαια).η εφαρμογή mirror share μήπως είναι κάτι αντίστοιχο; γνωρίζει ή έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι αντίστοιχο ή γνωρίζει πως δουλεύει τέλος πάντων.. Κι εγώ πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του εν λόγω κινητού. Το mirrorshare απαιτεί smart tv με συμβατότητα ή την προσθήκη ασύρματου adapter miracast, widi, wifi direct κτλ. ακόμα και σε απλή tv αρκεί να έχει hdmi. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον microsoft wireless adapter και δουλεύει μια χαρά. Ποντίκι μπορείς να συνδέσεις στο κινητό στο usb, από ότι έχω ακούσει όμως δεν δουλεύουν όλα. Μπορείς να προβάλλεις κανονικά στη tv σου αλλά όταν βλέπεις video ακόμη και σε 720p δεν είναι πολύ smooth. Νομίζω για παρουσιάσεις πάντως είναι μια χαρά. Για εφαρμογές γραφείου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,δηλαδή άν πάρω αυτον τον αντάπτορα με θήρα hdmi κaι θήρες usb μπορώ να το συνδέσω απευθείας σε μια τηλεόραση με hdmi και να γράφω έγγραφα τυπου word excel κτλ με ασύρματο πληκτρολόγιο κι ποντίκι;;συγνώμη αλλά δεν ειμαι εμπειρος με smart tv κτλ (εχω μία samsung με hdmi και usb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,δηλαδή άν πάρω αυτον τον αντάπτορα με θήρα hdmi κaι θήρες usb μπορώ να το συνδέσω απευθείας σε μια τηλεόραση με hdmi και να γράφω έγγραφα τυπου word excel κτλ με ασύρματο πληκτρολόγιο κι ποντίκι;;συγνώμη αλλά δεν ειμαι εμπειρος με smart tv κτλ (εχω μία samsung με hdmi και usb) Η σύνδεση του p9 με την τηλεόραση γίνεται ασύρματα. Ο αντάπτορας συνδέεται στο hdmi και έχει ένα καλώδιο usb που συνδέεται στην υποδοχή usb της τηλεόρασης για τροφοδοσία. Ο αντάπτορας είναι ο δέκτης του σήματος που δέχεται από το p9 και μέσω hdmi προβάλει την πληροφορία στην οθόνη. Οπότε ότι βλέπεις στο κινητό προβάλεται και στην τηλεόραση. Υπάρχουν και κάτι bluetooth πληκτρολόγια οπότε συνδέεις στο κινητό μέσω bluetooth και κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Έχω το κινητό περίπου 1,5 χρόνο και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Θέλω λίγο τα φώτα σας αν ξέρετε. Η μπαταρία σίγουρα έχει κάνει τουλάχιστον 400 κύκλους φόρτισης και παρατήρησα ότι έχει πέσει λίγο. Για να γίνω πιο σαφής το βγάζω στις 8:00 το πρωί από τη φόρτιση και το βράδυ γύρω στις 22:00 έχω περίπου 20-30% με 2:30 ώρες sot κ περίπου 2 ώρες κλήσεις. Να πω ότι έχω 2 λογαριασμούς mail, viber, messenger, όχι facebook κ 3g δεδομένα ανοιχτά συνεχώς. Πιστεύετε ότι έχει πέσει πολύ η μπαταρία? Να προβώ σε αντικατάσταση? Βλέπω ότι με αγχώνει προς το βράδυ και δεδομένου ότι κάνω πολλά ταξίδια δεν είμαι κ πολύ άνετος. Έχω το δίκαρτο με 2 κάρτες σε λειτουργία και nougat επάνω. Edited March 23, 2018 by REVOIL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μου φαίνεται λογική η κατανάλωση της μπαταρίας γ αυτό που περιγράφεις (με δεδομένο το δικό μου) , δουλεύω αρκετά χάρτες αρκετές κλήσεις, σελίδες κτλ κ είμαι στα ίδια με το δικό σου,αν και σπάνια το αφήνω να πέσει τόσο.. ή βρίσκω μπριζα ή δουλεύω power bank.. ιδανικό και για τη δική σου περίπτωση btw. Όσο γι'αντικατάσταση που σκέφτεσαι δε ξέρω πόσο κοστίζει για να δεις αν αξίζει(ανάλογα πόσο κρατάς συσκευή κ αν "σηκώνει" άνετα τις εφαρμογές σου). Πάντως εμένα δε με προβλημάτισε τόσο η αποδοση της μπαταρίας όσο το γεγονός ότι ψιλοαργει (εννοώ δεν τα ανοίγει σφαίρα όπως στην αρχή) κάποιες εφαρμογές,αλλά το τηλέφωνο το πάω σε γρήγορους ρυθμούς (μπορεί να μιλάω με bluethooth με πλοήγηση- χαρτες ανοιχτη και να θέλω ταύτοχρονα να δω κάτι σε mail).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 (edited) Μου φαίνεται λογική η κατανάλωση της μπαταρίας γ αυτό που περιγράφεις (με δεδομένο το δικό μου) , δουλεύω αρκετά χάρτες αρκετές κλήσεις, σελίδες κτλ κ είμαι στα ίδια με το δικό σου,αν και σπάνια το αφήνω να πέσει τόσο.. ή βρίσκω μπριζα ή δουλεύω power bank.. ιδανικό και για τη δική σου περίπτωση btw. Όσο γι'αντικατάσταση που σκέφτεσαι δε ξέρω πόσο κοστίζει για να δεις αν αξίζει(ανάλογα πόσο κρατάς συσκευή κ αν "σηκώνει" άνετα τις εφαρμογές σου). Πάντως εμένα δε με προβλημάτισε τόσο η αποδοση της μπαταρίας όσο το γεγονός ότι ψιλοαργει (εννοώ δεν τα ανοίγει σφαίρα όπως στην αρχή) κάποιες εφαρμογές,αλλά το τηλέφωνο το πάω σε γρήγορους ρυθμούς (μπορεί να μιλάω με bluethooth με πλοήγηση- χαρτες ανοιχτη και να θέλω ταύτοχρονα να δω κάτι σε mail).. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να δω πόσους κύκλους φόρτισης έχει κάνει η μπαταρία, με κάποια εφαρμογή ίσως? Όσο για την ταχύτητα που είπες να βοηθήσω κι εγώ λίγο. Έχεις κάνει wipe cache? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Edited March 26, 2018 by REVOIL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 παιδια εχει cosmote wifi calling το p9? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 (edited) Από όσο ξέρω δεν υποστηρίζει αλλά το δικό μου είναι δίκαρτο και unbranded. Ίσως να μας πει κανείς που έχει πάρει από cosmote. Edit: Στην επίσημη ιστοσελίδα της cosmote δεν το αναφέρει στις συμβατές συσκευές! Edited March 27, 2018 by REVOIL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Μπαααα! Μακάρι να το υποστήριζε! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Και το mate 9 δεν το έχει στη σελιδα της κοσμοτε αλλα παίζει κανονικα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Σ' αυτό που έκανα unbrand πάντως, δεν παίζει. Δεν υπάρχει καν σαν επιλογή Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Νομιζω πως στο XDA υπάρχει λύση (για την υπηρεσία WiFi calling). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 εγώ πάντως που ρώτησα την Huawei Ελλάδος μου απάντησαν πως υποστηρίζει το P9 VoLTE και WIFi calling αλλά είναι θέμα παρόχου η ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxinos Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Έχεις δοκιμάσει με το Firmware finder for Huawei? (την εφαρμογή απ το Google Play), εννοώ να κάνει update. Μετά από δεκαπέντε μέρες μου επέστρεψαν το κινητό χωρίς να έχουν κάνει τίποτα. Από το Firmware finder μπορώ να κατεβάσω κατευθείαν την τελευταία full ota έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) βγήκε η OREO (android 8) για το κινητό μας!! :yahoo: Επιτέλους μετά από τόση αναμονή!! Νόμιζα μας κορόιδευαν.. EVA-L20D185B401 The roll-out of EMUI 8.0 for the P9 and P9 Plus has already begun in the Philippines, XDA reports. As far as we can tell, this is supposed to be a global over the air update that will gradually roll-out to other regions in the coming days. Την εγκατέστησα πριν λίγο, θα κάνω δοκιμές και θα επανέλθω. Σε πρώτη άποψη δείχνει πιο όμορφη και μάλλον πιο γρήγορη.. αν δες σας βγαίνει πληροφορίες για την χειροκίνητη εγκατάσταση εδώ. :up: Ούτε σε πρωταπριλιά δεν είναι αστείο πια η αναβάθμιση σε oreo που μας είχαν τάξει αλλά μετά ξεχάσει.. :( Edited April 1, 2018 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mgisakis Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μετά από δεκαπέντε μέρες μου επέστρεψαν το κινητό χωρίς να έχουν κάνει τίποτα. Από το Firmware finder μπορώ να κατεβάσω κατευθείαν την τελευταία full ota έκδοση; δεν είμαι σίγουρος εγώ πλήρωσα 50 ευρώ με paypal για το one click root αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο root τελικά για το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) 50 ευρώ για ρουτ? :shock: Πλάκα κάνεις, έτσι? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited April 12, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 δεν είμαι σίγουρος εγώ πλήρωσα 50 ευρώ με paypal για το one click root αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο root τελικά για το κινητό Δεν τα έτρωγες σε σουβλάκια καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Μου ήρθε σήμερα μια καινούργια αναβάθμιση και η εφαρμογή της κάμερας πλέον δε λειτουργεί. Κατέβασα και άλλη εφαρμογή,η οποία επίσης δεν μπορεί να δουλέψει. Το έπαθε κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Μου ήρθε σήμερα μια καινούργια αναβάθμιση και η εφαρμογή της κάμερας πλέον δε λειτουργεί. Κατέβασα και άλλη εφαρμογή,η οποία επίσης δεν μπορεί να δουλέψει. Το έπαθε κανείς άλλος; μπορείς να μας γράψεις τον κωδικό της αναβάθμισης; ποια είναι δλδ? (από το settings).. Δοκίμασε (ολική) επαναφορά του κινητού.. Format δλδ. Από ότι καταλαβαίνω θα σε γυρίσει στην έκδοση που είσαι αλλά με καμία εφαρμογή και ρύθμιση μέσα (θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις εφαρμογές και δεδομένα πχ επαφές οπότε backup πριν). Αυτό έτσι και αλλιώς είναι καλή ιδέα να γίνεται σε μεγάλες αναβαθμίσεις. Και μπορεί να στρώσει και θα γίνει πιο γρήγορο.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλησπέρα, μου ήρθε η τελευταία ενημέρωση 5.0.1 την κατέβασα κ την εγκατέστησα, δεν έγραφε τι περιλαμβάνει, μήπως γνωρίζει κανείς αν περιλαμβάνει τη λειτουργία pc mode όπως έχει το mate 10 pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts