Jump to content

Mgisakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mgisakis

  1. καλησπερα κατοχος και γω του mi 11
  2. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό. Το τηλέφωνό απορρίπτει την πρώτη κλήση σε όλα τα νούμερα με μυνημα. Αν με ξανακαλεσει πάλι τη δέχεται κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Έχω whats up της cosmote.
  3. Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος κάτι για το fingerptint scanner; Μετά από λίγο καιρό στην αρχή που δούλεψε κανονικά έχει εξαφανιστεί από το μενού των ρυθμίσεων. Είναι θέμα λογισμικού του κινητού;
  4. δεν είμαι σίγουρος εγώ πλήρωσα 50 ευρώ με paypal για το one click root αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο root τελικά για το κινητό
  5. Προσπάθησα να το κατεβάσω σε .apk από τον υπολογιστή και μου εμφανίζει :!: για ιό. Μάλλον να το αφήσω.
  6. Έχω την έκδοση EVA-DL00 από το ebay. Το κινητό προορίζεται για την αγορά της Κίνας, μετά από έλεγχο που έκανα της συσκευής με το IMEI. Έχει την έκδοση android 7.0.0. Προς το παρόν δεν διατίθεται root για την συσκευή.
  7. Έχεις δοκιμάσει με το Firmware finder for Huawei? (την εφαρμογή απ το Google Play), εννοώ να κάνει update.
  8. Huawei P9 Opel Corsa Color Edition 2017 (Κάτω Αιγάνη, Όλυμπου) και μια η ίδια με pixlr edit
  9. Η φωτό από το τζαμάκι. Έχει αστοχία υλικού.
  10. Πήρα της Xone το τζαμακι και έχει σαν σφάλμα από το eshop η σαν αστοχία υλικού δεν ταιριάζουν οι οπές με την κάμερα Θα επισυνάψω φωτό από κάτω σε ξεχωριστό ποστ.
  11. Και μία από μένα με υδατογράφημα (Κάτω Αιγάνη, Ολύμπου) Επιλεκτική εστίαση
  12. Καλημέρα, στη προσπάθεια μου να σβήσω το cache του bluetooth για να συνδέσω τη μουσική από το κινητό στο αυτοκίνητο δεν αντιμετώπισα κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα.
  13. Έχω ψιλοξενερώσει με την αγορά από το ebay του P9 και εδώ και καιρό σκέφτομαι τρόπους να αλλάξω την rom. Δηλαδή από την κινέζικη να περάσω την Ευρωπαική. Προσπάθησα με το SDK tool αλλά μάταια. Υπάρχει κάποιος στάνταρ τρόπος να περάσω στη καλύτερη περίπτωση την beta έκδοση την Ελληνική;
  14. 105 χρόνια μετά την ανακάλυψη του μπισκότο OREO στην Αμερική δεν νομίζω ότι είναι λόγος για να διαφωνήσουμε σε ένα τέτοιο θέμα..Εγώ μια φορά πάντως, δηλώνω αισιόδοξος. :) Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές του forum...το λέω απλώς για να ευθυμήσουμε και λίγο λόγω εορτών. :rolleyes:
  15. Η γνώμη μου είναι ότι το κινητό "φθηναίνει" με το tempered glass. Καλύτερα να πάρεις την αυθεντική θήκη της Huawei.
  16. καλησπέρα, μου είχε συμβεί το ίδιο στο P9 με τις επαφές από μεταφορά με bluetooth από HTC και νέα κάρτα sim. Πιθανώς να είναι και άλλο ένα από τα "κολλήματα" του P9 όπως το και το θέμα με τη δραματική πτώση της μπαταρίας, το οποίο διορθώθηκε. Όσων αφορά το θέμα λοιπόν των επαφών μετά από κάποια restart και στα δύο κινητά ως δια "μαγείας" εμφανίστηκαν πάλι οι επαφές και στα δύο. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά... Βέβαια για να σε βοηθήσω και στις δύο συσκευές έχω αποθηκευμένες τις επαφές στο mail. Όποτε πολύ πιθανών να τις ανέκτησε από εκεί. Αν θυμάμαι καλά μετά από 2-3 ώρες που είχα το πρόβλημα είχαν εμφανιστεί όλες οι επαφές πάλι κανονικά. Συγκεκριμένα είχα μαζί μου το παλιό κινητό όπου είχα την καινούργια κάρτα sim με adaptor από nano σε micro ώστε να δουλεύει και μέχρι να φύγω απ' το σπίτι πάλι δεν εμφάνιζε τις επαφές με αριθμό. :happy:
×
×
  • Create New...